Fantastiske byer i Japan - Kanazawa - Rejs Dig Lykkelig

7 Fantastiske Byer i Japan

Leder du efter de bedste byer i Japan? Her får du en liste over de mest fantastiske byer, som du virkelig ikke må gå glip af!

Japan er et helt fantastisk rejseland, som lynhurtigt er blevet et af mine favoritlande i den store verden.

Her bliver du mødt af store kulturforskelle, hellige templer, kejserlige paladser, traditionsbundne ceremonier, autentiske bydele, pulserende storbyer, højteknologiske opfindelser og meget mere.

Ikke nok med det, så byder Japan også på en utroligt venlig og ydmyg lokalbefolkning samt et spændende kulinarisk køkken.

På en rejse til Japan er du simpelthen nødt til, at opleve mere end én enkelt by. Det er netop derfor, at jeg har lavet denne guide til de mest fantastiske byer i Japan.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Japan (reklamelink)

Bestil hoteller i Japan (reklamelink)

Bestil biludlejning i Japan (reklamelink)

Bestil oplevelser i Japan (reklamelink)

 

7 Fantastiske Byer i Japan:


1. Tokyo

Der hersker slet ingen tvivl om, at Tokyo er en af de mest fantastiske byer i Japan. Ja, faktisk er det en af mine favorit storbyer i verden.

Japans pulserende hovedstad kan prale med titlen af, at være verdens største by! I selve byen bor der cirka 14 millioner mennesker, men med forstæderne er indbyggertallet helt oppe på omkring 40 millioner mennesker!

Som et resultat af byens enorme størrelse, er der vitterligt også endeløse af ting at give sig til. Tokyo er nemlig en spændende metropol fuld af kontraster.

Her bliver du mødt af et virvar af høje skyskrabere, blinkende neonskilte, farverige bydele og elektroniske opfindelser. Der er også fyldt med historiske områder med hellige templer, paladser og blomstrende haver.

Ikke nok med det, så byder Tokyo også på en overflod af populære attraktioner, store shoppingcentre, skøre temarestauranter, gigantiske spillehaller og meget mere.

Der er simpelthen så meget at give sig til, at du umuligt kan nå det hele på ét enkelt besøg i byen! Få et overblik over de mange hoteller i Tokyo her (reklamelink).

Fantastiske byer i Japan - Tokyo - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Kyoto

Kyoto har tidligere været Japans kejserlige hovedstad i mere end 1.000 år. Selvom at titlen for længst er overdraget til Tokyo, er den gamle kejserby stadig kendt som landets kulturelle hovedstad.

På en rejse til Kyoto bliver du mødt af en af Japans mest traditionsrige byer, hvor der emmer af kultur, historie og charme.

Her finder du landets største kulturskatte og et imponerende antal UNESCO-seværdigheder. Ja, faktisk byder byen på tusindvis af templer og hundredvis af helligdomme samt et stort antal flotte paladser og haver.

Kyoto er desuden også hjem til enestående bambusskove og historiske geisha-distrikter, som er fyldt med traditionelle tehuse og japanske træbygninger.

Sidst men ikke mindst, byder den gamle kejserby også på moderne kontraster med højhuse, shoppingcentre, nytænkende attraktioner og gode restauranter.

Det er altså slet ikke så svært, at forstå hvorfor Kyoto er den næstmest besøgte by i Japan! Det er nemlig et helt fantastisk sted, som alle bør besøge mindst én gang! Find hoteller i Kyoto her (reklamelink).

Kyoto - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Osaka

Osaka er den tredjestørste by i Japan og bliver ofte kaldt for Nationens Køkken. Det er dermed en oplagt destination for dig, hvis du er vild med gode madoplevelser.

Her kan du vitterligt spise til du segner, prøve velsmagende lokale retter og få autentiske smagsoplevelser i alt fra gastronomiske restauranter til hyggelige madboder.

Osaka er desuden kendt for sit pulserende natteliv og mange sjove attraktioner, som kan underholde hele familien. Derudover er der en utroligt venlig lokalbefolkning og en skøn tilbagelænet atmosfære.

Ikke nok med det, så er Osaka også hjem til moderne skyskrabere, dejlige parker, spændende museer og et stort antal gode shoppingmuligheder.

Med så mange forskellige muligheder, er Osaka uden tvivl en af de bedste byer i Japan! Hvis du drømmer om et besøg i byen, kan du med fordel kigge efter overnatning i Osaka her (reklamelink).

Osaka - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Nara

Nara var Japans første officielle hovedstad og betragtes som fødestedet for den japanske civilisation.

Den gamle kejserby er fyldt med historiske skatte, hvoraf flere er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Her bliver du mødt af en overflod af velbevarede templer, vigtige helligdomme og fredfyldte grønne områder.

Byens hovedattraktion er Nara Park, som er hjem til mere end tusind sikahjorte. Hjortene anses som hellige og går frit rundt mellem templerne.

Som et resultat af at sikahjortene går frit omkring, kan du også sagtens møde dem i gaderne andre steder i byen. De er tamme – og vil hellere end gerne spise nogle af de kiks, som sælges i Nara Park.

Nara ligger kun omkring en times togtur fra henholdsvis Kyoto og Osaka. Det er dermed et oplagt sted, at besøge på en dagstur.

Vi tog selv på en dagstur fra Kyoto og havde god tid til, at udforske byen. Hvis du hellere vil overnatte der, kan du også se efter hoteller i Nara her (reklamelink).

Fantastiske byer i Japan - Nara - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Sapporo

Sapporo er den eneste by på listen, som jeg ikke selv besøgte under min rundrejse i landet. Alligevel fortjener den en plads på listen over de bedste byer i Japan, fordi den skulle være ret så fantastisk!

Det er nemlig den femtestørste by i Japan og fungerer som hovedbyen på nordøen, Hokkaido. Her bliver du mødt af en skøn storby, som er beliggende i bjergrige omgivelser.

Byplanlægningen er ret unik, og leder straks tankerne hen på vestlige storbyer såsom Paris og New York. Her er der et gitternetværk af gader, brede boulevarder, grønne parker og masser af plads.

Sapporo er især en af de bedste destinationer i Japan om vinteren, hvor den forvandles til et vaskeægte vinter-eventyrland.

Her er der fyldt med hvide sneklædte bjerge og verdensklasse skisportssteder. I februar afholdes der desuden en kæmpestor vinterfestival, som tiltrækker millioner af mennesker hvert eneste år.

Sidst men ikke mindst, så er Sapporo også kendt for sin øl, udsøgte madoplevelser og livlige natteliv. Du kan finde hoteller i Sapporo her (reklamelink).

 

6. Hiroshima

De fleste har nok allerede hørt om Hiroshima, som er beskrevet i et af de mørkeste kapitler i historiebøgerne. Det var nemlig her, at verdens første atombombe blev brugt i krig under 2. verdenskrig i 1945.

Atombomben blev smidt af amerikanerne i et forsøg på, at få japanerne til at overgive sig. Alt dette resulterede desværre i, at hundredtusindvis af mennesker blev dræbt og kvæstet.

Siden da har Hiroshima heldigvis rejst sig fra støvet. I dag er byen blevet genopbygget til en blomstrende og levende storby, der kæmper for at fremme fred og afskaffelse af atomvåben.

I byens mindepark kan du lære mere om atomvåben og Hiroshimas dystre historie. Det er rørende, barskt og skræmmende på én og samme tid!

Rundt omkring i byen finder du også mange museer, parker, et slot og gode madoplevelser. Få et overblik over de forskellige hoteller i Hiroshima her (reklamelink).

Fantastiske byer i Japan - Hiroshima - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Kanazawa

Den sidste by på min liste over de mest fantastiske byer i Japan er Kanazawa, som blev skånet for bombardementerne under 2. verdenskrig.

Det har alt sammen resulteret i, at Kanazawa er fyldt med velbevarede gamle bydele. Her kan du tage på en rejse tilbage i tiden og besøge alt fra magtfulde samuraikvarterer til traditionelle geishadistrikter.

Byen er desuden kendt for sit håndværk, som især dækker over fremstilling af bladguld. Ja, faktisk fremstiller byens værksteder 99% af alt bladguld i Japan!

Derudover er byen også hjem til mange seværdigheder, museer, helligdomme og parker. Nogle af de mest fremtrædende er et majestætisk slot, en imponerende togstation og en af Japans smukkeste haver.

Kanazawa er virkelig en charmerende, spændende og velbevaret japansk storby, hvor du for alvor kan mærke historiens vingesus!

Vil du tilbringe et par nætter i den gamle samurai by? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Kanazawa her (reklamelink).

Kanazawa - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de mest fantastiske byer i Japan. Der findes selvfølgelig også mange andre skønne byer, så dette var blot et lille udpluk af nogle af de absolut bedste steder!

Har du allerede besøgt Japan? Hvis ja, hvilke byer var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Planlæg din rejse til Japan:

Bestil fly til Japan (reklamelink)

Bestil hoteller i Japan (reklamelink)

Bestil biludlejning i Japan (reklamelink)

Bestil oplevelser i Japan (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *