Gode Julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne - Rejs Dig Lykkelig

10 Gode Julegaveidéer til de Rejseglade og Eventyrlystne

Leder du efter gode julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne personer i dit liv? Glem ikke at tjekke denne liste med mange gode julegaveidéer til globetrottere.

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er ved at være tid til, at finde inspiration til julegaverne.

Måske mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig? Eller måske mangler du inspiration til, hvad du skal give i julegave til din rejsetossede søster, bror, kæreste, ven, veninde eller et helt andet familiemedlem?

Bare rolig, hjælpen er heldigvis på vej! Herunder får du en liste med gode julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne personer i dit liv.

Mange af idéerne vil med garanti falde i rigtig god jord, hvis du kender en vaskeægte globetrotter.

 

Gode julegaveidéer til de rejseglade


1. Giv en rejse

Okay, det her er måske én af de lidt dyrere julegaveideer til de rejseglade. Ikke desto mindre, er det den helt perfekte gave til enhver globetrotter.

Hvis de elsker at rejse, hvorfor så ikke give den ultimative julegave? Det er også meget populært, at give sin kæreste eller familiemedlem en storbyferie i julegave.

Vi har tidligere givet hinanden ture til bl.a. London, Berlin og Mallorca. Det har helt klart været de mest mindeværdige julegaver vi nogensinde har fået! Du kan med fordel kigge efter hoteller her (reklamelink).

Giv en rejse - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Penge

En anden mulighed er, at give penge i julegave. De fleste vil nok ikke give penge i julegave, fordi det er kedeligt og ikke hænger sammen med julens magi.

Hvis jeg har planlagt en stor rejse, har jeg dog alligevel indimellem fået penge i julegave af mine forældre. Det har virkelig været rart, fordi jeg kunne bruge pengene som et tilskud til, at få en endnu federe rejse.

 

3. Kuffert eller rygsæk

Alle globetrottere har behov for en god kuffert eller rygsæk på rejsen. Det er dermed den perfekte julegaveidé til de rejseglade, der ikke allerede ejer en god kuffert eller rygsæk.

Du kan finde et stort udvalg af kufferter og rygsække på rejsegear.dk (reklamelink). Du kan eventuelt også bare nøjes med, at give et tilskud til en kuffert eller rygsæk, så de selv kan købe den som de gerne vil have.

Det kan være svært at vide om de f.eks. vil have en hård eller blød kuffert eller en lille eller stor rygsæk.

De sidste mange år, har vi selv købt vores kufferter i Wallmart i USA, fordi de er billige, store og gode til prisen. Det kan dermed også være en idé, at købe en kuffert eller rygsæk på rejsen i stedet for.

 

4. Verdenskort

Én af de bedste julegaveidéer til de rejseglade er, at købe et verdenskort til væggen. Det gælder dog selvfølgelig kun, hvis de ikke allerede har et.

Du kan finde mange fine verdenskort i forskellige størrelser og farver i alt fra boghandlere og Bilka til alverdens onlinebutikker. Du kan for eksempel finde et udvalg af verdenskort her (reklamelink).

Vi har selv et stort verdenskort fra Bauhaus. Det hænger på vores kontor og er lavet på et lærred, som er beregnet til at sætte nåle i.

Vi har nåle i hver vores farver, som vi stikker i verdenskortet alt efter, hvor vi har været og drømmer om at rejse hen. Vi er super glade for det!

 

5. Scratch map

En anden mulighed er, at købe et scratch map, der er et verdenskort som kan skrabes. Det fungerer nærmest ligesom et skrabelod, hvor du skraber alle de lande som du har været i. Den kan eventuelt sættes i en ramme.

Det er en rigtig god gave til alle rejseglade og eventyrlystne personer! Jeg har selv denne scratch map fra Coolstuff (reklamelink).

Julemanden - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Bluetooth højtaler

Det er ikke ligefrem nemt, at medbringe sine egne stationære højtalere på rejsen. Det er derfor oplagt, at medbringe en trådløs bluetooth højtaler i stedet for.

Hvis din rejsetossede ven, veninde, kæreste eller familiemedlem elsker musik, vil de helt sikkert blive glad for en bluetooth højtaler. Du kan finde et stort udvalg af bluetooth højtalere her (reklamelink).

 

7. Powerbank

Det er virkelig belastende, når telefonen løber tør for strøm – især hvis du bruger den til vigtige ting på rejsen. For at undgå at løbe tør for strøm, er det derfor en stor fordel, at have en powerbank med sig.

Vi plejer altid at have mindst én powerbank med hver især, så vi ikke risikerer at løbe tør for strøm. Du kan finde et stort udvalg af powerbanks her (reklamelink).

Jeg kan dog især anbefale denne smarte og elegante powerbank fra rejsegear.dk (reklamelink).

 

8. Oplevelser

En anden af de bedste julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne er mindeværdige oplevelser. Det kan gælde over alt fra oplevelser i Danmark til oplevelser på en kommende rejse.

Uanset hvad, så elsker de fleste rejsetosser oplevelser. Der findes et stort udvalg af oplevelser i Danmark på Truestory (reklamelink) og Go Dream (reklamelink).

 

9. Rejsebøger

Hvis personen du leder efter julegaveidéer til allerede har en specifik destination i tankerne, kan du med fordel købe en guidebog til destinationen.

Der findes mange gode bøger med alverdens informationer til byer og lande verden over. Du kan finde et ekstremt stort udvalg af rejsebøger på Saxo (reklamelink).

Her er der både fysiske bøger og e-bøger. Det kan være en rigtig god idé at købe e-bøger, fordi det sparer på vægten i kufferten eller håndbagagen. Der er dog nu alligevel noget rart ved, at have en fysisk bog i hånden.

 

10. Tripod

Enhver globetrotter, der elsker at tage billeder på rejsen, vil blive ovenud lykkelig for at få en tripod i julegave. En tripod kan bedst beskrives som et kamerastativ, der kan holde på dit kamera eller telefon.

Du skal blot sætte timer på kameraet eller telefonen, og skynde dig hen på dit udvalgte spot imens den tager billedet. Det er virkelig super smart!

Du kan finde et stort udvalg af tripods her (reklamelink). De findes nærmest i alle størrelser og afskygninger. Jeg ønsker mig uden tvivl selv en tripod i julegave.

Gode Julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne - Gaver - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste julegaveidéer til de rejseglade og eventyrlystne. Hvad ønsker du dig i julegave? Kender du andre gode julegaveidéer, der er perfekte til globetrottere?

Læs flere juleartikler:

Smukke og Eventyrlige Julebyer

… Eller læs flere artikler om rejseudstyr

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *