De Bedste Storbyer i Europa - Rom - Rejs Dig Lykkelig

Storbyferie i Europa: De Bedste Storbyer i Europa

Planlægger du en storbyferie i Europa? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste storbyer i Europa som du er nødt til at besøge mindst én gang i livet.

Europa er propfyldt med fantastiske storbyer, hvor du kan finde noget til enhver type rejsende.

Uanset om du er interesseret i verdensberømte attraktioner, historiske seværdigheder, charmerende omgivelser, særpræget arkitektur, kulturelle oplevelser eller varme sandstrande, kan du finde det hele i Europas populære storbyer.

Her får du en liste over de bedste storbyer i Europa. Den kan forhåbentligt skabe et bedre overblik og inspirere dig til, hvor du skal tage hen på din næste storbyferie i Europa.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din storbyferie:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

 

De Bedste Storbyer i Europa:


1. Barcelona, Spanien

Der hersker ingen tvivl om, at Barcelona er et yndet rejsemål for os danskere. Her får du den perfekte kombination af storby- og strandferie i én samlet pakke.

Lær om kulturen, tag på shopping, se fodbold i verdensklasse, slap af på stranden og nyd det varme middelhavsklima. Barcelona har virkelig det hele! Det er også netop derfor, at den spanske storby er blandt de mest populære storbyer i Europa.

Du kan finde et bredt udvalg af gode pakkerejser til Barcelona her (reklamelink).

Hvis du hellere vil bestille tingene individuelt, kan du finde hoteller i Barcelona her (reklamelink).


Læs også: 24 Must-See Seværdigheder i Barcelona

Barcelona - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Prag, Tjekkiet

Prag er Tjekkiets hovedstad og er en meget smuk storby, som deles af floden Vltava. Her bliver du mødt af charmerende gader, gamle bygninger, historiske seværdigheder, smukke broer og udsøgte smagsoplevelser.

Den tjekkiske hovedstad kan tilmed prale af, at være en af de billigste storbyer i Europa. Det er alt sammen medvirkende til, at du får utroligt meget for pengene. Og hvem elsker ikke en billig ferie? Jeg gør hvert fald!

Se efter billige pakkerejser til Prag her (reklamelink) samt hoteller i Prag her (reklamelink).


Læs også: 22 Uforglemmelige Oplevelser i Prag

 

3. London, England

Det er ganske enkelt umuligt at lave en liste over de bedste storbyer i Europa uden at nævne London. Den britiske hovedstad er ikke bare en af Europas, men også en af verdens mest populære storbyer.

London byder på alt hvad du overhovedet kan drømme om på en storbyferie. Udforsk byens pulserende gader, tag på shopping i verdensklasse, oplev verdensberømte attraktioner og ikoniske seværdigheder.

London ligger kun en kort flyvetur fra Danmark og flybilletterne koster nærmest ingenting. Find gode pakkerejser til London her (reklamelink) og hoteller i London lige her (reklamelink).


Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i London

De Bedste Storbyer i Europa - London - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Lissabon, Portugal

Lissabon er Portugals hovedstad og byder på en skøn kombination af storby og strand. Byen er beliggende på syv bakker, som resulterer i meget stejle gader, men også de smukkeste udsigter.

Overalt i Lissabon bliver du mødt af smuk arkitektur, gamle sporvogne, hyggelige caféer og historiske seværdigheder. Derudover byder Lissabon også på varme temperaturer, gode shoppingmuligheder og billige priser.

Du kan med fordel kigge efter pakkerejser til Lissabon her (reklamelink) samt gode hoteller i Lissabon her (reklamelink).


Læs også: 25 Fantastiske ting at lave i Lissabon

 

5. Amsterdam, Holland

Hvis du planlægger en storbyferie, er Amsterdam endnu en af de bedste storbyer i Europa. Den hollandske hovedstad oser af charme med sine mange kanaler og broer, der har givet byen kælenævnet ”Nordens Venedig”.

Udover kanaler og broer, byder Amsterdam også på smukke gader, spændende seværdigheder, gode museer og et stort antal kulturelle arrangementer.

Byen er desuden kendt for sine mange coffeeshops, hvor det er lovligt at købe cannabis. Du kan kigge efter pakkerejser til Amsterdam her (reklamelink).

Hvis du bedre kan lide at arrangerer din rejse selv, kan du også finde et hotel i Amsterdam her (reklamelink).


Læs også: 21 Oplevelser i Amsterdam

Amsterdam - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Budapest, Ungarn

Ungarns smukke hovedstad, Budapest, er opdelt af floden Donau og er spækket med charmerende gader, betagende arkitektur og gotiske slotte.

Sejl en tur på floden, slentre rundt i gaderne, nyd lidt selvforkælelse i byens mange kurbade og oplev spændende seværdigheder. Ikke nok med det, så er Budapest også en af de billigste storbyer i Europa.

Hvis du vil finde en god og billig storbyferie, kan jeg kraftigt anbefale at lede efter pakkerejser til Budapest her (reklamelink).

Ellers kan du f.eks. også bare finde et hotel i Budapest her (reklamelink).

 

7. Paris, Frankrig

Paris er et af de steder som du bare SKAL opleve mindst én gang i livet. Udover at være en af de bedste storbyer i Europa, er det også en af verdens mest romantiske storbyer.

Det er dermed det oplagte sted at besøge på en romantisk weekendtur med din partner.

I Paris bliver du mødt af en skøn parisisk stemning. Her er der fyldt med smuk arkitektur, verdensberømte attraktioner, imponerende kunst og shopping i absolut verdensklasse. Den franske hovedstad er bare fantastisk!

Du kan finde et bredt udvalg af pakkerejser til Paris her (reklamelink) samt gode hoteller i Paris her (reklamelink).


Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i Paris

De Bedste Storbyer i Europa - Paris - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Istanbul, Tyrkiet

Istanbul er endnu en af de bedste storbyer i Europa. Her venter der dig en eventyrlig storbyferie med alt hvad der ellers hører til. Istanbul er Europas største by og byder på en skøn kombination af to vidt forskellige verdener.

Det er her østen møder vesten og gammelt møder nyt i en perfekt sammensmeltning.

Udforsk Istanbuls pulserende gader og oplev alt fra storslåede moskeer, gamle kirker og eksklusive paladser til kæmpestore shoppingcentre, hyggelige parker og fantastiske udsigtspunkter. Istanbul har det hele!

Se efter gode pakkerejser til Istanbul her (reklamelink). Vil du hellere selv stå for planlægningen? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Istanbul her (reklamelink).


Læs også: 18 Oplevelser i Istanbul

Istanbul - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Wien, Østrig

Selvom at Wien er med på denne liste, er det faktisk også en af de mest oversete storbyer i Europa. Det er virkelig en skam, for Wien er ellers et rigtig godt rejsemål til en storbyferie.

Den smukke østrigske hovedstad byder på charmerende gader, historiske seværdigheder, spændende museer og kunstgallerier, verdenskendte komponister og meget mere.

Glæd dig til kulturelle oplevelser, arkitektoniske mesterværker, gode shoppingmuligheder og smagfulde vine.

Find din pakkerejse til Wien lige her (reklamelink). Du kan også finde mange gode hoteller i Wien her (reklamelink).

 

10. Rom, Italien

Der findes kun ganske få storbyer i verden, som er lige så storslåede og romantiske som Rom. Den italienske hovedstad er nærmest et stort levende museum i sig selv og bugner af historie.

I Rom bliver du mødt af historiske bygninger, verdensberømte seværdigheder, fantastiske museer og arkitektoniske vidundere. Udforsk byen, tag på shopping, nyd smukke udsigtspunkter og spis lækre italienske retter. En storbyferie i Rom kan varmt anbefales!

Du kan finde et bredt udvalg af pakkerejser til dejlige Rom her (reklamelink) såvel som hoteller i Rom her (reklamelink).


Læs også: 14 Must-See Seværdigheder i Rom

De Bedste Storbyer i Europa - Rom - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Edinburgh, Skotland

Edinburgh er hovedstaden i Skotland og byder på et enestående landskab i barske omgivelser. Byen er bygget på syv høje og er den eneste storby i verden med en udslukt vulkan midt inde i bykernen.

På en storbyferie i Edinburgh, kan du opleve flotte gamle bygninger, smukke historiske monumenter og spændende seværdigheder.

Udforsk den gamle bydel, besøg byens majestætiske slot, tag på shopping, nyd atmosfæren på de ikoniske pubber og spis gode skotske retter.

Det er muligt at finde lidt pakkerejser til Edinburgh her (reklamelink). Ellers kan du finde mange gode hoteller i Edinburgh her (reklamelink).

Edinburgh - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Milano, Italien

Milano bliver ofte kaldt for Europas modehovedstad og er kendt som en af verdens bedste shoppingbyer.

Udover de mange modehuse og shoppingmuligheder, byder Milano også på smukke historiske bygninger, storslåede katedraler, populære museer og spændende attraktioner.

Du kan finde et par gode pakkerejser til Milano her (reklamelink) og et bredt udvalg af hoteller i Milano her (reklamelink).


Læs også: 23 Oplevelser i Milano

 

13. Berlin, Tyskland

Det er umuligt at lave en liste over de bedste storbyer i Europa uden at nævne Berlin. Den tyske hovedstad er virkelig interessant med sin dramatiske historie, spændende kultur og smukke arkitektur.

Overalt i Berlin bliver du mødt af historiske monumenter, spændende museer og skønne grønne områder. Lær om 2. verdenskrig og DDR, tag på shopping, oplev kulturelle arrangementer og nyd godt af de lækre tyske retter.

Hvis du gerne vil flyve til Berlin, kan du se et bredt udvalg af billige pakkerejser til Berlin her (reklamelink). Ellers er det muligt, at finde rigtig mange fine hoteller i Berlin her (reklamelink).


Læs også: 31 Must-See Seværdigheder i Berlin

De Bedste Storbyer i Europa - Berlin - Rejs Dig Lykkelig

 

14. Madrid, Spanien

Madrid er Spaniens pulserende hovedstad og inviterer til en skøn storbyferie i Europa.

Her venter der mange gode oplevelser med alt fra spændende seværdigheder og kulturelle oplevelser til storslåede pladser og fodbold i verdensklasse.

Byens mange gode spisesteder byder desuden på udsøgte smagsoplevelser. Se efter gode pakkerejser til Madrid lige her (reklamelink) og hoteller i Madrid her (reklamelink).

 

15. Krakow, Polen

Krakow er ikke bare en af de billigste storbyer i Europa, men også en af de smukkeste. Det er den næststørste by i Polen og byder på en eventyrlig atmosfære med historiske seværdigheder og gamle middelalderbygninger.

Oplev middelalderstemningen i Krakows gamle bydel, besøg kongeslottet og nyd synet af storslåede katedraler.

Lær om 2. verdenskrig, udforsk gamle fæstningsværker og spis polske retter på en mælkebar. Du må heller ikke glemme at besøge Auschwitz fra 2. verdenskrig.

Du kan finde mange billige pakkerejser til Krakow her (reklamelink). Hvis du hellere vil arrangere rejsen selv, kan du også finde mange gode hoteller i Krakow her (reklamelink).


Læs også: 25 Oplevelser i Krakow

Krakow - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste storbyer i Europa. Hvad er dine favoritstorbyer? Hvilke vil du helst besøge på en storbyferie i Europa? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration til rejsen:

12 af Europas Bedste Shoppingbyer

• Charterferie i Europa: Hvor skal man rejse hen?

10 af Europas Oversete Storbyer

Varme Rejsemål i Vintermånederne

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din storbyferie i Europa:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil  hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil en pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *