Guide til de Bedste Steder at bo i Bruxelles - Rejs Dig Lykkelig

Guide til de Bedste Steder at bo i Bruxelles

Leder du efter de bedste steder at bo i Bruxelles under din storbyferie? Glem ikke at tjekke denne guide til de bedste steder at bo i Bruxelles som turist.

Den belgiske hovedstad bliver desværre ofte overset når de fleste planlægger en storbyferie i Europa. Det er virkelig en skam, for Bruxelles er en fantastisk storby med noget til enhver type rejsende.

Bruxelles er ikke ligefrem den største by i Europa, men alligevel er der utroligt mange forskellige regioner, bydele og kvarterer. Det kan dermed være svært at finde ud af, hvor du skal bo i Bruxelles, Belgien.

Heldigvis er der hjælp på vej! Jeg har nemlig lavet en guide til de bedste steder at bo i Bruxelles som turist. Den kan forhåbentligt hjælpe dig lidt på vej, når du skal vælge det helt rigtige område til din storbyferie.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil fly til Bruxelles (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Bruxelles (reklamelink)

Bestil biludlejning i Bruxelles (reklamelink)

Bestil ting at lave i Bruxelles (reklamelink)

 

De bedste steder at bo i Bruxelles:


1. Det historiske centrum

Der hersker ingen tvivl om, at det historiske centrum er et af de absolut bedste steder at bo i Bruxelles for turister. Det er beliggende i hjertet af byen og bliver ofte kaldt Bruxelles City Center eller blot centrum.

Som om det ikke allerede er forvirrende nok, kaldes det historiske centrum også ofte for Quartier du Centre og Centrumwijk. Det er beliggende i området omkring Grand Palace, der er det mest turistede område i byen.

Det historiske centrum er det bedste sted at bo i Bruxelles for førstegangsbesøgende eller dig der gerne vil være tæt på det hele. Her finder du mange af Bruxelles største seværdigheder samt et stort antal hoteller, restauranter, barer, butikker og gode transportforbindelser.

Det Historiske Centrum - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Sablon

Sablon ligger syd for det historiske centrum og er et charmerende, elegant og livligt kvarter i Bruxelles. Udover Sablon, går det også ofte under navnene Zavel, Quartier des Sablons og Zavelwijk.

Det populære kvarter er det oplagte valg, hvis du gerne vil undgå de værste turistmængder, men stadig være tæt på centrum. Her finder du nogle af byens bedste spisesteder og et endeløst antal chokoladebutikker. Sablon er uden tvivl enhver madelskers drøm!

Kvarteret er præget af en europæisk historisk charme med smukke brostensbelagte gader og gotisk arkitektur. De smukke bygninger er hjem til elegante barer, restauranter, chokoladebutikker og andre smarte forretninger.

 

3. Marollen

Lige ved siden af Sablon, finder du kvarteret Marollen, der også bliver kaldt Les Marolles, Quartier des Marolles og Marollenwijk. Det er et af de ældste kvarterer i Bruxelles og et multikulturelt område med mange forskellige nationaliteter.

Marollen er et af de bedste steder at bo i Bruxelles, hvis du gerne vil opleve den lokale dagligdag. Her er der hverken mange turister eller turistattraktioner. Priserne på hoteller er billige og du kan opleve noget af Bruxelles bedste natteliv.

Marollen - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Saint-Gilles

Hvis du elsker kunst og kultur, er du simpelthen nødt til at overveje at finde et hotel i Saint-Gilles. Selvom at det ikke er så kendt blandt turister, er det en af de mest trendy bydele i Bruxelles.

Saint-Gilles byder på en tilbagelænet og cool atmosfære med billige spisesteder, gode barer, vintageforretninger og gadekunst. Der er ikke så mange turistattraktioner i kvarteret, så det er et oplagt sted at bo, hvis du gerne vil spare penge på mad og overnatning.

 

5. Ixelles

Ixelles er beliggende et par kilometer fra Grand Palace og er endnu en kunstnerisk og trendy bydel i Bruxelles. Det er et meget sikkert område og er dermed et af de bedste steder at bo i Bruxelles for familier.

Det forskelligartede kvarter byder nærmest på noget til enhver type turist. Det er et roligt område med mange grønne parker, men samtidig er det også et livligt område med mange gode restauranter, små butikker, barer og natklubber.

I Ixelles kan du finde alt fra billige backpacker hostels til fine dyre hoteller. Hvis du gerne vil opleve Bruxelles turistattraktioner, er der desuden rigtig gode forbindelser med offentlig transport.

 

6. Saint Gery

Saint Gery ligger kun et par minutters gang fra Grand Palace i centrum af Bruxelles. Det er egentligt en del af byens city center, men fortjener alligevel sin helt egen plads på listen over de bedste steder at bo i Bruxelles.

Hvis du er på udkig efter det bedste natteliv i Bruxelles, er Saint Gery det perfekte sted for dig. Det levende kvarter byder på et stort antal barer og natklubber, men også restauranter, caféer og butikker.

Saint Gery er en yderst populær bydel i Bruxelles – især blandt unge mennesker. Det ligger i gåafstand til mange af byens største seværdigheder og byder på nem adgang til offentlig transport.

Guide til de Bedste Steder at bo i Bruxelles - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til de bedste steder at bo i Bruxelles som turist. Har du allerede besøgt den belgiske hovedstad? Hvilke områder i Bruxelles er dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Bruxelles:

… Eller læs alle artikler fra Bruxelles

Planlæg din storbyferie i Bruxelles:

Bestil fly til Bruxelles (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Bruxelles (reklamelink)

Bestil biludlejning i Bruxelles (reklamelink)

Bestil oplevelser i Bruxelles (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.