Gratis guidet rundtur i Amsterdam - Sandemans New Amsterdam 1 - www.rejsdiglykkelig.dk

Gratis guidet rundtur i Amsterdam

Min kæreste og jeg kørte på ferie til Amsterdam sidste sommer. Vi ville gerne høre noget om byens historie, så jeg fandt en gratis guidet rundtur. Der er mange forskellige gratis rundture i Amsterdam, men vi valgte en gennem SANDEMANs NEW Amsterdam og det har vi bestemt ikke fortrudt!


 

SANDEMANs NEW Amsterdam

Den berømte gratis rundtur varer i cirka 3 timer og giver et godt overblik over Amsterdam og historien bag byen. Derfor er det også bedst, at tage på rundvisningen i starten af dit ophold, således at det bliver nemmere for dig, at finde rundt i byen. Guiden på turen vil hellere end gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og planlægning. Under rundvisningen kommer du bl.a. forbi Anne Franks hus, Begijnhof, Red Light District, museer, coffeeshops, berømte kirker og meget mere. Selvom at turen er gratis er det en god idé, at have nogle kontanter med, som du kan give i drikkepenge til guiden.

 

Hvor starter turen?

Turen starter ved National Monument på Dam Square. Du kan evt. bestille en tid i forvejen, hvis du vil være sikker på, at der er flere pladser tilbage. Vi valgte at møde op på Dam Square til den engelske rundvisning uden forudbestilling. Der var dårligt vejr den dag, så der var ikke så mange, der skulle med på rundvisningen. Der er rundture flere gange om dagen, men det er en god idé, at tjekke tidspunkterne og hvilket sprog der bliver talt på den enkelte tur på deres hjemmeside her. Siden er fuld af informationer om rundturen og du kan også vælge andre slags rundture, men dem skal du betale lidt for at komme med på.Gratis guidet rundtur i Amsterdam - Sandemans New Amsterdam - www.rejsdiglykkelig.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.