Guide til de bedste steder at bo i Singapore - Rejsdiglykkelig.dk

Guide til de Bedste Steder at Bo i Singapore

Leder du efter de bedste steder at bo i Singapore som turist? Glem ikke at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i Singapore.

Det kan godt være at Singapore er et lille land, men der er stadig mange forskellige områder at bo i. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af Singapore, er det vigtigt, at du finder den rigtige base til dit storbyeventyr.

Singapore er kendt for at være et af de dyreste lande i verden – og hotelpriserne er ingen undtagelse! Men nu skal du skal altså ikke blive afskrækket, for det er muligt at finde billige hoteller lidt uden for centrum. Det vigtigste er egentligt, at du bor tæt på en metrostation, som nemt kan transportere dig ind til centrum.

Denne guide til nogle af de bedste steder at bo i Singapore er ikke endegyldig. Der findes altså også mange andre gode områder i byen. Der er dog ingen tvivl om, at det er nogle af de absolut bedste steder at bo for enhver førstegangsrejsende i Singapore.

Listen indeholder ikke bare områder til ethvert rejsebudget, men også til enhver rejsetype. Læs med og bliv klogere på, hvilke områder der er de bedste steder at bo i Singapore.


Læs også: Rejseguide til Singapore

Guide til de bedste steder i Singapore -- Rejsdiglykkelig.dk

 

De Bedste Steder at Bo i Singapore:


Clarke Quay – For festaber

Clarke Quay er beliggende langs Singapore-floden, og er placeret centralt mellem Orchard Road og Marina Bay Sands. Det er dermed et af de bedste steder at bo i Singapore. Herfra kræver det kun en kort gåtur eller metrotur til byens største seværdigheder.

Området er berømt for sit travle natteliv med verdensklasse restauranter, vilde natklubber, moderne barer og charmerende pubber. Clarke Quay er dermed det oplagte sted at bo, hvis du elsker god mad, drinks og vilde fester til den lyse morgen.

Det er dog ikke billigt at bo i Clarke Quay. Området henvender sig mest til dem med lidt ekstra på kistebunden. Alligevel er det muligt at finde hoteller og hostels, som er til at betale for. De ligger som regel bare lidt væk fra det populære område ved kajen.

 

Marina Bay – For førstegangsrejsende

Marina Bay er beliggende centralt i byen og en af Singapores smukkeste og absolut mest populære områder. Det er hjemsted for nogle af Singapores største vartegn og attraktioner såsom Marina Bay Sands, Gardens by the Bay og Merlion.

Det er også her du finder nogle af Singapores største og mest luksuriøse hoteller, eksklusive restauranter, barer, shoppingcentre og imponerende skyskrabere.  Marina Bay er det perfekte sted at bo for enhver rejsende, da det ligger centralt placeret og kun kræver en kort gåtur til Singapores største seværdigheder.

Den gode beliggenhed er selvfølgelig ikke gratis. Ja, faktisk koster det knaster, at bo i det luksuriøse område. Uanset hvad er det hvert fald et must, at besøge Marina Bay mindst én gang under ferien!

Guide til de bedste steder i Singapore - Marina Bay - Rejsdiglykkelig.dk

 

Little India – For backpackerne

Som navnet antyder, er Little India centrum for det indiske samfund i Singapore. Det er et af de mest pulserende områder i byen og er fyldt med farverige huse, imponerende templer, moskeer, gadekunst og spændende markeder.

Det er ikke kun et godt sted, hvis du elsker kultur – men også hvis du elsker mad. Her er der nemlig mange gode restauranter! Det kan være utroligt svært, at stå for den stærke duft af krydret indisk mad i gaderne.

Little India er desværre ikke så centralt beliggende, som mange andre områder på listen. Men heldigvis er der gode metroforbindelser til resten af byen samtidig med, at det er en billig bydel. Backpackerne elsker Little India, som er en af de bedste bydele, hvis du rejser på et budget i Singapore.

 

Chinatown – For madelskerne

Ligesom Little India er Chinatown en etnisk enklave, der til gengæld fungerer som centrum for Singapores kinesere. Det er et af byens mest autentiske områder og summer af liv.

Gaderne er foret med kinesiske butikker, farverige markeder, unik arkitektur, traditionelle lanterner, smukke templer og religiøse attraktioner.

Det er også her du finder noget af den bedste mad i hele Singapore. Smagsoplevelserne er utallige! Her kan du spise på alt fra små smagfulde gadekøkkener til luksuriøse restauranter.

Chinatown er desuden kendt for, at have nogle af de billigste hoteller i det centrale Singapore. Det er dermed et oplagt sted at bo, hvis du elsker mad eller gerne vil bo billigt. Jeg boede selv i Chinatown under min ferie i Singapore og var meget tilfreds med området. Det vigtigste er bare, at dit hotel ligger nær en metrostation.

Guide til de bedste steder i Singapore - Chinatown - Rejsdiglykkelig.dk

 

Sentosa Island – For børnefamilier

Den lille ø, Sentosa, er Singapores ferieparadise og bliver besøgt af mere end 20 millioner mennesker årligt. Det er det perfekte sted til en strandferie med smukke hoteller, menneskeskabte strande, gode spisesteder og masser af underholdning.

De spændende attraktioner på Sentosa Island omfatter bl.a. Universal Studios Singapore, S.E.A. Aquarium, Adventure Cove Waterpark og Madame Tussauds Singapore. Det er altså et godt sted at bo for børnefamilier, der vil besøge Singapores forlystelsesparker.

Hvis du hellere vil opleve Singapores traditionelle seværdigheder, anbefales det ikke at bo på Sentosa. Der er rig mulighed for at komme frem og tilbage til fastlandet, men det er besværligt. Så er det bedre at nøjes med et par nætter på Sentosa, og derefter bruge resten af tiden i selve Singapore.


Læs også: 20 Underlige Love og Regler i Singapore

 

 

Civic Center – For kulturelle

Civic Center er beliggende centralt i Singapore og har den perfekte placering tæt på de mest populære områder i byen. Det ligger i gåafstand til både Marina Bay, Orchard Road, Clarke Quay og Little India.

Bydelen er kendt for sine vigtige offentlige bygninger, museer, parker, mindesmærker og smukke arkitektur. Der er selvfølgelig også et godt udvalg af restauranter og butikker samt et varieret natteliv.

Civic Center er perfekt, hvis du gerne vil bo centralt og være i gåafstand til alt det bedste Singapore har at byde på. Her er det hele, hvad enten du elsker museer og historie, et vildt natteliv, udsøgte smagsoplevelser, autentiske oplevelser eller verdenskendte attraktioner.

Hotellerne i Civic Center er selvfølgelig ikke lige så billige som f.eks. i Little India og Chinatown. Den centrale placering er dog alle pengene værd!

 

Orchard Road – For Shopping-entusiaster

Orchard Road er en af de ældste og mest populære gader i Singapore. Den 2,2 kilometer lange boulevard er verdensberømt for sine gode shoppingmuligheder og er proppet med eksklusive butikker og shoppingcentre.

Det er det perfekte sted at bo, hvis du elsker at shoppe i designerbutikker. Men der er også mange gode caféer og restauranter, hvor du kan sidde og nyde livet for en stund.

Det er luksuriøst og dyrt at bo på Orchard Road, så du skal grave dybt i lommerne. Hvis du alligevel ikke vil tilbringe hele ferien med shopping, bør du vælge et andet sted at bo.

Orchard Road kunne i princippet ligge ethvert andet sted i verden, og giver bestemt ikke den rigtige Singapore-følelse. Du skal uden tvivl vælge et andet sted, hvis du søger en mere autentisk oplevelse.

Guide til de bedste steder i Singapore - Orchard Road - Rejsdiglykkelig.dk

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Singapore som turist. Har du allerede besøgt Singapore? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs mere fra Singapore:

• Rejseguide til Singapore

• 18 Spændende Seværdigheder i Singapore

• 20 Underlige Love og Regler i Singapore

… Eller læs alle artikler fra Singapore

Planlæg din rejse til Singapore:

 Bestil fly til Singapore på Momondo.dk (reklamelink)

 Bestil oplevelser i Singapore på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.