Indendørs oplevelser i Herning

Det danske vejr er ikke ligefrem til at prale af, desværre. Det er måske knap så hyggeligt at være udenfor, nu hvor det regner eller er koldt hele tiden! Men der er heldigvis også en del indendørs oplevelser i Herning og dem kan du se meget mere om herunder. Det kan forhåbentligt give dig lidt inspiration, til hvad du kan lave i det evigt dårlige vejr.

Indendørs oplevelser i Herning - Rejsdiglykkelig.dk


DGI Huset

DGI Huset er topmoderne og byder på et stort vandkulturområde med 4 forskellige bassiner, herunder et springbassin, børnebassin, varmtvandsbassin og et stort ellipsebassin. I svømmehallens wellness-afdeling er der sauna, dampbad, fodbassin, varmtvandsbassin og koldtvandsbassin. Derudover byder DGI Huset også på et fitness center og et hotel.

 

Herning Bibliotek

Det moderne bibliotek ligger i gågaden i Herning og åbnede i 2014. På biblioteket kan du selvfølgelig låne bøger, film, spil og cd’er. Derudover kan du låne en PC, slappe af i cafeen og gå på opdagelse i børnebiblioteket. Hver uge er der også en række aktiviteter, udstillinger, arrangementer og kurser. Læs mere om Herning Bibliotek og deres program her.Baboon City

Herning kan prale af at have hele Danmarks største indendørs forlystelsescenter med sjove aktiviteter til både børn og barnlige sjæle. Der er både hoppeborge, rutsjebaner, trampoliner, minigolf, radiobiler, karaoke, rodeotyr, sumobrydning, spillemaskiner, massagestole og meget mere! Entréen er 115 kr. pr. person for både børn og voksne. Der er dog gratis entre for børn under 2 år. Når du har betalt for indgangen, har du fri adgang til alle Baboon Citys aktiviteter i 4 timer. Hvis 4 timer ikke er nok, kan du altid betale 15 kr. pr. person for en ekstra time. Tidsbegrænsningen giver mere plads til nye gæster, således at stedet ikke bliver overfyldt. Du kan læse meget mere om Baboon City på deres hjemmeside.

Indendørs oplevelser i Herning - Baboon City - Rejsdiglykkelig.dk

 

Skøjteløb på Kvik Hockey Arena

I løbet af vinterhalvåret er det muligt, at komme ind og skøjte på Hernings store skøjtebane på Kvik Hockey Arena. Det offentlige skøjteløb foregår hver søndag på bestemte klokkeslæt om formiddagen og aftenen. Det er ofte familier, der er inde at skøjte om formiddagen og om aftenen er det mest unge og voksne, der er inde at teste deres balanceevner på isen.

 

Herning Go-Kart Center

Herning Go-Kart Center er midtjyllands største indendørs gokart-bane og arrangerer forskellige former for løb med op til 8 go-karts ad gangen. Banen er spændende og varieret med flere skarpe sving og et par langsider, hvor man kan få det maksimale ud af gokarten, der kører op til 60 km/t. Centret har desuden en kiosk og en café.

 

Museer

Herning har flere forskellige museer med både kunst og historie. Du kan bl.a. besøge HEART med sin samtidskunst eller Carl Henning Pedersen & Else Alfelts Museum med sine flere tusinde værker. Du kan også vælge at besøge Frilandsmuseet Herning, som tager dig med tilbage til en svunden tid. Derudover er der også Tekstilmuseet og AutoGalleriet. Der er faktisk mange museer i Herning og det her var bare et lille udpluk af dem.

Indendørs oplevelser i Herning - Museer - Rejsdiglykkelig.dk

 

Herning Bowlinghal

Herning Bowlinghal byder på 14 bowlingbaner og et mindre cafeteria. Bowling er uden tvivl en af de bedste aktiviter i regnvejr! Hver fredag og lørdag efter kl. 21.00 kan du spille Power Ball, hvor du vinder alkohol eller sodavand på rød kegle. Bowlinghallen er ikke så stor og moderne, men den er helt okay til en sjov aften med familie eller venner.

 

Vizz

Vizz er et hyggeligt legeland til mindre børn og er beliggende i HerningCentret. Her er der småbørnsområde, boldfontæne, tre rutsjebaner, trampolin, PlayStations, spillemaskiner osv. I Vizz relax lounge kan voksne desuden slappe lidt af imens børnene brænder energi af. Der er også en familierestaurant, der tilbyder hjemmelavet mad. Prisen er kun 30 kr. pr. person for en hel dag.Huset no. 7

Huset no. 7 er et kulturhus med en kreativ tilgang til at lave events og aktiviteter. Kulturhuset har flere forskellige kreative værksteder, en café og andre arrangementer, der er med til at socialiserer de besøgende. Der er plads til alle og man er altid velkommen i Huset no. 7.

 

HerningCentret

HerningCentret er perfekt på en regnvejrsdag og er tidligere blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter med sine 80 butikker og 9 spisesteder. Der er shoppingmuligheder for hele familien i centrets varierede udvalg af butikker! Du bliver dog ikke så rig på sko, da der desværre kun er én skobutik i hele centret. HerningCentret har åben hver dag, dog med få undtagelser på helligdage.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Centret - Rejsdiglykkelig.dk

 

Locked – Escape Room 

Locked er Hernings nye escape room, hvor du skal slippe ud af et rum ved hjælp af, at løse gåder og opgaver. Stedet har tre forskellige rum at vælge imellem med hver sin sværhedsgrad, tema og historie. Det skulle være en sjov oplevelse, som at der måske skulle prøves på en gråvejrsdag i Herning? Du kan læse mere om det nye escape room her.

 

Sportscenter Herning

Hernings idrætsanlæg byder på masser af muligheder for indendørs aktiviteter. Her kan du både spille badminton, squash, tennis, håndbold, fodbold, volleyball og meget mere. Du kan også prøve forskellige former for kampsport eller boksning. Sportscentret har desuden et skydeanlæg, hvor du kan prøve at skyde med riffel, pistol eller bue.

 

Herning Svømmehal

Herning Svømmehal er åbenbart Danmarks største indendørs svømmehal med 8 forskellige bassiner såsom børnebassin, udendørsbassin, springbassin osv. Derudover er der saunaer, koldtvandsbassiner, solarium, motionsrum og en café. Udendørs er der petanquebaner, beach volleybaner, basketbane og hoppepuder.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Svømmehal - Rejsdiglykkelig.dk

 

Kultur Fabrikken

Kultur Fabrikken byder på en aktiv dag med fart på. Der er både en skatepark, parkour-afdeling, klatreklub, fight center, calisthenics-område og en multibane. Der er også en café med en scene, poolbord, bordfodbold og et afslapnings område. En dagsbillet til Kultur Fabrikken koster 50 kr. pr. person.

 

BioCity Herning

Hvem vil ikke gerne se en film på en regnvejrsdag? Det er den ultimative aktivitet i dårligt vejr, hvilket er hver dag i Danmark. Herning Biograf tilbyder et varieret udvalg af de nyeste film, som kan ses i en af de seks sale med luksuslænestole og Dolby Surround. Kiosken har et stort udvalg af slik, popcorn og sodavand. Hvis du er medlem af Nordisk Film Biografer, kan du endda optjene masser af point og besparelser hver gang du er i biografen. Du kan se biografens spilletider her.MCH Herning

MCH er Skandinaviens største messe- og udstillingscenter, der både råder over Messecenteret, Kongrescenteret, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Her kan du finde store messer, koncerter med internationale navne, sportsbegivenheder, publikumsudstillinger, kulturelle arrangementer, teater forestillinger, musicals, foredrag og meget mere! Der sker altid noget i MCH og det er bare med at komme afsted.

Indendørs oplevelser i Herning - MCH Herning - Rejsdiglykkelig.dk

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.