Indendørs oplevelser i Herning

Det danske sommervejr er ikke ligefrem til at prale af, desværre. Det er måske knap så hyggeligt, at lave nogle af de ting, som at I ellers havde planlagt, nu hvor det regner heeele tiden! Men heldigvis, så er der også en del indendørs oplevelser i Herning.

Indendørs oplevelser i Herning - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Baboon City

Danmarks største indendørs forlystelsescenter med sjove aktiviteter til børn og barnlige sjæle. Der er både hoppeborge, rutsjebaner, trampoliner, minigolf, radiobiler, karaoke, rodeotyr, sumobrydning, spillemaskiner, massagestole og meget mere! Entréen er 115 kr. pr. person for både børn og voksne. Der er dog gratis entre for børn under 2 år. Når man har betalt for indgangen, har man fri adgang til alle Baboon City’s aktiviteter i 4 timer. Hvis 4 timer ikke er nok, kan man betale 15 kr. pr. person for en ekstra time. Tidsbegrænsningen skyldes, at det giver mere plads til nye gæster, således at stedet ikke bliver overfyldt. Du kan læse mere om Baboon City ved at trykke her.

Indendørs oplevelser i Herning - Baboon City - www.rejsdiglykkelig.dk

 

DGI Huset

DGI Huset er topmoderne og byder bl.a. på et stort vandkulturområde med 4 forskellige bassiner, herunder et springbassin, børnebassin, varmtvandsbassin og et stort ellipsebassin. I wellness-afdelingen er der sauna, dampbad, fodbassin, varmtvandsbassin og koldtvandsbassin. Derudover byder DGI Huset bl.a. på et fitness center og et hotel. Læs mere om DGI Huset her.

 

Herning Bibliotek

Det moderne bibliotek ligger på gågaden i Herning og åbnede i 2014. På biblioteket kan du selvfølgelig låne bøger, film, spil og cd’er. Derudover kan du låne en PC, slappe af i cafeen og gå på opdagelse i børnebiblioteket. Hver uge er der også en række aktiviteter, udstillinger, arrangementer og kurser. Læs mere om Herning Bibliotek her.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Bibliotek - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Herning Bowlinghal

Herning Bowlinghal byder på 14 bowlingbaner og et mindre cafeteria. Om fredagen og lørdagen efter kl. 21.00 kan man spille Power Ball, hvor man vinder alkohol/sodavand på rød kegle. Læs mere her.

 

HerningCentret

HerningCentret er tidligere blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter med sine 80 butikker, 9 spisesteder og 1 legeland. Der er shoppingmuligheder for hele familien! Centret har åbent hver dag, dog med få undtagelser på helligdage. Læs mere her.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Centret - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Herning Go-Kart Center

Midtjyllands største indendørs gokart-bane arrangerer forskellige former for løb med op til 8 go-karts ad gangen. Banen er spændende og varieret med flere skarpe sving og et par langsider, hvor man kan få det maksimale ud af gokarten, der kører op til 60 km/t. Centret har også en kiosk og en café. Læs mere her.

 

Huset no. 7

Et kulturhus med en kreativ tilgang til, at lave events og aktiviteter. Huset no. 7 har forskellige kreative værksteder, en café og andre arrangementer, der er med til, at socialiserer de besøgende. Der er plads til alle og man er altid velkommen i Huset no. 7. Læs mere her.

 

Herning Svømmehal

Åbenbart Danmarks største indendørs svømmehal med 8 forskellige bassiner, såsom børnebassin, udendørsbassin, springbassin osv. Derudover er der saunaer, koldtvandsbassiner, solarium, motionsrum og en café. Udendørs er der petanquebaner, beach volleybaner, basketbane og hoppepuder. Læs mere her.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Svømmehal - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Kultur Fabrikken

Kultur Fabrikken byder på en aktiv dag med fart på. Der er både en skatepark, parkour-afdeling, klatreklub, fight center, calisthenics-område og en multibane. Der er også en café med en scene, pool- og fodboldbord og et afslapnings område. En dagsbillet til kulturfabrikken koster 50 kr. pr. person. Læs mere her.

 

MCH Herning

Skandinaviens største messe- og udstillingscenter, som råder over Messecenteret, Kongrescenteret, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Her kan du både finde store messer, koncerter med internationale navne, sportsbegivenheder, publikumsudstillinger, kulturelle arrangementer, teater forestillinger, musicals, foredrag og meget mere! Du kan se mere om MCH her.

Indendørs oplevelser i Herning - MCH Herning - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Nordisk Film Biografen Herning

Herning Biograf tilbyder et varieret udvalg af de nyeste film, som kan ses i en af de seks sale med luksuslænestole og Dolby Sorrund. Kiosken har et stort udvalg af slik, popcorn og sodavand. Hvis man er medlem af Nordisk Film Biografer kan man optjene masser af point og besparelser hver gang man er i biografen. Læs mere her.

 

Vizz

Et hyggeligt legeland til børnene i HerningCentret. Her er der småbørnsområde, boldfontæne, tre rutsjebaner, trampolin, PlayStations, spillemaskiner osv. I Vizz relax lounge kan man slappe af, mens børnene brænder energi af. Der er også en familierestaurant, som tilbyder hjemmelavet mad. Prisen er kun 30 kr. pr. person for en hel dag. Læs mere her.

Indendørs oplevelser i Herning - Vizz - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.