Shopping i Nice - Avenue Jean Médecin - Rejs Dig Lykkelig

Shopping i Nice: De Bedste Steder til Shopping

Er du i tvivl om, hvor man skal shoppe i Nice? Her får du en guide til de bedste steder til shopping i Nice, Frankrig.

Det er altid skønt med lidt shopping på ferien. I udlandet kan du nemlig købe noget, som ingen andre har derhjemme.

Heldigvis, er Nice det perfekte sted til, at svinge kreditkortet til det gløder! Overalt i byen bliver du mødt af spændende butikker, autentiske markeder, pulserende shoppinggader og stormagasiner.

Her får du en guide med en liste over de bedste steder til shopping i Nice, Frankrig. Glem heller ikke, at læse min artikel om gode oplevelser i Nice.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Nice (reklamelink)

Bestil hotel i Nice (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Nice (reklamelink)

Bestil biludlejning i Nice (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Nice (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Nice:


1. Le Carré d’Or

Le Carré d’Or kaldes også for Golden Square og er et eksklusivt område med overdådige luksushoteller og svinedyre designerbutikker.

Det er altså her du skal tage hen, hvis du er på udkig efter luksusmærker. Du bør især ikke gå glip af gaderne Rue Paradis og Avenue de Verdun. Her finder du nemlig elegante butikker som Louis Vuitton, Chanel og Hermés.

 

2. Vieille Ville

Vieille Ville eller Viux Nice er byens charmerende gamle bydel. Her er der fyldt med brostensbelagte gader, pastelfarvede bygninger og smalle gyder.

Der er desuden en overflod af hyggelige spisesteder, kreative håndværksforretninger og selvstændige små butikker. Her kan du købe alt fra lokale delikatesser og kunsthåndværk til vintagetøj og antikviteter.

Det er dermed et godt sted til shopping i Nice, hvis du er på udkig efter autentiske omgivelser og unikke produkter.

Shopping i Nice - Vieille Ville - Rejs Dig Lykkelig
Den gamle bydel emmer af charme og hygge. Foto af Paul RyszUnsplash

 

3. Cap 3000

Cap 3000 er placeret lige uden for Nice og er et gigantisk shoppingcenter med hundredvis af butikker. Her kan du svinge kreditkortet i billige modebutikker såvel som dyre mærkevarerforretninger.

Hvis sulten melder sig undervejs, er der selvfølgelig også en bred vifte af restauranter, caféer og fastfoodkæder inde i centret.

 

4. Marché Libération

Der afholdes mange markeder i Nice, men et af de bedste er Marché Libération. Her sælges der friske lokale råvarer såsom frugter og grøntsager, der er plukket i de nærtliggende landområder uden for byen.

Markedet finder sted på Place du General de Gaulle hver formiddag, pånær om mandagen. Der er som regel mest gang i forhandlingerne ved boderne i weekenden.

 

5. Avenue Jean Médecin

Avenue Jean Médecin er uden sammenligning det mest populære sted til shopping i Nice. Det er nemlig byens pulserende hovedstrøg og gågade.

Gågaden strækker sig hele vejen fra Place Massena til Gare de Nice-Ville Station og er foret med butikker. Her finder du både internationale- og franske mærker i alle prisklasser. Der er også mange restauranter og caféer.

Husk at smutte forbi shoppingcentret Centre Commercial NICETOILE såvel som stormagasinet Galeries Lafayette Nice Masséna.

Shopping i Nice - Vieille Ville - Rejs Dig Lykkelig
I den ene ende af gågaden ligger Place Massena og Promenade du Paillon. Foto af Nick KarvounisUnsplash

 

6. Polygone Riviera

Polygone Riviera er et moderne udendørs butikscenter, der er beliggende et lille stykke uden for byen.

Her kan du shoppe i butikker såsom H&M, Stradivarius og Superdry. Der er også en Primark med et stort udvalg af billige varer til budgetvenlige priser. Når sulten melder sig, kan du besøge et af centrets mange spisesteder.

 

7. Marché Aux Fleurs

Marché Aux Fleurs Cours Saleya er det mest kendte marked i Nice. Det livlige blomster- og grøntsagsmarked er fyldt med farverige boder, hvor der sælges friske råvarer, blomster og lokale specialiteter.

På markedet emmer der af en skøn og livlig atmosfære, som er værd at opleve. Her venter der mange sanseindtryk med et overflødighedshorn af farver, dufte og lyde.

Marché Aux Fleurs afholdes i den gamle bydel hver dag, undtagen om mandagen, hvor det erstattes af et stort loppemarked.

Shopping i Nice - Marché Aux Fleurs - Rejs Dig Lykkelig
På det populære marked sælges der alt fra blomster til lokale råvarer. Foto af Kylie PazUnsplash

Det var alt i min guide til de bedste steder til shopping i Nice, Frankrig. Vær opmærksom på, at butikkernes åbningstider varierer meget. Nogle har lukket til siesta og om søndagen imens andre nærmest har åbent hele tiden.

Er du vild med at shoppe? Hvis ja, hvilke steder i Nice, vil du så helst svinge kreditkortet? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Nice:

• 17 Gode Oplevelser i Nice, Frankrig

• Hvor skal man bo i Nice?

Vigtige ting at vide inden rejsen til Frankrig

… Eller læs alle artikler fra Frankrig

Planlæg din rejse til Nice:

Bestil fly til Nice (reklamelink)

Bestil hotel i Nice (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Nice (reklamelink)

Bestil biludlejning i Nice (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Nice (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *