Hvad betyder de forskellige forplejninger på hoteller - www.rejsdiglykkelig.dk

Hvad betyder de forskellige forplejninger på hoteller?

Der findes mange forskellige former for forplejninger på hoteller, men hvad betyder de helt præcis? Læs med her og få et hurtigt, men godt overblik over de typiske forplejning muligheder.


 

Morgenmad

Hvis du har bestilt et ophold med morgenmad får du selvfølgelig morgenmad med i prisen. Derudover får du også drikkevarer til morgenmaden såsom kaffe, kakao, te, juice og vand.

 

Halvpension

Når du har bestilt halvpension får du morgenmad og aftensmad. Der er desværre ikke inkluderet drikkevarer i prisen, hvilket du skal betale oveni på hotellet.

 

Helpension

Helpension betyder at du både får morgenmad, frokost og aftensmad på hotellet. Der er heller ikke inkluderet drikkevarer i prisen på helpension, hvilket du derfor skal betale oveni.
All Inclusive

Hvis du har bestilt All Inclusive har du betalt for alle måltiderne på hotellet, lokale drikkevarer og snacks. De fleste hoteller med All Inclusive serverer deres morgenmad, frokost og aftensmad fra en buffet, hvor du frit kan vælge din foretrukne mad.

 

Ultra All Inclusive

Når du har bestilt Ultra All Inclusive får du det samme som ved All Inclusive, men bare med lidt ekstra oveni. Det kan f.eks. være at internationalt spiritus eller is er inkluderet i prisen. Det er meget forskelligt fra hotel til hotel, men kan undersøges på hotellets website.

Hvad betyder de forskellige forplejninger på hoteller - www.rejsdiglykkelig.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.