Uundværligt Rejseudstyr til Flyrejsen -- Rejs Dig Lykkelig

Uundværligt Rejseudstyr til Flyrejsen

Har du styr på alt inden flyrejsen? Her får du en liste over uundværligt rejseudstyr til flyrejsen, som både gør turen lidt bedre og nemmere.

Uanset om du skal på en lang eller kort flyrejse, er det altid en god idé at have rejseudstyret i orden. De fleste danskere elsker at rejse – og mange rejser endda flere gange om året. Det er dermed supervigtigt, at have det helt rigtige rejseudstyr til flyrejsen.

Her får du en liste over uundværligt rejseudstyr til flyrejsen, som helt sikkert vil gøre turen lidt bedre og nemmere.

 

Uundværligt Rejseudstyr til Flyrejsen:


1. God taske eller kabinekuffert

Det vigtigste rejseudstyr til flyrejsen er en god taske eller kabinekuffert, der kan benyttes som håndbagage på flyet. Husk at den skal være lille nok til at opfylde de internationale rejsekrav for håndbagagestørrelse! Du kan finde et stort udvalg af rejsetasker og kabinekufferter her (reklamelink).

 

2. TSA-hængelås til kufferten

For at undgå tyveri i din kuffert, er det en god idé at købe en TSA-hængelås (reklamelink). Grunden til at du skal vælge en TSA-hængelås fremfor en almindelig hængelås er, at en TSA-hængelås kan åbnes af tolderne. Du undgår dermed at din kuffert bliver ødelagt, hvis tolderne vælger at tjekke den.

 

3. Apple AirTag

Apple AirTag er en smart lille gadget, som du kan sætte på din kuffert, rygsæk, nøgler eller noget helt fjerde. Hvis du f.eks. mister kufferten i lufthavnen, kan du herefter nemt finde den igen ved hjælp af Find-appen. Det er virkelig uundværligt rejseudstyr på flyrejsen! Køb Apple AirTag her (reklamelink).

 

4. Sovemaske

Det kan være utroligt svært at falde i søvn på et fly. Der er simpelthen så mange forstyrrelser, at det kan være en umulig mission. Hvis du vil have mest muligt ud af din søvn, kan du med fordel købe en sovemaske (reklamelink). Den vil med garanti gøre det nemmere for dig, at falde i søvn på flyrejsen.

Sovemaske - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Hovedtelefoner med støjreduktion

Et andet godt middel til en bedre søvnkvalitet på flyet, er hovedtelefoner med støjreduktion. Hvis du vælger nogle gode, kan de reducere flystøjen betydeligt – især hvis du hører musik samtidigt. Du kan med fordel købe dine støjreducerende hovedtelefoner her (reklamelink).

 

6. Hovedtelefon splitter

Hvis du rejser med en ven eller et familiemedlem, bør du kraftigt overveje at købe en hovedtelefon splitter (reklamelink). På den måde kan I tilføje flere hovedtelefoner til én enhed og se film og TV-serier eller høre musik sammen med hinanden.

 

7. Ørepropper

Hvis du ikke gider benytte hovedtelefoner, kan du også bare nøjes med ørepropper. De lukker nok ikke lige så meget støj ude som støjreducerende hovedtelefoner, men de er stadig et godt middel til lidt ro på flyet. Køb ørepropper her (reklamelink) eller i fysiske butikker som Matas, Bilka og Normal.

Ørepropper - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Nakkepude

Det er sjældent du hører folk sige, at de sidder fantastisk i et fly. For at få den bedst mulige flyrejse, er det dermed en god idé at købe en nakkepude. Den vil med garanti få dig til at sidde meget bedre – især hvis du har planer om at sove på flyet. Du kan finde et stort udvalg af gode nakkepuder her (reklamelink).

 

9. Flystrømper

Hvis du skal på en længere flyvetur, bør du kraftigt overveje at købe et par flystrømper (reklamelink). De fungerer lidt ligesom støttestrømper og forbygger hævelse, væske- og blodsamlinger i underbenene, som i værste fald kan resultere i blodpropper.

 

10. iPad eller tablet

På de fleste langdistancefly er der allerede skærme ved hvert sæde, men det er sjældent tilfældet i de små fly. Uanset hvad, er det bare rart at have sin egen iPad eller tablet med på rejsen, så du kan downloade dine egne film, TV-serier, spil og e-bøger. Se priserne på iPads her (reklamelink).

 

11. Powerbank

Noget af det vigtigst og mest uundværlige rejseudstyr til flyrejsen er selvfølgelig en powerbank. De fleste langdistancefly har usb-opladere, men du kan altså også risikere, at der slet ikke er mulighed for at oplade din telefon eller tablet…. Så husk endelig en powerbank! Du kan finde et stort udvalg af gode powerbanks her (reklamelink).

Uundværligt Rejseudstyr til Flyrejsen -- Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over noget af det mest uundværlige rejseudstyr til flyrejsen. Kender du andet rejseudstyr som er et must at have til flyrejsen? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find mere rejseudstyr til ferien:

• 16 Sjove rejsespil

• De Bedste Gratis Rejse-Apps

Gode Julegaveidéer til de Rejseglade

… Eller læs alle artikler om rejseudstyr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.