Gode Julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne - Rejs Dig Lykkelig

10 Gode Julegaveidéer til de Rejseglade og Eventyrlystne

Leder du efter gode julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne personer i dit liv? Glem ikke at tjekke denne liste med mange gode julegaveidéer til globetrottere.

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er ved at være tid til, at finde inspiration til julegaverne. Måske mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig? Eller måske mangler du inspiration til, hvad du skal give i julegave til din rejsetossede søster, bror, kæreste, ven, veninde eller et helt andet familiemedlem?

Bare rolig, hjælpen er heldigvis på vej. Herunder får du en liste over flere gode julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne personer i dit liv. Mange af idéerne vil med garanti falde i god jord, hvis du kender en vaskeægte globetrotter.

 

Gode julegaveidéer til de rejseglade


1. Giv en rejse

Okay, det her er måske én af de lidt dyrere julegaveideer til de rejseglade. Ikke desto mindre, er det den helt perfekte gave til enhver globetrotter. Hvis de elsker at rejse, hvorfor så ikke give den ultimative julegave?

Det er også meget populært at give sin kæreste eller familiemedlem en storbyferie i julegave. Vi har tidligere givet hinanden ture til bl.a. London og Berlin. Det har helt klart været de mest mindeværdige julegaver vi nogensinde har fået! Du kan eventuelt finde flybilletter på Momondo (reklamelink).

Giv en rejse - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Penge

En anden mulighed er at give penge i julegave. De fleste vil nok ikke give penge i julegave, fordi det er kedeligt og ikke hænger sammen med julens magi. Hvis jeg har planlagt en stor rejse, har jeg dog alligevel ofte fået penge i julegave af mine forældre. Det er virkelig rart, fordi jeg bruger pengene som et tilskud til at få en endnu federe rejse.

 

3. Kuffert eller rygsæk

Alle globetrottere har behov for en god kuffert eller rygsæk på rejsen. Det er dermed den perfekte julegaveidé til de rejseglade, der ikke allerede ejer en god kuffert eller rygsæk. Du kan finde et stort udvalg af kufferter og rygsække på rejsegear.dk (reklamelink).

Du kan eventuelt også bare nøjes med at give et tilskud til en kuffert eller rygsæk, så de selv kan købe én. Det kan være svært at vide, om de f.eks. vil have en hård eller blød kuffert eller en lille eller stor rygsæk. De sidste mange år, har vi købt vores kufferter i Wallmart i USA, fordi de er billige, store og gode til prisen.

 

4. Verdenskort

Én af de bedste julegaveidéer til de rejseglade, er et verdenskort til væggen (hvis altså de ikke allerede har et). Du kan få mange fine verdenskort i forskellige størrelser og farver i alt fra boghandlere og Bilka til alverdens onlinebutikker.

Du kan for eksempel finde et fint udvalg af verdenskort på Bog&Idé’s hjemmeside (reklamelink). Vi har selv et stort verdenskort fra Bauhaus. Det hænger på vores kontor og er lavet på et lærred, som er beregnet til at sætte nåle i. Vi har hver vores farver, som vi stikker i verdenskortet alt efter hvor vi har været og drømmer om at rejse hen. Vi er super glade for det!

 

5. Scratch map

En anden mulighed er at købe et scratch map, der er et verdenskort som kan skrabes. Det fungerer nærmest ligesom et skrabelod, hvor du skraber de lande du har været i. Det er en rigtig god gave til alle rejseglade og eventyrlystne personer. Jeg har selv denne scratch map fra Coolstuff (reklamelink).

Julemanden - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Bluetooth højtaler

Det er ikke ligefrem nemt at medbringe sine egne stationære højtalere på rejsen. Derfor er det oplagt at medbringe en trådløs bluetooth højtaler. Hvis din rejsetossede ven, veninde, kæreste eller familiemedlem elsker musik, vil de helt sikkert blive glad for en bluetooth højtaler. Du kan finde et stort udvalg af bluetooth højtalere her (reklamelink).

 

7. Powerbank

Det er virkelig belastende, når telefonen løber tør for strøm – især hvis du bruger den til vigtige ting på rejsen. For at undgå at løbe tør for strøm, er det derfor en stor fordel at have en powerbank med sig.

Vi plejer altid at have mindst én powerbank med hver især, så vi ikke risikerer at løbe tør for strøm. Du kan finde et stort udvalg af powerbanks her (reklamelink). Jeg kan dog især anbefale denne smarte powerbank fra rejsegear.dk (reklamelink).

 

8. Oplevelser

En anden af de bedste julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne, er oplevelser. Det kan være alt fra oplevelser i Danmark til oplevelser på en kommende rejse. Uanset hvad, elsker de fleste rejsetosser oplevelser. Der findes et stort udvalg af oplevelser i Danmark på Go Dream (reklamelink) eller DuGlemmerDetAldrig (reklamelink).

 

9. Rejsebøger

Hvis personen du leder efter julegaveidéer til, allerede har en specifik destination i tankerne, kan du med fordel købe en guidebog til destinationen. Der findes mange gode bøger med alverdens informationer til byer og lande verden over.

Du kan finde et ekstremt stort udvalg af rejsebøger på Saxo (reklamelink). Her kan du både finde fysiske bøger og e-bøger. Det kan være en rigtig god idé at købe e-bøger, fordi det sparer på vægten i kufferten eller håndbagagen. Men okay, der er nu alligevel noget rart ved at have en fysisk bog i hånden.

 

10. Tripod

Enhver globetrotter, der elsker at tage billeder på rejsen, vil blive ovenud lykkelig for at få en tripod i julegave. En tripod kan bedst beskrives som et kamerastativ, der kan holde på dit kamera eller telefon.

Sæt timer på kameraet eller telefonen, og skynd dig hen på dit udvalgte spot imens den tager billedet. Det er virkelig super smart! Du kan finde et stort udvalg af tripods her (reklamelink). De findes nærmest i alle størrelser og afskygninger. Jeg ønsker mig uden tvivl selv en tripod i julegave.

Gode Julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne - Gaver - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over de bedste julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne. Hvad ønsker du dig i julegave? Kender du andre gode julegaveidéer, der er perfekte til globetrottere? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere juleartikler:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.