De Bedste Steder til Shopping i Barcelona - Rejs Dig Lykkelig

Barcelona Shopping Guide: De Bedste Steder til Shopping i Barcelona

Leder du efter shopping i Barcelona? Glem ikke at tjekke denne guide til de bedste steder til shopping i Barcelona, Spanien.

Der er ingen tvivl om, at Barcelona er en af de mest fantastiske storbyer i Europa. Ikke nok med at du kan nyde skønt vejr, smukke strande, spændende seværdigheder og udsøgte madoplevelser, kan du også finde shopping i verdensklasse.

Shopping i Barcelona er noget helt for sig selv. Ja, faktisk siges det ligefrem, at Barcelona er Middelhavets bedste shoppingby.

Her finder du alt fra store shoppingcentre, stormagasiner og outletcentre til gågader og autentiske lokale markeder. Udvalget er virkelig enormt med noget til enhver smag – selv for den mest krævende shopper.

Hvis du planlægger en storbyferie i Barcelona, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en guide med en liste over de bedste steder til shopping i Barcelona, Spanien.

Vær opmærksom på, at mange butikker i Barcelona har lukket om søndagen. Derudover har mange små butikker også lukket under siesta i eftermiddagstimerne.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil hotel i Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Barcelona:


1. La Rambla

Vi starter med den åbenlyse, som selvfølgelig er La Rambla, der er et af de mest populære steder til shopping i Barcelona.

Den 1,2 kilometer lange gågade er uhyre populær. Her er der fyldt med liv og glade dage med alt fra turister til sælgere og gadekunstnere. La Rambla er meget turistpræget og er nok ikke det bedste sted til at finde modeforretninger i Barcelona.

Det er derimod et fremragende sted at nyde stemningen og besøge små souvenirbutikker, boder, restauranter og barer. Der findes dog et par gode butikker såsom Adidas, Desigual og H&M.


Læs også: 24 Spændende Oplevelser i Barcelona

La Rambla - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Jorge Fernández SalasUnsplash

 

2. Diagonal Mar

Det er umuligt at lave en liste over de bedste steder til shopping i Barcelona uden at nævne Diagonal Mar. Det populære shoppingcenter ligger tæt på havet og Diagonal Park.

Det er ét af Barcelonas største, nyeste og mest moderne shoppingcentre. Her finder du omkring 200 butikker, som spænder over alt fra internationale til spanske brands.

Du kan bl.a. shoppe i Mango, Levi’s, H&M, Jack & Jones, Springfield, Zara og mange andre butikker. Det helt store trækplaster er Primark, som sælger varer til vanvittigt billige priser. Derudover er der også flere gode spisesteder og en biograf.

 

3. Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcia eller Paseo de Gracia er en smuk shoppinggade, som starter ved den berømte plads, Placa de Catalunya. Det er ét af de absolut mest populære steder til shopping i Barcelona!

Ja, faktisk sammenlignes gaden ofte med Champs Élysées i Paris og Fifth Avenue i New York. Den brede shoppinggade i Barcelona er flankeret med høje træer og smukke arkitektoniske bygninger, som bidrager til en skøn atmosfære.

Derudover er Passeig de Gràcia selvfølgelig spækket med alverdens butikker, men det er bestemt ikke for enhver type shopper.

For at shoppe i de mange butikker på Passeig de Gràcia, kræver det nemlig at du graver dybt i lommerne. Her finder du nemlig hovedsageligt eksklusive og luksuriøse butikker som Gucci, Armani, Jimmy Choo, Prada, Burberry og mange flere.

Der er også mange flagskibsbutikker fra internationale- og spanske brands såsom Zara.

Passeig de Gràcia - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Portal de l’Àngel

Portal de l’Àngel er en populær gågade i Barcelona, som ligeledes starter ved den berømte plads Placa de Catalunya.

Den travle og hyggelige gågade er 250 meter lang og byder på prisvenlige butikker, som ikke ødelægger hele rejsebudgettet. Eller det kommer jo selvfølgelig an på, hvor meget du ender med at købe.

På Portal de l’Àngel finder du et bredt udvalg af butikker fra store internationale kæder som H&M, Mango, Zara, Pull and Bear og Bershka. Glem ikke at udforske sidegaderne, som er fyldt med unikke små butikker, caféer og restauranter.


Læs også: Guide til Offentlig Transport i Barcelona

 

5. La Boquería Market

La Boquería Market er byens store madmarked og er også en af de bedste oplevelser i Barcelona. Markedet er hjem til hundredvis af boder, som sælger alverdens lokale delikatesser af høj kvalitet.

Her kan du købe friske frugter og grøntsager, fisk, kød, krydderier, oste og meget mere. Med sin placering midt på Ramblaen, er La Boqueria ofte proppet med mennesker. Alligevel er stemningen virkelig autentisk.

La Boqueria - Rejs Dig Lykkelig
Foto af ja maUnsplash

 

6. La Maquinista

La Maquinista er det eneste udendørs shoppingcenter i Barcelona, og er samtidig ét af de største udendørs shoppingcentre i Catalonien.

Det ligger et godt stykke udenfor byens centrum, men er alligevel et af de bedste steder til shopping i Barcelona. Det store shoppingcenter minder mest af alt om en lille by med hyggelige alléer, torve og verandaer.

Her kan du shoppe i mere end 150 butikker, herunder Apple, Lego, Hollister, Uniqlu, Zara, MAC, Sketchers, Deichmann, Foot Locker, H&M, Nike, Mango og mange flere. Der er også mere end 50 gode restauranter og fastfoodkæder.

 

7. Arenas de Barcelona

Arenas de Barcelona bliver også kaldt for Las Arenas og er en gammel tyrefægterarena i centrum af Barcelona.

I dag er den heldigvis omdannet til et stort shoppingcenter med 115 butikker fordelt på flere etager. Her kan du shoppe i butikker som Hunkemöller, Mango og Desigual.

Udover at være et af de bedste steder til shopping i Barcelona, byder centret også på et af byens bedste udsigtspunkter. Fra centrets øverste etage, er der nemlig en fantastisk 360 graders udsigt over Barcelonas centrum.


Læs også: 8 Fantastiske Udsigtspunkter i Barcelona

De Bedste Steder til Shopping i Barcelona - Arenas de Barcelona - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Rambla de Catalunya

Rambla de Catalunya er en af Barcelonas mest trendy og charmerende gader. Her finder du et bredt udvalg af internationale modebutikker, luksuriøse hoteller og smarte caféer, restauranter og barer.

Det er virkelig en populær shoppinggade i Barcelona, fordi der er noget til enhver type shopper.

Når du svinger kreditkortet på Rambla de Catalunya, kan du finde alt fra tøj, sko og accessoires til skønhedsprodukter, elektronik og møbler. De mange butikker inkluderer bl.a. MAC, Zara Home, Massimo Dutti og mange andre.

 

9. La Roca Village

La Roca Village ligger teknisk set ikke i Barcelona, men omkring en halv times kørsel derfra. Alligevel er det et af de bedste steder til shopping i Barcelona og omegn, hvis du er på udkig efter billige mærkevarer.

La Roca Village er nemlig en outlet by med mere end 100 butikker. Butikkerne sælger ud af sidste sæsons kollektion og giver store rabatter på op til 60 % i forhold til normalprisen.

Butikkerne i La Roca Village inkluderer Calvin Klein, Hugo Boss, Adidas, Versace, Diesel, Tommy Hilfiger, Superdry, Nike og mange andre. Det bedste af det hele er, at der endda er åbent om søndagen.

De Bedste Steder til Shopping i Barcelona - La Roca Village - Rejs Dig Lykkelig

 

10. El Corte Inglés

El Corte Inglés er Spaniens største kæde af stormagasiner og minder på mange måder om Magasin og Salling i Danmark. Her kan du købe alt fra designertøj, accessoires og kosmetik til smykker, møbler og elektronik.

Det er et af de bedste steder til shopping i Barcelona, hvis du leder efter noget til hele familien samlet under ét tag.

Der findes mange El Corte Inglés-stormagasiner i Barcelona, men den bedste og største ligger ved Placa de Catalunya.

Her spreder stormagasinet sig udover 9 etager, som hver især er prydet med varer af enhver art. Der er desuden et supermarked på den nederste etage og en god restaurant på den øverste.

 

11. Maremagnum

Maremagnum er et moderne shoppingcenter, som ligger på Port Vell for enden af La Rambla. Det er ikke det største shoppingcenter i Barcelona, men der er butikker som Mango, Bershka og Pull & Bear.

Centret byder også på flere restauranter med en fantastisk udsigt over havnen. Maremagnum er det eneste shoppingcenter i Barcelona by, som har åbent om søndagen.

Maremagnum - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Barcelona. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Barcelona? Hvilke af stederne vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Barcelona:

24 Must-See Seværdigheder i Barcelona

8 Fantastiske Udsigtspunkter i Barcelona

Rejseguide til Barcelona

De Bedste Steder at bo i Barcelona

Guide til Offentlig Transport i Barcelona

… Eller læs alle artikler fra Barcelona eller Spanien

Planlæg din rejse til Barcelona:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil hotel i Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *