De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Rejs Dig Lykkelig

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien

Planlægger du en rejse til Asien? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste rejsemål i Asien.

Asien er verdens største kontinent og er præget af en stor mangfoldighed, som er svær at finde noget andet sted i verden. Der er tonsvis af fantastiske rejsemål i Asien, som hver især byder på eventyr du aldrig glemmer.

Mærk travlheden i pulserende storbyer eller nyd stilheden på eksotiske bountyøer. Mød vilde dyr i regnskoven eller udforsk historiske monumenter.

Lær om kulturen, hils på den venlige lokalbefolkning, nyd den smagfulde mad og de billige priser. Ja, Asien har virkelig det hele – og mere til!

Asien er virkelig stort, så det kan være svært at vælge, hvor du skal rejse hen.

Det er netop derfor, at jeg har lavet denne liste med de bedste rejsemål i Asien. Her finder du alt fra moderne storbyer til eksotiske tropeøer, som du ikke må gå glip af.

Artiklen fortsætter under boksen.

Planlæg din rejse til Asien:

Bestil fly til Asien (reklamelink)

Bestil hotel i Asien (reklamelink)

Bestil biludlejning i Asien (reklamelink)

Bestil oplevelser i Asien (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Asien:


1. Bali, Indonesien

Den grønne vulkanø, Bali, er uden sammenligning den mest kendte og populære paradisø i Indonesien.

Bali er ikke bare et af de smukkeste og bedste rejsemål i Asien, men også i resten af verden. På trods af, at øen kun er lidt mindre end Sjælland, er der alligevel en stor variation af oplevelser.

Bali er et spirituelt paradis med skønne sandstrande, frodige bjerge, høje vulkaner, grønne rismarker, brusende vandfald, smukke templer og autentiske små landsbyer.

Glem ikke at opholde dig et par dage i Ubud, som er Balis kulturelle centrum. Du kan finde mange skønne hoteller på Bali her (reklamelink).


Læs også: 25 Seværdigheder og Oplevelser på Bali

Bali - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Shanghai, Kina

Shanghai er virkelig enormt stor! Ja, faktisk er det én af verdens hurtigst voksende byer. Med mere end 23 millioner indbyggere er Shanghai den største by i Kina og en af de største metropoler i verden.

Det er altså bestemt ikke uden grund, at det er et af de mest populære rejsemål i Asien. Når du besøger Shanghai, bliver du mødt af en kontrastfyldt by, hvor gammelt møder nyt.

Her kan du gå rundt i skyggen af moderne og tårnhøje skyskrabere imens du har udsigt til gamle kinesiske templer.

Den imponerende skyline i Shanghai anses desuden ofte for, at være en verdens smukkeste. Find hoteller i Shanghai her (reklamelink).

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Shanghai - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Luang Prabang, Laos

Den gamle kongeby, Luang Prabang, er er smukt beliggende ved Mekongfloden i det nordlige Laos. Byen er er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er omgivet af frodige bjerge, tropisk jungle og smukke vandfald.

I Luang Prabang finder du et stort antal gyldne templer, gamle klostre, prægtige paladser og bygninger i fransk kolonistil.

Østens mystik er ikke til at tage fejl af og det er ikke unormalt, at støde på munke i farvestrålende orange dragter.

Drømmer du om at besøge den gamle kongeby i Laos? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Luang Prabang her (reklamelink).

 

4. Phi Phi-øerne, Thailand

Phi Phi-øerne er et vaskeægte paradis. Her bliver du mødt af de smukkeste omgivelser med hvide sandstrande, krystalklart vand, store kalkstensbjerge og frodig natur.

De tropiske øer er omgivet af et eventyrligt koralrev med tusindvis af farverige fisk og koraller. Der er slet ingen tvivl om, at Phi Phi-øerne i Thailand er et af de smukkeste og bedste rejsemål i Asien.

Det er et af de bedste steder at besøge, hvis du gerne vil nyde Phi Phi-øernes enestående marineområde. Her kan du både finde dykning, snorkling og sejlture i verdensklasse.

Hvis den skønne paradisø lyder som det perfekte sted for dig, kan du finde mange gode hoteller på Phi Phi-øerne her (reklamelink).


Læs også: 14 Gode Oplevelser på Phi Phi-øerne

Phi Phi-øerne i Thailand - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Kyoto, Japan

Kyoto er Japans kulturelle centrum og har tidligere været landets kejserlige hovedstad i mere end 1.000 år. Her lever den traditionelle japanske kultur stadig med zenbuddhisme, religiøse ceremonier, gamle templer og japanske haver.

Hvis du er heldig, støder du måske endda på en geisha i en ekstravagant kimono og hvid makeup eller en buddhistisk munk.

I Kyoto finder du omkring 2.000 templer og helligdomme imens 17 af byens seværdigheder er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Det helt store trækplaster i Kyoto er dog den naturlige og imponerende bambusskov i udkanten af byen. Find hoteller i Kyoto her (reklamelink).

Kyoto - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Singapore

Den pulserende østat, Singapore, er både en storby, et land og en by på én og samme tid. Det ligger kun et stenkast fra ækvator og er det mindste land i Sydøstasien.

Ja, faktisk er Singapore kun lidt større end Bornholm! På trods af sin lille størrelse, er Singapore alligevel et af de bedste rejsemål i Asien.

Singapore er en smeltedigel af forskellige kulturer og er samlingssted for alt det bedste fra Asien. Den moderne storby er kendt for, at være en grøn storby, som er præget af skøn natur og en bemærkelsesværdig renlighed.

Derudover er der også mange mærkelige love og regler i Singapore, som er vigtige at tjekke op på inden rejsen.

Vil du gerne besøge den unikke storby? Så kan du finde et bredt og varieret udvalg af hoteller i Singapore her (reklamelink).


Læs også: Rejseguide til Singapore

 

7. Maldiverne

Et andet af de bedste rejsemål i Asien er den skønne østat, Maldiverne, som er beliggende i Det Indiske Ocean.

Maldiverne er et vaskeægte paradis med kridhvide bounty strande, svajende palmer, krystalklart azurblåt hav og et farvestrålende koralrev. Alt sammen indbyder til total luksus i afslappende omgivelser.

Maldiverne består af næsten 1.200 små paradisøer, som er inddelt i 26 mindre øgrupper. Langt over størstedelen af øerne er ubeboede.

Hvis du planlægger en rejse til Maldiverne, skal du kun gøre det for, at nyde total afslapning. Der er nemlig ikke så meget andet at lave end, at nyde de fantastiske omgivelser.

Er det lige præcis dét, som du drømmer om på rejsen? Så findes der mange lækre hoteller på Maldiverne her (reklamelink) i alle prisklasser.

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Maldiverne - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Beijing, Kina

Kinas fascinerende hovedstad er en af verdens ældste byer. Alligevel er det en topmoderne storby med omkring 22 millioner indbyggere.

Beijings lange og begivenhedsrige historie er medvirkende til, at der er et væld af historiske seværdigheder. Flere af dem er endda optaget på UNESCOs verdensarvsliste!

Her kan du f.eks. opleve Den Forbudte By, Sommerpaladset og Himmeltemplet, som hver især er enestående seværdigheder.

Et stykke uden for byen, finder du desuden Den Kinesiske Mur, som er et af verdens nye syv vidundere. Du kan med fordel kigge efter hoteller i Beijing her (reklamelink).

 

9. Sri Lanka

Det tropiske ørige, Sri Lanka, er helt klart blandt de allerbedste rejsemål i Asien! Sri Lanka opleves bedst på en rundrejse, hvor du oplever alle de fantastiske aspekter af landet.

Det er generelt et rigtigt godt land at rejse rundt i, fordi befolkningen er ekstremt venlige, åbne og gæstfri.

En rundrejse i Sri Lanka byder på alt fra enestående natur og dejlige strande til ældgamle templer og charmerende kolonialbygninger. Du kan også besøge frodige teplantager, brusende vandfald og små landsbyer.

Sri Lanka byder desuden på et stort antal nationalparker, hvor du bl.a. kan møde elefanter, krokodiller, bjørne, aber og endda leoparder.

Lyder Sri Lanka som den perfekte destination for dig? Så kan du finde et bredt og varieret udvalg af hoteller i Sri Lanka her (reklamelink).

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Sri Lanka - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Halong Bay, Vietnam

Et af de smukkeste steder i Asien er uden tvivl Halong Bay i det nordlige Vietnam.

Området er faktisk så smukt og har så enestående en natur, at det er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du altså opleve et af verdens helt store naturvidundere!

Halong Bay er præget af hundredvis af storslåede grønne kalkstensklipper, som dramatisk rejser sig fra havet. Ja, faktisk er der mere end 1.600 småøer i bugten, som tilsammen skaber et eventyrligt syn.

Når du besøger Halong Bay i Vietnam er det et absolut must, at tage på en sejltur mellem de store klippeøer. Find hoteller i Halong Bay her (reklamelink).

Halong Bay - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Chiang Mai, Thailand

I det nordlige Thailand ca. 700 kilometer nord for Bangkok, finder du Chiang Mai, som er Thailands næststørste by. Chiang Mai bliver ofte kaldt for det ægte Thailand, fordi byen oser af gammel kultur og forskellige former for håndværk.

Når du besøger Chiang Mai, bliver du mødt af et stort antal imponerende og hellige thailandske templer.

Du kan også smutte en tur forbi Thailands største natmarked, spille på byens gode golfbaner og tage på mange spændende udflugter.

Vil du gerne besøge den kulturelle thailandske by? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Chiang Mai her (reklamelink).

 

12. Tokyo, Japan

Japans hovedstad, Tokyo, er verdens største metropol – hvert fald hvis man tællerne forstæderne med.

I selve Tokyo bor der omkring 14 millioner mennesker, men med forstæderne er indbyggertallet helt oppe på omkring 38 millioner. Det er virkelig mange mennesker!

Tokyo er en højteknologisk by med tårnhøje skyskrabere, banebrydende teknologi og farverige neonlys. Samtidig er Tokyo også en by med historiske templer, fredfyldte haver og kejserlige paladser.

På et besøg i Tokyo, vil du formentligt komme til at opleve rigtig mange mærkelige ting.

Du kan f.eks. spise på en robotrestaurant, vaske bagdelen i et toilet, sove i et kapselhotel og meget mere. Jo skørere idéen er, jo bedre er den i Japan. Find hoteller i Tokyo her (reklamelink).

Tokyo - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Palawan, Filippinerne

Palawan er en vaskeægte paradisø i Filippinerne, som anses for at være en af verdens smukkeste øer.

Her bliver du mødt af lange palmefyldte bounty strande, som smukt slænger sig langt det krystalklare hav.

Ikke nok med det, så er Palawan også præget af de skønneste tropiske omgivelser. Den mest besøgte by på Palawan er El Nido, hvorfra du kan tage på øhop i Bacuit Bay.

Undervejs på bådturen kommer du forbi et stort antal høje kalkstensklipper, som dramatisk skyder op fra havet. Bådene stopper som regel ved de smukkeste palmefyldte bounty strande og skjulte laguner.

Lyder den filippinske paradisø som noget for dig? Så kan du finde et godt udvalg af hoteller i Palawan her (reklamelink).

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Palawan - Rejs Dig Lykkelig

 

14. Bangkok, Thailand

Bangkok er Thailands hovedstad og byder på en god blanding af gammelt og nyt i en perfekt sammensætning.

Det er et oplagt sted at besøge, hvis du har planer om en storbyferie inden rejsen i Asien går videre til mere eksotiske himmelstrøg.

I Bangkok kan du udforske imponerende templer, majestætiske paladser og historiske monumenter. Du kan også finde høje skyskrabere, kæmpestore shoppingcentre, idylliske parker, travle markeder og hyggelige floder.

Bangkok har altså alt det som en asiatisk storby skal have – og endda mere til! Find hoteller i Bangkok her (reklamelink).


Læs også: 15 Must-See Seværdigheder i Bangkok

 

15. Hong Kong

Hong Kong er en af de mest fantastiske storbyer i Asien og er kendt for, at være et af verdens største finanscentre.

Den pulserende storby har tidligere været under britisk styre, hvilket i høj grad kommer til udtryk i byens mange vestlige præg. I dag er Hong Kong officielt en del af Kina igen, men har alligevel en vis grad af selvstyre.

Et besøg i Hong Kong byder på en fascinerende skyline med moderne skyskrabere, historiske templer, fantastiske spisesteder og uendelige shoppingmuligheder.

Det er desuden en af de bedste storbyer i Asien for naturelskere. Der findes mange gode hoteller i Hong Kong her (reklamelink).

Hong Kong - Rejs Dig Lykkelig

 

16. Borneo, Malaysia

Borneo er den tredjestørste ø i verden og ligger officielt i tre lande: Malaysia, Indonesien og Brunei. Den Malaysiske del består af de to regioner Sabah og Sarawak.

Borneo er kendt for sine eventyrlige og tropiske omgivelser, som ikke ligner noget andet sted på jorden. Det er også netop derfor, at Borneo er et af de bedste rejsemål i Asien.

Den tropiske ø er dækket af frodige regnskove og mangrovesumpe, som er hjem til mange eksotiske og sjældne dyrearter.

Dybt inde i regnskoven, kan du møde alt fra frie orangutanger, næseaber, pygmæelefanter og sumatra-næsehorn til malajbjørne, leoparder, krokodiller og pytonslanger i deres naturlige omgivelser.

Når du besøger Borneo, kan du også støde på stammefolk og opleve sjældne plantearter såsom vilde orkidéer og kødædende planter.

Såeh, er du klar på et vaskeægte eventyr!? Jeg er hvert fald klar, parat, start! Du kan finde hoteller på Borneo her (reklamelink).

Borneo - Rejs Dig Lykkelig

 

17. Den Gyldne Trekant, Indien

Den Gyldne Trekant er et yderst populært turistområde i det nordlige Indien, som forbinder byerne New Delhi, Agra og Jaipur.

Her kan du komme på en fortryllende rundrejse i et af verdens mest fascinerende og kontrastfyldte lande.

Oplev enestående kulturskatte, historiske templer, mystiske ceremonier, kaotiske New Delhi, den lyserøde by Jaipur, storslåede naturoplevelser og meget mere.

Det helt store højdepunkt på din rundrejse i Den Gyldne Trekant er dog det mægtige tempel, Taj Mahal. Templet kan prale af, at være et af verdens syv nye vidundere. Find hoteller i Indien her (reklamelink).

 

18. Bagan, Myanmar

Den gamle kongeby, Bagan, bliver kaldt for buddhismens hovedstad, fordi byen i sin storhedstid havde mere end 10.000 religiøse templer, pagoder og klostre.

I dag er der stadig mere end 2.200 templer og pagoder tilbage, som ligger smukt spredt ud over landskabet. Bagan er et af de vigtigste religiøse steder i verden og er selvfølgelig optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Når du er i Bagan er du simpelthen nødt til, at tage op i et af de større templer ved solopgang eller solnedgang. Her venter der et fortryllende og uforglemmeligt syn over de gyldne tempeltoppe.

Drømmer du om at besøge den religiøse kongeby i Myanmar? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Bagan her (reklamelink).

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Bagan - Rejs Dig Lykkelig

 

19. Boracay, Filippinerne

Paradisøen, Boracay, er kun omkring 7 kilometer lang og 3 kilometer bred. Alligevel er det et af de bedste rejsemål i Asien.

Boracay er det perfekte sted at rejse hen, hvis du trænger til ren afslapning på en gudesmuk tropeø. Det eneste problem er dog, at den er blevet lidt overrendt af turister de seneste år.

Når du besøger øen må du selvfølgelig ikke glemme, at dyrke vandsportsaktiviteter og tage på sejlture på det krystalklare hav. Om aftenen er der rig mulighed for, at nyde det sjove natteliv på øen.

Hvis du gerne vil besøge den populære filippinske ø, kan du finde mange gode hoteller på Boracay her (reklamelink).

 

20. Taipei, Taiwan

Taipei er hovedstaden i Taiwan og er hjem til omkring 2,6 millioner mennesker. Det er stadig et meget overset rejsemål i Asien, hvilket bare gør oplevelsen endnu mere autentisk.

Den uslebne perle byder på en god blanding af gamle templer og moderne teknologi inden for overskuelige afstande.

Den absolut største seværdighed i Taipei er Taipei 101, som med sine mere end 500 meter, er blandt de højeste bygninger i verden.

Taipei byder som sagt også på mange imponerende gamle templer samt hektiske markeder, idylliske haver og skønne naturoplevelser lige uden for byen. Find hoteller i Taipei her (reklamelink).

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Taipei - Rejs Dig Lykkelig

 

21. Siem Reap, Cambodia

Siem Reap er bedst kendt for, at være porten til Angkor Wat, som er verdens største tempel. Det enorme tempel er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er den største seværdighed i hele Cambodia.

Udover Angkor Wat er der også flere andre eventyrlige templer i området, som mest af alt ligner noget fra en India Jones-film.

De fleste turister vælger bare at overnatte i Siem Reap, men byen byder faktisk på meget mere end blot templer.

Du kan også slentre ned ad de charmerende gader, handle på det livlige natmarked og lære om Cambodias historie i museumsbyen. Siem Reap ville dog alligevel ikke være lige så meget værd uden Angkor Wat.

Lyder Siem Reap som det perfekte rejsemål i Asien for dig? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Siem Reap her (reklamelink).

Siem Reap - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste rejsemål i Asien. Hvad er dit yndlingsrejsemål i Asien? Hvilke steder drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration til rejsen:

• Varme Rejsemål i Vintermånederne

• Verdens Bedste Shoppingbyer

… Eller læs alle artikler med rejseinspiration

Planlæg din rejse til Asien:

Bestil fly til Asien (reklamelink)

Bestil hotel i Asien (reklamelink)

Bestil biludlejning i Asien (reklamelink)

Bestil oplevelser i Asien (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *