Hvor skal man bo i Honolulu på Oahu, Hawaii - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Honolulu?

Leder du efter de bedste steder at bo i Honolulu som turist? Så må du ikke glemme at tjekke min guide til, hvor man skal bo i Honolulu, Hawaii.

Honolulu er hovedbyen og den største by i Hawaii, som er en stat og tropisk øgruppe i USA. Byen er beliggende på øen Oahu og er hjem til omkring 350.000 indbyggere.

Hvis du planlægger en rejse dertil, kan du med fordel læse min omfattende artikel med mange spændende oplevelser på Oahu her.

Honolulu fungerer som en slags indgangsport til Hawaii. Det er dermed det oplagte sted til, at starte din ferie i det tropiske paradis. I Honolulu finder du nemlig alt fra verdensberømte strande til historiske seværdigheder.

Ikke nok med det, så er der også et enormt udvalg af sjove aktiviteter, gode spisesteder, shoppingmuligheder og fantastiske naturoplevelser.

Hvis du drømmer om en rejse til Honolulu, skal du blive hængende på rejsebloggen lidt endnu. Her får du nemlig en guide til, hvor man skal bo i Honolulu som turist.

Inden du fortsætter, skal du være opmærksom på, at Hawaii er en ekstremt dyr destination – og hotelpriserne er bestemt ingen undtagelse! Det er derfor en rigtig god idé, at bestille dine overnatninger i god tid på forhånd!

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Honolulu (reklamelink)

Bestil hotel i Honolulu (reklamelink)

Bestil biludlejning i Honolulu (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Honolulu (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Honolulu?


1. Waikiki

Der hersker slet ingen tvivl om, at Waikiki er et af de absolut bedste steder at bo i Honolulu. Turisterne valfarter hertil – og det er med god grund!

Waikiki er nemlig det mest berømte sted at bo i hele Hawaii. Selvom at det var den første rejsedestination i øgruppen, har området alligevel formået, at bevare sin store popularitet lige siden.

Som et resultat heraf, er det også her du finder størstedelen af Hawaiis hoteller og turistprægende aktiviteter.

Når det så er sagt, bor der også rigtig mange lokale i området. Det er dermed ikke bare en turistfælde! Waikiki byder på alt fra dejlige sandstrande og sjove vandsportsaktiviteter til kulturelle oplevelser og underholdning.

Det er også et godt sted for madelskere, festaber og shopaholics, da der er et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

Lyder Waikiki som det perfekte sted at bo i Honolulu for dig? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Waikiki her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Honolulu på Oahu, Hawaii - Waikiki - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Ala Moana

Ala Moana ligger lige vest for Waikiki og er endnu et af de bedste steder at bo i Honolulu. Det dejlige kvarter er især kendt for sine flotte strande og mange gode butikker.

Ja, faktisk er det her du finder Ala Moana Center, som er verdens største udendørs shoppingcenter med mere end 350 butikker og restauranter.

Ikke nok med det, så byder Ala Moana også på mange andre shoppingmuligheder, trendy caféer, eksklusive restauranter og meget mere. Der er desuden også en stor populær park ved vandet og en livlig nattelivsscene.

Noget andet fantastisk ved Ala Moana er, at det har en rigtig god central placering. Det ligger nemlig ikke kun tæt på Waikiki, men også på Downtown.

Hvis du gerne vil bo i den fine bydel, kan du kigge efter hoteller i Ala Moana her (reklamelink). Bemærk, at overnatningsmulighederne er ret begrænsede, så det er vigtigt at være tidligt ude!

Ala Moana - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Downtown

Er du i tvivl om, hvor man skal bo i Honolulu for at opleve kulturelle og historiske attraktioner? Så er Downtown et rigtig godt bud!

Downtown er Honolulus kommercielle centrum og historiske hjerte. Det er her du finder mange af byens ikoniske vartegn og attraktioner ligesom at området er hjem til Hawaiis regering.

I Downtown bliver du mødt af historiske bygninger, berømte museer, imponerende kunstgallerier, kulturelle institutioner og meget mere.

Hvis du bliver træt af sightseeing, er der også fyldt med lækre spisesteder og gode shoppingmuligheder. Der er desuden et rigt natteliv med alt fra hyggelige barer til festlige natklubber.

Vil du gerne bo i Honolulus centrum? Så kan du finde et bredt udvalg af hoteller i Downtown her (reklamelink).

Downtown - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Diamond Head

Diamond Head-kvarteret ligger nordøst for Waikiki og er hjem til verdensberømte Diamond Head Crater. Du har helt sikkert allerede set billeder af krateret før, da det er utroligt populært!

Hvis du vælger at bo i kvarteret, er det selvfølgelig et must, at tage på en vandretur op til krateret. Ja, faktisk er det også et must, selvom at du måske slet ikke bor i området.

Diamond Head-kvarteret er desuden kendt for sine dejlige hvide sandstrande, hvor det er nemt at bruge dagevis. Det er dermed et område, som egner sig særdeles godt til strandløver!

På strandene finder du et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter med alt fra sejlture til dykning. Der findes også en del familievenlige attraktioner til børnefamilierne.

Diamond Head byder desværre ikke på så mange restauranter, men der er mange i nærliggende Waikiki og Kapahulu.

Du kan finde hoteller i Diamond Head her (reklamelink). Vær dog opmærksom på, at udvalget igen er ret begrænset.

Hvor skal man bo i Honolulu på Oahu, Hawaii - Diamond Head - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor skal man ellers bo i Honolulu?


Udover de nævnte steder, findes der selvfølgelig også mange andre gode områder i Honolulu. Jeg vil dog på det kraftigste anbefale, at kigge efter et hotel i en af ovenstående bydele.

Lyder stederne alligevel ikke helt som noget for dig? Så kan du få et hurtigt overblik over endnu flere gode steder at bo herunder:

Kahala: Honolulus mest velhavende kvarter med en afslappet og eksklusiv atmosfære.

Kapahulu: Tilbagelænet kvarter med en spændende og mangfoldig madscene.

Manoa: Universitetskvarter i en frodig dal med en ungdommelig stemning og budgetvenlige priser.

Kaimuki: Et lille kvarter med et unikt udvalg af restauranter og butikker.

Hvor skal man bo i Honolulu på Oahu, Hawaii - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Honolulu på Oahu, Hawaii. Har du allerede besøgt Honolulu? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Hawaii:

• 27 Fantastiske Oplevelser på Oahu, Hawaii

• Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Hawaii eller USA

Planlæg din rejse til Honolulu:

Bestil fly til Honolulu (reklamelink)

Bestil hotel i Honolulu (reklamelink)

Bestil biludlejning i Honolulu (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Honolulu (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *