Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo - Rejsdiglykkelig.dk

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo

Planlægger du at bo på Hotel BelleVue Club Apollo i Alcudia? Så er du nødt til at tjekke denne anmeldelse af selvsamme hotel i Alcudia, Mallorca.

I sidste måned var jeg på charterrejse på Mallorca med min kæreste. Vi boede på Hotel BelleVue Club Apollo i Alcudia (Puerto de Alcudia).

Inden rejsen var vi meget nervøse og i tvivl om, hvorvidt hotellet var godt. Der var nemlig rigtig mange dårlige anmeldelser! Heldigvis blev vi positivt overraskede. Måske var det fordi vi var forberedt på det værste?

Følg med og læs om vores oplevelse af Hotel BelleVue Club Apollo i Alcudia, Mallorca.

 

Hotellets beliggenhed


BelleVue Club ligger på en gade med et stort udvalg af restauranter og souvenirbutikker. Der er kun 900 meter fra hotellet til stranden. Du skal egentligt bare gå ned ad den lange gade foran hotellet, og så ender du på stranden.

Lidt længere derfra, nærmere bestemt 3 kilometer, finder du marinaen i Alcudia. Du skal forvente at det tager omkring 45 minutter at gå dertil fra hotellet. Du kan enten gå langs strandpromenaden eller den lange gade med masser af souvenirbutikker og turister.

Vi var yderst tilfredse med beliggenheden. På trods af at det ikke ligefrem lå i Alcudias centrum, var det alligevel super hyggeligt at gå den korte tur ned til marinaen.

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo i Alcudia - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotellets faciliteter


Hvis du bor på BelleVue Club er det hvert fald ikke underholdning du går ned på! Hotellet har intet mindre end 17 hotelbygninger, 8 swimmingpools, 2 børnepools samt adskillige restauranter og barer.

Derudover byder hotellet også på et par små butikker, en karaokebar, gokartbane, minigolf, tennis, spillemaskiner, legeplads og tivoli til børnene. Sidst men ikke mindst, byder hotellet også på øens største showgarden med shows og børneunderholdning hver aften.

Med så mange faciliteter, kan BelleVue Club godt minde lidt om en stor familievenlig campingplads. Og det er da virkelig hyggeligt! Det skaber en form for sammenhold, og det bliver aldrig kedeligt.

Nå, men det er tid til at snakke lidt om nogle af ulemperne ved hotellet også. Rengøringen på fællesarealerne er ikke helt i top, men det er nu alligevel til at leve med.

Det kan desuden være svært at få en solseng ved de mange swimmingpools, da der snildt kan bo tusindvis af mennesker på hotellet. Ja, faktisk er der hele 1468 lejligheder – og det er altså ret mange!

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo - Kort over hotelområdet - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotelværelset


Vi boede i bygningen ”Apollo”, som jeg virkelig tror er det dårligste sted at bo på hele hotellet. Jeg elsker at bo højt oppe, så vi fik heldigvis et værelse på øverste etage (3. etage).

Det var et stort værelse til to personer med soveværelse med dobbeltseng, stue med en ekstra seng, sodaområde og spisebord med plads til 4 personer. Derudover var der et tekøkken, et toilet og en stor terrasse.

Møblerne var meget slidte og rengøringen var ikke specielt god. Der lå meget snavs rundt omkring i hjørnerne, især i køkkenet. Heldigvis virkede det til at badeværelset og soveværelset var rengjort fint nok. Det var helt klart værst den første nat, men man vender sig utroligt nok til det.

Det værste ved vores hotelværelse på BelleVue Club Apollo var, at der åbenbart ikke var nogen aircondition. Det var dog os selv som ikke bemærkede, at der ikke stod noget om aircondition da vi bestilte værelset. ØV.

Det var sindssygt varmt! Men vi var der altså også i juni og juli måned! Der var en vifte i loftet, men den cirkulerede jo bare rundt med den varme luft på værelset. Føj hvor vi svedte. Efter nogle dage blev det heldigvis køligere udenfor. Det betød at vi endelig kunne sove med det tynde lagen over os, uden at svede halv ihjel…

Anmeldelse af Hotel BelleVue Club Apollo - Hotelværelset - Rejsdiglykkelig.dk

 

Bedømmelse


Hvis du kan leve med et lidt beskidt og slidt værelse, er BelleVue Club Apollo et glimrende hotel. Det der trækker hele hotellet op, er helt klart faciliteterne på fællesarealerne.

Jeg har læst mange anmeldelser om, at der skulle være meget larm på hotellet. Men eftersom vi havde skruet viften på værelset op på det højeste, kunne vi ikke høre et pip andre steder fra.

Læs flere artikler fra Mallorca:

• 14 Oplevelser i Alcudia

• 18 Must-See Seværdigheder på Mallorca

• De Bedste Steder at Bo på Mallorca

… Eller læs alle artikler fra Mallorca

Planlæg din rejse til Mallorca:

Bestil en pakkerejse til Mallorca på Sunweb.dk (reklamelink)

Bestil fly til Mallorca på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Mallorca på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på Mallorca på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *