Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Miami Beach - Rejs Dig Lykkelig

Rejseforslag: Fantastisk Road Trip Rute i Florida

Planlægger du et road trip i solskinsstaten Florida? Glem ikke at tjekke denne fantastiske road trip rute i Florida med de største højdepunkter i et detaljeret dagsprogram.

Denne 15-dages road trip rute i Florida, tager dig forbi nogle af solskinsstatens største højdepunkter. Oplev kridhvide sandstrande, naturskønne nationalparker, våde sumpområder, frie alligatorer, USA’s sydligste punkt, verdensberømte forlystelsesparker, pulserende byer og meget mere. På et road trip i Florida er der lagt op til en rejse, som du sent vil glemme!

Husk at rejseforslaget kun er vejledende og nemt kan ændres, så den passer bedst muligt til dine behov. Du kan altså sagtens starte/slutte ruten i en anden by eller tilføje/fjerne et par dage. Herunder får du et rejseforslag på en fantastisk road trip rute i Florida.

 

Højdepunkter i Florida


På 15 dage kommer du forbi de allerstørste og mest mindeværdige oplevelser i Florida. Hvis du benytter rejseforslaget, skal du forvente at tilbagelægge omkring 1.900 kilometer på de amerikanske landeveje. Du skal dog være opmærksom på, at du med stor sandsynlighed ender med at køre endnu længere. Undervejs kommer du forbi nogle af Floridas største højdepunkter:

 • Miami Beach
 • Fort Lauderdale
 • Kennedy Space Center
 • Daytona Beach
 • Augustine
 • Orlando
 • Disney World
 • Universal Studios
 • Clearwater Beach
 • Fort Myers
 • Everglades National Park
 • Key West

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Kort - Rejs Dig Lykkelig

 


Dagsprogram på road trip i Florida


Dag 1: Ankomst til Miami

Du ankommer til Miami efter en lang flyrejse og trænger med stor sandsynlighed til at slappe af på hotellet. Du har formentligt jetlag i et par dage og skal lige tilvænne dig den store tidsforskel på -6 timer i Florida. Afhent din lejebil i udlejningsområdet i lufthavnen og sæt kursen mod hotellet i Miami.

Hvis du alligevel er fyldt med energi og spændt på at opleve Miami, kan du med fordel begive dig ud i storbyen. Du skal dog være opmærksom på, at du vender tilbage til Miami i slutningen af din rejse. Her er der afsat masser af tid til at udforske byen.


Læs også: 14 Must-Seværdigheder i Miami

 

 

Dag 2: Fort Lauderdale

Dit road trip i Florida starter med en kort køretur til Fort Lauderdale, der er et vaskeægte ferieparadis. Byen er kendt for sine lange sandstrande, krydstogtskibe, kunst, kultur og shopping i verdensklasse. Fort Lauderdale har desuden fået kælenavnet ”USA’s Venedig” pga. byens mange kanaler og vandveje.

Tag på en bådtur langs Millionaires Row, hvor du kan opleve luksuriøse palæer og store yachts langs vandkanten. Sving kreditkortet i Sawgrass Mills, der er Floridas største outletcenter. Nyd livet på de lange sandstrande om dagen og oplev stemningen på Las Olas Boulevard om aftenen.

Rejselængde: cirka 46 kilometer fra Miami til Fort Lauderdale.

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Fort Lauderdale - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 3: Cocoa Beach

Turen langs østkysten fortsætter indtil du ender i Cocoa Beach, der er en populær badeby i Florida. Undervejs kommer du forbi den ene skønne badeby efter den anden med de smukkeste sandstrande. Du kan eventuelt holde pauser undervejs, for eksempel i byerne West Palm Beach og Fort Pierce.

Når du er fremme i Cocoa Beach, er der lagt op til den ultimative afslapning. Få sand mellem tæerne på stranden, hop i havets azurblå bølger og prøv sjove vandsportsaktiviteter. Oplev den smukke solnedgang og sæt dig til rette på én af byens mange gode restauranter.

Rejselængde: cirka 285 kilometer fra Fort Lauderdale til Cocoa Beach.


Læs også: De Bedste Oplevelser i Florida

 

Dag 4: Kennedy Space Center, Daytona Beach og Saint Augustine

I dag går turen videre til Saint Augustine, men inden da, er du nødt til at besøge Kennedy Space Center (reklamelink). Det er herfra NASA afsender størstedelen af sine rumfartøjer. Det minder mest af alt om en stor forlystelsespark dedikeret til rumfartens historie med spændende interaktive udstillinger, IMAX-film og rumfartøjer.

Efter en sjov dag i Kennedy Space Center, fortsætter turen op langs kysten med et stop i Daytona Beach. Hvis du besøger Florida i februar, har du mulighed for at opleve det berømte Daytona 500 Nascar Race. Du kan også besøge Floridas højeste fyrtårn og den hyggelige strandpromenade.

Dagen slutter i Saint Augustine, der blev grundlagt af spanierne i 1565 og dermed var den første europæiske bosættelse i USA. Den historiske bymidte minder mest af alt om noget fra Europa med gamle kolonialbygninger og smalle gader. Glem ikke at besøge byens imponerende gamle fort.

Rejselængde: cirka 225 kilometer fra Cocoa Beach til Saint Augustine via Kennedy Space Center og Daytona Beach.


Læs også: Guide til Kennedy Space Center

Kennedy Space Center - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 5-7: Orlando

Sæt kursen mod Orlando, der er hele verdens forlystelseshovedstad. Kør gennem Ocala National Forest på vejen, hvor du bliver mødt af en fantastisk natur med tæt skov, naturlige kilder og vilde dyr. Fremme i Orlando, venter der et par underholdende dage i verdens bedste forlystelsesparker.

Udvalget af forlystelsesparker i Orlando er virkelig enormt! Det kan især anbefales at besøge Universal Studios Florida og Disneys Magic Kingdom. Af andre populære forlystelsesparker, kan der også nævnes Universal’s Island of Adventure og Disneys Animal Kingdom.

Når du besøger Orlando, kan du også finde et hav af andre sjove forlystelser og attraktioner. Glem ikke at besøge International Drive med et væld af oplevelser samt Eola Park i downtown Orlando. Byen byder desuden også på mange gode shoppingmuligheder og spisesteder.

Rejselængde: cirka 226 kilometer fra Saint Augustine til Orlando via Ocala National Forest.


Læs også: 26 Seværdigheder i Orlando
Læs også: 13 Sjove Forlystelsesparker i Florida

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Universal Studios Florida - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 8: Clearwater Beach

Efter et par vilde dage i Orlando, er det tid til afslapning i Clearwater Beach på Floridas vestkyst. På vejen kommer du forbi Tampa, der er en historisk havneby. Hvis du stadig ikke har fået nok af forlystelsesparker, kan du også finde flere populære af slagsen i Tampa.

I Clearwater er der lagt op til den ultimative badeferie på lange hvide sandstrande ud til Den Mexicanske Golf. Langs strandene ligger hoteller, resorts, barer og restauranter som perler på en snor. Og det bedste af det hele? Solen skinner næsten hele året rundt i Clearwater Beach.

Rejselængde: cirka 174 kilometer fra Orlando til Clearwater Beach.

Clearwater Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 9: Fort Myers

I dag forsætter turen sydpå til Fort Myers, der er endnu en populær badeby i Florida. På vejen dertil, kan du eventuelt holde en pause i byerne Saint Petersburg og Sarasota. Fort Myers ligger desuden i nærheden af de smukke øer Sanibel Island og Captiva, som nemt kan nås i bil.

Nyd strandlivet i Fort Myers, spil golf på det store udvalg af golfbaner og bliv betaget af arkitekturen i downtown. Du kan også besøge Tom Edison og Henry Fords tidligere sydstatsboliger eller Manatee Park med søkøer i deres naturlige miljø.

Rejselængde: cirka 214 kilometer fra Clearwater Beach til Fort Myers.

 

Dag 10: Everglades National Park og Homestead

Turen fortsætter i retning mod Everglades National Park, men på vejen kan du eventuelt lave et stop i millionærbyen Naples. Følg highway 41 ind i Everglades store sumpområde med næsten stillestående vand og en tæt bevoksning af mangrovetræer og cyprestræer.

Når du besøger Everglades, skal du undgå at gå ud af bilen på øde områder. Parkens vigtigste beboere er nemlig tusindvis af frie alligatorer, der ligger på lur i vandkanten eller græsset. Du kan også risikere at møde krokodiller, søkøer, oddere, slanger, firben og den sjældne Florida-panter.

Smut en tur forbi Captain Jack’s Airbout Tours, hvor du kan komme med på en hæsblæsende og nervepirrende airboat-tur i sumpområdet. Herefter går turen videre til Shark Valley, hvor du kommer helt tæt på parkens frie alligatorer. Afslut dagen i Homestead, der egentligt bare er et sted at overnatte.

Rejselængde: cirka 270 kilometer fra Fort Myers til Homestead via Everglades inkl. Shark Valley og airboat-tur.

Everglades National Park - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 11: Key West

Dit road trip i Florida fortsætter ned til Key West, der ligger for enden af øgruppen ”Florida Keys” og er USA’s sydligste punkt. På vejen derned krydser du intet mindre end 42 broer, der forbinder de små øer på smukkeste vis. Selve køreturen er en kæmpestor oplevelse i sig selv med enestående udsigter og fantastiske naturoplevelser undervejs.

Fremme i Key West, bliver du mødt af en fantastisk caribisk stemning. Herfra er der nemlig kun omkring 145 kilometer til Cuba. Key West er især kendt for sine gudesmukke solnedgange, skønne sandstrande, vilde fester og forfatteren Ernest Hemingway. Sørg for at booke en overnatning i Key West i god tid.

Rejselængde: cirka 205 kilometer fra Homestead til Key West.

The Keys - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 12-14: Miami Beach

Det sidste stop på din road trip rute i Florida er i Miami Beach. På vejen dertil kører du tilbage via Florida Keys indtil du ender på fastlandet. Her kan du overveje at tage et stop i en anden del af Everglades National Park, som inkluderer området Flamingo.

Miami Beach ligger ud for Miami og er et ægte ferieparadis med svajende palmer, lange sandstrande, pastelfarvede hoteller, luksuriøse biler og en tilbagelænet caribisk stemning. Nyd atmosfæren på Ocean Drive i South Beach eller tag på shopping i byens enorme udvalg af butikker.

Når du besøger Miami by inde på fastlandet, kan du opleve et væld af forskellige kulturer. Der er simpelthen så mange charmerende og unikke bydele med deres helt eget særpræg. Oplev den cubanske stemning i Little Havana eller bliv imponeret af graffitien i Wynwood. Der er bogstaveligt talt noget for alle i Miami.

Rejselængde: cirka 270 kilometer fra Key West til Miami Beach.


Læs også: Rejseguide til Miami

 

Dag 15: Hjemrejse

Dit eventyr i Florida er desværre slut for denne gang. Det har forhåbentligt været et fantastisk 15-dages road trip rute i Florida med oplevelser som du sent vil glemme. Aflever din udlejningsbil i lufthavnen og påbegynd din hjemrejse. Husk på at Danmark er 6 timer foran tidszonen i Florida.

Rejseforslag Road Trip Rute i Florida - Miami Beach - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt i dette rejseforslag med den måske mest fantastiske road trip rute i Florida. Du kan nemt tilpasse rejseforslaget, så det passer bedst muligt til dine egne behov. Det er dog vigtigt at du undgår at køre for mange kilometer pr. dag, da afstandene er længere end de ser ud til. Jeg håber at du får en fantastisk tur i Florida og det skønne USA!

Læs flere artikler fra Florida:

… Eller læs alle artikler fra USA

Planlæg din rejse til USA:

• Bestil fly til Florida på Momondo.dk (reklamelink)

• Bestil biludlejning i Florida på Discovercars.dk (reklamelink)

• Bestil oplevelser i Florida på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.