Indendørs oplevelser i Herning

Det danske vejr er ikke ligefrem til at prale af og det kan være svært, at finde sjove ting at lave i regnvejr. Men Herning er efterhånden ved, at være en stor by og der kommer langsomt flere og flere aktiviteter til byen. Udbuddet af indendørs oplevelser i Herning er dermed også blevet større og bedre. Det er netop derfor, at det et blevet muligt at lave denne liste med indendørs oplevelser i Herning. Det er helt perfekt til det dårlige vejr i Danmark, som virker til at fortsætte i en uendelighed.

Indendørs oplevelser i Herning - Rejsdiglykkelig.dk


DGI Huset

DGI Huset i Hernings centrum er et topmoderne højhus med mange forskellige faciliteter. Her kan du vælge at besøge det store vandkulturhus, som byder på et badeland og wellnesscenter. Badelandet består af 4 forskellige bassiner, som er et springbassin med klatrevæg og vandtrampolin, børnebassin med en lille rutsjebane og paddehat med springvand, varmtvandsbassin til genoptræning og babysvømning samt et ellipsebassin med en 93 meter lang svømmebane og modstrømskanal. Derudover er der et varmt spabad, som er perfekt til ren afslapning. Vandkulturhusets wellness-afdeling består bl.a. af en sauna, dampbad, fodbassin, varmtvandsbassin og koldtvandsbassin.

Hvis du er den lidt mere aktive type, så kan du også besøge DGI Husets fitnesscenter, som har et stort udbud af topmoderne træningsmaskiner. Der er desuden mange forskellige typer holdtræning hver dag, som at du kan tilmelde dig. Sidst men ikke mindst byder DGI Huset på et hotel med 152 værelser, hvilket gør det til Hernings største. Hvis du booker et værelse på hotellet, har du fri adgang til alle DGI Husets faciliteter.

 

Herning Bibliotek

Herning Bibliotek er beliggende i gågaden og er et topmoderne bibliotek, som åbnede sine døre i 2014. Der var ikke meget at prale af med det gamle bibliotek, men nu kan Herningenserne endelig prale af, at have Region Midtjyllands Centralbibliotek.

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at det er muligt at låne bøger, film, spil og cd’er på biblioteket. Men vidste du, at børnebiblioteket faktisk er et spændende sted, at gå på opdagelse for børnene? Eller at du kan låne en PC, læse dagens avis, slappe af i caféen eller bruge biblioteket som studieplads. Herning Bibliotek har også mange forskellige aktiviteter og arrangementer på programmet hver uge.Baboon City

Herning kan prale af, at have hele Danmarks største indendørs forlystelsescenter med et utal af sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Her er der både hoppeborge, rutsjebaner, trampoliner, minigolf, radiobiler, karoke, rodeotyr, sumobrydning, spillemaskiner, massagestole og meget mere! Ja, jeg kunne blive ved, for der er virkelig mange sjove ting, at lave i Baboon City. Det er uden tvivl den perfekte indendørs oplevelse i Herning til både børn og barnlige voksne.

Entreen til Baboon City er 115 kr. pr person for både børn og voksne, men det er dog gratis for børn under 2 år. Når du har betalt for indgangen, så har du fri adgang til alle Baboon Citys faciliteter i 4 timer. Hvis du ikke føler at 4 timer er nok, så kan du altid betale 15 kr. pr person for en time ekstra. Tidsbegrænsningen giver mere plads til nye gæster, således at forlystelsescentret ikke bliver overfyldt.

Indendørs oplevelser i Herning - Baboon City - Rejsdiglykkelig.dk

 

Skøjteløb på Kvik Hockey Arena

Hvis du besøger Herning i vinterhalvåret, så er der mulighed for, at komme ind og skøjte på Hernings store skøjtebane, Kvik Hockey Arena. Det offentlige skøjteløb foregår hver søndag på bestemte klokkeslæt om formiddagen og aftenen. Om formiddagen er det ofte familier der skøjter og om aftenen er det ofte unge og voksne. Det er en super hyggelig indendørs aktivitet, som dog kan være en lidt kold fornøjelse. Så husk noget varmt tøj, når du skal ind og teste dine balanceevner på isen.

 

Herning Go-Kart Center

Herning Go-Kart Center er Midtjyllands største indendørs gokart-bane og arrangerer forskellige former for løb med op til 8 go-karts af gangen. Banen er spændende og varieret med flere skarpe sving og et par langsider, hvor man kan få det maksimale ud af gokarten, der kører op til 60 km/t. Centret har desuden en kiosk og en café, hvor du kan købe lidt forfriskninger. Hvis du er en fartdjævel, så er der ingen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted.

 

Museer

Herning har flere forskellige museer med både kunst og historie. Du kan bl.a. besøge HEART med sin samtidskunst eller Carl Henning Pedersen & Else Alfelts Museum med sine flere tusinde værker. Du kan også vælge at besøge Frilandsmuseet Herning, som tager dig med tilbage til en svunden tid. Derudover byder Herning også på Tekstilmuseet og AutoGalleriet. Der er faktisk mange museer i Herning og dette var blot et lille udpluk af dem. Der er hvert fald noget at vælge imellem, hvis du er interesseret i museumsbesøg.

Indendørs oplevelser i Herning - Museer - Rejsdiglykkelig.dk

 

Herning Bowlinghal

Herning Bowlinghal byder på 14 gode bowlingbaner og et mindre cafeteria. Bowling er uden tvivl en af de bedste aktiviteter i regnvejr og her kan hele familien være med. Hver fredag og lørdag aften efter kl. 21.00 kan du desuden spille Power Ball, hvor du vinder alkohol eller sodavand på rød kegle. Bowlinghallen er ikke så stor og moderne, men den er helt okay til en sjov aften med familien eller vennerne. Hvis du vil prøve bowling et andet sted, så kan du også besøge Bowlingcenter Ikast eller Big Bowl Brande, som ligger en kort køretur fra Herning.

 

Vizz

Vizz reklamerer med at være Hernings hyggeligste indendørs legeland og er beliggende i HerningCentret. Det er det perfekte sted til, at få brændt noget af børnenes krudt af under shoppingturen eller bare give dem en sjov dag. Det er især et oplagt legeland til mindre børn og det koster faktisk kun 30. kr. pr person pr dag.

Vizz byder på et småbørnsområde med små rutsjebaner og skumdyr til de mindste, men der er også en 2-etagers legeborg, boldrum, tre rutsjebaner, trampolin, playstation, spillemaskiner og meget mere. Imens børnene leger og brænder noget energi af, så kan de voksne slappe af i Vizz relax lounge. Her kan du bruge det gratis WIFI, læse en avis eller se nyhederne. Vizz har desuden en familierestaurant, som tilbyder lækkert hjemmelavet mad.Huset no. 7

Huset no. 7 er et kulturhus i Herning, som har en kreativ tilgang til at lave aktiviteter og events. De fokuserer meget på, at borgerne i Herning skal have det godt og socialiserer sig med andre. Derfor tilbyder de flere forskellige kreative værksteder og har desuden en café. Men der er også flere forskellige arrangementer på programmet, som er med til at socialiserer de besøgende. Huset no. 7 har et motto, som lyder på, at der er plads til alle og at man altid er velkommen i Huset no. 7.

 

HerningCentret

HerningCentret er tidligere blevet kåret til, at være Danmarks bedste shoppingcenter med sine 80 butikker og spisesteder. Det burde derfor ikke være noget problem, at finde interessante butikker for hele familien. Der skal hvert fald ikke meget til, før at tiden er fløjet afsted i centrets varierede udvalg af butikker. Det er dermed også den perfekte aktivitet på en rengvejrsdag i Herning. Du skal dog ikke satse på Herning Centret, hvis du er ude efter sko. Der er nemlig kun én skobutik i hele centret og det er faktisk ret træls. Øv.

HerningCentrets bestyrelse er gode til, at finde sjove events og udstillinger for de besøgende. Det er dermed ikke unormalt, at der er udstillinger på Centertorvet, som kan bestå af dinosaurer, blomster, en kælkebakke eller noget helt fjede. Det er heller ikke unormalt, at der er Open by Night eller Bagagerumsmarked. HerningCentret har åben hver dag, men der kan dog være få undtagelser på helligdage.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Centret - Rejsdiglykkelig.dk

 

Locked – Escape Room 

Locked Escape Room er beliggende i det grå gamle højhus i Herning og er en spændende oplevelse. Her bliver du låst inde i et mystisk rum sammen med dit hold, og så har I 60 minutter til, at prøve at slippe ud igen. Det handler om at samarbejde om, at finde ledetråde og løse gåder, der kan føre jer videre i spillet. Locked Escape Room består af tre forskellige rum med hver sin sværhedsgrad, tema og historie. Det er både en sjov, udfordrende og spændende oplevelse, som er perfekt på en gråvejrsdag.

 

Sportscenter Herning

Sportscenter Herning bliver også kaldt for Holing hallerne og er et idrætsanlæg med masser af muligheder for indendørs aktiviteter. Her kan du både spille badminton, squash, tennis, håndbold, fodbold, volleyball og meget mere. Men du kan også prøve forskellige former for kampsport eller boksning. Sportscentret har desuden et skydeanlæg, hvor du kan prøve at skyde med en riffel, pistol eller bue.

 

Herning Svømmehal

Herning Svømmehal er Danmarks største indendørs svømmehal og byder på 8 forskellige bassiner såsom børnebassin, undendørsbassin, springbassin og undervisningsbassiner. Derudover er der også saunauer, koldtvandsbassiner, solarium, motionsrum og en café. Hvis du går udendørs er der desuden petanquebaner, beach volleybaner, basketbane og hoppepuder.

Du skal være opmærksom på, at det altså ikke er Danmarks største badeland, men Danmarks største svømmehal. Der mangler desværre mange af de faciliteter, som at de store badelande kan tilbyde. Men det er stadig en hyggelig oplevelse på en gråvejrsdag i Herning.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Svømmehal - Rejsdiglykkelig.dk

 

Kultur Fabrikken

Kultur Fabrikken i Herning har samlet alle urbane sportsgrene under samme tag. Her kan du både prøve skating, klatring, parkour, MMA, thai boksning og meget mere. Bagefter kan du slappe af på caféen, som har en scene, bordfodbold, poolbord og et afslapningsområde. En dagsbillet til Kultur Fabrikken i Herning koster 50 kr. pr person.

 

BioCity Herning

Hvem vil ikke gerne se en god film på en regnvejrsdag? Det er uden tvivl den ultimative aktivitet i dårligt vejr. Så hop ind i biografen i Herning, som hedder BioCity Herning og nyd en film på storskærm. Her er der et varieret udvalg de de nyeste film, som kan ses i én af de seks sale med luksuslænestole og Dolby Sorround. Kiosken har et stort udvalg af slik samt popcorn og sodavand. Hvis du er medlem af Nordisk Film Biografer, så kan du endda optjene point og besparelser hver gang du er i biografen. Husk at udnytte det, da du kan købe gratis biografbilletter med pointene. Du kan se biografens spilletider her.MCH Herning

MCH er Skandinaviens største messe- og udstillingscenter, der både råder over Messecenteret, Kongrescenteret, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Her kan du finde store messer, koncerter med internationale navne, sportsbegivenheder, publikumsudstillinger, kulturelle arrangementer, teater forestillinger, musicals, foredrag og meget mere! Der sker næsten altid noget i MCH, så husk at undersøge arrangementerne, når du er i byen.

Indendørs oplevelser i Herning - MCH Herning - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hermans Hule

Hermans Hule er Hernings nyeste legeland og er det perfekte sted til en sjov dag med mindre børn. Her finder du klatrestativer med rutsjebaner, kanonrum med skumgummi kugler, mini fodboldbane, mini biograf, små køretøjer og almindelige legesager. Imens kan de voksne slappe af i de bløde sofaer eller lænestole og benytte sig af det gratis WIFI. Entreen til Hermans Hule er 100 kr. pr barn og det er gratis for voksne. Det kan faktisk bedre betale sig, at købe et adgangskort til alle Hermans huler, da det højest koster 85 kr. pr barn pr måned. Du får desuden rabat, hvis du har flere børn.

 

Ikast Svømmecenter

Ikast Svømmecenter ligger cirka 13 kilometer fra Herning og har noget for hele familien. Her kan du plaske rundt i det subtropiske vandland, svømme et par baner i sportsbassinet, hygge i varmtvandsbassinet eller slappe af i boblebadet. Der er mange forskellige faciliteter og du kan både finde en grotte med vandfald, modstrømskanal, vandrutsjebane, vipper, klatrevæg og meget mere. Ikast Svømmecenter går også op i wellness og du kan løsnet dine muskler og slappe af i en infrarødkabine, dampbad, boblebad, sauna og solarie. Hvis sulten melder sig, så kan du holde en pause og nyde et let måltid i caféen.

Billedresultat for ikast svømmecenter

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.