Varme Rejsemål i Vintermånederne - Rejs Dig Lykkelig

Varme Rejsemål i Vintermånederne

Leder du efter inspiration til din næste vinterrejse? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste varme rejsemål i vintermånederne.

Når kulden for alvor rammer Danmark og temperaturerne langsomt sniger sig ned på minusgrader, kan vi alle pludselig få lyst til at stikke af til varmere himmelstrøg.

Hvis du leder efter varme destinationer til din næste vinterrejse, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en liste med nogle af de bedste varme rejsemål i vintermånederne.

 

Varme Rejsemål i Vintermånederne:


1. Dubai

Dubai er blevet en uhyre populære vinterdestination for os danskere – og det er med god grund! I vintermånederne er der nemlig et behageligt klima samtidig med at luften ikke er for tør. Og det bedste af det hele? Der er solgaranti året rundt i Dubai.

I vintermånederne ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 24 grader om dagen. Temperaturen i havet er lun, men der kan godt være lidt køligt om aftenen og natten.

Du kan finde et bredt udvalg af gode pakkerejser til Dubai her (reklamelink).

Dubai - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Egypten

Egyptens varme og solrige klima, gør det til en populær destination i vintermånederne. Her er der solgaranti året rundt med høje temperaturer om sommeren og mere behagelige temperaturer om vinteren.

Temperaturen i Egypten om vinteren ligger på omkring 21 grader om dagen imens nætterne er cirka 10-15 grader køligere. Egypten ligger desuden kun en kort flyvetur fra Danmark. Det er dermed nemt og hurtigt at stikke af til varmere himmelstrøg.

Se efter charterrejser til Egypten her (reklamelink).

 

3. Florida

Florida ligger noget længere væk og er en hel del dyrere end de to førnævnte rejsemål. Alligevel er det et af de steder, som du kraftigt bør overveje at rejse til, når du er på udkig efter varme rejsemål i vintermånederne.

Der er ingen tvivl om at Florida er et oplagt rejsemål, når der er koldt i Danmark. I vintermånederne sniger temperaturen sig sjældent ned under 20 grader. Det er noget helt andet end om sommeren, hvor varmen kan føles uudholdelig.

Varme Rejsemål i Vintermånederne - Florida - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Gran Canaria

Gran Canaria er en af danskernes absolutte favoritter, når de er på udkig efter varme rejsemål i vintermånederne. Den solrige ø byder på et behageligt klima og en gennemsnitstemperatur på omkring 20 grader om dagen i vinterperioden.

Gran Canaria er der ofte varmt nok til at ligge ved stranden og poolen i løbet af vinteren. Det kan dog være køligt om aftenen, så husk endelig en tyk trøje eller tynd jakke.

Find et bredt udvalg og varieret udvalg af pakkerejser til Gran Canaria her (reklamelink).

 

5. Indien

Indien er et stort land og temperaturen varierer meget alt efter hvor du rejser hen. Det er dog yderst populært at besøge Indien i vintermånederne, da det er den tørre periode med behagelige temperaturer.

I Indiens højsæson under vinterperioden i Danmark, skal du forvente gennemsnitstemperaturer på omkring 26-30 grader i dagtimerne. Du skal dog være opmærksom på, at det stadig afhænger af, hvor du rejser hen i Indien.

Indien - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Israel

Israel er endnu et af de bedste varme rejsemål i vintermånederne. Det gælder især den sydlige del af landet, der er yderst velegnet til en vinterrejse. De fleste områder i Israel byder på en mild vinter med temperaturer på omring 20 grader i dagtimerne.

Når du besøger Israel om vinteren, skal du være opmærksom på, at det kan være en del køligere i Jerusalem og andre højtliggende områder. Derudover skal du også vide, at der er regnsæson i Israel om vinteren. Her regner det mindst i den sydlige del af landet.

Det er muligt at finde en del pakkerejser til Tel Aviv i Israel her (reklamelink).

Varme Rejsemål i Vintermånederne - Israel - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Kap Verde

Kap Verde byder på solgaranti året rundt. Det er derfor et oplagt rejsemål i vintermånederne, når du trænger til at slippe væk fra kolde og grå Danmark.

I vinterperioden ligger den gennemsnitlige dagtemperatur på omkring 24 grader imens nattetemperaturen som regel ligger lige under de 20 grader. Vandets temperatur er mindst 20 grader, så du kan sagtens boltre dig i de blå bølger.

 

8. Madeira

Et andet af de bedste varme rejsemål i vintermånederne er Madeira. Her er der en mild temperatur året rundt.

I vinterperioden ligger temperaturen næsten altid på omkring 20 grader i dagtimerne og 16 grader i nattetimerne. Der regner desværre en del på Madeira i december og januar, men regnen kommer ofte i korte og kraftige byger.

Du kan finde mange gode pakkerejser til Madeira hos Sunweb (reklamelink). Derudover er der også et bredt udvalg af pakkerejser til Madeira hos Tripx (reklamelink).

Maderia - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Marokko

Det kan være ekstremt varmt i Marokko om sommeren, så de fleste besøger landet om vinteren. Temperaturen varier meget alt efter hvor du rejser hen.

Hvis vi tager udgangspunkt i populære Marrakesh, er temperaturen på omkring 17-20 grader om dagen i vinterperioden. Du skal dog være opmærksom på, at temperaturen falder voldsomt om natten. Det er faktisk ikke unormalt, at den falder helt ned på 6 grader.

Kig efter pakkerejser til Marrakesh i Marokko her (reklamelink).

Varme Rejsemål i Vintermånederne - Marokko - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Tenerife

Tenerife er kendt for sit evige forår og har et behageligt klima året rundt med solskinstimer i massevis. I løbet af vinteren ligger temperaturen på Tenerife som regel på 21-22 grader i dagtimerne imens vandtemperaturen ligger lige under 20 grader.

Aftenerne og nætterne på Tenerife er en hel del køligere med temperaturer på omkring 15 grader. Det er derfor vigtigt, at du husker en tyk trøje eller en tynd jakke til de kølige timer.

Find et bredt og varieret udvalg af charterrejser til Tenerife her (reklamelink).

 

11. Thailand

Thailand er blevet et af de mest populære varme rejsemål i vintermånederne – og det er slet ikke så svært, at forstå hvorfor! Thailands højsæson ligger nemlig i Danmarks vinterperiode.

I Danmarks vinterperiode er der et nærmest konstant tørt og solrigt klima i Thailand. Der er ingen tvivl om solgaranti med mindst 28 grader om dagen og mellem 20-24 grader om natten.

Hvis du vil bo det samme sted under hele din ferie, kan du finde gode pakkerejser til Thailand her (reklamelink).

Thailand - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste varme rejsemål i vintermånederne. Hvad er dine favoritrejsemål i vinterperioden? Hvilke steder drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration til din næste rejse:

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din næste rejse:

Bestil fly på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil pakkerejser på Sunweb.dk (reklamelink) eller Primotours.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *