Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Miami Beach - Rejs Dig Lykkelig

Rejseforslag: Fantastisk Road Trip Rute i Florida

Planlægger du et road trip i solskinsstaten Florida? Glem ikke at tjekke denne fantastiske road trip rute i Florida med de største højdepunkter i et detaljeret dagsprogram.

Denne 15-dages road trip rute i Florida, tager dig forbi nogle af solskinsstatens største højdepunkter.

Oplev kridhvide sandstrande, naturskønne nationalparker, våde sumpområder, frie alligatorer, USA’s sydligste punkt, verdensberømte forlystelsesparker, pulserende byer og meget mere. På et road trip i Florida er der lagt op til en rejse, som du sent vil glemme!

Husk at rejseforslaget kun er vejledende og nemt kan ændres, så det passer bedst muligt til dine behov.

Du kan altså sagtens starte/slutte ruten i en anden by eller tilføje/fjerne et par dage. Herunder får du et rejseforslag på en fantastisk road trip rute i Florida.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Florida (reklamelink)

Bestil hotel i Florida (reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Florida (reklamelink)

 

 

Højdepunkter i Florida


På 15 dage kommer du forbi de største og mest mindeværdige oplevelser i Florida. Hvis du benytter rejseforslaget, skal du forvente at tilbagelægge omkring 1.900 kilometer på de amerikanske landeveje.

Du skal dog være opmærksom på, at du med stor sandsynlighed ender med at køre endnu længere. Undervejs kommer du forbi nogle af Floridas største højdepunkter:

Miami Beach

• Fort Lauderdale

Kennedy Space Center

• Daytona Beach

• Augustine

Orlando

• Disney World Resort

Universal Studios Florida

• Clearwater Beach

• Fort Myers

• Everglades National Park

Key West

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Kort - Rejs Dig Lykkelig

 


Dagsprogram på road trip i Florida


Dag 1: Ankomst til Miami

Efter en lang flyrejse ankommer du til Miami og trænger med stor sandsynlighed til at slappe af på hotellet.

Du har formentligt jetlag i et par dage og skal lige tilvænne dig den store tidsforskel på -6 timer i Florida. Afhent din lejebil (reklamelink) i udlejningsområdet i lufthavnen og sæt kursen mod hotellet i Miami.

Hvis du alligevel er fyldt med energi og spændt på at opleve Miami, kan du med fordel begive dig ud i storbyen.

Du skal dog være opmærksom på, at du vender tilbage til Miami igen i slutningen af din rejse. Her er der afsat masser af tid til at udforske byen.


Læs også: 14 Must-Seværdigheder i Miami

 

Dag 2: Fort Lauderdale

Dit road trip i Florida starter med en kort køretur til Fort Lauderdale, som er et vaskeægte ferieparadis. Byen er kendt for sine lange sandstrande, krydstogtskibe, kunst, kultur og shopping i verdensklasse.

Som et resultat af byens mange kanaler og vandveje, har Fort Lauderdale fået kælenavnet ”USA’s Venedig”.

Tag på en bådtur langs Millionaires Row, hvor du kan opleve luksuriøse palæer og store yachts langs vandkanten.

Sving kreditkortet i Sawgrass Mills, som er Floridas største outletcenter. Nyd livet på de lange sandstrande om dagen og oplev stemningen på Las Olas Boulevard om aftenen.

Rejselængde: cirka 46 kilometer fra Miami til Fort Lauderdale.

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Fort Lauderdale - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 3: Cocoa Beach

Turen langs østkysten fortsætter indtil du ender i Cocoa Beach, som er en populær badeby i Florida.

Undervejs kommer du forbi den ene skønne badeby efter den anden med de smukkeste sandstrande. Du kan eventuelt holde pauser undervejs – for eksempel i byerne West Palm Beach og Fort Pierce.

Når du er fremme i Cocoa Beach, er der lagt op til ultimativ afslapning. Få sand mellem tæerne på stranden, hop i havets azurblå bølger og prøv sjove vandsportsaktiviteter.

Oplev den smukke solnedgang og sæt dig til rette på én af byens mange gode restauranter.

Rejselængde: cirka 285 kilometer fra Fort Lauderdale til Cocoa Beach.


Læs også: De Bedste Oplevelser i Florida

 

Dag 4: Kennedy Space Center, Daytona Beach og Saint Augustine

I dag går turen til Saint Augustine, men inden er det et must at besøge Kennedy Space Center (reklamelink). Det er herfra NASA opsender størstedelen af deres rumfartøjer!

Kennedy Space Center minder mest om en stor forlystelsespark dedikeret til rumfartens historie. Her er der fyldt med spændende interaktive udstillinger, IMAX-film og rumfartøjer.

Efter en sjov dag i Kennedy Space Center, fortsætter turen op langs kysten med et stop i Daytona Beach.

Hvis du besøger Florida i februar, kan du opleve det berømte Daytona 500 Nascar Race i Daytona Beach. Du kan også besøge Floridas højeste fyrtårn og en hyggelig strandpromenade.

Dagen slutter i Saint Augustine, som blev grundlagt af spanierne i 1565. Det var dermed den første europæiske bosættelse i USA.

Den historiske bymidte minder mest af alt om noget fra Europa med gamle kolonialbygninger og smalle gader. Glem ikke at besøge byens imponerende gamle fort.

Rejselængde: cirka 225 kilometer fra Cocoa Beach til Saint Augustine via Kennedy Space Center og Daytona Beach.


Læs også: Guide til Kennedy Space Center

Kennedy Space Center - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 5-7: Orlando

Sæt kursen mod Orlando, som er hele verdens forlystelseshovedstad. Kør gennem Ocala National Forest på vejen, hvor du bliver mødt af en fantastisk natur med tæt skov, naturlige kilder og vilde dyr.

Fremme i Orlando, venter der et par underholdende dage i verdens bedste forlystelsesparker.

Udvalget af forlystelsesparker i Orlando er virkelig enormt! Det kan især anbefales at besøge Universal Studios Florida og Disneys Magic Kingdom.

Af andre populære forlystelsesparker, kan der også nævnes Universal’s Island of Adventure og Disneys Animal Kingdom.

Orlando byder også på et hav af andre forlystelser og attraktioner. Du kan f.eks. besøge International Drive og Eola Park i downtown Orlando ligesom der er mange gode shoppingmuligheder og spisesteder.

Rejselængde: cirka 226 kilometer fra Saint Augustine til Orlando via Ocala National Forest.


Læs også: 26 Seværdigheder i Orlando

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Universal Studios Florida - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 8: Clearwater Beach

Efter et par vilde dage i Orlando, er det tid til afslapning i Clearwater Beach på Floridas vestkyst.

På vejen dertil kommer du forbi Tampa, som er en historisk havneby. Hvis du stadig ikke har fået nok af forlystelsesparker, er der også flere populære af slagsen i Tampa.

I Clearwater er der lagt op til den ultimative badeferie på lange hvide sandstrande ud til Den Mexicanske Golf.

Langs strandene ligger hoteller, resorts, barer og restauranter som perler på en snor. Og det bedste af det hele? Solen skinner næsten hele året rundt i Clearwater Beach.

Rejselængde: cirka 174 kilometer fra Orlando til Clearwater Beach.

Clearwater Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 9: Fort Myers

OBS! Det anbefales IKKE at besøge Fort Myers på nuværende tidspunkt pga. de massive ødelæggelser fra orkanen Ian i september 2022. Tag eventuelt en ekstra overnatning et andet sted eller overnat f.eks. i Naples.

I dag forsætter turen sydpå til Fort Myers, som er endnu en populær badeby i Florida. På vejen dertil, kan du eventuelt holde en pause i byerne Saint Petersburg og Sarasota.

Fort Myers ligger desuden i nærheden af de smukke øer Sanibel Island og Captiva, som nemt kan nås i bil.

Nyd strandlivet i Fort Myers, spil golf på det store udvalg af golfbaner og bliv betaget af arkitekturen i downtown.

Du kan også besøge Tom Edison og Henry Fords tidligere sydstatsboliger eller Manatee Park med søkøer i deres naturlige miljø.

Rejselængde: cirka 214 kilometer fra Clearwater Beach til Fort Myers.


Læs også: Hvor skal man bo i Florida?

 

 

Dag 10: Everglades National Park og Homestead

Turen fortsætter i retning mod Everglades National Park. Hvis du har god tid, kan du med fordel lave et stop i millionærbyen Naples på vejen.

Fremme i Everglades, kan du følge highway 41 ind i det store sumpområde. Her er der næsten stillestående vand og en tæt bevoksning af mangrovetræer og cyprestræer.

Undgå at gå ud af bilen på øde områder. Parkens vigtigste beboere er nemlig tusindvis af frie alligatorer, der ligger på lur i vandkanten og græsset. Du kan også møde krokodiller, søkøer, oddere, slanger, firben og den sjældne Florida-panter.

Smut en tur forbi Captain Jack’s Airbout Tours, hvor du kan komme med på en hæsblæsende og nervepirrende airboat-tur i sumpområdet.

Herefter går turen videre til Shark Valley, hvor du kommer helt tæt på parkens frie alligatorer. Afslut dagen i Homestead, som egentligt bare er et praktisk sted at overnatte.

Rejselængde: cirka 270 kilometer fra Fort Myers til Homestead via Everglades inkl. Shark Valley og airboat-tur.

Everglades National Park - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 11: Key West

Dit road trip i Florida fortsætter ned til Key West, som ligger for enden af øgruppen ”Florida Keys” og er USA’s sydligste punkt.

På vejen krydser du intet mindre end 42 broer, der forbinder de små øer på smukkeste vis. Selve køreturen er en kæmpestor oplevelse i sig selv med enestående udsigter og fantastiske naturoplevelser undervejs.

Fremme i Key West, bliver du mødt af en fantastisk caribisk stemning. Herfra er der nemlig kun omkring 145 kilometer til Cuba.

Key West er især kendt for sine gudesmukke solnedgange, skønne sandstrande, vilde fester og forfatteren Ernest Hemingway. Sørg for at booke en overnatning i Key West i god tid.

Rejselængde: cirka 205 kilometer fra Homestead til Key West.


Læs også: Endagstur til Florida Keys og Key West

The Keys - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 12-14: Miami Beach

Det sidste stop på din road trip rute i Florida er Miami Beach. På vejen dertil, kører du tilbage via Florida Keys indtil du ender på fastlandet.

Her kan du eventuelt overveje at tage et stop i en anden del af Everglades National Park, som inkluderer området Flamingo.

Miami Beach ligger ud for Miami og er et vaskeægte ferieparadis med svajende palmer, lange sandstrande, pastelfarvede hoteller, luksuriøse biler og en tilbagelænet caribisk stemning.

Nyd atmosfæren på Ocean Drive i South Beach eller tag på shopping i byens enorme udvalg af butikker.

Du kan også besøge Miami by inde på fastlandet, hvor du kan opleve et væld af forskellige kulturer. Der er simpelthen så mange charmerende og unikke bydele med deres helt eget særpræg.

Oplev den cubanske stemning i Little Havana, bliv imponeret af graffitien i Wynwood eller noget helt tredje. Der er bogstaveligt talt noget for alle i Miami!

Rejselængde: cirka 270 kilometer fra Key West til Miami Beach.


Læs også: De 14 Bedste Seværdigheder i Miami

 

Dag 15: Hjemrejse

Dit eventyr i Florida er desværre slut for denne gang. Det har forhåbentligt været et fantastisk 15-dages road trip rute i Florida med oplevelser som du sent vil glemme.

Aflever din udlejningsbil i lufthavnen og påbegynd din hjemrejse. Husk på, at Danmark er 6 timer foran tidszonen i Florida.

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Miami Beach - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt i dette rejseforslag med en fantastisk road trip rute i Florida. Du kan nemt tilpasse rejseforslaget, således det passer bedst muligt til dine egne behov.

Det er dog vigtigt, at du undgår at køre for mange kilometer pr. dag, da afstandene er længere end de ser ud til. Jeg håber at du får en fantastisk tur i Florida og det skønne USA!

Læs flere artikler fra Florida:

12 Spændende Seværdigheder i Florida

Rejseguide til Florida

Sjove Forlystelsesparker i Florida

30 Ting du skal vide når du besøger USA

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Florida eller USA

Planlæg din rejse til Florida:

Bestil fly til Florida (reklamelink)

Bestil hotel i Florida (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Florida (reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Florida (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *