24 advarende tegn på at du er afhængig af at rejse - Rejsdiglykkelig.dk

24 Advarende tegn på, at du er afhængig af at rejse

Der findes simpelthen ikke noget bedre end at rejse! Der skal virkelig ikke meget til før, at man nærmest bliver afhængig.

Det er lidt som et stof – og det er virkelig svært at stoppe igen. Jo mere du rejser, desto mere vil du fortsætte med at gøre det.

Rejser vækker bare en ubeskrivelig følelse indeni – og det er svært ikke at blive afhængig af friheden.

Når først du er blevet bidt af rejsemyggen, er der ingen vej tilbage! Der findes ingen kur imod rejsefeberen. Ja, faktisk bliver den som regel kun værre med tiden.

Heldigvis, er du bestemt ikke alene! Vi er mange, der deler afhængigheden med dig. Det er heldigvis sundt, at være afhængig af at rejse. Men det kan selvfølgelig også være en smule bekymrende!

Er du i tvivl om, hvorvidt du er afhængig eller ej? Tjek listen herunder og find ud af, om du er afhængig af at rejse.

24 advarende tegn på at du er afhængig af at rejse - USA - Rejsdiglykkelig.dk

 

24 Advarende tegn på, at du er afhængig af at rejse:


1. Du er knap nok kommet hjem, men planlægger allerede den næste rejse.

Det kan da godt være, at du lige er trådt ind af hoveddøren efter en fantastisk rejse, men du kan simpelthen ikke vente!

Du har allerede store drømme om, hvor turen skal gå hen næste gang. Hvem siger også at det er ulovligt, at planlægge den næste rejse allerede?

 

2. Du er i dårligt humør, hvis du ikke har planlagt et nyt eventyr.

Der er simpelthen ikke noget værre for dig end, at have en fuldstændig tom rejsekalender.

Der går ikke længe før du mærker kedsomheden! Måske føler du dig endda rastløs, irritereret og nærmest deprimeret.

 

3. Du sparer hele tiden penge op til at rejse.

Hvorfor skal du købe en ny fladskærm eller bil, når du kan bruge pengene på at rejse? Du begynder straks, at sammenligne priser på indkøb med hvor mange dage du kan rejse for samme beløb.

Dine fødselsdagsgaver og julegaver er også blevet meget ensartede. De består nemlig næsten altid af en simpel kuvert med penge til dit næste store eventyr – og du elsker det!

 

4. Du arbejder nærmest kun for, at få råd til at rejse.

Var der nogen der sagde ekstra vagter? Du er altid villig til at arbejde ekstra hårdt for, at få råd til endnu flere eller længere rejser.

Hvis du er timelønnet, er der hvert fald ikke noget der hedder sygdom. Du er nemlig godt klar over, at en sygemelding kan koste dig flere dage i Asien!

 

5. Dit hjem ligner mest af alt en souvenirbutik.

Hylderne i dit hjem er proppet med mærkelige souvenirs fra alverdens lande som du har besøgt gennem tiden. For ikke at glemme væggene, som garanteret er dækket med kort og fotografier.

Din indretning er måske lidt rodet, men du er da ligeglad. Du bliver nemlig ramt af en sand lykkerus hver gang du bliver mindet om dine mange rejser.

 

6. Du har en rejse tatovering.

Hvis du ikke allerede har en rejse tatovering, har du hvert fald overvejet at få en. Det skal selvfølgelig helst være noget med et fly, kompas eller globus.

Hvor fedt ville det ikke lige være, at få foreviget alle sine minder og rejselyst med en tatovering?

 

7. Dit pas er fyldt med stempler fra hele verden.

Dit pas er et vaskeægte bevismateriale på, at du er afhængig af at rejse. Det er fyldt med farverige stempler fra lande uden for Europa – og du elsker at bladre gennem siderne.

Du har svært ved at forestille dig, hvordan passet skal holde indtil det udløber efter 10 år. Det er nemlig allerede besværligt for lufthavnspersonalet, at finde plads til et nyt stempel i dit berejste pas.

 

8. Du har fuldstændig styr på sikkerhedskontrollen.

Var der nogen, der sagde sikkerhedskontrol? Du er igennem lufthavnen før du har set dig om, for du har fuldstændig styr på tingene.

Der var ingen der fortalte dig, at du skulle tage skoene af eller fjerne din computer fra tasken. Der var ingen fumlen med tingene og du kunne bare gå direkte igennem. Efter dine mange rejser, er du nemlig en sand mester i sikkerhedskontrollen.

24 advarende tegn på at du er afhængig af at rejse - Bali - Rejsdiglykkelig.dk

 

9. Du bliver ikke ramt så hårdt af jetlag.

Det er intet problem med en tidsforskel på 7 timer – eller for den sags skyld 12 timer!

Du har nemlig rejst så meget, at det kun tager et par dage før du er på toppen igen og klar til at tage på nye eventyr.

 

10. Du kan sove hvor som helst og når som helst.

Du har rejst så meget, at du er ligeglad med, hvor du sover. Ja, faktisk kan du nærmest falde i søvn hvor som helst.

Det er ligemeget om det er togstationer, lufthavne, fly eller sågar på gulvet. Det tager nemlig kun få minutter, at falde i søvn med din rygsæk som hovedpude.

 

11. Du har venner over hele verden.

Det er utroligt nemt, at få nye venner på rejser, hvor man deler store og mindeværdige oplevelser sammen.

Det er selvfølgelig heller ingen undtagelse for dig, for du har allerede venner fra alle verdenshjørner. Der er bare ikke noget bedre end, at dele sin passion for rejser med andre ligesindede.

 

12. Din rejse bucket list er en hel bog.

Det startede egentligt med, at være en liste over alle de steder som du virkelig gerne ville opleve.

Problemet er bare, at der er så mange spændende steder i den store verden, at din bucket liste hele tiden bliver længere. Den er faktisk blevet så lang, at du frygter at løbe tør for tid inden du når, at se alle de steder som du drømmer om.

 

13. Forpligtelse skræmmer dig.

Tanken om at blive hjemme i et helt år skræmmer dig fra vid og sans.

Du får faktisk allerede rejse abstinenser efter et par måneder, så hvordan skulle du overleve et helt år uden at få traumer!? Der er kun én ting, som rejse-narkomaner kan forpligte sig til – og det er at rejse. Punktum!

 

14. Du har forskellige valutaer i din pung.

I løbet af den seneste tid, har du samlet tonsvis af sedler og mønter fra forskellige lande. Der er efterhånden så mange forskellige valutaer, at du næsten kunne åbne en bank.

Men det er jo også altid rart, at gemme lidt penge fra andre lande. Du ved jo allerede nu, at du garanteret kommer tilbage igen en dag!

 

15. Dine bedste historier handler om rejser.

Det er svært at undgå, at fortælle om alle dine spændende oplevelser i udlandet. Hvad enten du er sammen med venner eller bekendte, kommer samtalen næsten altid over på en rejseoplevelse.

Du har bare så meget spændende at fortælle – og en stor del af dit liv handler jo netop om, at rejse ud i verden!

 

16. Du er professionel til at pakke.

Der er intet der stopper dig fra, at pakke den perfekte kuffert. Du kan endda gøre det på rekordtid!

Men du er jo også et sandt naturtalent, for du har virkelig pakket mange kufferter gennem tiden. Det er faktisk lige før du kan se, hvor tung din kuffert er uden overhovedet at have vejet den.

24 advarende tegn på at du er afhængig af at rejse - USA - Yosemite National Park - Rejsdiglykkelig.dk

 

17. Du bliver altid spurgt om, hvor næste rejse går hen.

Det er fuldstændig normalt, at venner og familie spørger dig om, hvor turen går hen næste gang. Ja, faktisk er det nærmest unormalt, hvis de ikke spørger!

Det gælder altså også selvom, at du faktisk lige er kommet hjem fra en rejse. De er nemlig udmærket godt klar over, at du altid er på farten og har en ny rejse i tankerne.

 

18. Din største hobby er, at researche rejser.

Der er ikke noget bedre end, at samle inspiration til nye rejser på rejseblogs og rejsesider. Du kan faktisk nemt bruge flere timer på, at planlægge en rejse bare for sjov. For hvad nu hvis…

Det er heller ikke unormalt, at du søger efter tilfældige flybilletter til alverdens lande. Du skal egentligt ikke ud at rejse lige nu, men det er jo aldrig til at vide, om der alligevel er et godt tilbud.

 

19. Du er ligeglad med aflyste fly ved mellemlandinger.

Det kan godt være at dit næste fly er blevet aflyst, men det er da fuldstændig ligemeget. Du ser nemlig straks en mulighed for, at komme ud og opleve lokalområdet.

Det er den perfekte undskyldning for, at komme på nye og uventede eventyr. Der er ingen sure miner fra dig og du gider ikke spilde tiden på, at sidde i lufthavnen.

 

20. Du kan tale flere forskellige sprog.

Okay, du kan måske ikke ligefrem tale flere forskellige sprog flydende, men du kan hvert fald udtale få sætninger eller ord.

Det er nemlig super sjovt og spændende at kunne sige hej, tak, skål eller noget helt fjerde til de lokale.

 

21. Du planlægger dit liv ud fra dine rejser.

Der er (næsten) intet vigtigere for dig end at rejse. Det er der simpelthen ikke noget, der skal komme i vejen for!

Du sørger derfor altid for, at planlægge karriereskift, uddannelse, familieforøgelse og alt andet ud fra, hvornår du har planer om at rejse lidt mindre.

Problemet er bare, at du aldrig har planer om at rejse mindre… Men det indser du altid først, når tiden indhenter dig. Det ender altid med, at du udskyder alle de andre ting liiidt længere ud i fremtiden.

 

22. Dine sociale medier er proppet med rejsebilleder.

Både Facebook og Instagram er lynhurtige beviser på, at du er afhængig af at rejse. Dine profiler er nemlig fyldt med rejsebilleder fra alverdens lande.

Ja, faktisk er det svært, at finde andre slags billeder. Men du vil jo bare gerne dele billeder fra dine største oplevelser, som næsten alle sammen er foregået på rejserne.

 

23. Dit hjerte bliver knust hver gang du vender hjem.

Du forstår slet ikke alle dem, der altid siger ”Ude godt, men hjemme bedst”. Hvordan kan de dog mene, at det er bedre at leve det samme kedelige liv derhjemme med arbejde og forpligtelser?

Du bliver næsten helt målløs, for du syntes altid, at det er bedst at rejse og opleve verden. Ja, faktisk kunne du gøre det i en uendelighed!

 

24. Du læser et indlæg om, at være afhængig af at rejse.

Hvis du lige har læst alle 24 punkter på listen, er der næsten ingen tvivl. Du må simpelthen være afhængig af at rejse!

Men det er altså også helt okay! Vi er flere, der deler afhængigheden med dig. Husk altid på, at du ikke er alene om rejsefeberen.

24 advarende tegn på at du er afhængig af at rejse - Rejsdiglykkelig.dk

Hvor mange af punkterne på listen kunne du nikke genkendende til?

Jeg vil rigtig gerne høre om dine problemer med afhængigheden i kommentarfeltet herunder. Det kan jo være, at vi deler de samme symptomer på, at være afhængig af at rejse! 😉

Læs artikler med rejseinspiration:

• 12 Af Verdens Mest Ikoniske Vartegn

• Varme Rejsemål i Vintermånederne

• Europas Smukkeste Road Trip Ruter

… Eller læs alle artikler med rejseinspiration eller rejsetips

Planlæg din næste rejse:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *