Fotodagbog fra Los Angeles - Venice Canals - Rejsdiglykkelig.dk

Fotodagbog: Los Angeles 2016

I juli 2016 rejste min familie og jeg til det store USA. Det var min første rejse til USA, og jeg kunne kun drømme om, hvor stort og fantastisk det var. Jeg havde ingen anelse om, hvor meget jeg ville elske landet og hvilket savn jeg ville få kort efter hjemrejsen.

Vi startede og sluttede vores road trip i det vestlige USA i Los Angeles, hvor vi sammenlagt tilbragte en uge. Siden da har jeg været tilbage i byen, men denne fotodagbog er kun fra vores tid i Los Angeles i 2016.

Det var alt i denne fotodagbog fra Los Angeles, Californien. Har du allerede besøgt Los Angeles? Eller planlægger du måske en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.


Læs alle indlæg fra Los Angeles

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *