14 Bedste Oplevelser i Miami - Rejs Dig Lykkelig

14 Bedste Seværdigheder og Oplevelser i Miami

Leder du efter sjove ting at lave i Miami? Glem ikke at tjekke denne liste med de allerbedste must-see seværdigheder og oplevelser i Miami, Florida.

Miami er et ægte ferieparadis med kilometerlange sandstrande, svajende palmer, højt solskin, pastelfarvede hoteller og en tilbagelænet caribisk stemning. Det er helt klart en by du skal besøge, hvis du har planer om at slappe af og nyde livet i USA’s solskinsstat.

Når du besøger Miami, kan du selvfølgelig finde mange forskellige turistattraktioner og seværdigheder. Det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde rundt i de mange oplevelser i Miami. Det er netop derfor jeg har lavet denne liste med de allerbedste must-see seværdigheder og oplevelser i Miami, Florida.

Hov, og for resten… Hvis du planlægger en tur til Miami, kan du med fordel også læse mine andre artikler fra Florida. Du kan blandt andet finde en rejseguide til Miami og en liste over de bedste oplevelser i Florida. Nå, men nok om det for nu. Lad os komme videre med denne liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Miami.

Ocean Drive - Rejs Dig Lykkelig

 

De bedste oplevelser i Miami:


1. Ocean Drive

Ocean Drive er en af verdens mest berømte boulevarder og er præget af farvestrålende art deco bygninger langs en strandpromenade. Her finder du et stort antal eksklusive hoteller, restauranter og barer. Det er nemt at komme af med en god slat penge, men der er heldigvis også steder med et mere acceptabelt prisniveau.

De rige og berømte er store fans af boulevarden. Luksusbilerne drøner op og ned ad Ocean Drive i håbet om at blive set. Der sker hele tiden noget på Ocean Drive, hvad enten du vil slikke sol, spise en lækker middag, feste på natklubber eller noget helt fjerde. Den berømte boulevard opleves bedst om aftenen, når neonlysene stråler om kap. Der er ingen tvivl om at Ocean Drive er en af de bedste oplevelser i Miami.

 

2. Venetian Pool

I byen Coral Gables sydvest for Downtown Miami, finder du Venetian Pool. Dette er den største ferskvandspool i USA med plads til mere end 3 millioner liter ferskvand. Den historiske og enorme pool blev bygget i 1924 ovenpå et stenbrud.

Et besøg i Venetian Pool byder på brusende vandfald, sprøjtende springvand, eventyrlige grotter, snoede broer og svajende palmer. Det er en skøn oase i Miami, der nok mest henvender sig til det voksne publikum. Du skal være opmærksom på, at Venetian Pool hurtigt bliver fyldt op med mennesker på de varme sommerdage. Og ja, det er jo næsten altid varmt i Florida. Så husk at tage derhen tidligt på dagen. Du kan se Venetian Pools åbningstider her.3. Wynwood

Wynwood er en kunstnerisk bydel i Miami med imponerende gadekunst og graffiti på et stort antal af bygningerne. For bare 10 år siden var Wynwood en nedslidt bydel, som det var bedst at holde sig langt væk fra.

I dag står Wynwood i stor kontrast til sit tidligere ry, der ikke ligefrem var til at prale af. Bydelen er blevet genoplivet med flotte vægmalerier, kunstgallerier, restauranter og butikker, der er spredt ud over hele området. Husk at smutte en tur forbi Wynwood Walls, der er et udendørs galleri med mange imponerende vægmalerier.

Wynnwood - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Vizcaya Museum and Gardens

Vizcaya Museum and Gardens er en smuk italiensk villa, der tidligere har tilhørt rigmanden James Deering. I dag benyttes det som et museum, der er blevet en af de mest populære seværdigheder og oplevelser i Miami. Den overdådige villa består af 34 værelser, der cirkulerer rundt om en central gårdhave. Inde i de mange rum, er der fyldt med europæiske antikviteter i form af møbler, skulpturer, malerier og lignende.

Du må heller ikke glemme at besøge den imponerende have, der hører til Vizcaya Museum and Gardens. Haven byder på mange smukke italienske og franske springvand, skulpturer og søer, der er spredt ud over den kæmpestore grund.

 

5. Lincoln Road

Der ingen tvivl om at Lincoln Road er et af de bedste steder at shoppe i Miami. Lincoln Road blev bygget i 1960 og er dermed en af de ældste gågader i USA. Her kan du finde mere end 200 butikker, kunstgallerier og restauranter.

Gågaden har et varieret udvalg af butikker som inkluderer Zara, Forever 21, Nike, Victoria’s Secret, H&M, Macy’s og mange flere. Du kan også finde mange hyggelige restauranter og caféer, der er beliggende i skønne omgivelser. Det er slet ikke så svært at forstå hvorfor, Lincoln Road er en populær attraktion i Miami.

 

6. South Beach

Det er umuligt at lave en liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Miami, uden at nævne South Beach. Denne glamourøse og populære bydel i Miami er beliggende i den sydligste del af Miami Beach.

Det er her du finder størstedelen af byens art deco hoteller, det livlige Ocean Drive og det ”ægte” Miami fra filmene. Én ting er stensikkert, du kan simpelthen ikke have været i Miami, uden at besøge South Beach mindst én gang! Glem ikke at lægge vejen forbi den lange hvide sandstrand i South Beach, der er yderst populær.

14 Must-see Seværdigheder og Oplevelser i Miami - South Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Bayside Marketplace

Bayside Marketplace er et udendørs shoppingcenter med mere end 150 butikker, restauranter og caféer. De mange butikker består både af internationale kædebutikker, specialbutikker og souvenirbutikker. Det er et meget populært shoppingcenter blandt turister, hvilket også kommer til udtryk gennem de mange souvenirs.

Det er også et populært center for lokalbefolkningen, der kommer for at nyde den skønne atmosfære. Bayside Marketplace ligger ved Miamis havnefront med en fantastisk udsigt over havet og de mange både. Der er desuden en lille scene i centret, hvorfra der ofte spilles livemusik.

 

8. Zoo Miami

Zoo Miami breder sig over et kæmpestort areal og er kendt som en af de bedste zoologiske haver i USA. Haven er hjem til mere end 3.000 dyr, der virker til at have det rigtig godt efter omstændighederne. Dyrene lever på store områder og er kun adskilt fra de besøgende ved hjælp af grøfter.

Zoo Miami er en populær oplevelse i Miami for børnefamilier, der gerne vil lære mere om dyrene. Eftersom at parken er kæmpestor, kan det være en god idé at leje en familiecykel til at komme rundt. Ellers er der også et monorail tog, der kører frem og tilbage mellem de forskellige områder i Zoo Miami. Du kan eventuelt forudbestille dine billetter til Zoo Miami på getyourguide.dk (Reklamelink).9. Little Havana

Little Havana er livlig bydel i Miami, der er hjem til mange eksil-cubanere. Så snart du træder ind i Little Havana, mærker du straks den atmosfæriske caribiske stemning. På hovedgaden, Calle Ocho, strømmer latinsk musik ud af højtalerne fra de lokale butikker, restauranter og barer. Her kan du både finde cubansk mad, cubansk kaffe og hjemmerullede cubanske cigarer.

Når du oplever den caribiske stemning i Little Havana, er det nemt at drømme sig væk til mere eksotiske himmelstrøg. Det føles faktisk nærmest som om, at du står på en gade midt i Havana på Cuba. Du må ikke glemme at besøge Máximo Gómez Park. Her kan du få et indblik i den cubanske hverdag, når de lokale mænd sidder og spiller domino dagligt.

Little Havana - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Bayfront Park

Bayfront Park er en offentlig bypark, der er beliggende ved Biscayne Boulevard i Downtown Miami. Det er en meget hyggelig og smuk park, der tilbyder en fantastisk udsigt over Miamis skyline og havet.

Inde i parken, kan du finde flere forskellige monumenter og skulpturer. Der er også et amfiteater, hvorfra der jævnligt fremvises forestillinger. Parken har desuden en legeplads, der er perfekt til at underholde børnene. Bayfront Park er en udmærket park i Miami, der er et besøg værd, hvis du alligevel er i nærheden.

 

11. Espanola Way

Espanola Way ligger kun en kort gåtur fra Ocean Drive i South Beach. Denne lille spanske gade er yderst charmerende med sine smukke lyserøde bygninger. Langs gaden er der fyldt med hyggelige restauranter og fortovscaféer, der serverer lækre spanske retter såsom tapas.

Der er generelt en fantastisk stemning på Espanola Way. Der skal ikke meget til, før du mindes skønne Spanien. På trods af den centrale placering, bliver Espanola Way ofte overset af turister. Det er virkelig en skam, for det er en af de bedste oplevelser i Miami.12. Key Biscayne

Key Biscayne er en lille naturskøn ø, der ligger omkring 15 minutters kørsel fra Miamis Centrum. Den ligger faktisk så tæt på Miami, at du sagtens kan nyde udsigten over Miamis skyline fra den nordlige spids af øen. Det føles dog alligevel som om, at du er kommet til en helt anden verden. På ganske kort tid, er du pludselig kommet væk fra storbyens larm og travlhed.

På Key Biscayne er der mange smukke sandstrande med palmetræer så langt øjet rækker. Der er også to statsparker, hvoraf den mest bemærkelsesværdige er Crandon Park, der især er populær blandt børnefamilier. På øens sydligste spids, kan du besøge et gammelt fyrtårn. Det gamle fyrtårn stammer fra 1825 og er dermed den ældste eksisterende bygning i Miami. Key Biscayne er uden tvivl en skøn afstikker fra Miami.

Key Biscayne - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Dolphin Mall

Dolphin Mall er et yderst populært shoppingcenter vest for Miami. Her finder du et stort udvalg af butikker og restauranter. Der er faktisk intet mindre end 240 internationale butikker i Dolphin Mall. Her kan du finde alt fra Hugo Boss, Zara, Calvin Klein, Forever 21, H&M og mange andre populære kædeforretninger.

Hvis du har planer om en shopping tur i Miami, er Dolphin Mall et oplagt valg. Hvis du stadig ikke har fået nok af shopping, kan du også besøge Sawgrass Mills Mall. Dette er et af de største shoppingcentre i USA med mere end 350 butikker. Sawgrass Mills Mall er beliggende i byen Sunrise, omkring 60 kilometer fra Miami.

 

14. Udflugter

Selvom at Miami er en skøn by, må du ikke glemme at tage videre på et road trip i Florida. Der findes uendelige muligheder for en mindeværdig rejse til Florida, som du sent vil glemme. Du kan for eksempel tage på en endagstur til Everglades National Park og stå ansigt til ansigt med frie alligatorer. Du kan også krydse de mange broer langs Florida Keys inden du ender ved smukke Key West.

Der er også rig mulighed for at tage på et krydstogt til de caribiske øer fra Miami. Det kan også kraftigt anbefales at besøge Orlando med de mange verdensberømte forlystelsesparker. Her er et overblik over nogle af de mest populære oplevelser udenfor Miami. Bemærk at afstanden i høj grad afhænger af, hvor du befinder dig i Miami:

  • Fort Lauderdale (49 kilometer)
  • Everglades National Park (Ca. 70 kilometer)
  • Florida Keys (Ca. 80 Kilometer)
  • Fort Myers (255 Kilometer)

Oplevelser i Miami - Udflugter - Rejsdiglykkelig.dk


Det var alt på denne liste over de allerbedste must-see seværdigheder og oplevelser i Miami, Florida. Hvad er dine favoritoplevelser i Miami? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en rejse til Miami? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Miami og Florida:

… Eller læs alle mine artikler fra Florida

Planlæg din rejse til Miami:

• Bestil fly til Miami på Momondo.dk (reklamelink)

• Bestil biludlejning i Miami på Discovercars.dk (reklamelink)

• Bestil oplevelser i Miami på GetYourGuide.dk (reklamelink)

• Bestil rejsebogen “Oplev Florida” på Saxo.com (reklamelink)

• Bestil rejsebogen “Turen går til Florida & Sydøstlige USA” (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.