Få penge tilbage for din flybillet - Sådan gør du - Rejs Dig Lykkelig

Få penge tilbage for din flybillet

Har du haft problemer med din seneste flyrejse? Glem ikke at tjekke denne artikel med hjælp til, hvordan du får penge tilbage for din flybillet.

Hvis du har oplevet af dit fly var forsinket eller aflyst, kan du have ret til kompensation. Det er vigtigt at du kender dine rettigheder som flypassager, så du måske kan få nogle af dine penge tilbage igen.

Det kan være et mareridt når flyet er aflyst eller forsinket, men heldigvis er der hjælp på vej. Her får du et hurtigt overblik over, hvad du skal gøre for at få penge tilbage for din flybillet. Det redder måske ikke hele rejsen, men det kan være et lille plaster på såret.

Søg kompensation - Rejs Dig Lykkelig

 

Få penge tilbage for din flybillet:


Hvorvidt du har ret til kompensation for din flyrejse afhænger af flere faktorer. Det kommer bl.a. an på, hvornår dit fly er blevet aflyst, hvad den bagvedliggende årsag er og hvor mange timer flyet er forsinket.

Derudover afhænger størrelsen af din kompensation af, hvor stor en distance du rejser over. Hvis du er heldig, kan du få helt op til 4.500 kr. tilbage for din flybillet. Det betyder altså at en familie på 4 personer kan få op til 18.000 kr. tilbage i kompensation!

Få penge tilbage for din flybillet - Få erstatning - Rejs Dig Lykkelig

 

Benyt et tredjepartsselskab

Den nemmeste måde at få hjælp til at få penge tilbage for din flybillet, er ved at benytte et tredjepartsselskab. Et af de bedste på markedet er Flypenge.dk (reklamelink), der hjælper dig med dine rettigheder og krav på kompensation.

Det er fuldstændig gratis at benytte flypenge.dk imens sagen behandles. Hvis du ikke har ret til kompensation, skal du ikke betale noget overhovedet. Hvis du derimod har ret til kompensation for dine flybilletter, tager flypenge.dk en mindre del af beløbet.

Hvis din sag ender i retten, bliver sagsomkostningerne højere og derfor vil det også resultere i en mindre kompensation. Uanset hvad, skader det ikke noget at prøve! Du taber som sådan ikke noget på det.

Du kan selvfølgelig også selv forsøge at få dine penge tilbage, men det kan være en besværlig og tidskrævende proces. Det er netop jeg anbefaler Flypenge.dk (reklamelink).

Jeg har også selv benyttet dem med stor succes. Du kan nemt se hvornår og hvor meget du kan få i kompensation inde på deres hjemmeside.

Sådan gør du - Rejs Dig Lykkelig
Foto af JESHOOTS.COMUnsplash

Det var alt i denne artikel med et overblik over, hvad du skal gøre for at få penge tilbage for din flybillet. Har du tidligere søgt om kompensation for en flyrejse? I så fald, hvordan gik det? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find flere rejsetips til din næste rejse:

… Eller læs alle Rejs Dig Lykkeligs rejsetips

Planlæg din næste rejse:

Bestil fly på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.