Varme Rejsemål i Vintermånederne - Rejs Dig Lykkelig

Varme Rejsemål i Vintermånederne

Leder du efter inspiration til din næste vinterrejse? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste varme rejsemål i vintermånederne.

Når kulden for alvor rammer Danmark og temperaturerne langsomt sniger sig ned på minusgrader, kan vi alle pludselig få lyst til, at stikke af mod varmere himmelstrøg.

Svajende palmer, hvide sandstrande, azurblåt hav, solens varme stråler og måske en cocktail i hånden. Det er noget, der virkelig kan være tiltrængt om vinteren!

Hvis du leder efter varme destinationer til din næste vinterrejse, skal du blive hængende her på rejsebloggen lidt endnu. Her får du en liste med nogle af de bedste varme rejsemål i vintermånederne.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

 

Varme Rejsemål i Vintermånederne:


1. Dubai

Dubai er blevet en uhyre populær vinterdestination for os danskere – og det er altså med god grund!

I vintermånederne er der nemlig et behageligt klima samtidig med, at luften ikke er for tør. Og det bedste af det hele? Der er solgaranti året rundt i Dubai.

I vintermånederne ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 24 grader om dagen. Temperaturen i havet er lun, men der kan være lidt køligt om aftenen og natten.

Du kan finde et bredt udvalg af gode pakkerejser til Dubai her (reklamelink) samt hoteller i Dubai her (reklamelink).


Læs også: 26 Gode Oplevelser i Dubai

Dubai - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Egypten

Egyptens varme og solrige klima gør det til en populær destination i vintermånederne. Her er der solgaranti året rundt med høje temperaturer om sommeren og mere behagelige temperaturer om vinteren.

Temperaturen i Egypten om vinteren ligger på omkring 21 grader om dagen imens nætterne er cirka 10-15 grader køligere.

Egypten ligger desuden kun en kort flyvetur fra Danmark. Det er dermed nemt og hurtigt, at stikke af til varmere himmelstrøg.

Se efter charterrejser til Egypten her (reklamelink). Hvis du hellere vil planlægge rejsen på egen hånd, kan du også finde mange hoteller i Egypten her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Egypten

 

3. Florida

Florida ligger noget længere væk og er en del dyrere end de førnævnte rejsemål. Alligevel er det ét af de steder, som du kraftigt bør overveje at rejse til, når du er på udkig efter varme rejsemål i vintermånederne.

Der er ingen tvivl om, at Florida er et oplagt rejsemål når der er koldt i Danmark. I vintermånederne sniger temperaturen sig sjældent ned under 20 grader.

Det er til gengæld noget helt andet end om sommeren, hvor varmen kan føles uudholdelig. Du kan finde hoteller i Florida her (reklamelink).


Læs også: 12 Fantastiske Oplevelser i Florida

Varme Rejsemål i Vintermånederne - Florida - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Gran Canaria

Gran Canaria er en af danskernes absolutte favoritter, når vi er på udkig efter varme rejsemål i vintermånederne.

Den solrige ø byder på et behageligt klima og en gennemsnitstemperatur på omkring 20 grader om dagen i vinterperioden.

På Gran Canaria er der ofte varmt nok om vinteren til, at ligge ved stranden og poolen. Det kan dog være køligt om aftenen, så husk endelig en tyk trøje eller tynd jakke.

Find et bredt og varieret udvalg af pakkerejser til Gran Canaria her (reklamelink). Ellers kan du også finde mange gode hoteller på Gran Canaria lige her (reklamelink).


Læs også: 19 Must-See Seværdigheder på Gran Canaria

 

5. Indien

Indien er et stort land og temperaturen varierer meget alt efter, hvor du rejser hen. Det er dog yderst populært, at besøge Indien i vintermånederne, da det er den tørre periode med behagelige temperaturer.

I Indiens højsæson under vinterperioden i Danmark, skal du forvente gennemsnitstemperaturer på omkring 26-30 grader i dagtimerne.

Du skal dog være opmærksom på, at det stadig afhænger af, hvor du rejser hen i Indien. Der findes et bredt udvalg af hoteller i Indien her (reklamelink).

Indien - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Israel

Israel er endnu et af de bedste varme rejsemål i vintermånederne. Det gælder især den sydlige del af landet, der er yderst velegnet til en vinterrejse. De fleste områder i Israel byder på en mild vinter med temperaturer på omring 20 grader i dagtimerne.

Når du besøger Israel om vinteren, skal du være opmærksom på, at det kan være en del køligere i Jerusalem og andre højtliggende områder.

Derudover skal du også vide, at der er regnsæson i Israel om vinteren. Her regner det mindst i den sydlige del af landet.

Det er muligt, at finde en del pakkerejser til Tel Aviv i Israel her (reklamelink). Ellers kan du også finde mange hoteller i Israel her (reklamelink).

Varme Rejsemål i Vintermånederne - Israel - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Kap Verde

Kap Verde byder på solgaranti året rundt. Det er derfor et oplagt rejsemål i vintermånederne, når du trænger til at slippe væk fra kolde og grå Danmark.

I vinterperioden ligger den gennemsnitlige dagtemperatur på omkring 24 grader imens nattetemperaturen som regel ligger lige under de 20 grader. Vandets temperatur er mindst 20 grader, så du kan sagtens boltre dig i de blå bølger.

Drømmer du om at besøge den afrikanske øgruppe? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Kap Verde her (reklamelink).

 

8. Madeira

Et andet af de bedste varme rejsemål i vintermånederne er Madeira. Her er der en mild temperatur året rundt.

I vinterperioden ligger temperaturen næsten altid på omkring 20 grader i dagtimerne og 16 grader i nattetimerne. Der regner desværre en del på Madeira i december og januar, men regnen kommer ofte i korte og kraftige byger.

Du kan finde mange gode pakkerejser til Madeira hos Sunweb (reklamelink) såvel som hos TripX (reklamelink).

Hvis du hellere vil planlægge rejsen på egen hånd, kan du også finde et bredt og varieret udvalg af hoteller på Madeira her (reklamelink).

Maderia - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Marokko

Det kan være ekstremt varmt i Marokko om sommeren, så de fleste besøger landet om vinteren. Temperaturen varier meget alt efter, hvor du rejser hen.

Hvis vi tager udgangspunkt i populære Marrakesh er temperaturen på omkring 17-20 grader om dagen i vinterperioden.

Du skal dog være opmærksom på, at temperaturen falder voldsomt om natten. Det er faktisk ikke unormalt, at den falder helt ned til omkring 6 grader.

Kig efter pakkerejser til Marrakesh i Marokko her (reklamelink). Ellers kan du også finde mange gode hoteller i Marokko her (reklamelink).

Varme Rejsemål i Vintermånederne - Marokko - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Tenerife

Tenerife er kendt for sit evige forår og har et behageligt klima året rundt med solskinstimer i massevis. I løbet af vinteren ligger temperaturen på Tenerife som regel på 21-22 grader i dagtimerne imens vandtemperaturen ligger lige under 20 grader.

Aftenerne og nætterne på Tenerife er en hel del køligere med temperaturer på omkring 15 grader. Det er derfor vigtigt, at du husker en tyk trøje eller en tynd jakke til de kølige timer.

Find et bredt og varieret udvalg af charterrejser til Tenerife her (reklamelink) samt hoteller på Tenerife her (reklamelink).


Læs også: 15 Gode Oplevelser på Tenerife

 

11. Thailand

Thailand er blevet et af de mest populære varme rejsemål i vintermånederne – og det er slet ikke så svært, at forstå hvorfor! Thailands højsæson ligger nemlig i Danmarks vinterperiode.

I Danmarks vinterperiode er der et tørt og solrigt klima i Thailand. Der er ingen tvivl om solgaranti med mindst 28 grader om dagen og mellem 20-24 grader om natten.

Hvis du vil bo det samme sted under hele din ferie, kan du finde gode pakkerejser til Thailand her (reklamelink).

Vil du hellere planlægge rejsen på egen hånd? Så kan du også finde rigtig mange gode og billige hoteller i Thailand her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Thailand

Thailand - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste varme rejsemål i vintermånederne. Hvad er dine favoritrejsemål i vinterperioden? Hvilke steder drømmer du mest om at besøge? Skriv en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration:

Varme Rejselande i Februar

De Bedste Rejsemål i Asien

Verdens Mest Ikoniske Vartegn

De Bedste Storbyer i Europa

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din næste rejse:

Bestil fly på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil hotel på Hotels.com (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil pakkerejser på Sunweb.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *