Guide til de Bedste Steder at bo på Tenerife

Leder du efter de bedste steder at bo på Tenerife? Glem ikke at tjekke denne guide til de bedste steder at bo på Tenerife på din næste rejse.

Tenerife er den største af De Kanariske Øer og er et sandt ferieparadis med et behageligt klima året rundt. Temperaturen svinger som regel mellem 18 og 29 grader i dagtimerne afhængig af årstiden.

Uanset hvor du befinder dig på den kontrastfyldte vulkanø, kan du glæde dig til en uforglemmelig ferie. Hvis du besøger Tenerife i vinterhalvåret, skal du dog være opmærksom på, at den sydlige del af øen er mest solsikker.

Hvis du planlægger en rejse til Tenerife, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en guide til de bedste steder at bo på Tenerife, Spanien. Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel med de bedste oplevelser på Tenerife.

 

De bedste steder at bo på Tenerife


1. Playa de las Américas

Det største og mest populære rejsemål på Tenerife er uden sammenligning Playa de las Américas. Denne populære badeby ligger på den solsikre sydlige del af øen og er kendt for at være Tenerifes mest livlige ferieby. Her findes alt hvad du skal bruge, for at få den perfekte ferie.

Playa de las Américas byder på alt fra lange sandstrande, en skøn strandpromenade og kæmpestore resorts til sjove forlystelser og aktiviteter. Du kan også finde et enormt udvalg af gode restauranter, caféer, butikker, barer og diskoteker.

Playa de las Américas - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Los Cristianos

Los Cristianos er forbundet til førnævnte Playa de las Américas via en lang og livlig strandpromenade mellem byerne. Los Cristianos er ligeledes et yderst populært sted at bo på Tenerife, men her er stemningen langt mere rolig.

Den populære ferieby var engang en lille fiskerby, hvilket måske forklarer den charmerende og hyggelige atmosfære. På trods af at byen er meget roligt, er der langt fra kedeligt. Der er nemlig alligevel et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker samtidig med at der ikke er langt til livlige Playa de las Américas.

 

3. Costa Adeje

Den lange strandpromenade mellem de to førnævnte byer strækker sig faktisk også hele vejen til Costa Adeje på den modsatte side af Playa de las Américas. Costa Adeje er en populær turistby på det sydlige Tenerife for familier, der ønsker rolige og luksuriøse omgivelser.

Costa Adeje er ganske vist en rolig turistby med smarte hoteller, lækre strande og en stor golfbane, men der er så meget mere end bare dét. Du kan nemlig også finde en enestående natur og to sjove badelande samt sofistikerede restauranter, barer og diskoteker.4. Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz ligger på den nordlige del af øen og er ét af de bedste steder at bo på Tenerife i sommerhalvåret. Det er faktisk Tenerifes ældste turistby og anses på trods af sin popularitet, som den mest kanariske by på øen.

Puerto de la Cruz er beliggende i naturskønne omgivelser og byder på et charmerende gammelt centrum med mange gode restauranter, barer og butikker. Når du besøger byen, skal du huske at smutte en tur forbi Lago Martiánez. Dette smukke poolområde ligger helt ned til havet, og er i virkeligheden en fryd for øjet.

De Bedste Steder at bo på Tenerife - Puerto de la Cruz - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Santa Cruz

Santa Cruz er hovedbyen på Tenerife og er hjem til omkring 220.000 indbyggere. Den travle by ligger på den nordlige del af øen og føles ikke så turistet, selvom den egentligt byder et stort udvalg af turistvenlige aktiviteter og forlystelser.

Tenerifes hovedby byder selvfølgelig på mange gode restauranter, caféer, butikker, barer, museer og seværdigheder. Ja, faktisk er det her du finder de bedste restauranter og shoppingmuligheder på øen. Lidt nord for Santa Cruz finder du desuden Playa de las Teresitas, der er den bedste strand på Tenerife.

 

6. Los Gigantes

På det vestlige Tenerife finder du Los Gigantes, der også er ét af de bedste steder at bo på Tenerife. Denne lille rolige by ligger for foden af de enorme klipper af samme navn, der stiger dramatisk op fra havet ved siden af byen.

Los Gigantes er beliggende i de smukkeste naturskønne omgivelser og byder bl.a. på en lille charmerende havn, hvorfra der er et stort udvalg af vandsportsaktiviteter. Du kan også finde mange hyggelige restauranter, caféer og butikker samt gode udflugtsmuligheder.

Los Gigantes - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt i denne guide til de allerbedste steder at bo på Tenerife, Spanien. Hvad er dine favoritsteder på Tenerife? Hvilke byer drømmer du om at besøge på vulkanøen? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Planlæg din rejse til Tenerife:

 

Bestil fly til Tenerife på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Tenerife på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på Tenerife på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.