Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Rejs Dig Lykkelig

27 Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii

Leder du efter mindeværdige ting at lave på Oahu? Her får du en liste over de største seværdigheder og oplevelser på Oahu i Hawaii, USA.

Aloha og velkommen til Hawaii! Oahu er den tredjestørste ø i Hawaii, som er en stat og tropisk øgruppe i USA.

Selvom at Oahu ikke er den største ø, er den alligevel hjem til flest mennesker og tiltrækker flest turister. Det er nemlig her du finder hovedbyen, Honolulu, der fungerer som en slags indgangsport til en paradisferie i Hawaii.

På Oahu bliver du mødt af mange spændende oplevelser, smukke kyststrækninger, storslåede naturoplevelser, afslappede lokale og et varmt klima året rundt.

Her finder du alt fra frodige regnskove, imponerende vulkankratere, brusende vandfald og dejlige strande til sjove vandaktiviteter, historiske vartegn, kulturelle attraktioner og gode shoppingmuligheder.

Hvis du planlægger en rejse til den hawaiianske ø, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du nemlig en liste over de bedste seværdigheder og oplevelser på Oahu.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Hawaii (reklamelink)

Bestil hotel i Hawaii (reklamelink)

Bestil biludlejning i Hawaii (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Hawaii (reklamelink)

 

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii


1. Pearl Harbor

Pearl Harbor er uden tvivl en af de vigtigste must-see seværdigheder og oplevelser på Oahu! På den amerikanske flådebase kan du få et unikt, følelsesladet og virkelighedsnært indblik i historiebøgerne.

Det var nemlig her japanerne gik til angreb på USA den 7. december 1941, hvilket ledte til at amerikanerne gik ind i Anden Verdenskrig.

I dag fungerer Pearl Harbor både som en flådebase, en mindepark og et nationalt monument, hvor du kan lære om den skæbnesvangre dag.

Her kan du helt gratis se udstillinger og film samt besøge hvilestedet USS Arizona Memorial. Derudover kan du bl.a. også se slagskibet USS Missouri og ubåden USS Bowfin mod betaling.

Hvis du vil besøge USS Arizona Memorial, skal du huske at reserverer en tid på forhånd. Vi reserverede selv billetter på recreation.gov mod et gebyr på 1 dollar.

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Pearl Harbor - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Nuʻuanu Pali Lookout

På Oahu findes der mange smukke udsigtspunkter, som ligger spredt udover hele øen. Alligevel hersker der ingen tvivl om, at Nuʻuanu Pali Lookout er blandt de bedste udsigtspunkter.

Nuʻuanu Pali Lookout er beliggende på en klippetop ved Pali Highway i mere end 300 meters højde og byder på betagende panoramaudsigter.

Herfra har du både udsigt over grønklædte bjerge, dybe dale, kysten, havet og huse i det fjerne! Vær dog opmærksom på, at det koster et par dollars at parkerer ved Nuʻuanu Pali Lookout.

 

3. Tag på stranden

Oahu er især kendt for sine mange flotte strande. Ja, faktisk finder du ligefrem nogle af USA’s såvel som resten af verdens smukkeste strande på øen!

Den mest berømte og ikoniske strand er uden tvivl Waikiki Beach, som er beliggende i Honolulu. Her bliver du mødt af blødt hvidt sand, turkisblåt hav, flotte udsigter og sjove vandsportsaktiviteter.

Der findes selvfølgelig også mange andre gode strande på Oahu. Du kan få et hurtigt overblik over nogle af bedste strande herunder:

Kailua Beach

Sunset Beach

Kahana Bay Beach Park

Waimanalo Beach

Haleʻiwa Beach Park

Hanauma Bay

Sandy Beach

Ko Olina Beach Park

Lanikai Beach

Waimea Bay

Ala Moana Beach Park

Sharks Cove

Strande - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Polynesian Cultural Center

Polynesian Cultural Center er en utroligt populær attraktion på Oahu! Her kan du besøge et levende museum, som giver et spændende indblik i det polynesiske øriges kultur.

Ja, faktisk byder museet på hele seks forskellige livlige landsbyer. I landsbyerne kan du komme helt tæt på kulturen og traditionerne i henholdsvis Hawaii, Fiji, New Zealand (Aotearoa), Tahiti, Samoa og Tonga.

Her kan du møde lokale, høre historien, lære danse, prøve lege, blive klogere på maden, prøve traditionsrige aktiviteter og meget mere.

Det er en af de bedste seværdigheder og oplevelser på Oahu for hele familien, men det er dyrt! Find billetter til Polynesian Cultural Center her (reklamelink). Du kan også betale ekstra for en imponerende aftenforestilling.

 

5. Koko Crater Railway Trailhead

Vi har sjældent vandret så meget på en ferie, som vi gjorde på Oahu! Den hårdeste af vores vandreture var på Koko Crater Railway Trailhead, som samtidig også var en af de mest mindeværdige.

Selve ruten er egentligt ikke så frygteligt lang i sig selv, men den er til gengæld meget stejl! Den fører nemlig hele vejen op til toppen af et udslukt vulkankrater.

Turen op (og ned igen) foregår på en forladt jernbane, hvor de gamle togskinner fungerer som trappetrin. Der er mere end 1.000 trappetrin, så det er benhårdt!

Når du når op til toppen af krateret og bliver mødt af den fantastiske panoramaudsigt, er det dog alt besværet værd! Ruten anslås at være 2,6 kilometer lang tur/retur fra parkeringspladsen.

I vores tilfælde endte vi dog med, at gå 4,5 kilometer i alt, da det også er muligt at gå rundt deroppe. Forvent at bruge mellem 1,5-3 timer i alt.

Bemærk, at det ikke er en vandrerute som anbefales til børn og ældre, da det kræver et nogenlunde konditionsniveau. Husk passende fodtøj, rigeligt med vand og solcreme.

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Koko Crater Railway Trailhead - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Helikoptertur

Helikopterture er ikke ligefrem billige, men mange vælger at prøve det på en speciel rejse. Det er dermed fuldstændig oplagt at prøve det i Hawaii, som er et drømmerejsemål for rigtig mange mennesker!

Ja, faktisk kan du nærmest ikke komme længere væk fra Danmark end du gør i Hawaii! Det er netop derfor, at det er en helt fantastisk aktivitet, som du ikke må snyde dig selv for.

Hvis du gerne vil se den tropiske øgruppe fra oven, kan du finde mange gode helikopterture fra Oahu her (reklamelink).

 

7. Lanaʻi Lookout

En anden af de bedste seværdigheder og oplevelser på Oahu er, at smutte en tur forbi Lanai Lookout. Det er et smukt naturskønt udsigtspunkt, som er beliggende på øens sydøstlige kyst.

Her har du ikke bare udsigt til bjergene, kysten og havet, men også til unikke lava-klippeformationer, som rammes af havets store blå bølger.

Hvis du kommer på en klar dag, kan du endda se helt til nogle af naboøerne. Det er desuden også et populært sted til, at se hvaler i vintermånederne.

På trods af de smukke omgivelser, er Lana´i Lookout faktisk en ret overset attraktion, hvilket er en stor skam! Du må heller ikke glemme, at køre forbi Halona Blow Hole lidt længere nede af vejen.

Lanaʻi Lookout - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Tag på museumsbesøg

Hvis du gerne vil lære om historien, kulturen og kunsten på Oahu, kan du med fordel tage på et museumsbesøg.

Der findes mange gode museer på øen, men der er selvfølgelig nogle, som er bedre og mere populære end andre. Du kan få et hurtigt overblik over nogle af de bedste museer på Oahu her:

Bishop Museum: Det største museum i staten. Her kan du få et et indblik i Hawaiis rige kulturarv og historie.

Pearl Harbor Aviation Museum: Luftfartsmuseum med særligt fokus på angrebet på Pearl Harbor i 1941.

Honolulu Museum of Art: Kunstmuseum med en imponerende samling af kunst fra hele verden.

Hawaii’s Plantation Village: Udendørs museum med fokus på den vigtige historie om Oahu’s plantager.

U.S. Army Museum of Hawaii: Et militærmuseum, hvor du kan lære om Hawaiis militærhistorie.

Hawaii State Art Museum: Kunstmuseum som er dedikeret til værker med en forbindelse til Hawaii.

Children’s Discovery Center: Børnemuseum med eksperimenterende og sjove interaktive udstillinger for børn.

Pearl Harbor: Det er nævnt for sig selv længere oppe, men er simpelthen så vigtigt, at det også nævnes her!

 

9. Manoa Falls Trail

Manoa Falls Trail er en meget smuk vandrerute, som fører gennem en frodig regnskov og ender ved vandfaldet, Manoa Falls.

Ruten er 2,6 kilometer lang tur/retur og er ikke specielt krævende, så den kan også sagtens tages med børn. Bemærk dog, at stien kan være meget mudret, så husk gode sko, som gerne må blive beskidte.

For at nå frem til vandfaldet, skal du på en vandretur på stien, der fører gennem den frodige regnskov med en tæt bevoksning af planter.

Her er der fyldt med duftende eukalyptustræer, farverige blomsterbuske, bambustræer, rislende bække og meget mere. Landskabet er utroligt flot, og har endda været kulisse i film og TV-serier som Jurassic Park og Lost.

Selve Manoa Falls er cirka 46 meter højt, men vandmasserne varierer meget. Forvent, at vandreturen tager omkring 1-2 timer – og husk kontanter til parkering.

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Manoa Falls Trail - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Snorkling i Hanauma Bay

Hvis du er vild med snorkling, er der heldigvis rig mulighed for, at prøve kræfter med det på Oahu! Et af de bedste steder er i Hanauma Bay, som er et naturreservat med et beskyttet havområde.

Som et resultat heraf, skal du betale en indgangspris på hele 25 dollars pr. person plus en parkeringsafgift på et par dollars. De har desuden lukket hver mandag og tirsdag.

Det unikke ved at snorkle i Hanauma Bay er, at bugten består af et gammelt oversvømmet vulkankrater med turkisblåt vand.

Bugten er beskyttet af et koralrev, således at vandet er roligt og egner sig perfekt til snorkling. Her er der fyldt med farverige fisk, store havskildpadder og meget mere.

Vil du hellere på en bådtur med fokus på snorkling? Så kan du finde mange gode oplevelser med snorkling på Oahu her (reklamelink).

 

11. Iolani Palace

Trænger du til, at udforske lidt kulturelle og historiske attraktioner? Så er Iolani Palace helt klart en af de bedste seværdigheder og oplevelser på Oahu!

Iolani Palace er beliggende i Downtown Honolulu og er det eneste officielle kongelige palads i USA. Det fungerede som en kongelig residens indtil Hawaiis sidste konge blev afsat i 1893.

Senere blev paladset brugt af regeringen inden det blev restaureret og omdannet til et museum med fokus på Hawaiis monarki.

Når du alligevel besøger det historiske vartegn, må du heller ikke glemme at smutte forbi King Kamehameha Statuen og Hawaii State Capitol.

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Iolani Palace - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Tag på ubådstur

Hvis du er på udkig efter unikke ting at lave på Oahu, kan det måske friste med en ubådstur? Ud for øens kyst finder du nemlig Atlantis XIV, som er verdens største passager-ubåd.

Den højteknologiske ubåd har plads til hele 64 passagerer, som kan nyde et dyk ned til 30 meter under havets overflade – helt uden at blive våde.

Her er der rig mulighed for, at betragte undervandslivet med alt fra et kunstigt rev og koraller til farverige fisk og skildpadder. Du kan også være heldig, at se delfiner og hajer! Der er desuden et par sunkne skibsvrag og fly.

Det er ikke ligefrem billigt, men det er en helt unik oplevelse som ikke mange har prøvet. Du kan bestille pladser til en Waikiki Submarine Tour her (reklamelink).

 

13. Diamond Head

Diamond Head er en udslukt vulkan, som er utroligt berømt verden over! Det er også netop derfor, at det er en af de mest populære must-see seværdigheder og oplevelser på Oahu.

Det ikoniske statsmonument og vulkankrater troner højt over landskabet lidt sydøst for Honolulu og byder på storslåede udsigter fra toppen.

Vandreturen er ikke ekstremt krævende, men du skal alligevel forvente, at bruge et par timer i alt. Turen er kun omkring 2,6 kilometer lang tur/retur, men den er til gengæld meget stejl!

Diamond Head Summit Trail starter nemlig fra parkeringspladsen i kraterets indre, hvorfra den fører hele vejen op til vulkanens top.

Undervejs er der en del trapper og en smal tunnel, som fører op til en gammel militærpost med et udsigtspunkt. Herfra er der en smuk 360-graders udsigt over Honolulu, Waikiki Beach, Diamond Head Crater og Stillehavet.

Hvis du vil besøge Diamond Head, skal du reservere tid og billetter på forhånd her. Bemærk, at entréen er 5 dollars pr. person imens parkering koster 10 dollars.

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Diamond Head - Rejs Dig Lykkelig

 

14. Spis hawaiiansk mad

Når du er på ferie i Hawaii, kan du selvfølgelig heller ikke komme udenom al den fantastiske lokale mad!

Det hawaiianske køkken består af en spændende og kontrastfuld blanding af autentiske polynesiske retter såvel som retter med stor indflydelse fra resten af verden.

Som et resultat heraf, er der simpelthen så mange forskellige retter med vidt forskellige smagsvarianter. Du bør især ikke gå glip af hawaiianske poké bowl, shave ice, hvidløgsrejer, hawaiiansk plate lunch, Haupia Pie og Malassada.

 

15. Dole Plantation

Hvis du er vild med ananas er Dole Plantation uden tvivl ét af de steder, som du bare SKAL se og opleve på Oahu!

Dole Plantation er nemlig hjem til en kæmpestor plantage, hvor der især produceres ananas i stor stil. Her kan du købe og smage på alverdens ananasprodukter, hvoraf deres berømte ananasis er et must!

Der er også rig mulighed for, at lære om plantagens historie, ananasdyrkning og Hawaiis landbrugshistorie.

Ikke nok med det, så kan du også gå rundt i haverne og hoppe på Pineapple Express-toget, der kører gennem ananasplantagen. Sidst men ikke mindst, kan du også udfordre dig selv i en gigantisk labyrint.

Dole Plantation er en utroligt populær attraktion for både børn og voksne. Bemærk, at entréen til besøgscentret er gratis imens hver enkelte aktivitet koster penge.

Dole Plantation - Rejs Dig Lykkelig

 

16. Kualoa Ranch

Kualoa Ranch er en af de bedste must-see seværdigheder og oplevelser på Oahu for filmentusiaster! Det store private naturreservat er nemlig blevet brugt som kulisse i alskens Hollywood-film og TV-serier.

Her er der optaget scener til film og TV-serier som Jurassic Park, Godzilla, Jumanji, Lost, Hawaii-Five-0 og mange andre.

Landskabet er dog mest kendt for sin medvirken i Jurassic Park! Ja, faktisk er dalen blevet så kendt fra filmene, at den ofte kaldes for Jurassic Valley.

Kualoa Ranch byder på flere forskellige guidede ture, hvor du kommer rundt og ser de berømte filmlocations helt tæt på. Du kan f.eks. tage på denne populære jungletur (reklamelink).

Udover de store filmoplevelser, byder Kualoa Ranch også på ATV-ture, hesteridning, cykling, zipline, sejlture og meget mere.

 

17. Makapu’u Point Lighthouse Trail

Makapu’u Point Lighthouse Trail ligger på østkysten og er endnu en ekstremt populær vandrerute på Oahu. Selvom at vi vandrede på stien i regnvejr, var vi stadig helt vilde med turen og de gudesmukke udsigter undervejs!

Det er en af de lettere vandreruter på Oahu, fordi stien er asfalteret og egner sig utroligt godt til børnefamilier.

Når det så er sagt, er vandreruten alligevel mere end 3 kilometer lang tur/retur. Den har en let stigningen hele vejen op til fyrtårnet, men stien kan indimellem være ret stejl.

Undervejs bliver du mødt af de smukkeste panoramaudsigter! Her kan du se udover det glitrende blå hav, den forrevne kystlinje og andre øer i horisonten.

I vinter- og forårsmånederne er der også gode chancer for, at spotte hvaler, der boltrer sig i havets blå bølger. Forvent, at vandreturen tager omkring 1,5-2 timer – og husk gode sko, vand og solcreme.

Makapu’u Point Lighthouse Trail - Rejs Dig Lykkelig

 

18. Wet ‘n’ Wild Hawaii

Rejser du med børn eller teenagere og trænger I til lidt plaskeri og vandsjov? Så kan I med fordel overveje, at besøge Wet ‘n’ Wild Hawaii.

Det udendørs vandland byder på mange sjove vandaktiviteter og attraktioner for hele familien. Her er der alt fra et bølgebassin og en lazy river til et børnebassin med en stor vandlegeplads og adrenalinfyldte rutsjebaner.

Priserne på indgangsbilletterne til Wet ‘n’ Wild Hawaii er desværre lidt pebrede. Det er som regel billigst, at forudbestille billetterne på vandlandets egen hjemmeside.

 

19. Tag på shopping

Eftersom at Oahu er den mest befolkede og turistede af de hawaiianske øer, er der selvfølgelig også mange gode shoppingmuligheder.

Du kan få et hurtigt overblik over nogle af de bedste og mest populære steder til shopping på Oahu herunder:

Ala Moana Center

International Market Place

Waikele Premium Outlets

Royal Hawaiian Center

Waikiki Beach Walk

Pearlridge Centre

Aloha Stadium Swap Meet

Kahala Mall

Ala Moana Shoppingcenter - Rejs Dig Lykkelig

 

20. Waimea Valley

Waimea Valley er nok en af de lidt mere oversete seværdigheder og oplevelser på Oahu for os danskere.

Den frodige dal er beliggende på øens nordlige kyst og er et naturskønt sted med en rig kulturarv. Her kan besøge en botanisk have, som er fyldt med tropiske grønne planter og farverige blomster.

Du kan også tage på en dejlig og let vandretur på lidt over 3 kilometer tur/retur til Waimea Falls. For foden af vandfaldet er der en naturlig pool, som det er lovligt at svømme i.

Rundt omkring i dalen er der desuden adskillige kulturelle attraktioner, herunder kopier af traditionelle hawaiianske hytter. Bemærk, at det koster 25 dollars pr. person at besøge Waimea Valley.

 

21. Prøv surfing

Hawaii er et vaskeægte paradis for surfere, og Oahu er faktisk hjem til nogle af verdens bedste surferspots!

Surfing er nærmest en del af kulturen i Hawaii, så det er det perfekte sted at lære det. Der findes surferskoler overalt på øen, men de fleste nybegyndere foretrækker Waikiki Beach, som byder på rolige bølger.

Hvis du vil lære at surfe på Hawaiis verdensberømte bølger, kan du f.eks. prøve denne topbedømte surfingleksion på Waikiki Beach (reklamelink).

Vil du hellere nøjes med, at se de professionelle surfere i action? Så kan det varmt anbefales, at tage op til Oahus nordkyst. Her er der fyldt med berømte surferspots, som byder på nogle af verdens største bølger!

Banzai Pipeline og Waimea Bay Beach Park er især kendt for deres enorme bølger! I vintermånederne afholdes der desuden adskillige store surferkonkurrencer på nordkysten.

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Surfing - Rejs Dig Lykkelig

 

22. Tantalus Lookout

Hvis du er vild med gode udsigter, er Tantalus Lookout endnu en af de bedste must-see seværdigheder og oplevelser på Oahu. Det er især et godt sted til, at se en utroligt smuk solnedgang!

Ved Tantalus Lookout bliver du mødt af flotte panoramaudsigter over Honolulu, Waikiki Beach, Diamond Head og de omkringliggende områder.

Udsigtspunktet er beliggende på toppen af Mount Tantalus og kan nemt nås med bil samt en kort gåtur fra parkeringspladsen.

 

23. Deltag i en Luau

En af de ting som du virkelig ikke må gå glip af på Oahu er, at deltage i en Luau! Det er en helt fantastisk kulturel aktivitet, som enhver turist bør opleve.

En Luau fest er en traditionel hawaiiansk festceremoni, som giver et unikt indblik i den polynesiske og hawaiianske kultur.

Her kan du nyde en sjov og spændende aften med en traditionel polynesisk middag og hawaiiansk underholdning. Aftenens forestillinger består ofte af levende musik, sang, hula-dans og ildshow.

Der afholdes Luaus overalt på øen, så der er rig mulighed for, at deltage i en! Du kan f.eks. bestille billetter til denne populære Luau ved Aloha Tower (reklamelink).

Bemærk, at de turistprægede Luaus ikke er så autentiske, men alligevel giver en dybere forståelse af den nærværende lokalbefolkning og Aloha-ånden.

Det er dyrt at deltage i en Luau, men det skulle efter sigende være hver en krone værd. Hvis det er for dyrt eller du er tidspresset, kan du også blot nøjes med, at se en hula-danseforestilling på øen.

Luau - Rejs Dig Lykkelig
Foto af A n v e s hUnsplash

 

24. Byodo-In Temple

Byodo-In Temple er placeret i Valley of the Temples, der er beliggende for foden af Koʻolau-bjergene på Oahus vindside.

Det historiske og buddhistiske tempel er meget smukt og fredfyldt. Det er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og emmer af historie. Templet er nemlig en mindre udgave af det gamle Byodo-In-tempel i Uji, Japan.

Det blev bygget i 1968 for at fejre 100-året for de første japanske immigranter, der kom til Hawaii. Entréen til templet er 5 dollars pr. person.

 

25. Hoʻomaluhia Botanical Garden

Hoʻomaluhia Botanical Garden er uden tvivl en af de mest naturskønne seværdigheder og oplevelser på Oahu. Det er egentligt kun én ud af mange botaniske haver i Hawaii, men den er virkelig gudesmuk!

Haven er beliggende for foden af dramatiske og majestætiske grønne bjerge, der straks leder tankerne hen på Jurassic Park.

Her er der fyldt med tropiske planter og blomster, der stammer fra forskellige steder i verden. Der er også en flot menneskeskabt sø, som helt klart er en vandretur værd!

Du kan opleve en del af Hoʻomaluhia Botanical Garden fra bilen. Du får dog den bedste oplevelse ved, at tage på gåture langs nogle af stierne også. En stor fordel ved haven er, at den er gratis at besøge.

Hoʻomaluhia Botanical Garden - Rejs Dig Lykkelig

 

26. Lanikai Pillbox

Selvom at jeg allerede har nævnt utroligt mange flotte udsigtspunkter, er jeg simpelthen også nødt til at nævne Lanikai Pillbox.

Lanikai Pillbox Trail er også kendt som Kaiwa Ridge Trail og er en vandrerute på omkring 2,6 kilometer tur/retur. Den er ret udfordrende, fordi der både er en del stejle strækninger og smalle tilgroede stier.

Udsigterne fra de gamle militærbunkere på toppen er dog alt besværet værd! Her bliver du nemlig mødt af en fantastisk panoramaudsigt over det omkringliggende område.

 

27. Tag på bådtur

Når du er på ø-ferie på Oahu, er det selvfølgelig også fuldstændig oplagt, at tage på en bådtur! Det er en skøn aktivitet for hele familien – især i varmt vejr.

Der findes mange forskellige slags bådture med vidt forskellige temaer. Ja, faktisk kan du finde alt fra katamaraner og glasbundsbåde til sejlture med fokus på fest, snorkling, dyreliv og meget mere.

Hvis du drømmer om en tur på havet, kan du se nogle af de bedste bådture på Oahu her (reklamelink). Der er også en del andre gode vandaktiviteter iblandt dem.

En af de mest populære og bedst bedømte bådture til en fornuftig pris er denne bådtur i en glasbundsbåd (reklamelink).

Seværdigheder og Oplevelser på Oahu i Hawaii - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide med en lang liste over de bedste must-see seværdigheder og oplevelser på Oahu, Hawaii.

Har du allerede besøgt Oahu? Hvis ja, hvad var så dine favoritoplevelser på øen? Hvilke steder drømmer du mest om at besøge? Du må hellere end gerne skrive en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Hawaii:

• Hvor skal man bo i Honolulu?

Vigtige ting du skal vide om billeje i USA

• Forløbet i Lufthavnen i USA

… Eller læs alle artikler fra Hawaii eller USA

Planlæg din rejse til Hawaii:

Bestil fly til Hawaii (reklamelink)

Bestil hotel i Hawaii (reklamelink)

Bestil biludlejning i Hawaii (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Hawaii (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *