De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Rejs Dig Lykkelig

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien

Planlægger du en rejse til Asien? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste rejsemål i Asien.

Asien er verdens største kontinent og er præget af en stor mangfoldighed, der er svær at finde noget andet sted i verden. Der er tonsvis af fantastiske rejsemål i Asien, som hver især inviterer dig på et eventyr du aldrig glemmer.

Mærk travlheden i pulserende storbyer eller nyd stilheden på eksotiske bountyøer. Mød vilde dyr i regnskov eller udforsk historiske monumenter. Udforsk kulturen, hils på den venlige lokalbefolkning, nyd den smagfulde mad og de billige priser. Ja, Asien har virkelig det hele – og mere til!

Asien er virkelig et stort kontinent og det kan være svært at vælge, hvor du skal rejse hen. Det er netop derfor jeg har lavet denne liste med de bedste rejsemål i Asien. Her vil du finde alt fra moderne storbyer til eksotiske tropeøer, som du ikke må gå glip af i Asien.

 

De Bedste Rejsemål i Asien:


1. Bali, Indonesien

Den grønne vulkanø Bali er uden sammenligning den mest kendte og populære paradisø i Indonesien. Bali er ikke kun et af de smukkeste og bedste rejsemål i Asien, men også i resten af verden. På trods af at øen er lidt mindre end Sjælland, er der alligevel en stor variation af oplevelser.

Bali er et spirituelt paradis med skønne sandstrande, frodige bjerge, høje vulkaner, grønne rismarker, brusende vandfald, smukke templer og autentiske små landsbyer. Glem ikke at opholde dig et par dage i Ubud, der er Balis kulturelle centrum.


Læs også: 16 Seværdigheder og Oplevelser i Ubud, Bali

 

Bali - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Shanghai, Kina

Shanghai er én af de hurtigst voksende byer i verden og er virkelig enormt stor! Med mere end 23 millioner indbyggere er Shanghai den største by i Kina og en af de største metropoler i verden. Det er altså bestemt ikke uden grund, at det er et af de mest populære rejsemål i Asien.

Når du besøger Shanghai, bliver du mødt af en kontrastfyldt by, hvor gammelt møder nyt. Her kan du gå rundt i skyggen af moderne og tårnhøje skyskrabere imens du har udsigt til gamle kinesiske templer. Den imponerende skyline i Shanghai anses desuden for at være en af de smukkeste i verden.

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Shanghai - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Luang Prabang, Laos

Den gamle kongeby Luang Prabang er er smukt beliggende ved Mekongfloden i det nordlige Laos. Byen er er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er omgivet af frodige bjerge, tropisk jungle og smukke vandfald.

I Luang Prabang finder du et stort antal gyldne templer, gamle klostre, prægtige paladser og bygninger i fransk kolonistil. Østens mystik er ikke til at tage fejl af, og det er ikke unormalt at møde munke i farvestrålende orange dragter.

 

4. Phi Phi-øerne, Thailand

Phi Phi-øerne er et sandt paradis i de smukkeste omgivelser med hvide sandstrande, krystalklart vand, store kalkstensbjerge og frodig natur. De tropiske øer er omgivet af et eventyrligt koralrev med tusindvis af farverige fisk og koraller.

Der er slet ingen tvivl om at Phi Phi-øerne i Thailand er et af de smukkeste og bedste rejsemål i Asien. Det er et af de bedste steder at besøge, hvis du har planer om at nyde Phi Phi-øernes enestående marineområde. Her kan du nemlig både finde dykning, snorkling og sejlture i verdensklasse.

Phi Phi-øerne i Thailand - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Kyoto, Japan

Kyoto er Japans kulturelle centrum og har tidligere været Japans kejserlige hovedstad i mere end 1.000 år. Her lever den traditionelle japanske kultur stadig med zenbuddhisme, religiøse ceremonier, gamle templer og japanske haver. Hvis du er heldig støder du måske på en geisha i en ekstravagant kimono og hvid makeup eller en buddhistisk munk.

I Kyoto finder du omkring 2.000 templer og helligdomme imens 17 af byens seværdigheder er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Det helt store trækplaster i Kyoto er dog den naturlige og imponerende bambusskov i udkanten af byen.

Kyoto - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Singapore

Den pulserende østat Singapore er både en storby, et land og en by på én og samme tid. Det ligger kun et stenkast fra ækvator og er det mindste land i Sydøstasien. Ja, faktisk er Singapore kun lidt større end Bornholm.

På trods af sin lille størrelse, er Singapore alligevel et af de bedste rejsemål i Asien. Singapore er en smeltedigel af forskellige kulturer og er samlingssted for alt det bedste fra resten af Asien.

Den moderne storby er kendt for at være grøn storby, der er præget af skøn natur og en bemærkelsesværdig renlighed. Derudover er der også mange mærkelige love og regler i Singapore, der er vigtige at tjekke inden rejsen.


Læs også: Rejseguide til Singapore

 

 

7. Maldiverne

Et af de bedste rejsemål i Asien er den skønne østat Maldiverne, der er beliggende i Det Indiske Ocean. Maldiverne er et vaskeægte paradis med kridhvide bounty strande, svajende palmer, krystalklart azurblåt hav og et farvestrålende koralrev. Alt sammen indbyder til total luksus i afslappende omgivelser.

Maldiverne består af næsten 1.200 små paradisøer, der er inddelt i 26 mindre øgrupper. Langt over størstedelen af øerne er ubeboede. Hvis du planlægger en rejse til Maldiverne, skal du kun gøre det for at få total afslapning. Der er nemlig ikke så meget at lave, udover at nyde de fantastiske omgivelser.

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Maldiverne - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Beijing, Kina

Kinas fascinerende hovedstad er én af de ældste byer i verden, men er alligevel en topmoderne storby med omkring 22 millioner indbyggere. Beijings lange og begivenhedsrige historie, betyder at der er et væld af historiske seværdigheder. Flere af dem er endda optaget på UNESCOs verdensarvsliste!

I Beijing kan du f.eks. opleve Den Forbudte By, Sommerpaladset og Himmeltemplet, der hver især er enestående seværdigheder. Et stykke uden for byen finder du desuden Den Kinesiske Mur, der er et af verdens nye syv vidundere.

 

9. Sri Lanka

Det tropiske ørige Sri Lanka er helt klart blandt de allerbedste rejsemål i Asien! Sri Lanka opleves bedst på en rundrejse, hvor du oplever alle de mest fantastiske aspekter af landet. Det er generelt et rigtigt godt land at rejse rundt i, fordi befolkningen er ekstremt venlige, åbne og gæstfri.

En rundrejse i Sri Lanka byder på alt fra enestående natur og dejlige strande til ældgamle templer og charmerende kolonialbygninger. Når du besøger Sri Lanka, kan du også besøge frodige teplantager, brusende vandfald og små landsbyer. Der er også et stort antal nationalparker, hvor du bl.a. kan møde elefanter, krokodiller, bjørne, aber og endda leoparder.

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Sri Lanka - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Halong Bay, Vietnam

Et af de smukkeste steder i Asien er uden tvivl Halong Bay i det nordlige Vietnam. Området er faktisk så smukt – og har så enestående en natur -, at det er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du opleve et af verdens helt store naturvidundere!

Halong Bay er præget af hundredvis af storslåede grønne kalkstensklipper, der dramatisk rejser sig fra havet. Ja, faktisk er der mere end 1.600 småøer i bugten, der tilsammen skaber et eventyrligt syn. Når du besøger Halong Bay i Vietnam, er det et must at tage på en sejltur mellem de store klippeøer.

Halong Bay - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Chiang Mai, Thailand

I det nordlige Thailand ca. 700 kilometer nord for Bangkok, finder du Chiang Mai, der er Thailands næststørste by. Chiang Mai bliver ofte kaldt for det ægte Thailand, fordi byen oser af gammel kultur og forskellige former for håndværk.

Når du besøger Chiang Mai, bliver du mødt af et stort antal imponerende og hellige thailandske templer. Du kan også smutte en tur forbi Thailands største natmarked, spille på byens gode golfbaner og eller tage på mange spændende udflugter.

 

12. Tokyo, Japan

Japans hovedstad Tokyo er verdens største metropol – hvert fald hvis man tællerne forstæderne med. I selve Tokyo bor der omkring 14 millioner mennesker, men med forstæderne er indbyggertallet helt oppe på omkring 38 millioner. Det er virkelig mange mennesker!

Tokyo er en højteknologisk by med tårnhøje skyskrabere, banebrydende teknologi og farverige neonlys. Men samtidig er Tokyo også en by med historiske templer, fredfyldte haver og kejserlige paladser.

På et besøg i Tokyo, vil du formentligt opleve mange mærkelige ting. Du kan spise på en robotrestaurant, vaske bagdelen i et toilet, sove i et kapselhotel og meget mere. Jo skørere idéen er, jo bedre er den i Tokyo.

Tokyo - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Palawan, Filippinerne

Palawan er en vaskeægte paradisø i Filippinerne, der anses for at være én af verdens smukkeste øer. Her bliver du mødt af lange palmefyldte bounty strande, der smukt slænger sig langt det krystalklare hav. Ikke nok med det, så er Palawan også præget af de skønneste tropiske omgivelser.

Den mest besøgte by på Palawan er El Nido, hvorfra du kan tage på øhop i Bacuit Bay. Undervejs på bådturen kommer du forbi et stort antal høje kalkstensklipper, der dramatisk skyder op fra det krystalklare hav. Bådene stopper som regel ved de smukkeste palmefyldte bounty strande og skjulte laguner.

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Palawan - Rejs Dig Lykkelig

 

14. Bangkok, Thailand

Bangkok er Thailands hovedstad og byder på en god blanding af gammelt og nyt i en perfekt sammensætning. Det er et oplagt sted at besøge, hvis du har planer om en storbyferie inden rejsen i Asien går videre til mere eksotiske himmelstrøg.

I Bangkok kan du udforske imponerende templer, majestætiske paladser og historiske monumenter. Du kan også finde høje skyskrabere, kæmpestore shoppingcentre, idylliske parker, travle markeder og hyggelige floder. Bangkok har altså alt det en asiatisk storby skal have – og endda mere til.


Læs også: 10 Must-See Seværdigheder i Bangkok

 

 

15. Hong Kong

Hong Kong er en af de mest fantastiske storbyer i Asien og er kendt for at være et af verdens største finanscentre. Den pulserende storby har tidligere været under britisk styre, hvilket i høj grad kommer til udtryk i byens mange vestlige præg.

I dag er Hong Kong officielt en del af Kina igen, men der er alligevel en vis grad af selvstyre. Et besøg i Hong Kong byder på en fascinerende skyline med moderne skyskrabere, historiske templer, fantastiske spisesteder og uendelige shoppingmuligheder. Det er faktisk også en af de bedste storbyer i Asien for naturelskere.

Hong Kong - Rejs Dig Lykkelig

 

16. Borneo, Malaysia

Borneo er den tredjestørste ø i verden og ligger officielt i tre lande: Malaysia, Indonesien og Brunei. Den Malaysiske del består af de to regioner Sabah og Sarawak. Borneo er kendt for sine eventyrlige og tropiske omgivelser, der ikke ligner noget andet sted på jorden. Det er også netop derfor at Borneo er et af de bedste rejsemål i Asien.

Den tropiske ø er dækket af frodig regnskov og mangrovesumpe, der er hjem til mange eksotiske og sjældne dyrearter. Dybt inde i regnskoven, kan du møde alt fra frie orangutanger, næseaber, pygmæelefanter og sumatra-næsehorn til malajbjørne, leoparder, krokodiller og pytonslanger i deres naturlige omgivelser.

Når du besøger Borneo, kan du også støde på stammefolk og opleve sjældne plantearter såsom vilde orkidéer og kødædende planter. Såeh, er du klar på et vaskeægte eventyr!? Jeg er hvert fald klar, parat, start!

Borneo - Rejs Dig Lykkelig

 

17. Den Gyldne Trekant, Indien

Den Gyldne Trekant er et yderst populært turistområde i det nordlige Indien, der forbinder byerne New Delhi, Agra og Jaipur. Her kan du komme på en fortryllende rundrejse i et af verdens mest fascinerende og kontrastfyldte lande.

Oplev enestående kulturskatte, historiske templer, mystiske ceremonier, kaotiske New Delhi, den lyserøde by Jaipur, storslåede naturoplevelser og meget mere. Det helt store højdepunkt på din rundrejse i Den Gyldne Trekant er det mægtige tempel Taj Mahal, der er et af verdens nye syv vidundere. Såeh øh, fik jeg nævnt at Den Gyldne Trekant er et af de bedste rejsemål i Asien?

 

18. Bagan, Myanmar

Den gamle kongeby Bagan bliver kaldt for buddhismens hovedstad, fordi byen i sin storhedstid havde mere end 10.000 religiøse templer, pagoder og klostre. I dag er der stadig mere end 2.200 templer og pagoder tilbage, der er smukt spredt ud over landskabet.

Bagan er et af de vigtigste religiøse steder i verden og er selvfølgelig optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Når du er i Bagan er du simpelthen nødt til at tage op i et af de større templer ved solopgang eller solnedgang. Her venter der dig et fortryllende og uforglemmeligt syn over de gyldne tempeltoppe.

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Bagan - Rejs Dig Lykkelig

 

19. Boracay, Filippinerne

Paradisøen Boracay er kun omkring 7 kilometer lang og 3 kilometer bred, men er alligevel et af de bedste rejsemål i Asien. Boracay er det perfekte sted at rejse hen, hvis du trænger til ren afslapning på en gudesmuk tropeø. Den er dog blevet lidt overrendt af turister de seneste år.

Boracays berømte sandstrand “White Beach” er flere gange blevet kåret til at være verdens smukkeste strand. Det er selvfølgelig også her de fleste solhungrende turister opholder sig. Du må selvfølgelig ikke glemme at dyrke vandsportsaktiviteter og tage på sejlture på det krystalklare hav. Om aftenen er der rig mulighed for at nyde det sjove natteliv på øen.

 

20. Taipei, Taiwan

Taipei er hovedstaden i Taiwan og er hjem til omkring 2,6 millioner mennesker. Det er stadig et meget overset rejsemål i Asien, hvilket bare gør oplevelsen endnu mere autentisk. Den uslebne perle byder på en god blanding af gamle templer og moderne teknologi inden for overskuelige afstande.

Den absolut største seværdighed i Taipei er Taipei 101, der med sine mere end 500 meter, er blandt de højeste bygninger i verden. Taipei byder som sagt også på imponerende gamle templer, hektiske markeder, idylliske haver og skønne naturoplevelser lige uden for byen.

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien - Taipei - Rejs Dig Lykkelig

 

21. Siem Reap, Cambodia

Siem Reap er bedst kendt for at være porten til Angkor Wat, der er verdens største tempel. Det enorme tempel er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er den største seværdighed i hele Cambodia. Udover Angkor Wat er der også flere andre eventyrlige templer i området, der mest af alt ligner noget fra en India Jones film.

De fleste turister vælger bare at overnatte i Siem Reap, men byen byder faktisk på meget mere end templer. Du kan også slentre ned ad de charmerende gader, handle på det livlige natmarked og lære om Cambodias historie i museumsbyen. Siem Reap ville dog alligevel ikke være meget værd uden Angkor Wat.

Siem Reap - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste rejsemål i Asien. Hvad er dit yndlingsrejsemål i Asien? Hvilke fantastiske steder i Asien, drømmer du om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Planlæg din rejse til Asien:

Bestil fly til Asien på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Asien på Discovercars.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.