De Bedste Steder til Shopping i Prag - Rejs Dig Lykkelig

Prag Shopping Guide: De Bedste Steder til Shopping i Prag

Leder du efter shopping i Prag? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Prag, Tjekkiet.

Prag er en rigtig god shoppingby i Europa. Her finder du alt fra lange shoppinggader og store shoppingcentre til unikke specialbutikker og autentiske markeder. Og det bedste af det hele? Priserne er tilmed langt billigere end i Danmark!

Her får du en liste over de bedste steder til shopping i Prag. Inden du forsætter, må du heller ikke glemme at læse denne artikel med must-see seværdigheder i Prag.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Prag (reklamelink)

Bestil hotel i Prag (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Prag (reklamelink)

Bestil biludlejning i Prag (reklamelink)

Bestil oplevelser i Prag (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Prag:


1. Wenceslas Square

Det er umuligt at lave en liste over de bedste steder til shopping i Prag uden at nævne Wenceslas Square (Václavské námesti). Dette er Prags mest kendte torv og er proppet med butikker, varehuse, hoteller, restauranter, caféer, barer, turister og lokale.

På Wenceslas Square kan du svinge kreditkortet i butikker som H&M, Bata, Marks and Spencer og C&A. Det er også her du finder kæmpestore og billige Primark, som plejer at være et stort hit for især unge mennesker.

Wenceslas Square - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Na Příkopě

I den ene ende af Wenceslas Square løber Na Příkopě, som er en af Prags mest populære gågader. Ja, faktisk udgør Wenceslas Square og Na Příkopě tilsammen Prags førende shoppingområde.

Na Příkopě byder ligeledes på et bredt udvalg af internationale butikker og varehuse. Her finder du bl.a. butikker som Zara, Mango, Bershka, New Yorker og Adidas. Du kan også besøge Hamleys, som er en kæmpestor legetøjsbutik.

 

3. Palladium

Palladium er ikke bare Prags, men hele Tjekkiets største shoppingcenter. Det er beliggende i en smuk gammel bygning centralt i byen og byder på omkring 170 butikker og 20 spisesteder.

De mange butikker inkluderer bl.a. H&M, Mango, Adidas, Foot Locker, Deichmann og The Body Shop. Der er også mange butikker, som ikke er så kendte for os danskere. Palladiums spisesteder strækker sig over alt fra restauranter til fastfoodkæder.

De Bedste Steder til Shopping i Prag - Palladium - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Westfield Chodov

Et andet af Prags største shoppingcentre er Westfield Chodov, som også er et af de bedste steder til shopping i Prag. Ja, faktisk vil jeg mene at det er langt bedre end Palladium!

Westfield Chodov ligger i et boligområde lidt langt fra centrum, men kan nemt nås med metroen. Det populære shoppingcenter er hjem til cirka 120 butikker, som spænder over alt fra Zara, Pull&Bear, Tezenis og H&M til Superdry, Ecco, Levi’s og Calvin Klein.

 

5. Havelské trzizte

Havelské trzizte er et populært gammelt marked, som menes at stamme helt tilbage fra 1200-tallet. Det ligger i centrum og har åbent alle ugens dage fra omkring kl. 09.00-18.00. Her kan du købe alt fra friske frugter og grøntsager til alverdens tingeltangel og souvenirs.

 

6. Kotva

Kotva er et førsteklasses stormagasin i Prags centrum. Det ligger faktisk lige i nærheden af tidligere nævnte Palladium, som er Prags største shoppingcenter.

Dette stormagasin består af 4 etager med et stort udvalg af dyre luksusvarer fra internationale og tjekkiske brands. Det er dermed kun et godt sted til shopping i Prag, hvis du har den helt store pengepung med på din storbyferie.

Kotva - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Nový Smíchov

Med omkring 150 butikker fordelt på 3 etager, er Nový Smíchov endnu et af byens største shoppingcentre. Det er tilmed et af de absolut bedste steder til shopping i Prag!

De mange butikker i centret inkluderer bl.a. Guess, Nike, Zara, H&M, Levi’s, Marks and Spencers, New Yorker, Hugo Boss og mange andre. Der er også et bredt udvalg af spisesteder med alt fra fastfoodkæder til restauranter, hvor du kan få stillet sulten.

 

8. Parizska Street

Parizska Street er ligeledes et af de bedste steder til shopping i Prag, men kun hvis du har lommerne fyldt med guld! Det er nemlig en yderst prestigefyldt gade i den gamle bydel, som er hjem til Prags mest prestigefyldte luksusbutikker.

På Parizska Street kan du svinge guldkortet i butikker som Rolex, Louis Vuitton, Dior, Gucci, Prada og Mont Blanc. Hvis du ikke har råd til at handle i butikkerne, kan du også bare nøjes med at slentre en tur ned ad den smukke gade.

De Bedste Steder til Shopping i Prag - Parizska Street - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Centrum Černý Most

En liste over de bedste steder til shopping i Prag er selvfølgelig ikke komplet uden at nævne Centrum Černý Most. Dette er endnu et stort og meget populært shoppingcenter i Prag.

Centrum Černý Most ligger lidt uden for byen, men kan heldigvis nemt nås med metro. Her kan du shoppe i omkring 160 internationale og lokale butikker. Butikkerne inkluderer bl.a. Vero Moda, Nike, Deichmann, Bata, Mohito og mange andre.

 

10. Fashion Arena Outlet Center

Fashion Arena Outlet Center ligger helt ude i udkanten af Prag, men er bestemt et besøg værd! Det er Tjekkiets største outletcenter og byder på mere end 100 butikker med store rabatter på internationale mærkevarer.

I Fashion Arena Outlet Center kan du svinge kreditkortet i Nike, Adidas, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Peak Performance og mange andre butikker. Hvis sulten melder sig undervejs på din shopping, er der også flere gode spisesteder.

De Bedste Steder til Shopping i Prag - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Prag. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Prag? Hvilke steder vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Prag:

• 22 Must-See Seværdigheder i Prag

Guide til de bedste steder at bo i Prag

… Eller læs alle artikler fra Prag

Planlæg din rejse til Prag:

Bestil fly til Prag (reklamelink)

Bestil hotel i Prag (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Prag (reklamelink)

Bestil biludlejning i Prag (reklamelink)

Bestil oplevelser i Prag (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *