Guide til hvor man skal bo i Miami - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Miami? Guide til de bedste steder at bo

Leder du efter de bedste steder at bo i Miami som turist? Glem ikke at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i Miami, Florida.

Miami er fyldt med fantastiske og enestående bydele. Alligevel vælger de fleste turister at bo langs de lange hvide sandstrande i Miami Beach.

Mange turister tror fejlagtigt at Miami Beach er en del af Miami, fordi det ligger på en ø få kilometer fra fastlandet.

Teknisk set er Miami Beach ikke en del af Miami, selvom jeg også har valgt at slå de to områder sammen i denne guide til, hvor man skal bo i Miami. Det gør altså bare det hele meget nemmere!

Når du skal finde et hotel i Miami, skal du bare være opmærksom på, at du skal søge på henholdsvis Miami og Miami Beach.

Prisniveauet på hoteller i Miami er ikke ligefrem billigt, så det kan være svært, at finde et budgetvenligt hotel. Du skal desuden være opmærksom på, at du også skal betale ekstra for byskat og resort fee.

Men altså nu til sagen – hvor er det lige man skal bo i Miami? Her får du en guide til de bedste steder at bo i Miami, Florida.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Miami (reklamelink)

Bestil hotel i Miami (reklamelink)

Bestil biludlejning i Miami (reklamelink)

Bestil oplevelser i Miami (reklamelink)

 

De Bedste Steder at Bo i Miami:


1. South Beach

Det mest populære sted at bo i Miami er uden sammenligning i South Beach. Det er her du finder de farverige artdeco hoteller, palmefyldte boulevarder, lækre sandstrande, gode restauranter og vilde natklubber.

Ja, faktisk er det her du finder alt, hvad der forbindes med det klassiske Miami! Hvis du gerne vil være i gåafstand til det meste, skal du vælge at bo i nærheden af Ocean Drive.

Vær opmærksom på, at priserne på overnatninger i South Beach er skyhøje, da det er det mest populære område i Miami. Du kan finde mange gode hoteller i South Beach her (reklamelink).

Ocean Drive i South Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

2. North Beach

Et godt alternativ til South Beach er North Beach, som kun ligger en kort køretur derfra. Hotelpriserne i North Beach er meget lavere end i South Beach, men strandende er næsten lige så gode.

North Beach er især et godt område at bo i Miami for børnefamilier. Her er der nemlig en meget mere tilbagelænet og rolig atmosfære.

Hvis du vælger at bo i North Beach, er det en god idé, at have en bil til rådighed. På den måde, kan du nemt komme frem og tilbage til South Beach og Miami. Find hoteller i North Beach her (reklamelink).

 

3. Mid-Beach

Midt imellem South Beach og North Beach, finder du Mid-Beach. Denne strækning i Miami er kendt for, at være lidt mere luksuriøs end de førnævnte områder.

Her finder du mange af byens mest berømte og historiske hoteller, artdeco bygninger, stilfulde restauranter og meget mere.

Mid-Beach er et godt sted at bo i Miami, hvis du gerne vil have lidt af South Beach og North Beach på én og samme tid. Du kan med fordel kigge efter hoteller i Mid-Beach her (reklamelink).


Læs også: Rejseguide til Miami

 

4. Little Havana

Little Havana er en af de mest populære bydele i Miami. Den er hjem til tusindvis af cubanske immigranter, der har holdt fast i deres latinske kultur.

Den latinske atmosfære kan for alvor mærkes, når du er omgivet af bydelens farverige bygninger, cubansk mad, latinsk musik, salsabarer og lugten af cubanske cigarer.

Når du står i Little Havana, føles det nærmest som om, at du står på gaden midt i Havana på Cuba. Den cubanske stemning opleves bedst med en overnatning i Little Havana, som har mange billige overnatningsmuligheder.

Lyder den autentiske bydel som noget for dig? Så kan du finde mange gode og billige hoteller i Little Havana her (reklamelink).

Guide til hvor man skal bo i Miami - Little Havana - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Downtown Miami

Downtown Miami er Miamis forretningsdistrikt. Her er der fyldt med skyskrabere, museer, parker, teatre og historiske bygninger.

Hvis du leder efter, hvor man skal bo i Miami og samtidig ønsker, at bo i et pulserende område, er det her du bør finde et hotel! I Downtown Miami er der også et bredt udvalg af seværdigheder, butikker, restauranter og barer.

Ja, faktisk er der så mange ting at lave, at du nok ikke kommer til at kede dig. Vær dog forberedt på, at det er et travlt og stressende område. Find hoteller i Downtown Miami (reklamelink).

 

6. Coconut Grove

Coconut Grove er en af de ældste og mest grønne bydele i Miami. Samtidig er det også et af de mest luksuriøse og eftertragtede områder i byen. Du skal dermed ikke forvente, at hotellerne i Coconut Grove er billige.

Coconut Grove er et godt valg, hvis du ønsker at slippe lidt væk fra turistmængderne, men stadig gerne vil være tæt på grønne parker og havet.

Hvis Miamis grønne bydel lyder som noget for dig, kan du finde mange skønne hoteller i Coconut Grove her (reklamelink).


Læs også: 19 Must-See Seværdigheder i Miami

 

7. Brickell

Syd for Downtown finder du Brickell, som er et af Miamis hurtigst voksende områder. Det er byens finansdistrikt og er præget af tårnhøje lejligheder og kontorer.

Brickell byder også på mange gode shoppingcentre, hyggelige barer og nogle af Miamis bedste restauranter. De fleste hoteller i Brickell ligger i den dyre ende, men du kan være heldig at finde en billig overnatning.

Vil du gerne bo i finansdistriktet? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Brickell her (reklamelink).

 

8. Key Biscayne

På en tropisk ø, som er forbundet til Miamis fastland ved hjælp af en lang bro, finder du bydelen Key Biscayne. Den smukke bydel er fyldt med grønne parker og er præget af en dejlig afslappende atmosfære.

I nærheden finder du desuden massevis af uberørte strande, mangroveskove, tropiske skove og meget mere.

Der hersker ingen tvivl om, at Key Biscayne er et godt sted at bo i Miami for børnefamilier.  Der er rig mulighed for, at finde hoteller på Key Biscayne her (reklamelink).

Key Biscayne - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Miami som turist. Har du allerede besøgt Miami? I så fald, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Miami og Florida:

Rejseguide til Miami

19 Must-See Seværdigheder i Miami

Rejseforslag: Road Trip Rute i Florida

12 Gode Oplevelser i Florida

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Miami, Florida eller USA

Planlæg din rejse til Miami:

Bestil fly til Miami (reklamelink)

Bestil hotel i Miami (reklamelink)

Bestil biludlejning i Miami (reklamelink)

Bestil oplevelser i Miami (reklamelink)

Bestil rejsebogen “Oplev Florida” (reklamelink)

Bestil rejsebogen “Turen går til Florida & Sydøstlige USA” (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *