De Bedste Steder til Shopping i Dubai - Forenede Arabiske Emirater - Rejs Dig Lykkelig

Shopping i Dubai: De Bedste Steder til Shopping

Leder du efter shopping i Dubai? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

I Dubai bliver du mødt af shopping i verdensklasse. Ja, faktisk er shopping mulighederne nærmest uendelige!

Den storslåede millionby byder på nogle af verdens største og mest gennemførte shoppingcentre, som ligger spredt udover hele byen. Ikke nok med det, så er er der også et bredt udvalg af autentiske markeder, souks og meget mere.

Hvis du planlægger en rejse til Dubai, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en liste over de bedste steder til shopping i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om de bedste must-see seværdigheder i Dubai.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Dubai (reklamelink)

Bestil hotel i Dubai (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Dubai (reklamelink)

Bestil biludlejning i Dubai (reklamelink)

Bestil oplevelser i Dubai (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Dubai:


1. Dubai Mall

Det er umuligt, at lave en liste over shopping i Dubai uden at nævne Dubai Mall. Det gigantiske shoppingcenter er beliggende i centrum og er faktisk et af verdens største shoppingcentre!

Her bliver du mødt af mere end 1.200 butikker og hundredvis af spisesteder, der er spredt udover et areal på mere end 1 million kvadratmeter. Det er VIRKELIG stort!

Dubai Mall er et rigtig godt sted til shopping i Dubai, men forbered dig på pebrede priser. Udover shopping, byder centret også på et hav af forskellige attraktioner for hele familien.

Centret er f.eks. hjem til et kæmpestort akvarium, et legeland, et spøgelseshus samt en stor spillehal og VR-park. Der er desuden også et stort vandfald, en gigantisk biograf, en skøjtebane i olympisk størrelse og meget mere.


Læs også: Guide til Dubai Mall

De Bedste Steder til Shopping i Dubai - Dubai Mall - Rejs Dig Lykkelig

 

2. City Walk

City Walk er et mindre indkøbscenter i Dubai, men er alligevel uhyre populært! Her bliver du mødt af et elegant og moderne udendørs shoppingområde med en flot europæisk arkitektur.

Ja, faktisk skal det forestille en slags europæisk gågade, selvom at det altså ikke helt minder om det for os europæere. Ikke desto mindre, er det stadig et fantastisk område, som fortjener et besøg!

City Walk byder på omkring 80 butikker, der spænder over alt fra små selvstændige boutique-forretninger til større internationale butikker.

Når du besøger City Walk, skal du forvente, at mange af butikkerne ikke er så kendte os danskere. Derudover er det heller ikke ligefrem verdens billigste butikker.

 

3. Mall of Emirates

Et andet af de bedste steder til shopping i Dubai er Mall of Emirates, som er byens næstmest populære shoppingcenter.

Mall of Emirates er ligeledes et gigantisk shoppingcenter med mere end 600 butikker, som dækker over alt fra dyre designerbutikker til prisvenlige modebutikker. Hvis sulten melder sig, er der også mere end 100 spisesteder!

Det gigantiske center byder desuden på mange sjove forlystelser såsom en spillehal, en VR-park, en biograf, en bowlinghal og meget mere.

Topattraktionen i Mall of Emirates er dog Ski Dubai, som er et verdensberømt indendørs skisportssted. Her kan du stå på ski, kælke og meget mere i minusgrader midt i ørkenbyen.

Mall of Emirates - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Dubai Gold Souk

Overalt i Dubai er det muligt, at finde souks, som er en slags traditionelt arabisk marked eller bazar. En af de mest populære souks i Dubai er Gold Souk, der er beliggende i den gamle bydel, Deira.

I Gold Souk er der fyldt med smykkebutikker, som sælger guld til nogle af de laveste priser i verden. Her kan du nærmest købe alt i guld!

Udover guld sælges der bl.a. også sølv, platin, diamanter og perlekæder. Husk altid at være kritisk, så du ikke ender med at købe uægte guld og smykker.

Hvis du ikke har planer om at købe noget, er det stadig en sjov oplevelse, at gå en tur gennem Dubais Gold Souk.

Gold Souk - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Spice Souk

Spice Souk ligger ved siden af Gold Souk og er endnu et af de bedste steder til shopping i Dubai. Det traditionelle marked byder på masser af små butikker, som sælger alverdens duftende og farverige krydderier.

Her kan du købe alt fra smagfulde krydderier og te til tørrede frugter og nødder. Spice Souk er et fantastisk marked, hvor de mange smage, dufte og farver sætter gang i alle sanserne!

Hvis du er vild med Dubais køkken, kan du med fordel købe krydderier her, som du kan tage med hjem. Husk at når du besøger en souk, er det tilladt at forhandle om prisen.

 

6. Textile Souk

Textile Souk er et farverigt marked, som også kaldes for Bur Dubai Souk Market og Old Souk. Det er beliggende i den charmerende gamle bydel, Al Fahidi, som bestemt også er et besøg værd!

På markedet sælges der alverdens tekstiler og souvenirs. Her kan du bl.a. købe tøj, tørklæder, sko og tasker, men også alverdens tingeltangel.

Textile Souk er desuden hjem til mange gode skræddere, som kan lave skræddersyet tøj i høj kvalitet. Her kan du selv vælge materialerne og designet til din drømmekjole, et jakkesæt eller noget helt tredje.

Textile Souk - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Dubai Outlet Mall

Dubai Outlet Mall ligger godt nok lidt uden for byen, men er alligevel værd at nævne på listen over de bedste steder til shopping i Dubai.

Det er nemlig det perfekte sted til shopping for alle tilbudsjægere, der gerne vil gøre en god handel! Inde i outletcentret finder du mere end 1.200 forskellige mærker, der sælges i omkring 240 butikker.

De mange butikker består primært af internationale mærkevarer forretninger og designerbutikker, som sælger ud af sidste sæsons kollektioner.

Det betyder også, at produkterne ofte sælges med store rabatter, som ofte ligger på mellem 30-90 procent af normalprisen. Der kan dermed være rigtig mange penge, at spare i Dubai Outlet Mall!


Læs også: Rejseguide til Dubai

 

8. Ibn Battuta Mall

Ibn Battuta Mall er ligeledes et af de bedste og mest populære steder til shopping i Dubai. Ja, faktisk er Ibn verdens største tematiserede shoppingcenter!

Centret er designet til ære for en marokkansk opdagelsesrejsende og er opdelt i seks forskellige temaverdener. De gennemførte og flotte temaverdener er henholdsvis Kina, Egypten, Indien, Andalusien, Tunesien og Persien.

Udover at udforske den flotte arkitektur, kan du selvfølgelig også tage på shopping i Ibn Battuta Mall. Her er der omkring 275 butikker, hvoraf mange dog ikke er så kendte for os danskere.

Ibn Battuta Mall byder desuden på adskillige spisesteder og forlystelser, såsom et legeland, et træningscenter, en bowlinghal og en biograf.

De Bedste Steder til Shopping i Dubai - Ibn Battuta Mall - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Dubai Festival City Mall

Et andet kæmpestort shoppingcenter i Dubai er Dubai Festival City Mall, som er beliggende ved bredden af floden, Dubai Creek.

Her finder du mere end 400 butikker med et bredt udvalg af internationale kædebutikker. Her kan du svinge kreditkortet i IKEA, Mango, Zara, H&M, Levis, Balmain, Tommy Hilfiger og mange andre butikker.

Dubai Festival City Mall byder selvfølgelig også på mange gode spisesteder og forlystelser. Glem heller ikke at se lasershowet IMAGINE, som finder sted hver aften foran centret.

 

10. Souk Madinat Jumeriah

Hvis du leder efter en autentisk shoppingoplevelse, er Souk Madinat Jumeriah et rigtig godt bud! Her bliver du mødt af en lille by midt i byen, som består af en gennemført og moderne rekonstruktion af en traditionel arabisk souk.

I Souk Madinat Jumeriah emmer der af en eventyrlig og autentisk arabisk atmosfære, der straks leder tankerne hen på 1001 nats eventyr.

Her er der fyldt med sandfarvede bygninger, charmerende kanaler, hyggelige stier og terrasser med gode udsigter. Derudover er der også en labyrint af butikker, restauranter og barer.

Bemærk dog, at det ikke ligefrem er det billigste sted til shopping i Dubai. Der er til gengæld en helt speciel atmosfære samt mange gode arabiske varer og souvenirs.

De Bedste Steder til Shopping i Dubai - Souk Madinat Jumeriah - Rejs Dig Lykkelig

 

Flere Gode Steder til Shopping i Dubai:


Som nævnt tidligere, findes der nærmest et uendeligt antal shoppingmuligheder i ørkenbyen. Listen indeholder dermed kun et lille udpluk af nogle af de absolut bedste steder til shopping i Dubai.

Herunder får du et hurtigt overblik over flere steder, som akkurat ikke nåede med på listen. Det ændrer dog ikke på, at det stadig er et par rigtig gode og populære steder til shopping i Dubai.

 City Centre Deira: Et stort shoppingcenter med 350+ butikker samt et stort udvalg af restauranter og underholdning.

Wafi City: Et egyptisk inspireret shoppingcenter med 250+ butikker og en traditionel arabisk souk i to etager.

BurJuman: Et af de ældste shoppingcentre i Dubai med 200+ butikker, som består af en god blanding af dyre og billige butikker.

Souk Al Bahar: En moderne og traditionel arabisk souk med 100+ butikker, spisesteder og underholdning.

City Centre Mirdif: Et kæmpestort shoppingcenter med 450+ butikker, mere end 80 spisesteder og adskillige sjove attraktioner.

Nakheel Mall: Et indkøbscenter med hundredvis af butikker, restauranter og underholdningsmuligheder.

Dubai Marina Mall: Et mindre shoppingcenter med cirka 140 butikker og omkring 21 spisesteder spredt udover fire etager.

Dubai Outlet Village: Et outletcenter med 100+ butikker og mulighed for store rabatter og besparelser.

De Bedste Steder til Shopping i Dubai - Forenede Arabiske Emirater - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Dubai, Forenede Arabiske Emirater. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Dubai? Hvilke steder vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Dubai:

• 26 Must-See Seværdigheder i Dubai

• Hvor skal man bo i Dubai?

• Rejseguide til Dubai

… Eller læs alle artikler fra Dubai

Planlæg din rejse til Dubai:

Bestil fly til Dubai (reklamelink)

Bestil hotel i Dubai (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Dubai (reklamelink)

Bestil biludlejning i Dubai (reklamelink)

Bestil oplevelser i Dubai (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *