Must see seværdigheder i Los Angeles - Santa Monica Pier - Rejsdiglykkelig.dk

8 must see seværdigheder i Los Angeles

Los Angeles er USA’s næststørste by og byder på et hav af oplevelser. Byen har noget til enhver smag og det kan sagtens tage lang tid, at finde ud af hvad man skal se. Men der er nogle seværdigheder i Los Angeles, som at du simpelthen bare SKAL se under dit besøg i byen og dem får du her.


 

Universal Studios Hollywood

Min bedste oplevelse i Los Angeles var helt klart Universal Studios Hollywood, som er et absolut must see! Det er både en forlystelsespark og et filmstudie og du kan sagtens få en hel dag til at gå i parken. Universal Studios har flere forskellige 3D forlystelser, som er gennemtænkt ned til mindste detalje og det føltes nærmest som om, at du er med i filmen. Der er også flere forskellige shows, hvor du bl.a. kan lærer om effekterne ved film, Hollywood dyrene og meget mere. Det bedste i hele parken er dog deres Studio Tour, hvor du kan se ægte kulisser fra film og tv-serier. Under rundturen i studiet oplever du bl.a. et jordskælv i en undergrund, en flodbølge, et angreb fra en haj, en køretur med Vin Diesel og en kamp mellem King Kong og dinosaurer. En billet til Universal Studios Hollywood koster omkring 700 kr., men det er altså alle pengene værd. Husk at besøge Universal CityWalk om aftenen, som er en sjov gade med masser af underholdning, skøre butikker og restauranter.


Læs også: Guide til Universal Studios Hollywood

Must see seværdigheder i Los Angeles - Universal Studios Hollywood - Rejsdiglykkelig.dk

 

Rodeo Drive

Rodeo Drive i Beverly Hills er stedet hvor de rige og berømte svinger deres guldkort i dyre mærkevarebutikker. De fleste af dem der shopper her har så mange penge, at de ikke engang behøver at se priserne på tingene. Rodeo Drive er nemlig kendt for at have nogle af verdens mest eksklusive butikker. Du kan måske genkende stedet fra da Julia Roberts shoppede i Pretty Woman eller måske endda fra GTA. De fleste turister slår vejen forbi Rodeo Drive for at vinduesshoppe eller spotte en berømthed på shopping.

 

Walk of Fame

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at Walk of Fame er en must see seværdighed i Los Angeles. Fortorvet er beliggende på Hollywood Boulevard og har mere end 2.500 stjerner med navne på store berømtheder. Der er masser af liv og underholdning langs gaden i form af turister, sælgere, gøglere og kunstnere. Jeg må ærligt indrømme at jeg blev lidt skuffet over Walk of Fame, men det er nok fordi at jeg har forventet noget helt vildt. Det er jo enligt bare et fortorv med nogle stjerner, men det er altså stadig et must see. Du bør heller ikke gå glip af TCL Chinese Theatre og Dolby Theatre, når nu du alligevel er på Walk of Fame.

Must see seværdigheder i Los Angeles - Walk of Fame - Rejsdiglykkelig.dk

 

Santa Monica Pier

Den legendariske mole er fyldt med liv og glade dage. Her er der masser af boder, sælgere, musikere, gøglere og selvfølgelig turister, der alle bidrager til en hyggelig stemning. Santa Monica pier byder også på tivoliet, Pacific Park, hvor du kan prøve flere forskellige forlystelser.

 

Hollywood skiltet

Det er selvfølgelig også et must at se Hollywood skiltet, der hviler over Hollywood på Mount Lee. Skiltet er med sine 15 meter høje bogstaver og den 110 meter lange skrift større end man lige regner med. Det berømte skilt hed oprindeligt Hollywoodland og blev sat op i 1923. Formålet med skiltet var at reklamere med det nye boligområde i bjergene, men efter at de begyndte og lave film i Los Angeles blev skiltet et symbol for Hollywood.Griffith Park og Griffith Observatory

Griffith Park er en af de største byparker i USA og er et skønt sted til vandreture, picnic, ridning, svømning, tennis og golf. Parken byder bl.a. på et togmuseum, en zoologisk have, et græsk friluftsteater og Griffith Observatory. Observatoriet har et af byens bedste udsigtspunkter og giver en bedre fornemmelse af, hvor stor Los Angeles enligt er. Inde i Griffith Observatory kan du lære lidt om planeterne og det er endda gratis.

Must see seværdigheder i Los Angeles - Griffith Observatory - Rejsdiglykkelig.dk

 

Mulholland Drive

Mulholland Drive er en af de mest kendte veje i Los Angeles og tilbyder en fantastisk udsigt over Downtown Los Angeles. Der er flere udsigtspunkter langs vejen, hvorfra du kan tage nogle gode billeder. Den smukke udsigt over Downtown har også tiltrukket mange rige og berømte, der har bygget deres palæer her. Et af de bedste udsigtspunkter er ved Hollywood Bowl Overlook, hvor der især er smukt efter mørkets frembrud.

 

Venice Beach og Venice Canals

Skønne Venice Beach er bestemt også et must see i Los Angeles. Stranden er virkelig bred og den lange strandpromenade er fyldt med boder, gadekunstnere, musikere, dansere, skatere og meget mere. Der er lidt af en hippie stemning over Venice Beach og der er hvert fald også masser af underholdning. Husk at besøge det hyggelige Venice Canals, der skulle have været Californiens svar på Venedig.

Must see seværdigheder i Los Angeles - Venice Beach - Rejsdiglykkelig.dk

Planlægger du en rejse til Los Angeles? Du vil måske også kunne lide disse artikler:
Bestil fly til Los Angeles på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Los Angeles på Discovercars.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.