Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge - Rejs Dig Lykkelig

19 Sjove Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge

Leder du efter sjove ting at lave i Amsterdam? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge.

Amsterdam er en smuk, spændende, cool og levende storby med noget til enhver type rejsende. Overalt i byen bliver du mødt af ikoniske kanaler, charmerende broer, betagende arkitektur, trendy kvarterer, verdensberømte museer og underholdende attraktioner.

Hvis du planlægger en storbyferie i Amsterdam, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en liste med mange sjove seværdigheder og oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge mennesker.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Amsterdam (reklamelink)

Bestil hotel i Amsterdam (reklamelink)

 Bestil pakkerejse til Amsterdam (reklamelink)

Bestil biludlejning i Amsterdam (reklamelink)

Bestil oplevelser i Amsterdam (reklamelink)

 

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge:


1. Kanalrundfart

Amsterdam er berømt for sine mange kanaler, som tilsammen udgør et enormt netværk af vandveje. Ja, faktisk har den hollandske hovedstad flere kanaler end Venedig. Det er også netop derfor, at det er et must at tage på en kanalrundfart i Amsterdam!

Der findes mange forskellige typer kanalrundfarter med vidt forskellige koncepter og varigheder. Du kan finde et stort udvalg af populære kanalrundfarter i Amsterdam her (reklamelink).

Kanalrundfart - Rejs Dig Lykkelig

 

2. WONDR Experience

Der hersker ingen tvivl om, at WONDR Experience er en af de bedste oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge mennesker! Her kan I slippe jeres indre legebarn fri i en kunstnerisk legeplads fyldt med interaktive installationer.

WONDR Experience udgør de perfekte rammer til at tage de fedeste selfies til Instagram eller andre sociale medier. Dyk ned i en pool med skumfiduser, leg i et kæmpestort boldbassin eller noget helt tredje. Køb billetter til WONDR Experience her (reklamelink).

 

3. Body Worlds Amsterdam

Body Worlds Amsterdam er en af de mest populære seværdigheder og oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge. Body Worlds er et anderledes museum, som tager dig med på en rejse gennem menneskekroppens anatomi.

Her er der udstillet omkring 200 ægte plastificerede menneskekroppe, som giver dig mulighed for at lære om videnskaben bag menneskekroppen. Der er især fokus på, hvordan lykke og glæde påvirker kroppen. Køb billetter til Body Worlds Amsterdam her (reklamelink).

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge - Body Worlds - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Heineken Experience

Kalder alle øl-elskere over 18 år! I Heinekens tidligere bryggeri i Amsterdam, som engang var et af verdens største bryggerier, kan du i dag opleve Heineken Experience.

Museet er dedikeret til Heinekens historie og giver et unikt indblik i den verdensberømte øl. Her kan du lære om brygningsprocessen, sponsorater og den verdensomspændende distribution af Heineken.

I slutningen af turen, er der desuden mulighed for at nyde et par velsmagende øl. Du kan med fordel købe billetter til Heineken Experience her (reklamelink).

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge - Heineken Experience - Rejs Dig Lykkelig

 

5. A’DAM Lookout

En anden sjov aktivitet i Amsterdam for alle uanset alder, er at besøge A’DAM Lookout. Ikke nok med at være Amsterdams højeste udsigtspunkt, byder det også på Europas højeste gynge. Her kan de modige og frygtløse gynge frem og tilbage over kanten af tårnet i cirka 100 meters højde!

 

6. Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds er et populært voksmuseum, hvor du kan møde naturtro voksfigurer af berømte og kongelige fra hele verden. Her kan du hænge ud med Marilyn Monroe, Lady Gaga, George Clooney, Albert Einstein, Van Gogh og mange andre.

Et besøg på Madame Tussauds er uden tvivl blandt de sjoveste seværdigheder og oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge mennesker! Du kan med fordel forudbestille dine billetter til Madame Tussauds Amsterdam her (reklamelink).

Madame Tussauds - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Anne Franks Hus

Enhver storbyferie i Amsterdam bør inkludere et besøg i Anne Franks Hus. Det var her Anne Frank og hendes familie skjulte sig for nazisternes jødeudryddelse. De blev dog desværre afsløret og anbragt på koncentrationslejre.

I dag fungerer Anne Franks Hus som et museum, hvor du kan se skjulestedet, hvorfra Anne Frank skrev sin verdensberømte dagbog. Dagbogen skildrer den barske historie om livet som jøde under 2. verdenskrig. Husk at bestille billetter til Anne Franks Hus på forhånd!

 

8. Shopping

De fleste teenagere og unge E.L.S.K.E.R. at shoppe – og heldigvis er der masser af gode shoppingmuligheder i Amsterdam! Nogle af de mest populære steder til shopping er på De 9 Gader, Kalverstraat, Leidsestraat, Nieuwendijk og Albert Cuyp Market.


Læs også: Amsterdam Shopping Guide

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge - Shopping - Rejs Dig Lykkelig

 

9. XtraCold Icebar Amsterdam

XtraCold Icebar er helt klart en af de bedste oplevelser i Amsterdam for unge mennesker over 18 år. Her kan du besøge byens koldeste bar, hvor temperaturen er helt nede på minus 10 grader året rundt!

I XtraCold Icebar er størstedelen lavet af is – selv møblerne og drinkglassene. Her får du altså en anderledes og helt unik baroplevelse, som du ikke bør gå glip af! Du kan købe billetter til XtraCold Icebar her (reklamelink).

 

10. Foodhallen

Foodhallen er et stort indendørs marked, som er beliggende i et historisk gammelt sporvognsdepot. Her kan du bestille mad fra omkring 20 forskellige madboder, der sælger alt fra gastronomisk pizza til japansk sushi og indisk street food.

Hvis I er flere der rejser sammen, behøver I ikke nødvendigvis bestille mad fra den samme bod. Der er nemlig rigeligt med steder rundt omkring i Foodhallen, hvor I frit kan nyde jeres mad sammen.

Foodhallen - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Hop-on Hop-off Bustur

En af de bedste oplevelser i Amsterdam for hele familien, er en bustur i en hop-on hop-off bus. Det er en rigtig god måde at opleve byen på samtidig med at I bliver transporteret rundt mellem seværdighederne. Jeg kan især anbefale denne populære hop-on hop-off bustur i Amsterdam (reklamelink).

 

12. This is Holland

This is Holland er ikke bare en af de bedste seværdigheder og oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge, men også for børn og voksne. Her kommer I på en spektakulær simuleret 5D-flyvetur over Holland.

Flyveturen varer i 9 minutter og tager dig forbi mange af Hollands største og mest ikoniske vartegn, UNESCO-seværdigheder og projekter. Efter flyveturen har du mulighed for at lære mere om de mange vartegn du fløj forbi på turen. Køb billetter til This is Holland her (reklamelink).

This is Holland - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Amsterdam Dungeon

Hvis du trænger til gys og spænding, er Amsterdam Dungeon en af de sjoveste og mest skræmmende attraktioner i Amsterdam. Her kommer du med på en uhyggelig rejse tilbage til Amsterdams blodige fortid med alt fra heksebrændinger til torturshows. Køb billetter til Amsterdam Dungeon her (reklamelink).

 

14. Red Light District

Red Light District er ikke just et sted for børnefamilier, men nærmere for unge og voksne. Det er nemlig et meget specielt område i Amsterdam fyldt med neonlys, sexshops og prostituerede, som viser sig frem i vinduerne på bordellerne.

På trods af det rå miljø, er det alligevel en af de mest ikoniske oplevelser i Amsterdam. Der findes mange guidede rundture i Red Light District (reklamelink), hvor du kan lære om området. Red Light District byder desuden på et stort antal barer, restauranter og caféer.


Læs også: 21 Must-See Seværdigheder i Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge - Red Light District - Rejs Dig Lykkelig

 

15. Escape Rooms

En anden af de bedste aktiviteter i Amsterdam for teenagere og unge er at blive udfordret i et escape room. Her bliver du låst inde i et rum sammen med dit hold, hvorefter I skal samarbejde om at løse en lang række gåder for at slippe ud inden tiden løber ud.

Der findes virkelig mange gode escape rooms i Amsterdam. Nogle af de bedste og mest populære er Sherlocked, Questomatica, Logic Locks, Escapist og Escape World.

 

16. I Am Amsterdam

De fleste unge mennesker er helt vilde med at tage billeder til de sociale medier. Det er dermed oplagt at smutte forbi de ikoniske I Am Amsterdam-bogstaver for at tage et billede foran dem. Der er som regel rigtig mange mennesker, så sørg for at ankomme så tidligt på dagen som muligt!

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge - I Am Amsterdam - Rejs Dig Lykkelig

 

17. Museumplein

Enhver der elsker museer, er simpelthen nødt til at besøge Museumplein, som på dansk betyder Museumspladsen. Rundt omkring pladsen ligger der flere verdensberømte museer, herunder Rijksmuseum (reklamelink) og Van Gogh Museum (reklamelink).

Det bedste museum på Museumplein for teenagere og unge, er uden sammenligning Moco Museum. Dette populære kunstmuseum fokuserer på moderne og samtidskunst, og henvender sig primært til netop unge mennesker. Køb billetter til Moco Museum her (reklamelink).

Museumplein - Rejs Dig Lykkelig

 

18. Glow MiniGolf Amsterdam

Hvis du leder efter sjove indendørs aktiviteter i Amsterdam for teenagere og unge, bør du kraftigt overveje at besøge Glow MiniGolf Amsterdam. Her kan du prøve at spille selvlysende UV-minigolf i mørke! Du kan købe billetter til Glow MiniGolf Amsterdam her (reklamelink).

 

19. Ripley’s Believe It or Not!

Det er egentligt ikke så mærkeligt, at Ripley’s Believe It or Not er blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge. Her er der nemlig både bizart, uhyggeligt, utroligt og lærerigt på én og samme tid.

Ripley’s Believe It or Not er et museum med en stor samling af sære og usædvanlige udstillingsgenstande. Det er det perfekte sted at besøge, hvis du er interesseret i mærkelige og underholdende informationer. Køb billetter til Ripley’s Believe It or Not her (reklamelink).

Oplevelser i Amsterdam for Teenagere og Unge - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste oplevelser i Amsterdam for teenagere og unge. Hvad er dine favoritoplevelser? Kan du anbefale andre sjove aktiviteter for teenagere og unge mennesker i Amsterdam?

Læs flere artikler fra Amsterdam:

… Eller læs alle artikler fra Amsterdam eller Holland

Planlæg din rejse til Amsterdam:

Bestil fly til Amsterdam (reklamelink)

Bestil hotel i Amsterdam (reklamelink)

 Bestil pakkerejse til Amsterdam (reklamelink)

Bestil biludlejning i Amsterdam (reklamelink)

Bestil oplevelser i Amsterdam (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *