Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Rejs Dig Lykkelig

26 Must-See Seværdigheder og Oplevelser i Dubai

Leder du efter de mest ikoniske ting at lave i Dubai? Glem ikke at tjekke denne liste over de absolut bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai.

Dubai er en fantastisk storby, som alle bør besøge mindst én gang i livet! Her bliver du mødt af en god kombination af topmoderne skyskrabere, historiske bydele, gigantiske shoppingcentre, skønne sandstrande og attraktioner i massevis.

I Dubai kan alt nærmest lade sig gøre. Den glitrende ørkenby er skudt op af ingenting på få årtier, og kan i dag prale af adskillige verdensrekorder.

Verdens højeste bygning, verdens højeste hotel, verdens største springvand, verdens højeste pariserhjul og verdens største blomsterhave er bare et par stykker af dem.

Dubai er hjem til omkring 3,3 millioner indbyggere og er dermed den største by i De Forenede Arabiske Emirater. Selvom at det ikke er hovedstaden (hovedstaden er Abu Dhabi), er det stadig den mest populære by i landet.

Hvis du planlægger en rejse til den berømte ørkenby, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en liste over de absolut bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Dubai (reklamelink)

Bestil hotel i Dubai (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Dubai (reklamelink)

Bestil biludlejning i Dubai (reklamelink)

Bestil oplevelser i Dubai (reklamelink)

 

Must-See Seværdigheder og Oplevelser i Dubai:


1. Burj Khalifa

Du kan selvfølgelig ikke have været i Dubai uden at se Burj Khalifa, som er byens største vartegn. Med en imponerende højde på 828 meter, er Burj Khalifa verdens højeste bygning og menneskeskabte struktur nogensinde.

Ja, faktisk er Burj Khalifa mere end dobbelt så høj som Empire State Building i New York! Den kolossale og tårnhøje bygning skal selvfølgelig ses fra jorden, men det er en endnu større oplevelse at komme op i den.

Der findes mange forskellige billettyper, men den mest populære er denne entrébillet til 124. og 125 etage (reklamelink).

På under 1 minut bliver du ført op til 124. etage i 452 meters højde med en af verdens hurtigste elevatorer. Her bliver du mødt af et observationsdæk med en fantastisk panoramaudsigt over Dubai og Den Arabiske Golf.

Du kan bl.a. også tage op på 148. etage i Burj Khalifa (reklamelink), men billetterne er betydeligt dyrere. Uanset hvad, er det en god idé at bestille dine billetter på forhånd!


Læs også: Besøg Burj Khalifa: Verdens Højeste Bygning

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Burj Khalifa - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Dubai Mall

For foden af Burj Khalifa ligger Dubai Mall, som er endnu en af de største must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai. Der findes ekstremt mange shoppingcentre i byen, men Dubai Mall er blandt verdens største.

Her bliver du mødt af mere end 1.200 butikker og hundredvis af spisesteder, der er spredt udover et areal på mere end 1 million kvadratmeter. Det er VIRKELIG stort, og vi farede vildt derinde adskillige gange!

Det er et godt og populært sted at shoppe, men forbered dig på pebrede priser. Dubai Mall byder også på et hav af forskellige attraktioner for hele familien.

Centret byder f.eks. på et kæmpestort akvarium, legelandet KidZania, et spøgelseshus samt spillehallen og VR-parken PlayDXB. Der er også en gigantisk biograf, en skøjtebane i olympisk størrelse, et stort vandfald og meget mere i Dubai Mall.


Læs også: Guide til Dubai Mall

 

3. Dubai Fountain

Dubai Fountain ligger uden for Dubai Mall og er ét af verdens største springvandsshows. Det må ikke forveksles med The Palm Fountain, som også ligger i Dubai og faktisk er verdens største. Dubai Fountain er dog langt mere spektakulær!

Det minder lidt om springvandsshowet ved Bellagio i Las Vegas – bare endnu vildere, større og bedre. Det er også netop derfor, at det er en af de bedste gratis oplevelser i Dubai.

Springvandsshowet finder sted dagligt hver halve time fra kl. 18.00-23.00. Der er også et par enkelte shows i dagtimerne, men det er helt klart smukkest om aftenen!

Hvert show varer kun i omkring 5 minutter, men der er så mange shows, at det nemt kan ses igen og igen. Dubai Fountain er 275 meter langt og skyder vand op til 152 meter op i luften imens det oplyses af tusindvis af lys og projektorer.

Nyd springvandet fra promenaden eller spis på en af de omkringliggende restauranter. Husk at bestille bord på forhånd og efterspørg et bord med udsigt! Du kan også komme helt tæt på Dubai Fountain i en abra-båd (reklamelink).

Dubai Fountain - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Hop-on Hop-off Bustur

Ligesom i de fleste andre storbyer, kan du selvfølgelig også tage på en hop-on hop-off bustur i ørkenbyen. Her kommer du med garanti forbi mange af de største og mest ikoniske must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai.

Det er en rigtig god måde at opleve byen, fordi du bliver transporteret rundt til nogle af Dubais største attraktioner. Imens billetten gælder, kan du endda hoppe på og af busserne lige så mange gange som du har lyst til.

Hvis det lyder som noget for dig, kan jeg især anbefale denne populære hop-on hop-off bustur i Dubai (reklamelink).

 

5. Al Fahidi

Det er umuligt at lave en liste over de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai uden at nævne Al Fahidi, som også kaldes Bastakiya. Det er beliggende i Bur Dubai i Old Dubai og er et af de ældste kvarterer i byen.

Ved første øjekast er Dubai ”bare” en luksuriøs storby med topmoderne skyskrabere. Men under overfladen gemmer der sig en gammel traditionel bydel med en spændende historie.

Al Fahidi giver et godt indblik i, hvordan det arabiske liv så ud før olien blev fundet. Her er der en autentisk stemning med labyrintiske gader, traditionelle sandfarvede bygninger, små museer, håndværksforretninger og caféer.

Hvis du vil lære om beduin-kulturen og Dubais historie, kan du besøge Dubai Museum i byens ældste bygning, Al Fahidi Fort. Du kan også besøge Sheikh Mohammed Center for Cultural Understanding, hvor du kan lære om den arabiske kultur og religion.

Al Fahidi byder desuden på Textile Souk, som er et marked med tøj og meget andet. Hvis sulten eller tørsten melder sig, kan du med fordel besøge det hyggelige Arabian Tea House.

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Al Fahidi - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Dubai Creek

Floden Dubai Creek ligger i Old Dubai og adskiller områderne Bur Dubai (Inkl. Førnævnte Al Fahidi) og Deira, som nævnes herunder. Når du skal krydse floden mellem områderne i Det Gamle Dubai, kan det varmt anbefales at hoppe på en Abra.

En Abra er en slags traditionel arabisk vandtaxa, som transporterer dig over floden sammen med de lokale. Sejlturen tager omkring 5-10 minutter og koster kun et par kroner.

En sejltur med en Abra er altså en af de autentiske aktiviteter og oplevelser i Dubai, som du ikke bør snyde dig selv for! Om aftenen må du heller ikke glemme at slentre en tur på Al Seef Street langs floden.

Bemærk at Old Dubai er et meget traditionelt område i Dubai. Det er dermed en god idé, at være ordentligt påklædt. Det gælder især for kvinder, der ikke vil ædes af de lokale mænd.


Læs også: Hvor skal man bo i Dubai?

 

7. Deira

Deira ligger ligeledes i Old Dubai og er et af de ældste områder i byen. Det er beliggende på den nordlige bred af Dubai Creek og består af en smeltedigel af forskellige kulturer.

Det historiske område er nok mest kendt for sine traditionelle lokale markeder, hvoraf Gold Souk og Spice Souk er de mest populære. Gold Souk byder på massevis af smykkebutikker med ægte guld til nogle af de laveste priser i verden.

Spice Souk er derimod et lokalt marked med alverdens farverige og duftende krydderier. Når du besøger et marked i Dubai, skal du huske at prutte om prisen!

Deira - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Dubai Miracle Garden

En anden af de største must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai er Dubai Miracle Garden. Den er beliggende lidt langt fra centrum, men er stadig et besøg værd, fordi det er verdens største naturlige blomsterhave.

Dubai Miracle Garden er hjem til mere end 50 millioner blomster og 250 millioner planter. Haven dækker over 72.000 kvadratmeter og er fyldt med imponerende blomsterudstillinger.

Her finder du alt fra et Emirates-fly og minimodeller af verdensberømte bygninger til Disney-figurer og tunneler dækket af blomster. Du kan med fordel købe billetter til Dubai Miracle Garden her (reklamelink).

Som et resultat af den ekstreme varme i Dubai, har Miracle Garden lukket om sommeren. Bemærk at de præcise åbningsmåneder kan variere fra år til år. Find åbningstiderne her.

 

9. Burj al-Arab

Burj al-Arab er et af verdens dyreste, mest luksuriøse og ikoniske hoteller. Ja, faktisk er det så ekstravagant, at det har udnævnt sig selv som et 7-stjernet hotel.

Det 321 meter høje hotel er beliggende på en kunstig lille ø og er forbundet til fastlandet via en lang bro. Hotellet består kun af kæmpestore suiter, hvor der bl.a. er adgang til egen butler, pude-menu og transport i fede biler eller helikopter.

Behøver jeg sige, at det er uhyggeligt dyrt at bo på hotellet!? Hvis du gerne vil opleve hotellet uden at bo der, kan du eventuelt besøge en af de dyre restauranter derinde.

Bemærk dog, at du SKAL bestille et bord i god tid og bruge et minimumbeløb. For nyligt blev det også muligt, at komme på en guidet rundvisning i Burj al-Arab (reklamelink). Det er dog heller ikke helt billigt.

Hvis du ikke gider betale så meget, kan du også bare se hotellet på afstand. Du kan f.eks. se Burj al-Arab fra de offentlige strande i nærheden, på en bådtur eller noget helt tredje.

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Burj al-Arab - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Strande

Dubai byder på meget mere end tårnhøje skyskrabere, topmoderne arkitektur, enorme shoppingcentre og luksuriøse hoteller. Som et resultat af den glitrende ørkenbys placering langs kysten, er der også rigtig mange gode sandstrande.

Nogle af de bedste og mest populære offentlige strande i Dubai omfatter Jumeirah Beach, La Mer, Kite Beach, JBR Beach, Al Mamzar Beach Park og Umm Suqeim Beach.

Udover de offentlige strande, er der også rigtig mange private strande og beach clubs i Dubai. Bemærk dog, at det som regel ikke er helt billigt at få adgang til disse.

Strande - Rejs Dig Lykkelig

 

11. La Perle by Dragone

Hvis du leder efter sjove aktiviteter og ting at lave i Dubai om aftenen, kan du med fordel overveje at se en teaterforestilling. Byens største faste show hedder La Perle by Dragone og er et visuelt mesterværk.

Showet varer i 90 minutter og består af en god blanding af skuespil, akrobatik og teknologi samt vand- og luftstunts.

Når de mange professionelle kunstnere udfører stunts, er det svært ikke at holde vejret og blive imponeret! Det er et spektakulært og fængslende show, som helt klart er blandt de bedste seværdigheder og oplevelser i Dubai.

Du kan booke billetter til La Perle by Dragone her (reklamelink). Billetterne er ikke helt billige, men du får til gengæld et fantastisk show for pengene.

 

12. Atlantis The Palm

Atlantis The Palm er et verdenskendt 5-stjernet hotel, der er blandt de mest ikoniske bygninger i Dubai. Det luksuriøse hotel er beliggende for enden af den kæmpestore menneskeskabte ø, Palm Jumeirah.

Palm Jumeirah er blandt de største menneskeskabte øer i verden og er propfyldt med overdådige hoteller, lækre lejligheder og svinedyre villaer.

Der hersker dog ingen tvivl om, at Atlantis The Palm er den mest bemærkelsesværdige bygning på palmeøen. Det er ikke helt billigt at bo på Atlantis, men du bør som minimum se det ikoniske hotel på afstand.

Hvis du gerne vil ud til Atlantis, er der en monorail, som kører langs den centrale vej på palmen. Den kører dog kun omkring fire gange i timen og ofte er propfyldt med mennesker.

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Atlantis - Rejs Dig Lykkelig

 

13. The Palm Fountain

The Palm Fountain er egentligt en af de vigtigste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai, men bliver desværre ofte overset. Mange forveksler det fejlagtigt med Dubai Fountain, som ellers ligger et helt andet sted i byen.

The Palm Fountain er beliggende ved The Pointe shopping- og spiseområde på Palm Jumeirah. Herfra er der udsigt til førnævnte Atlantis Hotel.

Springvandsshowet blev indviet i 2020 og er i dag kåret til, at være verdens største menneskeskabte springvand af Guinness verdensrekordbog.

Springvandet er desværre opdelt i to. Hvis du befinder dig ved The Pointe, betyder det, at du kun kan se halvdelen af showet ad gangen. Det er måske også netop derfor, at Dubai Fountain faktisk er meget mere imponerende.

Det dansende springvand vækkes til live hver aften. Du kan opleve det hver halve time fra solnedgang til midnat. Bemærk dog, at showet ofte aflyses pga. vejrforholdene.


Læs også: Rejseguide til Dubai

 

14. The View at the Palm

The View at the Palm åbnede i april 2021 og er allerede et af Dubais bedste observationsdæk og udsigtspunkter. Det er beliggende på 52. etage i 240 meters højde i The Palm Tower.

Det udendørs observationsdæk byder på en fantastisk 360-graders udsigt over Palm Jumeirah, Den Arabiske Golf og Dubais skyline i det fjerne.

Inden du tager elevatoren op til observationsdækket, kan du desuden lære meget mere om den kæmpestore menneskeskabte ø, Palm Jumeirah. Du kan bl.a. lære om øens udvikling, gå gennem en interaktiv akvarietunnel og meget mere.

Det er en god idé, at forudbestille dine billetter til The View at the Palm (reklamelink). Det er nemlig efterhånden en af de mere populære attraktioner og seværdigheder i Dubai.

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - The View at the Palm - Rejs Dig Lykkelig

 

15. Jumeirah Mosque

Hvis du vil have et bedre indblik i islamisk tro og kultur, kan du med fordel besøge Jumeirah Mosque. Den smukke moske er faktisk den eneste i Dubai, der kan besøges af ikke-muslimer.

Nyd synet af moskeen udefra eller tag på en guidet tur derinde imod betaling. De guidede ture afholdes hver dag (undtagen om fredagen) kl. 10.00 og 14.00.

Når du besøger Jumeirah Mosque, skal du huske at være respektabelt påklædt. Alle skal dække deres arme og ben imens kvinder også skal dække håret. Hvis du ikke har det rette tøj på, kan du låne et tørklæde derhenne.

 

16. Bådtur

En af mine fedeste oplevelser i Dubai var helt klart at opleve byen fra vandsiden på en bådtur! Der findes et hav af forskellige bådture i Dubai til forskellige priser.

Du kan f.eks. tage på en sejltur i en luksuriøs yacht med middag ombord, mærke suset i en speedbåd eller sejle med en klassisk turbåd. Du kan finde et enormt udvalg af gode bådture i Dubai her (reklamelink).

Vi var selv på denne adrenalinfyldte speedbådtur i en RIB-båd (reklamelink). Det var virkelig sjovt, og kan varmt anbefales!

Undervejs på sejlturen kom vi forbi mange store seværdigheder og attraktioner i Dubai såsom Atlantis, Burj al-Arab, Dubai Marina, Ain Dubai og meget mere. Turen tog ca. 90 minutter, men føltes kortere, fordi tiden bare fløj afsted.

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Bådtur - Rejs Dig Lykkelig

 

17. Dubai Marina

Dubai Marina er en del af det eksklusive og topmoderne New Dubai. Det er et af de skønneste kvarterer i byen og er et rigtig godt sted at bo for turister.

Her er der fyldt med høje skyskrabere, luksuriøse yachts, dyre restauranter, trendy caféer og gode shoppingmuligheder. Ikke nok med det, så ligger det også tæt på JBR Beach og den lange strandpromenade, The Walk.

I Dubai Marina kan du bl.a. gå en tur langs Marina Walk, tage på en sejltur og besøge Dubai Marina Mall. Hvis det skal være endnu vildere, kan du også prøve svævebanen XLine Dubai (reklamelink).

Dubai Marina - Rejs Dig Lykkelig

 

18. Museum of The Future

Ved byens store motorvej, Sheik Zayed Road, ligger Museum of The Future, som åbnede dørene i 2022. Selve museumsbygningen er en attraktion i Dubai for sig selv. Arkitekturen er nemlig så enestående, at den er kåret til, at være et af verdens smukkeste museer.

Som noget ret enestående, fortæller det højteknologiske museum om fremtiden fremfor fortiden. Her kan du få mange gode bud på, hvordan verden ser ud om 50 år.

Museet er opdelt i flere forskellige områder, hvor du kan lære om videnskaben og teknologien i fremtiden. Det skulle være en meget interessant og lærerig museumsoplevelse, som du ikke bør gå glip af!

Husk at bestille dine billetter til Museum of The Future (reklamelink) på forhånd! Vi ville gerne have været der på vores tur til Dubai, men billetterne var udsolgt flere dage frem.

 

19. Ørkensafari

En af de absolut bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai, er uden tvivl at tage på en ørkensafari! Den arabiske ørken ligger kun en kort køretur fra Dubai og byder på massevis af spændende aktiviteter for hele familien.

Du kan finde et bredt udvalg af ørkensafarier i Dubai her (reklamelink). De inkluderer alt fra dune-bashing og ATV-kørsel til sandboarding og buggy-kørsel.

Der findes rigtig mange ørkensafarier til fornuftige priser, hvor du tilmed kommer forbi en beduinlejr midt i ørkenen.

Her kan du spise en lækker grillmiddag med traditionelle arabiske retter imens du ser forskellige shows. Der er som regel også mulighed for, at få henna-tatoveringer, ryge vandpibe og meget mere.

Hvis du ikke vil støtte underholdning med dyr, kan det være svært, at finde ørkenture uden f.eks. kamelridning og falkebilleder. Heldigvis, er det dog tilladt at frabede sig alle aktiviteterne på turen, der netop inkluderer dyr.

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Ørkensafari - Rejs Dig Lykkelig

 

20. Forlystelsesparker

Dubai er selvfølgelig også propfyldt med sjove forlystelsesparker til børn, teenagere og voksne. Uanset om du rejser med børn eller ej, er der altså rigtig mange sjove aktiviteter og oplevelser i Dubai.

De mest populære forlystelsesparker i byen inkluderer bl.a. IMG Worlds of Adventure, Aquaventure Waterpark og Motiongate.

Du kan også besøge Legoland Dubai, Bollywood Parks, Dubai Garden Glow, PlayDXB, KidZania, Ski Dubai og mange andre. Der er simpelthen så mange muligheder for en mindeværdig ferie i Dubai for hele familien!

 

21. Ain Dubai

Dubai har mange af verdens største, første og højeste ting… Så det kommer nok næppe bag på nogen, at byen selvfølgelig også er hjem til verdens største og højeste pariserhjul!

Ain Dubai åbnede i efteråret 2021 og har en imponerende højde på 250 meter. Det er dermed langt højere end London Eye i London (135 m), Singapore Flyer i Singapore (165 m) og High Roller i Las Vegas (168 m).

Det kæmpestore pariserhjul består af 48 kapsler, hvor der sammenlagt er plads til 1.750 mennesker. En tur hele vejen rundt tager cirka 40 minutter og byder på fantastiske udsigter undervejs.

Ain Dubai - Rejs Dig Lykkelig

 

22. Global Village

Hvis du besøger Dubai om vinteren, kan du med fordel overveje at besøge Global Village. Selvom at parken kun har åbnet årligt fra omkring oktober til april, er det stadig en af de mest populære seværdigheder og oplevelser i Dubai.

Her bliver du mødt af en global landsby med en sammensmeltning af forskellige kulturer. Ja, faktisk er der rigtig mange pavilloner med hvert deres gennemførte landtema.

I Global Village kan du f.eks. spise mad fra Thailand, Indien og Pakistan samt tage på shopping i Japan, Tyrkiet og Mexico. Ikke nok med det, så er der også mange sjove shows, events og forlystelser til hele familien.

Det er meget billigt at komme ind i parken, så det er et rigtig godt sted at besøge om aftenen. Bemærk dog, at du skal betale ekstra for hver enkelte forlystelse du prøver.

 

23. Mall of Emirates

Mall of Emirates er det næstmest populære shoppingcenter i Dubai, kun overgået af Dubai Mall. Det er ligeledes et gigantisk shoppingcenter, som tiltrækker rigtig mange besøgende.

I Mall of Emirates finder du mere end 600 butikker, som spænder over alt fra dyre designerbutikker til prisvenlige modebutikker. Der er også mere end 100 spisesteder, som dækker over alt fra restauranter og caféer til fastfoodkæder.

Det gigantiske center byder også på mange sjove attraktioner såsom spillehallen Magic Planet, VR-parken Dreamscape, en biograf, bowlinghal og meget mere.

Den største attraktion i Mall of Emirates må dog være Ski Dubai (reklamelink), som er et verdensberømt indendørs skisportssted. Her kan du stå på ski, kælke, køre med stoleliften og meget mere i minusgrader i ørkenbyen.


Læs også: Shopping Guide til Dubai

Ski Dubai i Mall of Emirates - Rejs Dig Lykkelig

 

24. Souk Madinat Jumeirah

Souk Madinat Jumeirah er en gennemført og moderne kopi af en traditionel arabisk souk (marked). Det er inspireret af en gammel arabisk fæstning og emmer af en eventyrlig atmosfære, der straks leder tankerne hen på 1001 nats eventyr.

Madinat Jumeirah er nærmest en lille by midt i byen og byder på en labyrint af butikker, barer og restauranter. Der er også et par hoteller, en spa og meget mere.

Ikke nok med det, så byder Madinat Jumeirah også på charmerende kanaler, hvor du kan tage på en sejltur. Der er desuden mange hyggelige stier med trapper, der fører op til terrasser med gode udsigter til Burj al-Arab.

Der hersker altså slet ingen tvivl om, at Souk Madinat Jumeirah er blandt de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai! Det er ikke verdens billigste sted, men det er helt klart et besøg værd.

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Madinat Jumeirah - Rejs Dig Lykkelig

 

25. Dubai Frame

En anden populær attraktion i Dubai er Dubai Frame, som troner højt i Zabeel Park. Med en højde på 150 meter og en bredde på 95 meter, er det den største ramme i verden.

Den store guldramme indrammer nærmest Dubais skyline og byder på et observationsdæk på toppen af rammen. Herfra er der en fantastisk panoramaudsigt over Dubai, hvor du for alvor kan se overgangen fra det gamle til det nye Dubai.

I bunden af rammen er der et museum, hvor du kan se byens transformation fra en søvnig lille fiskerby til en topmoderne millionby. Der er også en zone, som omhandler byens vilde fremtidsplaner.


Læs også: 5 Fantastiske Udsigtspunkter i Dubai

 

26. Dagstur til Abu Dhabi

En liste over de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai er selvfølgelig ikke komplet uden at nævne en dagstur til Abu Dhabi.

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og er landets næststørste by, kun overgået af Dubai. På en dagstur til byen, kan du bl.a. smutte en tur forbi Sheikh Zayed Grand Mosque, som er Emiraternes største moske.

Du kan også besøge den populære forlystelsespark, Ferrari World, som byder på verdens hurtigste rutsjebane. Andre store attraktioner i byen inkluderer bl.a. Louvre Abu Dhabi, Emirates Palace og Warner Bros World.

Der findes mange gode dagsture fra Dubai til Abu Dhabi (reklamelink). Turene findes i vidt forskellige prisklasser og inkluderer mange forskellige ting.

En anden mulighed er, at leje en bil (reklamelink) og køre til Abu Dhabi på egen hånd. På vejen mellem byerne, skal du huske at holde en pause ved Last Exit. Den gennemførte rasteplads er en seværdighed i sig selv og byder på gode spisemuligheder.


Læs også: 22 Gode Oplevelser i Abu Dhabi

Seværdigheder og Oplevelser i Dubai - Dagstur til Abu Dhabi - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de absolut bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Dubai. Hvad er dine favoritoplevelser i Dubai? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en rejse dertil?

Læs flere artikler fra Dubai:

• Hvor skal man bo i Dubai?

• Shopping Guide til Dubai

• Rejseguide til Dubai

… Eller læs alle artikler fra Dubai

Planlæg din rejse til Dubai:

Bestil fly til Dubai (reklamelink)

Bestil hotel i Dubai (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Dubai (reklamelink)

Bestil biludlejning i Dubai (reklamelink)

Bestil oplevelser i Dubai (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *