Hvad betyder de forskellige forplejninger på hoteller - www.rejsdiglykkelig.dk

Hvad betyder de forskellige forplejninger på hoteller?

Der findes mange forskellige former for forplejninger på hoteller. Du kan vælge imellem alt fra morgenmad, halvpension og helpension til All Inklusive og Ultra All Inklusive.

Men hvad betyder de forskellige forplejninger på hoteller egentligt? Læs med og få et hurtigt overblik over de forskellige former for forplejninger på rejsen.

 

Forplejninger på Hoteller:


Morgenmad

Hvis du har bestilt et ophold med morgenmad, får du selvfølgelig morgenmad med i prisen. Derudover er der også inkluderet drikkevarer til morgenmaden. Det kan f.eks. være kaffe, kakao, te, juice og vand.

 

Halvpension

Når du har bestilt en rejse med halvpension, får du både morgenmad og aftensmad med i prisen. Der er desværre ikke inkluderet drikkevarer, så dem er du nødt til at betale for på hotellet.

 

Helpension

Helpension betyder at du både får morgenmad, frokost og aftensmad på hotellet. Når du har bestilt en rejse med helpension er der heller ikke inkluderet drikkevarer i prisen… Så dem skal du ligeledes betale for på hotellet.

 

All Inklusive

Hvis du har bestilt en rejse med All Inklusive, har du betalt for alle måltiderne på hotellet samt lokale drikkevarer og snacks. De fleste hoteller med all inklusive serverer deres morgenmad, frokost og aftensmad fra en buffet, hvor du frit kan vælge din foretrukne mad.

 

Ultra All Inklusive

Når du har bestilt en rejse med Ultra All Inklusive, får du det samme som ved All Inklusive – men bare med lidt ekstra oveni. Det kan f.eks. være at international spiritus eller is er inkluderet i prisen. Det er meget forskelligt fra hotel til hotel, så husk at undersøge det på hotellets hjemmeside.

Hvad betyder de forskellige forplejninger på hoteller - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Læs flere rejsetips til rejsen:

Find det Bedste Hotel til Prisen

Find de Billigste Flybilletter

• Få penge tilbage for din flybillet

• Uundværligt Rejseudstyr til Flyrejsen

… Eller læs alle rejsetips på Rejs Dig Lykkelig

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *