Guide til de bedste steder at bo i Singapore - Rejsdiglykkelig.dk

Guide til de bedste steder at bo i Singapore

Det kan godt være at Singapore er et lille land og by, men der er stadig mange forskellige områder at bo i under din ferie. Hvis du ønsker, at få mest muligt ud af Singapore er det vigtigt, at du finder den rigtige base til dit storbyeventyr. Singapore er kendt for at være et af de dyreste lande i verden og hotelpriserne er ingen undtagelse. Men du skal altså ikke blive afskrækket, for det er muligt at finde billige hoteller lidt uden for byens centrum. Men det er vigtigt, at du bor tæt på en metrostation, der nemt kan transporterer dig ind til centrum.

Denne guide til nogle af de bedste steder at bo i Singapore er ikke endegyldig, og der findes altså også mange andre gode områder i byen. Der er dog ingen tvivl om, at det er nogle af de absolut bedste steder at bo for enhver førstegangsrejsende i Singapore. Her er ikke bare områder til ethvert rejsebudget, men også til enhver rejsetype. Læs med og bliv klogere på hvilke områder, der er de bedste steder at bo i Singapore.


Læs også: Rejseguide til Singapore

Guide til de bedste steder i Singapore -- Rejsdiglykkelig.dk


 

Clarke Quay – For den festglade

Clarke Quay er beliggende langs Singapore-floden og er placeret centralt mellem Orchard Road og Marina Bay Sands. Det er dermed et af de bedste steder at bo i Singapore og kræver kun en kort gåtur eller metrotur til byens største seværdigheder. Clarke Quay er berømt for sit travle natteliv med verdensklasse restauranter, vilde natklubber, moderne barer og charmerende pubber.

Clarke Quay er det oplagte sted at bo, hvis du elsker god mad, en hyggelig drink og vilde fester til den lyse morgen. Men det er ikke billigt, at bo i Clarke Quay og området henvender sig mest til dem med lidt ekstra på kistebunden. Det er dog muligt at finde både hoteller og hostels, som er til at betale for – Men de ligger lidt væk fra det populære område ved kajen.Marina Bay – For førstegangsrejsende

Marina Bay er beliggende centralt i byen og en af Singapores smukkeste og absolut mest populære områder. Marina Bay er hjemsted for nogle af Singapores største vartegn og attraktioner såsom Marina Bay Sands, Gardens by the Bay og Merlion. Det er også her du finder nogle af Singapores største og mest luksuriøse hoteller, eksklusive restauranter, barer, shoppingcentre og imponerende skyskrabere.

Marina Bay er det perfekte sted at bo for enhver rejsende, da det ligger centralt placeret og kun kræver en kort gåtur til Singapores største seværdigheder. Men det er selvfølgelig ikke gratis, at bo så centralt i Singapore og det koster knaster, at bo i det luksuriøse område. Uanset hvad er det hvert fald et must, at besøge Marina Bay mindst én gang under ferien!

Guide til de bedste steder i Singapore - Marina Bay - Rejsdiglykkelig.dk

 

Little India – For backpackeren

Som navnet antyder, er Little India centrum for det indiske samfund i Singapore. Det er et af de mest pulserende områder i byen og er fuld af farverige huse, imponerende templer, moskeer, gadekunst og spændende markeder. Det er ikke kun et godt sted, hvis du elsker kultur – men også hvis du elsker mad. Der er nemlig mange gode restauranter og det er svært, at stå for den stærke duft af krydret indisk mad i gaderne.

Little India er desværre ikke så centralt beliggende, som mange andre områder her på listen. Men der er heldigvis gode metroforbindelser til resten af byen – og så er det endda en billig bydel! Backpackerne elsker Little India, som er en af de absolut bedste bydele, hvis du rejser på et budget i Singapore.Chinatown – For madelskeren

Ligesom Little India er Chinatown en etnisk enklave, der fungerer som centrum for Singapores kinesere. Det er et af byens mest autentiske områder og summer af liv. Gaderne er foret med kinesiske butikker, farverige markeder, unik arkitektur, traditionelle lanterner, smukke templer og religiøse attraktioner. Men det er også her du finder noget af det bedste mad i hele Singapore. Smagsoplevelserne er utallige og du kan spise på alt fra små smagfulde gadekøkkener til luksuriøse restauranter.

Chinatown er desuden kendt for, at have nogle af de billigste hoteller i det centrale Singapore. Det er dermed et oplagt sted at bo, hvis du elsker mad eller gerne vil bo billigt. Jeg boede selv i Chinatown under min ferie i Singapore og var meget tilfreds med området. Det vigtigste er bare, at dit hotel ligger nær en metrostation.

Guide til de bedste steder i Singapore - Chinatown - Rejsdiglykkelig.dk

 

Sentosa Island – For børnefamilien

Den lille ø Sentosa er Singapores ferieparadise og bliver besøgt af mere end 20 millioner mennesker om året. Det er det perfekte sted til en strandferie med smukke hoteller, menneskeskabte strande, gode spisesteder og masser af underholdning. De spændende attraktioner på Sentosa Island omfatter bl.a. Universal Studios Singapore, S.E.A. Aquarium, Adventure Cove Waterpark og Madame Tussauds Singapore.

Det er et godt sted at bo for familier med børn, der har planer om at besøge forlystelsesparkerne i Singapore. Men det anbefales ikke at bo på Sentosa, hvis du gerne vil opleve Singapores traditionelle seværdigheder. Der er rig mulighed for at komme frem og tilbage til fastlandet, men det er altså besværligt. Det er bedre at nøjes med et par nætter på Sentosa og derefter bruge resten af tiden i selve Singapore.


Læs også: 20 underlige love og regler i Singapore

 

Civic Center – For den kulturelle

Civic Center er beliggende centralt i Singapore og har den perfekte placering tæt på de mest populære områder i byen. Det ligger i gåafstand til både Marina Bay, Orchard Road, Clarke Quay og Little India. Civic Center er kendt for sine vigtige offentlige bygninger, museer, parker, mindesmærker og smukke arkitektur. Området byder selvfølgelig også på gode restauranter, shopping og et varieret natteliv.

Civic Center er det perfekte sted, hvis du gerne vil bo centralt og være i gåafstand til alt det bedste Singapore har at byde på. Her er alt, hvad enten du elsker museer og historie, et vildt natteliv, udsøgte madoplevelser, autentiske oplevelser eller verdenskendte attraktioner. Hotellerne er selvfølgelig ikke lige så billige som i Little India og Chinatown, men den centrale placering er pengene værd!Orchard Road – For Shopping-entusiasten

Orchard Road er en af de ældste og mest populære gader i Singapore. Den 2,2 kilometer lange boulevard er verdensberømt for sine gode shoppingmuligheder og er proppet med eksklusive butikker og et utal af shoppingcentre. Det er det perfekte sted at bo, hvis du elsker at shoppe i designerbutikker. Men der er også mange gode caféer og restauranter, hvor du kan sidde og nyde livet for en stund.

Det er luksuriøst og dyrt at bo på Orchard Road, så du skal grave dybt i lommerne. Du bør vælge et andet sted at bo, hvis du alligevel ikke vil tilbringe hele ferien med shopping. Orchard Road kunne i princippet ligge ethvert andet sted i verden og giver bestemt ikke den rigtige Singapore-følelse. Du skal uden tvivl vælge et andet sted, hvis du søger en mere autentisk oplevelse.

Guide til de bedste steder i Singapore - Orchard Road - Rejsdiglykkelig.dk


Læs alle indlæg fra Singapore

Bestil fly til Singapore på Momondo.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.