Europas Bedste Shoppingbyer - Rejs Dig Lykkelig

12 af Europas Bedste Shoppingbyer

Leder du efter de bedste steder til shopping i Europa? Glem ikke at tjekke denne liste med Europas bedste shoppingbyer.

Europa byder på mange fantastiske storbyer med alt fra verdensberømte seværdigheder og kulturelle museer til historiske slotte og varme sandstrande.

Hvis du derimod leder efter lidt shoppingterapi, er der også rigeligt at europæiske storbyer at vælge imellem.

I denne artikel bliver du præsenteret for Europas bedste shoppingbyer, der byder på alle de shoppingmuligheder som du overhovedet kan drømme om. Læs med og forbered dig på den ultimative shoppingtur!

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af storbyferien:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

 

Europas Bedste Shoppingbyer:


1. London

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at den britiske hovedstad er en af Europas bedste shoppningbyer. Her finder du uendelige shoppingmuligheder med noget til enhver type shopper.

Slip din indre shopaholic løs i Oxford Street, som byder på mere end 300 internationale og lokale butikker inkl. Primark!

Besøg det berømte stormagasin, Harrods, eller sving guldkortet på Regent Street. Der er virkelig mange gode shoppingmuligheder i London!

Du kan med fordel kigge efter hoteller i London her (reklamelink) såvel som pakkerejser til London her (reklamelink).


Læs også: London Shopping Guide
Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i London

Regent Street i London - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Barcelona

En anden af Europas bedste shoppingbyer er Barcelona, som er et vaskeægte shoppingmekka.

Barcelona har været centrum for adskillige modetrends imens Spanien er fødestedet for store internationale mærker som Zara, Mango og Stradivarius.

Når du skal på shopping i Barcelona, skal du huske at smutte forbi Passeig de Gracia. På denne populære shoppinggade finder du et enormt udvalg af eksklusive og dyre luksusmærker.

Rundt omkring i byen, finder du desuden mange andre gode shoppingmuligheder med alt fra dyre designerbutikker til budgetvenlige modebutikker og antikvitetsbutikker.

Du kan finde rigtig mange gode og billige pakkerejser til Barcelona her (reklamelink). Ellers kan du også finde hoteller i Barcelona her (reklamelink).


Læs også: Barcelona Shopping Guide
Læs også: 24 Seværdigheder i Barcelona

 

3. Istanbul

Det er umuligt at lave en liste over Europas bedste shoppingbyer uden at nævne Istanbul, som er et vaskeægte shoppingparadis.

Istanbul ligger i Europa og Asien på én og samme tid, hvilket betyder at der er et enormt og varieret udvalg af shoppingmuligheder.

Her bliver du mødt af farverige basarer, moderne shoppinggader, eksklusive modebutikker og kæmpestore shoppingcentre med hundredvis af butikker.

Husk at smutte en tur forbi Grand Bazaar, som er én af verdens ældste og største overdækkede markeder. Du kan også besøge Istanbul Cevahir, som er Europas største shoppingcenter.

Der findes et bredt udvalg af hoteller i Istanbul her (reklamelink) samt pakkerejser til Istanbul her (reklamelink).


Læs også: 10 Shopping Steder i Istanbul
Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i Istanbul

Europas Bedste Shoppingbyer - Grand Bazaar i Istanbul - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Stockholm

Stockholm er måske en lidt overset shoppingby i Europa, selvom at den ikke burde være det. Sveriges hovedstad er en trendy storby med én af de mest modebevidste og stilfulde befolkninger i Europa.

Her kan du shoppe skandinavisk mode i alt fra moderne modebutikker og dyre designerbutikker til trendy genbrugsbutikker og unikke specialforretninger.

Se efter hoteller i Stockholm her (reklamelink). Hvis du hellere vil på en planlagt tur, kan du også finde pakkerejser til Stockholm lige her (reklamelink).


Læs også: Stockholm Shopping Guide
Læs også: 25 Gode Oplevelser i Stockholm

 

5. Berlin

Hvis du drømmer om en storbyferie med spændende oplevelser og gode shoppingmuligheder, kan du med fordel overveje en tur til Berlin.

Her finder du et stort og varieret udvalg af shopping med designerbutikker, rodede konceptbutikker, antikvitetsbutikker og meget mere.

De mange steder til shopping ligger spredt udover hele byen, men et godt sted at starte din shoppingtur er på Kurfürstendamm.

Du kan med fordel kigge efter hoteller i Berlin her (reklamelink) såvel som pakkerejser til Berlin her (reklamelink).


Læs også: Berlin Shopping Guide
Læs også: 31 Must-See Seværdigheder i Berlin

 

6. Milano

Milano bliver ofte kaldt for Europas modehovedstad og er ligeledes en af Europas bedste shoppingbyer.

Byen er fødestedet for mange eksklusive mærker og huser hovedkvartererne for store internationale brands som Prada, Versace, Gucci og Valentino. Der findes bogstaveligt talt uendelige shoppingmuligheder i Milano!

Tag på vinduesshopping i det eksklusive Galleria Vittorio Emanuele II eller sving kreditkortet i én af byens mange moderigtige shoppinggader såsom Via Montenapoleone.

Der findes et bredt og varieret udvalg af hoteller i Milano her (reklamelink). Ellers er det også muligt, at finde et par gode pakkerejser til Milano her (reklamelink).


Læs også: Milano Shopping Guide
Læs også: 23 Gode Oplevelser i Milano

Galleria Vittorio Emanuele II i Milano - Rejs Dig Lykkelig

 

7. København

En anden af Europas bedste shoppingbyer, er faktisk vores helt egen hovedstad København. Hvis du ikke allerede har overvejet at tage en shoppingtur på Strøget eller Fisketorvet, er det måske nu du skal gøre det.

Det bedste af det hele er, at du ikke engang behøver forlade landet! I København finder du et bredt udvalg af butikker med skandinavisk mode og internationale brands.

Hvis du ikke bor i København og gerne vil overnatte i byen, kan du finde mange gode hoteller i København her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Shopping Steder i København
Læs også: 29 Sjove Oplevelser i København

 

8. Paris

Paris er uden tvivl én af de mest populære storbyer i Europa – især når valget falder på Europas bedste shoppingbyer.

Ja, faktisk bliver Paris ofte kaldt for verdens modehovedstad og er hjem til nogle af verdens mest berømte modemærker. Den stilfulde franske hovedstad er selvfølgelig proppet med shoppingmuligheder i alverdens afskygninger.

Du kan med fordel starte din shoppingtur i Paris på Champs-Élysées, som er byens mest berømte shoppinggade.

Du må heller ikke glemme, at smutte en tur forbi det eksklusive stormagasin Galeries Lafayette. Der findes mange pakkerejser til Paris her (reklamelink).

Vil du hellere planlægge rejsen på egen hånd? Så kan du også finde et stort udvalg af hoteller i Paris her (reklamelink).


Læs også: Paris Shopping Guide
Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i Paris

Champs Elysees i Paris - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Wien

På trods af at Wien egentligt er et sandt shoppingmekka, er det alligevel en overset shopping destination i Europa.

Den smukke østrigske hovedstad er fyldt med shoppingmuligheder med store gågader, stormagasiner, shoppingcentre og små individuelle modebutikker.

Et godt sted at starte din shoppingtur i Wien er på Mariahilferstrasse, som er byens største shoppinggade. Find pakkerejser til Wien her (reklamelink) samt hoteller i Wien her (reklamelink).

 

10. Rom

På trods af, at Rom ikke byder på massive shoppingcentre i centrum af byen, er det stadig en af Europas bedste shoppingbyer.

De mange internationale modebutikker, som du normalt finder i shoppingcentrene, er bare blevet spredt ud over byens store shoppinggader.

Den mest populære shoppinggade i Rom er uden tvivl Via del Corso, hvor du finder alverdens modebutikker.

Den italienske hovedstad byder også på mange andre shoppinggader med alt fra budgetvenlige modebutikker og designerbutikker til specialforretninger og antikvitetsbutikker.

Du kan finde et bredt udvalg af hoteller i Rom her (reklamelink) såvel som mange gode pakkerejser til Rom her (reklamelink).


Læs også: 14 Oplevelser i Rom

Europas Bedste Shoppingbyer - Rom - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Amsterdam

Amsterdam er en god shopping destination med et bredt udvalg af shoppingmuligheder til enhver type shopper.

Den hollandske hovedstad er dog mest kendt for sine små forretninger med en helt unik stil, som kun findes i Holland.

Start dit shoppingeventyr i Amsterdam i De 9 Gader, som er et stort shoppingområde med alverdens butikker, coffee shops og restauranter.

Kig efter pakkerejser til Amsterdam lige her (reklamelink). Hvis du hellere vil planlægge rejsen på egen hånd, kan du derimod med fordel kigge efter hoteller i Amsterdam her (reklamelink).


Læs også: Amsterdam Shopping Guide
Læs også: 21 Must-See Seværdigheder i Amsterdam

 

12. Lissabon

Lissabon er en af Europas billigste hovedstæder og er dermed også en af Europas bedste shoppingbyer. Den portugisiske hovedstad er helt klart en upcoming destination.

Udover billige priser, byder Lissabon også på behagelige temperaturer, spændende seværdigheder og gode shoppingmuligheder.

Her kan du shoppe i alt fra luksuriøse designerbutikker til budgetvenlige kædeforretninger og trendy vintagebutikker.

Det største shoppingområde i Lissabon er i området omkring gågaden Rua Augusta. Lidt uden for byen finder du desuden det populære Colombo Shopping Centre med mere end 400 butikker.

Der findes rigtig mange gode hoteller i Lissabon her (reklamelink). Ellers kan du også finde en del pakkerejser til Lissabon her (reklamelink).


Læs også: Den Bedste Shopping i Lissabon
Læs også: 25 Fantastiske Oplevelser i Lissabon

Lissabon - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over Europas bedste shoppingbyer. Hvad er dine favorit shoppingbyer i Europa? Hvilke byer drømmer du om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration til ferien:

Storbyferie i Europa: De Bedste Storbyer

Verdens Bedste Shoppingbyer

Europas Smukkeste Road Trip Ruter

• 8 Europæiske Storbyer med Strand

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din storbyferie i Europa:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *