Guide til hvor man skal bo i Miami - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Miami? Guide til de bedste steder at bo

Leder du efter de bedste steder at opholde dig under din rejse til Miami? Glem ikke at tjekke denne guide til hvor man skal bo i Miami, Florida.

Miami er fyldt med et stort antal fantastiske og enestående bydele. Alligevel vælger de fleste turister at bo langs de lange hvide sandstrande i Miami Beach. Mange turister tror fejlagtigt at Miami Beach er en del af Miami, fordi det ligger på en ø få kilometer fra fastlandet.

Teknisk set er Miami Beach ikke en del af Miami, selvom jeg også har valgt at slå de to områder sammen i denne guide til hvor man skal bo i Miami. Det gør altså bare det hele meget nemmere! Når du skal finde et hotel i Miami, skal du bare være opmærksom på, at du skal søge på henholdsvis Miami og Miami Beach.

Prisniveauet på hoteller i Miami er ikke ligefrem billigt og det kan være svært at finde et budgetvenligt hotel. Du skal desuden være opmærksom på, at du også skal betale ekstra for en byskat og en resort fee.

Men altså nu til sagen – hvor er det lige man skal bo i Miami? Det kan du få svar på lige her i min guide til de bedste steder at bo i Miami, Florida.


Læs også: Rejseguide til Miami

 

De bedste steder at bo i Miami:
1. South Beach

Det mest populære sted at bo i Miami er uden sammenligning South Beach. Det er her du finder de farverige artdeco hoteller, palmefyldte boulevarder, lækre sandstrande, gode restauranter og vilde natklubber. Ja, faktisk er det her du finder alt, hvad der forbindes med det klassiske Miami.

Hvis du vil være i gåafstand til det meste, skal du vælge at bo i nærheden af Ocean Drive. Du skal dog være opmærksom på at priserne på overnatninger i South Beach er skyhøje, eftersom at det er det mest populære sted i Miami.

Ocean Drive i South Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

2. North Beach

Et godt alternativ til South Beach er North Beach, der kun ligger en kort køretur derfra. Hotelpriserne i North Beach er meget lavere end i South Beach, men alligevel er strandende næsten lige så gode.

North Beach er især et godt område at bo i Miami for familier, fordi der er en mere tilbagelænet og rolig atmosfære. Hvis du vælger at bo i North Beach, er det en god idé at have en bil til rådighed. På den måde kan I nemt komme frem og tilbage til South Beach og Miami.

 

3. Mid-Beach

Midt imellem South Beach og North Beach, finder du Mid-Beach. Denne strækning i Miami er kendt for at være lidt mere luksuriøs end de førnævnte områder. Her finder du mange af byens mest berømte og historiske hoteller, artdeco bygninger og stilfulde restauranter. Mid-Beach er et godt sted at bo i Miami, hvis du gerne vil have lidt af South Beach og North Beach på én og samme tid.

 

4. Little Havana

Little Havana er en populær bydel i Miami og er hjem til tusindvis af cubanske immigranter, der har holdt fast i deres latinske kultur. Stemningen kan for alvor mærkes når du er omgivet af bydelens farverige bygninger, cubansk mad, latinsk musik, salsabarer og lugten af cubanske cigarer.

Når du står i Little Havana, føles det et kort øjeblik nærmest som om, at du står på gaden midt i Havana på Cuba. Den cubanske stemning opleves bedst ved at have en overnatning i Little Havana, der har mange billige overnatningsmuligheder.

Guide til hvor man skal bo i Miami - Little Havana - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Downtown Miami

Downtown Miami er Miamis forretningsdistrikt og er fyldt med skyskrabere, museer, parker, teatre og historiske bygninger. Hvis du leder efter, hvor du skal bo i Miami og samtidig ønsker at bo i et pulserende område, er det her du skal finde et hotel.

I Downtown Miami er der også et bredt udvalg af oplevelser, shopping, restauranter og barer. Ja, faktisk er der så mange ting at lave, at du nok ikke kommer til at kede dig. Du skal dog være forberedt på, at det er et travlt og stressende område i Miami.6. Coconut Grove

Coconut Grove er en af de ældste og mest grønne bydele i Miami. Samtidig er det også et af de mest luksuriøse og eftertragtede områder i byen. Du skal derfor ikke forvente at hotellerne i Coconut Grove er billige. Coconut Grove er et godt valg, hvis du ønsker at slippe lidt væk fra turistmængderne, men stadig gerne vil være tæt på grønne parker og havet.

 

7. Brickell

Syd for Downtown, finder du Brickell, der er et af Miamis hurtigst voksende områder. Det er byens finansdistrikt og er præget af tårnhøje lejligheder og kontorer. Brickell byder også på mange gode shoppingcentre, hyggelige barer og nogle af Miamis bedste restauranter. De fleste hoteller i Brickell ligger i den dyre ende, men du kan være heldig at finde en billig overnatning.

 

8. Key Biscayne

På en tropisk ø, der er forbundet til Miamis fastland ved hjælp af en lang bro, finder du bydelen Key Biscayne. Den smukke bydel er fyldt med grønne parker og er præget af en dejlig afslappende atmosfære. I nærheden, finder du desuden masser af uberørte strande, mangroveskove og tropiske skove. Det er uden tvivl et godt sted at bo i Miami for børnefamilier.

Key Biscayne - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til hvor man skal bo i Miami. Har du nogensinde rejst til Miami? I så fald, hvilke steder synes du så, at der var de bedste steder at bo i Miami? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Planlægger du en rejse til Miami? Du vil måske også kunne lide disse artikler:
Planlæg din rejse til Miami:

Bestil fly til Miami på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Miami på Discovercars.dk (Reklamelink)

Bestil rejsebogen “Oplev Florida” på Saxo.com (Reklamelink)

Bestil rejsebogen “Turen går til Florida & Sydøstlige USA” (Reklamelink) på Saxo.comSkriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.