De Bedste Gratis Rejse-Apps - Rejs Dig Lykkelig

De 10 Bedste Gratis Rejse-Apps til din Næste Rejse

Leder du efter de bedste rejse-apps? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis rejse-apps til din næste rejse.

Vi lever i en topmoderne teknologisk verden, hvor det kun er de færreste der ikke har en smartphone. Det har aldrig været nemmere at rejse, og det har aldrig været nemmere at finde hjælp til rejsen. Du kan finde alverdens informationer på internettet fra danske rejseblogs, rejsebureauer, nyhedsbureauer og meget mere.

Efter at Smartphones er blevet allemandseje, er der også kommet et stort udvalg af gode rejse-apps. De kan være en stor hjælp til rejsen, fordi de lynhurtigt hjælper dig med dit problem. Det kan dog være utroligt svært at finde de bedste rejse-apps, men der er heldigvis hjælp på vej! Her får du en liste med de bedste gratis rejse-apps til din næste rejse.

 

De Bedste Gratis Rejse-Apps


1. Maps.me – Navigation

Én af de bedste rejse-apps, som jeg på INGEN måder kan undvære på mine egne rejser er Maps.me. Det er et supereffektivt offline kort, der på mange måder fungerer som Google Maps. Appen hjælper dig med at navigerer rundt i hele verden, helt uden at bruge mobildata.

Maps.me kan både benyttes i bil, på gåben og på cykel. Det eneste det kræver er, at du downloader alle kortene til din rejsedestination imens du stadig har gratis WiFi. Du kan også nemt tilføje pins og søge på oplevelser, restauranter, butikker, hæveautomater og tankstationer inde i rejseappen.

Navigation - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Google Translate – Oversættelse

Google Translate er en af de bedste rejseapps, fordi den nemt kan benyttes til at oversætte en lang række sprog. Ved at hente sprogpakker til din rejsedestination, kan appen bruges offline. Rejseappen kan også oversætte en samtale imens den foregår og oversætte skilte og menukorts ved hjælp af kameraet. Det kræver dog at du har WiFi eller mobildata.

 

3. Valuta+ – Valutaomregner

Valuta+ er en valutaomregner, der lynhurtigt og nemt omregner valutaenheder fra hele verden. Det eneste det kræver er, at du tilføjer de valutaenheder du gerne vil udregne. Herefter skal du bare indtaste det beløb du gerne vil have omregnet til en anden valuta. Det er virkelig nemt! Du kan sagtens bruge appen offline, men valutakurserne opdateres først når du er online.

 

4. WhatsApp – Kommunikation

WhatsApp er en meget udbredt app i andre lande, og fungerer lidt ligesom Messenger. Her kan du nemt holde kontakt med dem derhjemme eller andre rejsende. Appen kan både benyttes til at ringe, skrive, sende billeder, videochatte, gruppechatte og meget mere. Du skal dog være opmærksom på at det kræver WiFi.

Kommunikation - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Rejseklar – Sikkerhed

Rejseklar er én af de vigtigste rejse-apps, fordi den kan benyttes til at skabe sikkerhed på rejsen. Appen er udviklet af Udenrigsministeriet og giver dig mulighed for at registrere dig på danskerlisten i dét land du skal rejse i. Hvis du er registeret og der opstår krisesituationer i landet, får du straks en advarsel via notifikationer, beskeder eller andet. Rejseklar er også en meget brugbar rejseapp, hvis du rejser under Coronapandemien.

 

6. TripIt – Planlægning

Hvis du har svært ved at holde styr på din rejse, er TripIt én af de bedste gratis rejse-apps for dig. TripIt fungerer som en digital rejseplanlægger, der samler alle dine rejsedokumenter på ét sted. Hvis du giver appen adgang til din e-mail, henter den selv alle bookingnumre og bekræftelser, der har noget med overnatning og transport at gøre. Det er især en effektiv rejseapp, hvis du har planlagt en længere rejse, da den skaber et godt overblik.

 

7. Rome2rio – Transport

Rome2rio er en rejseapp, der vejleder dig i de bedste transportmuligheder på din rejsedestination. Her kan du nemt finde frem til, hvordan du skal komme fra én destination til en anden. Når du har indtastet dine destinationer, finder appen frem til de bedste transportmuligheder inklusive priser. Du kan både se transportmuligheder i bus, tog, bil, fly, på cykel og til fods.

De Bedste Gratis Rejse-Apps - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Flyapps

Når du skal bestille fly til din rejse, findes der mange forskellige flyapps. De absolut bedste flyapps er (efter min mening) Momondo og Skyscanner. Her kan du nemt sammenligne priser og ruter på fly på tværs af et stort antal flyselskaber. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være ekstragebyrer, når først du går ind og skal bestille flybilletterne.

 

9. Hotel- og overnatningsapps

Når du skal bestille overnatninger på din rejse, kan jeg kraftigt anbefale at benytte Hotels.com, Booking.com eller Airbnb. Det er alle sammen nogle super gode rejseapps, der lader dig sammenligne priser på et enormt udvalg af hoteller og overnatningssteder. Af andre gode overnatningsapps, kan der også nævnes Hostelworld og Couchsurfing.

 

10. TripAdvisor – Anmeldelser

Der er ingen tvivl om at TripAdvisor er én af de bedste gratis rejse-apps til enhver type rejse. Her kan du læse anmeldelser og anbefalinger på oplevelser, restauranter, hoteller og meget mere verden over. De mange anmeldelser kommer direkte fra andre mennesker, der selv har været på stederne. Det er dermed en ekstrem troværdig rejseapp, der giver et godt overblik over, hvad du ikke må gå glip af.

De Bedste Gratis Rejse-Apps - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste gratis rejse-apps til din næste rejse. Kender du andre gode rejse-apps? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden, så det kan gavne andre rejsende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *