Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo - Rejsdiglykkelig.dk

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo

Under min ferie på Mallorca, boede jeg på BelleVue Club Apollo i Alcudia (Puerto de Alcudia). Inden rejsen fortalte jeg om, at min kæreste og jeg var lidt nervøse over hvordan hotellet var, eftersom at der var mange dårlige anmeldelser. Men vi blev faktisk positivt overraskede. Nok fordi, at vi havde forberedt os på det værste.

Læs også: 14 Seværdigheder og Oplevelser i Alcudia


 

Hotellets beliggenhed:

BelleVue Club ligger på en gade med masser af restauranter og souvenirbutikker. Det ligger 900 meter fra stranden og man skal enligt bare gå ned af den lange gade foran hotellet og så ender man på stranden. Det tager omkring 45 minutter at gå fra hotellet og ned til marinaen i Alcudia, som ligger 3 kilometer fra hotellet. Man kan vælge at gå langs strandpromenaden eller langs den store gade med masser af souvenirbutikker og mennesker. Vi var tilfredse med beliggenheden og fandt det hyggeligt, at gå den lille tur hen til marinaen.

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo i Alcudia - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotellets faciliteter:

Det er hvert fald ikke underholdning man går ned på, hvis man bor på BelleVue Club. Hotellet har intet mindre end 17 hotel-bygninger, 8 swimmingpools samt 2 børnepools, restauranter, barer, 4 sparbutikker, karaoke bar, gokartbane, minigolf, tennis, spillemaskiner, legeplads, tivoli til børn og øens største showgarden, hvor der er forskellige shows og børneunderholdning hver aften. Alle faciliteterne minder lidt om hvordan det er på en stor campingplads, og det syntes jeg er helt vildt hyggeligt. Det skaber en form for fællesskab og det bliver aldrig kedeligt på BelleVue Club.

Rengøringen af fællesarealerne er ikke helt i top, men det er til at overleve. Derudover er det meget svært at få en solseng ved en af de mange swimmingpools, da der ikke er nok solsenge i forhold til de mange tusinder af mennesker, som bor på hotellet. Faktisk er der hele 1468 lejligheder på hotellet og det er ret mange!

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo - Kort over hotelområdet - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotelværelset:

Vi boede i bygningen som hedder Apollo og jeg tror virkelig, at det var det dårligste sted at bo på hele hotellet. Jeg elsker at bo højt oppe og vi fik heldigvis et værelse på øverste etage, som dog kun var 3. etage.

Værelset var stort til to personer. Der var både et soveværelse med dobbeltseng, en seng bag en halvmur i stuen, sofaområde, spisebord med plads til 4 personer, tekøkken, toilet samt en kæmpe terrasse. Møblerne var meget slidte og der var ikke gjort specielt godt rent. Der lå masser af snavs rundt omkring i hjørnerne, især i køkkenet. Men vores badeværelse og soveværelse virkede heldigvis til at være rent nok. Det var helt klart værst den første nat, men man vender sig utroligt nok til det.

Det værste ved vores værelse på BelleVue Club Apollo, var at der åbenbart ikke var noget aircondition. Men det var os selv, som ikke havde tænkt over, at der ikke stod noget om aircondition da vi bestilte værelset. Det var sindsygt varmt! Især fordi at det altså var i juni og juli måned! Der var en vifte i loftet, men den cirkulerede bare rundt med den varme luft. Føj hvor vi svedte. Efter nogle dage blev der heldigvis lidt køligere udenfor. Det betød at vi endelig kunne sove med det tynde lagen over os, uden at svede halvt ihjel.

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo - Hotelværelset - Rejsdiglykkelig.dk

 

Bedømmelse:

Hvis man kan overleve med et lidt beskidt og slidt værelse, så er BelleVue Club Apollo et glimrende hotel. Det der trækker hele hotellet op, er uden tvivl faciliteterne på fællesarealerne. Jeg har læst mange anmeldelser om, at der skulle være meget larm på hotellet. Men eftersom at vi havde skruet viften på værelset op på det højeste, kunne jeg ikke høre et pip andre steder fra.
Læs alle indlæg om Mallorca

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.