Europas Bedste Shoppingbyer - Rejs Dig Lykkelig

12 af Europas Bedste Shoppingbyer

Leder du efter de bedste steder til shopping i Europa? Glem ikke at tjekke denne liste med Europas bedste shoppingbyer.

Europa byder på mange fantastiske storbyer med alt fra verdensberømte seværdigheder og kulturelle museer til historiske slotte og varme sandstrande. Hvis du derimod leder efter lidt shoppingterapi, er der også rigeligt at europæiske storbyer at vælge imellem.

I denne artikel bliver du præsenteret for Europas bedste shoppingbyer, der byder på alle de shoppingmuligheder du overhovedet kan drømme om. Læs med og forbered dig på den ultimative shoppingtur.

 

Europas Bedste Shoppingbyer:


1. London

Det kommer nok ikke som et chok, at den britiske hovedstad selvfølgelig er blandt Europas bedste shoppningbyer. Her finder du uendelige shoppingmuligheder til enhver type shopper uanset budget.

Slip din indre shopaholic løs i Oxford Street, der byder på mere end 300 internationale og lokale butikker inkl. Primark! Besøg det berømte stormagasin Harrods eller sving guldkortet på Regent Street. Der er virkelig mange gode shoppingmuligheder i London.


Læs også: London Bucketlist med 60+ Oplevelser
Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i London

Regent Street i London - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Barcelona

En anden af Europas bedste shoppingbyer er Barcelona, der er et sandt shoppingmekka for enhver shopaholic. Barcelona har været centrum for adskillige modetrends imens Spanien generelt er fødestedet for store internationale mærker som Zara, Mango og Stradivarius.

Når du skal på shopping i Barcelona, skal du huske at smutte forbi Passeig de Gracia. På denne populære shoppinggade finder du et enormt udvalg af eksklusive luksusmærker. Rundt omkring i byen, finder du desuden mange andre gode shoppingmuligheder med alt fra dyre designerbutikker til budgetvenlige modebutikker og antikvitetsbutikker.


Læs også: Barcelona Shopping Guide
Læs også: 24 Seværdigheder i Barcelona

 

3. Istanbul

Det er umuligt at lave en liste over Europas bedste shoppingbyer uden at nævne Istanbul, der er et vaskeægte shoppingparadis. Istanbul ligger i Europa og Asien på én og samme tid, hvilket betyder at der er et enormt og varieret udvalg af shoppingmuligheder.

Istanbul byder på farverige basarer, moderne shopping gader, eksklusive modebutikker og kæmpestore shoppingcentre med hundredvis af butikker. Husk at smutte en tur forbi Grand Bazaar, der er én af verdens ældste og største overdækkede markeder. Du kan også besøge Istanbul Cevahir, der er Europas største shoppingcenter.


Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i Istanbul
Læs også: 10 Steder til Shopping i Istanbul

Europas Bedste Shoppingbyer - Grand Bazaar i Istanbul - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Stockholm

Stockholm er måske en lidt overset shoppingby i Europa, selvom at den ikke burde være det. Sveriges hovedstad er en trendy storby med én af de mest modebevidste og stilfulde befolkninger i Europa. Her kan du shoppe skandinavisk mode i alt fra moderne modebutikker og dyre designerbutikker til trendy genbrugsbutikker og unikke specialforretninger.

 

5. Berlin

Hvis du planlægger en storbyferie med spændende oplevelser og gode shoppingmuligheder, kan du med fordel overveje at tage til Berlin. Her finder du et stort og varieret udvalg af shopping med designerbutikker, rodede konceptbutikker, antikvitetsbutikker og meget mere, der er spredt ud over hele byen. Et godt sted at starte din shoppingtur i Berlin er på Kurfürstendamm.


Læs også: Berlin Shopping Guide
Læs også: 31 Must-See Seværdigheder i Berlin6. Milano

Milano bliver ofte kaldt for Europas modehovedstad og er selvfølgelig også én af Europas bedste shoppingbyer. Milano er fødestedet for mange eksklusive mærker og huser hovedkvartererne for store internationale brands som Prada, Versace, Gucci og Valentino.

Der findes bogstaveligt talt uendelige shoppingmuligheder i Milano. Tag på vinduesshopping i det eksklusive Galleria Vittorio Emanuele II eller sving kreditkortet i én af byens mange moderigtige shoppinggader såsom Via Montenapoleone.


Læs også: Milano Shopping Guide
Læs også: 23 Gode Oplevelser i Milano

Galleria Vittorio Emanuele II i Milano - Rejs Dig Lykkelig

 

7. København

En anden af Europas bedste shoppingbyer, er faktisk vores helt egen hovedstad København. Hvis du ikke allerede har overvejet at tage en shoppingtur på Strøget eller Fisketorvet, er det måske nu du skal gøre det. Det bedste af det hele er, at du ikke engang behøver forlade landet! I København finder du et bredt udvalg af butikker med skandinavisk mode og internationale brands.


Læs også: 29 Sjove oplevelser i København

 

8. Paris

Paris er uden tvivl én af de mest populære storbyer i Europa, når valget falder på Europas bedste shoppingbyer. Ja, faktisk bliver Paris endda ofte kaldt for verdens modehovedstad og er hjem til nogle af verdens mest berømte modemærker.

Den stilfulde franske hovedstad er selvfølgelig proppet med shoppingmuligheder i alverdens afskygninger. Du kan med fordel starte din shoppingtur i Paris på Champs-Élysées, der er byens mest berømte shoppinggade. Du må heller ikke glemme at smutte forbi det eksklusive stormagasin Galeries Lafayette.


Læs også: Paris Shopping Guide
Læs også: 18 Must-see Seværdigheder i Paris

Champs Elysees i Paris - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Wien

Wien er desværre en overset shopping destination i Europa, selvom at byen faktisk er et sandt shoppingmekka. Den smukke østrigske hovedstad er fyldt med shoppingmuligheder med store gågader, stormagasiner, shoppingcentre og små individuelle modebutikker. Et godt sted at starte din shoppingtur i Wien er på Mariahilferstrasse, der er byens største shoppinggade.

 

10. Rom

På trods af at Rom ikke byder på massive shoppingcentre i centrum af byen, er det stadig én af Europas bedste shoppingbyer. De mange internationale modebutikker som du normalt finder i shoppingcentre, er bare blevet spredt ud over byens store shoppinggader.

Den mest populære shoppinggade i Rom er uden tvivl Via del Corso, hvor du finder alverdens modebutikker. Den italienske hovedstad byder også på mange andre shoppinggader med alt fra budgetvenlige modebutikker og designerbutikker til specialforretninger og antikvitetsbutikker.


Læs også: 14 Oplevelser i Rom

Europas Bedste Shoppingbyer - Rom - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Amsterdam

Amsterdam er en god shopping destination med et bredt udvalg af shoppingmuligheder til enhver type shopper. Den hollandske hovedstad er dog mest kendt for sine små forretninger med en helt unik stil, der kun findes i Holland. Start dit shoppingeventyr i Amsterdam i De 9 Gader, der er et stort shoppingområde med alverdens butikker, coffee shops og restauranter.


Læs også: Amsterdam Shopping Guide
Læs også: 21 Must-see Seværdigheder i Amsterdam

 

12. Lissabon

Lissabon er én af Europas billigste hovedstæder og er dermed også én af Europas bedste shoppingbyer. Den portugisiske hovedstad er en upcoming destination, som udover billige priser også byder på behagelige temperaturer, spændende seværdigheder og gode shoppingmuligheder.

I Lissabon kan du shoppe i alt fra luksuriøse designerbutikker og budgetvenlige kædebutikker til trendy vintagebutikker og historiske butikker. Det største shoppingområde i Lissabon er omkring gågaden Rua Augusta. Lidt uden for byen finder du det populære Colombo Shopping Centre med mere end 400 butikker.

Lissabon - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over Europas bedste shoppingbyer. Hvad er dine favorit shoppingbyer i Europa? Hvilke byer drømmer du om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration til ferien:

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din storbyferie i Europa:

Bestil fly på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.