Gratis guidet rundtur i Amsterdam - Sandemans New Amsterdam 1 - www.rejsdiglykkelig.dk

Gratis Guidet Rundtur i Amsterdam

Min kæreste og jeg kørte på ferie til Amsterdam sidste sommer. Vi ville gerne lære lidt om den hollandske hovedstads historie, så vi fandt en gratis guidet rundtur.

Der er faktisk rigtig mange forskellige gratis rundture i Amsterdam. Vi valgte en guidet tur med SANDEMANs NEW Amsterdam, og det har vi bestemt ikke fortrudt!

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Amsterdam (reklamelink)

Bestil hotel i Amsterdam (reklamelink)

 Bestil pakkerejse til Amsterdam (reklamelink)

Bestil biludlejning i Amsterdam (reklamelink)

Bestil oplevelser i Amsterdam (reklamelink)

 

SANDEMANs NEW Amsterdam


Den populære gratis rundtur varer i cirka 3 timer og giver et godt overblik over Amsterdam og historien bag byen. Derfor er det også bedst, at tage på rundvisningen i starten af dit ophold. På den måde bliver det nemmere for dig, at finde rundt i byen på resten af ferien.

Guiden på turen vil hellere end gerne hjælpe dig med, at besvare dine spørgsmål. Undervejs kommer du bl.a. forbi Anne Franks hus, Begijnhof og Red Light District. Du kommer også forbi et stort antal museer, coffeeshops, berømte kirker og meget mere.

På trods af at turen er gratis, er det en god idé at have lidt kontanter med. Det er nemlig meget værdsat at give lidt drikkepenge til guiden.

 

Hvor starter turen?


Turen starter ved National Monument på Dam Square. Du kan evt. forudbestille en tid online, så du er sikker på, at der er flere ledige pladser på turen.

Vi valgte selv at møde op på Dam Square til den engelske rundvisning uden forudbestilling. Der var nemlig dårligt vejr den dag, så der var ikke så mange, som skulle med på rundvisningen.

Der er rundture flere gange dagligt, men det er en god idé at tjekke tidspunkter og sproget på den enkelte tur på SANDEMANs New Europes hjemmeside. Siden er fyldt med informationer og alverdens slags rundture, hvoraf nogle koster penge.

Gratis guidet rundtur i Amsterdam - Sandemans New Amsterdam - www.rejsdiglykkelig.dk

Læs flere artikler fra Amsterdam:

• 21 Must-See Seværdigheder i Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge

• Amsterdam Shopping Guide

• Bydele i Amsterdam

… Eller læs alle artikler fra Amsterdam eller Holland

Planlæg din rejse til Amsterdam:

Bestil fly til Amsterdam (reklamelink)

Bestil hotel i Amsterdam (reklamelink)

 Bestil pakkerejse til Amsterdam (reklamelink)

Bestil biludlejning i Amsterdam (reklamelink)

Bestil oplevelser i Amsterdam (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *