Indendørs oplevelser i Herning

Det danske sommervejr er ikke ligefrem til at prale af, desværre. Det er måske knap så hyggeligt, at lave nogle af de ting, som at I ellers havde planlagt, nu hvor det regner hele tiden! Men der er heldigvis også en del indendørs oplevelser i Herning og dem kan du se meget mere om herunder.

Indendørs oplevelser i Herning - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Baboon City

Baboon City er Danmarks største indendørs forlystelsescenter med sjove aktiviteter til både børn og barnlige sjæle. Der er både hoppeborge, rutsjebaner, trampoliner, minigolf, radiobiler, karaoke, rodeotyr, sumobrydning, spillemaskiner, massagestole og meget mere! Entréen er 115 kr. pr. person for både børn og voksne. Der er dog gratis entre for børn under 2 år. Når man har betalt for indgangen, har man fri adgang til alle Baboon Citys aktiviteter i 4 timer. Hvis 4 timer ikke er nok, kan man altid betale 15 kr. pr. person for en ekstra time. Tidsbegrænsningen skyldes, at det giver mere plads til nye gæster, således at stedet ikke bliver overfyldt. Du kan læse meget mere om Baboon City her.

Indendørs oplevelser i Herning - Baboon City - www.rejsdiglykkelig.dk

 

DGI Huset

DGI Huset er topmoderne og byder bl.a. på et stort vandkulturområde med 4 forskellige bassiner, herunder et springbassin, børnebassin, varmtvandsbassin og et stort ellipsebassin. I wellness-afdelingen er der sauna, dampbad, fodbassin, varmtvandsbassin og koldtvandsbassin. Derudover byder DGI Huset bl.a. på et fitness center og et hotel. Læs mere om DGI Huset her.

 

Herning Bibliotek

Det moderne bibliotek ligger på gågaden i Herning og åbnede i 2014. På biblioteket kan du selvfølgelig låne bøger, film, spil og cd’er. Derudover kan du låne en PC, slappe af i cafeen og gå på opdagelse i børnebiblioteket. Hver uge er der også en række aktiviteter, udstillinger, arrangementer og kurser. Læs mere om Herning Bibliotek og programmet her.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Bibliotek - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Herning Bowlinghal

Herning Bowlinghal byder på 14 bowlingbaner og et mindre cafeteria. Hver fredag og lørdag efter kl. 21.00 kan man spille Power Ball, hvor man vinder alkohol/sodavand på rød kegle. Bowlinghallen er ikke så stor og moderne, men den er helt okay til en sjov aften med familie eller venner. Find ud af Herning Bowlinghals åbningstider, priser og adresse her.

 

HerningCentret

HerningCentret er perfekt på en regnvejrsdag og er tidligere blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter med sine 80 butikker, 9 spisesteder og 1 legeland. Der er shoppingmuligheder for hele familien i centrets varierede udvalg af butikker! Du bliver dog ikke så rig på sko, da der desværre kun er en eneste skobutik i hele centret. HerningCentret har åben hver dag, dog med få undtagelser på helligdage. Læs meget mere om HerningCentret her.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Centret - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Herning Go-Kart Center

Herning Go-Kart Center er midtjyllands største indendørs gokart-bane og arrangerer forskellige former for løb med op til 8 go-karts ad gangen. Banen er spændende og varieret med flere skarpe sving og et par langsider, hvor man kan få det maksimale ud af gokarten, der kører op til 60 km/t. Centret har også en kiosk og en café. Du kan læse mere om Herning Go-Kart Center her.

 

Huset no. 7

Huset no. 7 er et kulturhus med en kreativ tilgang til at lave events og aktiviteter. Kulturhuset har flere forskellige kreative værksteder, en café og andre arrangementer, der er med til at socialiserer de besøgende. Der er plads til alle og man er altid velkommen i Huset no. 7. Læs mere om kulturhuset her.


 

Herning Svømmehal

Herning Svømmehal er åbenbart Danmarks største indendørs svømmehal med 8 forskellige bassiner såsom børnebassin, udendørsbassin, springbassin osv. Derudover er der saunaer, koldtvandsbassiner, solarium, motionsrum og en café. Udendørs er der petanquebaner, beach volleybaner, basketbane og hoppepuder. Du kan læse meget mere om Herning Svømmehal her.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Svømmehal - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Kultur Fabrikken

Kultur Fabrikken byder på en aktiv dag med fart på. Der er både en skatepark, parkour-afdeling, klatreklub, fight center, calisthenics-område og en multibane. Der er også en café med en scene, pool- og fodboldbord og et afslapnings område. En dagsbillet til Kultur Fabrikken koster 50 kr. pr. person. Læs mere Kultur Fabrikken her.

 

MCH Herning

MCH er Skandinaviens største messe- og udstillingscenter, der både råder over Messecenteret, Kongrescenteret, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Her kan du både finde store messer, koncerter med internationale navne, sportsbegivenheder, publikumsudstillinger, kulturelle arrangementer, teater forestillinger, musicals, foredrag og meget mere! Du kan se meget mere om MCH her.

Indendørs oplevelser i Herning - MCH Herning - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Nordisk Film Biografen Herning

Herning Biograf tilbyder et varieret udvalg af de nyeste film, der kan ses i en af de seks sale med luksuslænestole og Dolby Sorrund. Kiosken har et stort udvalg af slik, popcorn og sodavand. Hvis man er medlem af Nordisk Film Biografer kan man endda optjene masser af point og besparelser hver gang man er i biografen. Du kan se biografens spilletider osv. ved at trykke her.

 

Vizz

Vizz er et hyggeligt legeland til børnene i HerningCentret. Her er der småbørnsområde, boldfontæne, tre rutsjebaner, trampolin, PlayStations, spillemaskiner osv. I Vizz relax lounge kan man slappe af imens børnene brænder energi af. Der er også en familierestaurant, der tilbyder hjemmelavet mad. Prisen er kun 30 kr. pr. person for en hel dag. Læs mere om Vizz her.

Indendørs oplevelser i Herning - Vizz - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.