Guide til de Bedste Steder at bo på Tenerife

Leder du efter de bedste steder at bo på Tenerife? Glem ikke at tjekke denne guide til de bedste steder at bo på Tenerife på din næste rejse.

Tenerife er den største af De Kanariske Øer og er et sandt ferieparadis med et behageligt klima året rundt. Afhængig af årstiden, svinger dagtemperaturen som regel på mellem 18 og 29 grader.

Uanset hvor du befinder dig på den kontrastfyldte vulkanø, kan du glæde dig til en uforglemmelig ferie. Hvis du besøger Tenerife i vinterhalvåret, skal du dog være opmærksom på, at den sydlige del af øen er mest solsikker.

Hvis du planlægger en rejse til Tenerife, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en guide til de bedste steder at bo på Tenerife, Spanien.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel med de bedste oplevelser på Tenerife.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Tenerife (reklamelink)

Bestil fly til Tenerife (reklamelink)

Bestil hotel på Tenerife (reklamelink)

Bestil biludlejning på Tenerife (reklamelink)

Bestil oplevelser på Tenerife (reklamelink)

 

De bedste steder at bo på Tenerife


1. Playa de las Américas

Det største og mest populære rejsemål på Tenerife er uden sammenligning Playa de las Américas. Denne populære badeby ligger på den solsikre sydlige del af øen og er kendt som Tenerifes mest livlige ferieby.

Her findes alt hvad du skal bruge, for at få den perfekte ferie! Lange sandstrande, en skøn strandpromenade, kæmpestore resorts, sjove forlystelser og aktiviteter.

Playa de las Amércias byder desuden også på et bredt og varieret udvalg af restauranter, caféer, barer, diskoteker og butikker.

Du kan finde et bredt udvalg af rejser til Playa de las Américas her (reklamelink)

Playa de las Américas - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Los Cristianos

Los Cristianos er forbundet til førnævnte Playa de las Américas ved hjælp af en lang og livlig strandpromenade. Byen er ligeledes et ekstremt populært sted at bo på Tenerife.

Her er stemningen bare langt mere rolig. Den populære ferieby var engang en lille fiskerby, hvilket måske forklarer den charmerende og hyggelige atmosfære.

På trods af at byen er meget rolig, er der overhovedet ikke kedeligt. Der er nemlig stadig et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Det ligger desuden ikke langt fra livlige Playa de las Américas.

Find dejlige og mindeværdige rejser til Los Cristianos her (reklamelink).

 

3. Costa Adeje

Den lange strandpromenade mellem de to førnævnte byer, strækker sig faktisk også hele vejen til Costa Adeje på den modsatte side af Playa de las Américas.

Costa Adeje er en populær turistby på det sydlige Tenerife for familier, som ønsker rolige og luksuriøse omgivelser. Det er ganske vist en rolig turistby med smarte hoteller, lækre strande og en stor golfbane…

Men Costa Adeje er så meget mere end bare dét! Du kan nemlig også finde en enestående natur og to sjove badelande samt sofistikerede restauranter, barer og diskoteker.

Se et bredt udvalg af gode charterrejser til Costa Adeje her (reklamelink).

 

4. Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz ligger på den nordlige del af øen og er et af de bedste steder at bo på Tenerife i sommerhalvåret. Det er faktisk Tenerifes ældste turistby og anses, på trods af sin popularitet, for at være den mest kanariske by på øen.

Puerto de la Cruz er beliggende i naturskønne omgivelser og byder på et charmerende gammelt centrum med mange gode restauranter, barer og butikker.

Når du besøger byen, skal du huske at smutte en tur forbi Lago Martiánez. Det smukke poolområde ligger helt ned til havet og er en sand fryd for øjnene.

Du kan finde rejser til Puerto de la Cruz her (reklamelink).

De Bedste Steder at bo på Tenerife - Puerto de la Cruz - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Santa Cruz

Santa Cruz er hovedbyen på Tenerife og er hjem til omkring 220.000 indbyggere.

Den travle by ligger på den nordlige del af øen og føles ikke så turistet, selvom den egentligt byder et stort udvalg af turistvenlige aktiviteter og forlystelser.

Tenerifes hovedby byder selvfølgelig også på mange gode restauranter, caféer, butikker, barer, museer og seværdigheder. Ja, faktisk er det her du finder øens bedste restauranter og shoppingmuligheder.

Lidt nord for Santa Cruz ligger Playa de las Teresitas, der er den bedste strand på Tenerife. Find rejser til Santa Cruz her (reklamelink).

 

6. Los Gigantes

På det vestlige Tenerife finder du Los Gigantes, som ligeledes er et af de bedste steder at bo på Tenerife.

Den lille rolige by ligger for foden af de enorme klipper af samme navn, som stiger dramatisk op fra havet ved siden af byen. Los Gigantes er altså beliggende i de smukkeste naturskønne omgivelser!

Byen byder bl.a. på en lille charmerende havn, hvorfra der afgår ture til en lang række vandsportsaktiviteter. Du kan også finde mange hyggelige restauranter, caféer, butikker og udflugtsmuligheder.

Los Gigantes - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til de bedste steder at bo på Tenerife, Spanien. Hvad er dine favoritsteder på Tenerife? Hvilke byer drømmer du mest om, at besøge på vulkanøen? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Tenerife:

• 15 Sjove Oplevelser på Tenerife

• Rejseguide til Tenerife

• Hvordan kommer man rundt på Tenerife?

… Eller læs alle artikler fra Tenerife eller Spanien

Planlæg din rejse til Tenerife:

Bestil pakkerejse til Tenerife (reklamelink)

Bestil fly til Tenerife (reklamelink)

Bestil hotel på Tenerife (reklamelink)

Bestil biludlejning på Tenerife (reklamelink)

Bestil oplevelser på Tenerife (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *