14 Bedste Oplevelser i Miami - Rejs Dig Lykkelig

14 Seværdigheder og Oplevelser i Miami

Leder du efter sjove ting at lave i Miami? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Miami, Florida.

Miami er et vaskeægte ferieparadis med kilometerlange sandstrande, svajende palmer, højt solskin, pastelfarvede hoteller og en tilbagelænet caribisk stemning.

Hvis du har planer om at slappe af og nyde livet i USA‘s solskinsstat, bør du bestemt ikke gå glip af Miami! Byen byder på et bredt udvalg af turistattraktioner og seværdigheder.

Der er rigtig mange ting at lave, så det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde rundt i de mange oplevelser i Miami. Det er netop derfor jeg har lavet denne liste med de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Miami, Florida.

Inden du forsætter, må du heller ikke glemme at læse mine andre artikler fra Florida. Du kan bl.a. finde en rejseguide til Miami og en liste over de bedste oplevelser i Florida.

Ocean Drive - Rejs Dig Lykkelig

 

Seværdigheder og Oplevelser i Miami:


1. Ocean Drive

Ocean Drive er en af verdens mest berømte boulevarder og er præget af farvestrålende art deco bygninger langs en strandpromenade. Her finder du et stort antal eksklusive hoteller, restauranter og barer.

På Ocean Drive er det nemt at komme af med en god slat penge, men heldigvis er der også steder med et mere acceptabelt prisniveau.

De rige og berømte er store fans af boulevarden. Luksusbilerne drøner op og ned ad Ocean Drive i håbet om at blive set. Hvad enten du vil slikke sol, spise en lækker middag eller feste på natklubber, sker der hele tiden noget på Ocean Drive.

Den berømte boulevard opleves bedst om aftenen, når neonlysene stråler om kap. Der er ingen tvivl om, at Ocean Drive er en af de bedste seværdigheder og oplevelser i Miami.

 

2. Venetian Pool

I Coral Gables sydvest for Downtown Miami, finder du Venetian Pool. Dette er den største ferskvandspool i USA med plads til mere end 3 millioner liter ferskvand.

Den historiske og enorme pool blev bygget i 1924 ovenpå et stenbrud. Her bliver du mødt af brusende vandfald, sprøjtende springvand, eventyrlige grotter, snoede broer og svajende palmer.

Det er en skøn oase i Miami, som nok mest henvender sig til det voksne publikum.

Vær opmærksom på, at Venetian Pool hurtigt bliver fyldt op med mennesker på de varme sommerdage. Og ja, det er jo næsten altid varmt i Florida! Så husk at tage derhen tidligt på dagen. Se Venetian Pools åbningstider her.

 

3. Wynwood

Wynwood er en kunstnerisk bydel i Miami med imponerende gadekunst og graffiti på et stort antal af bygningerne. For bare 10 år siden var Wynwood en nedslidt bydel, som det var bedst at holde sig langt væk fra.

I dag står Wynwood i stor kontrast til sit tidligere ry, som ikke ligefrem var til at prale af. Bydelen er blevet genoplivet med flotte vægmalerier, kunstgallerier, restauranter og butikker, som er spredt ud over hele området.

Husk at smutte en tur forbi Wynwood Walls, som er et udendørs galleri med mange imponerende vægmalerier.

Wynnwood - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Vizcaya Museum and Gardens

Vizcaya Museum and Gardens er en smuk italiensk villa, som tidligere har tilhørt rigmanden James Deering.

I dag benyttes det som et museum, der er blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser i Miami. Den overdådige villa består af 34 værelser, som cirkulerer rundt omkring en central gårdhave.

Inde i villaens mange rum, er der fyldt med europæiske antikviteter i form af møbler, skulpturer, malerier og lignende.

Glem ikke at besøge den imponerende have, som tilhører Vizcaya Museum and Gardens. Haven byder på mange smukke italienske- og franske springvand samt skulpturer og søer, som er spredt udover den kæmpestore grund.

 

5. Lincoln Road

Der hersker ingen tvivl om, at Lincoln Road er et af de bedste steder til shopping i Miami. Lincoln Road blev bygget i 1960 og er dermed en af de ældste gågader i USA.

Her finder du mere end 200 butikker, kunstgallerier og restauranter. Gågaden har et varieret udvalg af butikker som inkluderer Zara, Forever 21, Nike, Victoria’s Secret, H&M, Macy’s og mange flere.

Du kan også finde mange hyggelige restauranter og caféer, som er beliggende i skønne omgivelser. Det er slet ikke så svært at forstå hvorfor, Lincoln Road er en populær attraktion i Miami.


Læs også: De Bedste Steder til Shopping i Miami

 

6. South Beach

Det er umuligt at lave en liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Miami, uden at nævne South Beach. Denne glamourøse og populære bydel er beliggende i den sydligste del af Miami Beach.

Det er her du finder størstedelen af byens art deco hoteller samt det livlige Ocean Drive og det ”ægte” Miami fra filmene.

Én ting er stensikkert, du kan simpelthen ikke have været i Miami, uden at besøge South Beach mindst én gang! Glem ikke at lægge vejen forbi den lange hvide sandstrand i South Beach, som er yderst populær.

14 Must-see Seværdigheder og Oplevelser i Miami - South Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Bayside Marketplace

Bayside Marketplace er et udendørs shoppingcenter med mere end 150 butikker, restauranter og caféer. De mange butikker består både af internationale kædebutikker, specialbutikker og souvenirbutikker.

Det er et meget populært shoppingcenter blandt turister, hvilket også kommer til udtryk gennem de mange souvenirs. Det er også et populært center for lokalbefolkningen, som kommer for at nyde den skønne atmosfære.

Bayside Marketplace ligger ved Miamis havnefront med en fantastisk udsigt over havet og de mange både. Der er desuden en lille scene i centret, hvorfra der ofte spilles livemusik.

 

8. Zoo Miami

Zoo Miami breder sig over et kæmpestort areal og er kendt som en af de bedste zoologiske haver i USA.

Haven er hjem til mere end 3.000 dyr, som virker til at have det rigtig godt. Dyrene lever på store områder og er kun adskilt fra de besøgende ved hjælp af grøfter.

Zoo Miami er en populær oplevelse i Miami for børnefamilier, som gerne vil lære mere om dyrene. Eftersom at parken er kæmpestor, kan det være en god idé at leje en familiecykel til at komme rundt.

Ellers er der også et monorail tog, som kører frem og tilbage mellem de forskellige områder i Zoo Miami. Du kan forudbestille dine billetter til Zoo Miami her (reklamelink).

 

9. Little Havana

Little Havana er livlig bydel i Miami, som er hjem til mange eksil-cubanere. Så snart du træder ind i Little Havana, mærker du straks den atmosfæriske caribiske stemning.

På hovedgaden, Calle Ocho, strømmer latinsk musik ud af højtalerne fra de lokale butikker, restauranter og barer. Her kan du både finde cubansk mad, cubansk kaffe og hjemmerullede cubanske cigarer.

Når du oplever den caribiske stemning i Little Havana, er det nemt at drømme sig væk til mere eksotiske himmelstrøg. Det føles faktisk nærmest som om, at du står på en gade midt i Havana på Cuba.

Glem ikke at besøge Máximo Gómez Park. Her kan du få et indblik i den cubanske hverdag, når de lokale mænd sidder og spiller domino dagligt.

Little Havana - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Bayfront Park

Bayfront Park er en offentlig bypark, som er beliggende ved Biscayne Boulevard i Downtown Miami. Det er en meget hyggelig og smuk park, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Miamis skyline og havet.

Inde i parken finder du flere forskellige monumenter og skulpturer. Der er også et amfiteater, hvor der jævnligt fremvises forestillinger.

Parken har desuden en legeplads, som er perfekt til at underholde børnene. Bayfront Park er en udmærket park i Miami, som er et besøg værd, hvis du alligevel er i nærheden.


Læs også: Hvor skal man bo i Miami?

 

11. Espanola Way

Espanola Way ligger kun en kort gåtur fra Ocean Drive i South Beach. Denne lille spanske gade er yderst charmerende med sine smukke lyserøde bygninger.

Langs gaden er der fyldt med hyggelige restauranter og fortovscaféer, som serverer lækre spanske retter såsom tapas. Der er generelt en fantastisk stemning på Espanola Way!

Her skal der ikke meget til, før du mindes skønne Spanien. På trods af den centrale placering, bliver Espanola Way ofte overset af turister. Det er virkelig en skam, for det er en af de bedste seværdigheder og oplevelser i Miami.

 

12. Key Biscayne

Key Biscayne er en lille naturskøn ø, som ligger omkring 15 minutters kørsel fra Miamis Centrum. Den ligger faktisk så tæt på byen, at du sagtens kan nyde udsigten over Miamis skyline fra den nordlige spids af øen.

Alligevel føles det som om, at du er kommet til en helt anden verden. På ganske kort tid, er du pludselig kommet væk fra storbyens larm og travlhed.

På Key Biscayne er der mange smukke sandstrande med palmetræer så langt øjet rækker. Der er også to statsparker, hvoraf den mest bemærkelsesværdige er Crandon Park, som især er populær blandt børnefamilier.

På øens sydligste spids, kan du besøge et gammelt fyrtårn. Det stammer helt fra 1825 og er dermed den ældste eksisterende bygning i Miami.

Key Biscayne - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Dolphin Mall

Dolphin Mall er et yderst populært shoppingcenter vest for Miami. Her finder du et stort udvalg af butikker og restauranter.

Der er faktisk intet mindre end 240 internationale butikker i Dolphin Mall. Her kan du finde alt fra Hugo Boss og Calvin Klein til Zara, Forever 21, H&M og mange andre populære kædeforretninger.

Hvis du har planlægger en shoppingtur i Miami, er Dolphin Mall helt klart et oplagt valg! Hvis du stadig ikke har fået nok af shopping, kan du også besøge Sawgrass Mills Mall.

Med mere end 350 butikker, er det et af de største shoppingcentre i USA. Sawgrass Mills Mall er beliggende i byen Sunrise, omkring 60 kilometer fra Miami.

 

14. Udflugter

Selvom at Miami er en skøn by, må du ikke glemme at tage videre på et road trip i Florida. Der findes uendelige muligheder for en mindeværdig rejse, som du sent vil glemme.

Du kan for eksempel tage på en endagstur til Everglades National Park og stå ansigt til ansigt med frie alligatorer. Du kan også krydse de mange broer langs Florida Keys inden du ender ved smukke Key West.

Der er også rig mulighed for, at tage på et krydstogt til de caribiske øer eller besøge verdensberømte forlystelsesparker i Orlando.

Her får du et overblik over nogle af de mest populære oplevelser uden for Miami. Bemærk at afstanden i høj grad afhænger af, hvor i byen du befinder dig.

• Fort Lauderdale (49 kilometer)

• Everglades National Park (Ca. 70 kilometer)

Florida Keys (Ca. 80 Kilometer)

• Fort Myers (255 Kilometer)

• Key West (266 kilometer)

NASA Kennedy Space Center (361 kilometer)

• Orlando (380 kilometer)

• Clearwater (463 kilometer)

Oplevelser i Miami - Udflugter - Rejsdiglykkelig.dk


Det var alt på denne liste over de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i Miami, Florida. Hvad er dine favoritoplevelser i Miami? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en rejse dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Miami og Florida:

Rejseguide til Miami

Rejseforslag: Fantastisk Road Trip Rute i Florida

• 12 Seværdigheder og Oplevelser i Florida

• Praktisk huskeliste inden rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Miami eller Florida

Planlæg din rejse til Miami:

Bestil fly til Miami på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning i Miami på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser i Miami på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Bestil rejsebogen “Oplev Florida” på Saxo.com (reklamelink)

Bestil rejsebogen “Turen går til Florida & Sydøstlige USA” (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.