Få penge tilbage for din flybillet - Sådan gør du - Rejs Dig Lykkelig

Få penge tilbage for din flybillet

Har du oplevet problemer på din seneste flyrejse? Glem ikke at tjekke denne artikel med hjælp til, hvordan du kan få penge tilbage for din flybillet.

Hvis du har oplevet, at dit fly var forsinket eller aflyst, kan du have ret til kompensation. Det er vigtigt, at du kender dine rettigheder som flypassager, så du måske kan få nogle af dine penge tilbage igen.

Det kan være et mareridt når flyet er aflyst eller meget forsinket, men heldigvis er der hjælp på vej!

Her får du et hurtigt overblik over, hvad du skal gøre for at få penge tilbage for din flybillet. Det redder måske ikke hele rejsen, men det kan være et lille plaster på såret.

Søg kompensation - Rejs Dig Lykkelig

 

Få penge tilbage for din flybillet:


Hvorvidt du har ret til kompensation for din flyrejse afhænger af flere faktorer. Det kommer bl.a. an på, hvornår dit fly er blevet aflyst, hvad den bagvedliggende årsag er og hvor mange timer flyet er forsinket.

Derudover afhænger størrelsen af din kompensation af, hvor stor en distance du rejser over. Hvis du er heldig, kan du få helt op til 4.500 kr. tilbage for din flybillet.

Det betyder altså, at en familie på 4 personer kan få helt op til 18.000 kr. tilbagebetalt i kompensation. Og det er jo bestemt ikke småpenge!

Få penge tilbage for din flybillet - Få erstatning - Rejs Dig Lykkelig

 

Benyt et tredjepartsselskab


Den nemmeste måde at få hjælp til, at få penge tilbage for din flybillet er ved, at benytte et tredjepartsselskab.

Et af de bedste tredjepartsselskaber på markedet er Flypenge.dk (reklamelink), der hjælper dig med dine rettigheder og krav på kompensation. Det er fuldstændig gratis, at benytte flypenge.dk imens sagen behandles.

Hvis du ikke har ret til kompensation, skal du ikke betale noget overhovedet. Hvis du derimod har ret til kompensation for dine flybilletter, tager flypenge.dk en mindre del af beløbet.

Hvis din sag ender i retten, bliver sagsomkostningerne højere og derfor vil det også resultere i en mindre kompensation. Uanset hvad, skader det ikke noget at prøve! Du taber som sådan ikke noget på det.

Du kan selvfølgelig også selv forsøge, at få dine penge tilbage, men det kan være en besværlig og tidskrævende proces. Det er netop derfor, at jeg anbefaler Flypenge.dk (reklamelink).

Jeg har også selv benyttet dem med stor succes. Du kan nemt se, hvornår og hvor meget du kan få i kompensation inde på deres hjemmeside.

Sådan gør du - Rejs Dig Lykkelig
Foto af JESHOOTS.COMUnsplash

Det var alt i denne artikel med et overblik over, hvad du skal gøre for, at få penge tilbage for din flybillet. Har du tidligere søgt om kompensation for en flyrejse? I så fald, hvordan gik det?

Find flere rejsetips til din næste rejse:

Guide til at slippe af med din flyskræk

12 Tips og tricks til at undgå jetlag

Guide til at finde de billigste flybilletter

Sådan finder du det bedste hotel til prisen

Komplet pakkeliste til din næste storbyferie

… Eller læs alle Rejs Dig Lykkeligs rejsetips

Planlæg din næste rejse:

Bestil fly på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil hotel på Hotels.com (reklamelink)

Bestil pakkerejse på Sunweb.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *