Guide til Dubai Mall - Rejs Dig Lykkelig

Dubai Mall: Dubais Største Shoppingcenter

Drømmer du om at besøge et af verdens største shoppingcentre? Så må du ikke glemme at tjekke denne guide til Dubai Mall.

Uanset om du har været i Dubai eller ej, har du med garanti allerede hørt om Dubai Mall! Det gigantiske shoppingcenter er nemlig blandt verdens største!

De fleste tror fejlagtigt, at Dubai Mall er verdens største shoppingcenter, men det er faktisk ikke tilfældet. Når det så er sagt, er det altså stadig et gigantisk center, som til gengæld kan prale med at være Dubais største.

Ja, faktisk er det så stort, at det kan være utroligt svært at finde rundt derinde. Vi farede selv vildt derinde utallige gange!

Dubai Mall dækker over et areal på mere end 1 million kvadratmeter. Her er der fyldt butikker, restauranter og attraktioner, som ligger spredt udover flere etager.

Der hersker dermed ingen tvivl om, at det er et vaskeægte paradis for enhver shopper! Det er ikke bare et af de bedste steder til shopping i Dubai, men også en af de største oplevelser i Dubai.

Hvis du drømmer om at besøge det store indkøbscenter, skal du blive hængende på rejsebloggen lidt endnu. Her får du nemlig en guide til Dubai Mall.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Dubai (reklamelink)

Bestil hotel i Dubai (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Dubai (reklamelink)

Bestil biludlejning i Dubai (reklamelink)

Bestil oplevelser i Dubai (reklamelink)

 

Butikker i Dubai Mall


Dubai Mall byder på mere end 1.200 butikker i alle størrelser og prisklasser. Her kan du købe alt fra tøj, sko og tasker til legetøj, elektronik og smykker.

Med så mange butikker, kan du simpelthen finde alt inde i centret! Ja, faktisk vil det sagtens kunne tage flere dage at komme gennem dem alle.

De mange butikker spænder over alt fra H&M, Zara, Forever21, Mango og Uniqlo til Nike, Foot Locker, Levi’s, Superdry og mange andre. Du kan få et komplet overblik over Dubai Malls butikker her.

Der er også to stormagasiner såvel som forskellige områder dedikeret til f.eks. sko, smykker og meget andet.

Hvis du er på udkig efter luksuriøse designermærker, skal du huske at smutte forbi Fashion Avenue! Her kan du svinge guldkortet i forretninger som Dior, Chanel, Hermes, Balenciaga og Louis Vuitton.

Når du besøger Dubai Mall skal du forberede dig på, at priserne er skyhøje i de fleste butikker. Forvent at priserne er på samme niveau som i Danmark – eller endda højere.

Butikker - Rejs Dig Lykkelig

 

Spisesteder i centret


Hvis sulten melder sig under din shopping, er der heldigvis rig mulighed for at få stillet sulten! Det gigantiske shoppingcenter byder nemlig på hundredvis af restauranter, caféer og fastfoodkæder.

Uanset om du er interesseret i traditionelle arabiske retter, italiensk pasta, græske kødboller, amerikanske burgere eller noget helt andet, kan du finde mad fra hele verden!

De mange spisesteder ligger spredt udover hele centret, således at der aldrig er langt til det nærmeste spisested.

Dubai Mall byder desuden ikke bare på én, men hele to food courts! Her kan dig og dine rejsefæller nemt bestille mad fra forskellige spisesteder, men stadig spise i fællesskab ved samme bord.

Du kan få et fuldt overblik over de mange spisesteder i Dubai Mall her.

Spisesteder - Rejs Dig Lykkelig

 

Attraktioner i Dubai Mall


Dubai Mall byder ikke bare på et gigantisk udvalg af butikker og spisesteder, men også et bredt udvalg af attraktioner. Her er der noget for hele familien – både for børn og voksne!

Det er bl.a. her du finder Dubai Aquarium & Underwater Zoo, som er et kæmpestort akvarium med tusindvis af havdyr.

Centret byder desuden på Dubai Ice Rink, som er en skøjtebane i olympisk størrelse. Derudover er der også legelandet KidZania, en VR-park, gokartbane, trampolinpark, spøgelseshus og en gigantisk biograf.

Ikke nok med det, så har Dubai Mall også et velbevaret dinosaurskelet, et imponerende indendørs vandfald og meget mere.

I Dubai Mall finder du desuden indgangen til Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning. Du kan læse min guide til Burj Khalifa her.

Som om der ikke allerede var nok attraktioner og oplevelser, så er det også værd, at gå en tur udenfor! Herude finder du nemlig bl.a. verdensberømte Dubai Fountain, som er et absolut must-see!

Guide til Dubai Mall - Attraktioner - Rejs Dig Lykkelig

 

Faciliteter i centret


Som du nok kan fornemme, er det nemt at bruge dagevis inde i centret! Derfor er der selvfølgelig også en masse faciliteter, som gør dit besøg så behageligt som muligt.

De mange faciliteter dækker over alt fra gratis WiFi, opladningsstationer og hæveautomater til informationsskærme, parkeringsservice og kørestole.

Hvis du ikke gider gå rundt inde i centret, kan du også bestille en chaufførservice i en af serviceskrankene. På den måde, kan du blive kørt rundt inde i Dubai Mall af en chauffør uden at betale en rød øre!

 

Praktiske tips til Dubai Mall


Til sidst i denne guide til Dubai Mall, vil jeg komme ind på lidt praktiske tips og informationer inden dit besøg i det gigantiske shoppingcenter.

Der er nemlig flere ting, som du bør være opmærksom på inden dit besøg. Du kan få et hurtigt overblik over dem herunder:

Sørg for at klæde dig konservativt, da det er et muslimsk land.

Husk praktiske og behagelige sko, da du med garanti kommer til at gå meget!

Det er forbudt at vise hengivenhed eller intimitet overfor sin partner i Dubai Mall. Det er dog tilladt for ægtefolk, at holde i hånden.

Der er køligt inde i centret, så husk lidt varmere tøj.

Dubai Mall har en app, som bl.a. kan hjælpe dig med at finde vej inde i centret.

Når du skal besøge centret, kan du tage en metro, taxi eller køre dertil i bil.

Overvej at besøge Dubai Mall tidligt på dagen, så du undgår de værste menneskemængder. Der er især mange mennesker om aftenen!

Du kan finde den officielle hjemmeside for Dubai Mall her.

Guide til Dubai Mall - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til Dubai Mall. Har du allerede besøgt det enorme shoppingcenter? Hvis ja, hvad synes du så om dit besøg? Du må hellere end gerne skrive en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Dubai:

• Shopping Guide til Dubai

• 26 Must-See Seværdigheder i Dubai

• Rejseguide til Dubai

• Hvor skal man bo i Dubai?

… Eller læs alle artikler fra Dubai eller De Forenede Arabiske Emirater

Planlæg din rejse til Dubai:

Bestil fly til Dubai (reklamelink)

Bestil hotel i Dubai (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Dubai (reklamelink)

Bestil biludlejning i Dubai (reklamelink)

Bestil oplevelser i Dubai (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *