Hvor skal man bo på Phi Phi-øerne - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo på Phi Phi-øerne?

Er du i tvivl om, hvor man skal bo på Phi Phi-øerne som turist? Her får du en liste over de bedste steder at bo på Phi Phi-øerne i Thailand.

Phi Phi-øerne er en utroligt smuk øgruppe i Thailand, som er beliggende cirka midtvejs mellem Phuket og Krabi.

På Phi Phi-øerne bliver du mødt af en tilbagelænet østemning og fortryllende landskaber! Her er der nemlig fyldt med flot natur, høje kalkstensklipper, hvide sandstrande og krystalklart vand.

Selvom at øgruppen består af seks øer, er det faktisk kun Koh Phi Phi Don, som er beboet. Det er dermed den eneste ø med overnatningsmuligheder.

Det gør dog bestemt ikke noget, for det er en rigtig skøn ø med en vaskeægte østemning og backpackeratmosfære. Heldigvis, er der også masser af hoteller, hostels og andre overnatningsmuligheder på øen!

Efter mit besøg på Koh Phi Phi Don, har jeg lavet en guide til, hvor man skal bo på Phi Phi-øerne. Guiden dækker over alt fra de bedste områder til lidt praktiske tips.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Thailand (reklamelink)

Bestil hotel i Thailand (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Thailand (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Thailand (reklamelink)

 

Generelle tips til hvor man skal bo på Phi Phi-øerne


Inden vi kigger nærmere på de bedste områder på Phi Phi-øerne, er der lige et par vigtige ting, som du skal være opmærksom på.

Der er ingen rigtige veje på Phi Phi-øerne, så du kan ikke komme rundt på øerne med bil. Der kan dog være lidt køretøjer i yderområderne. Som et resultat heraf, er du nødt til at gå eller sejle rundt.

Vær desuden opmærksom på, at selvom Koh Phi Phi Don er den største ø i Phi Phi, er det stadig en forholdsvis lille ø.

Ikke nok med det, så er den også utroligt populær blandt rejsende fra hele verden! Så selvom at der er mange overnatningsmuligheder, bliver hotellerne hurtigt udsolgt. Det er dermed en god idé, at booke i god tid på forhånd.

Phi Phi-øerne egner sig til alle slags rejsende, men de er især populære blandt backpackere og unge mennesker.

Som et resultat heraf, kan der være meget fest og larm i visse områder – både om dagen og natten. Hvis du ikke gider miste din nattesøvn, er det vigtigt at læse hotelanmeldelserne grundigt inden du booker et hotel.

Det sidste du skal vide er, at det er dyrt at overnatte på Phi Phi-øerne. Du kan finde budgetvenlige overnatningsmuligheder, men standarden kan være meget ringe!

Hvor skal man bo på Phi Phi-øerne - Generelle tips - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor skal man bo på Phi Phi-øerne?


1. Tonsai Village: For Førstegangsrejsende og festaber

Tonsai Village er hovedbyen på Koh Phi Phi Don og fungerer som øgruppens pulserende hjerte. Den er beliggende på den flade landtange midt på øen og er hjem til molen, hvor størstedelen af bådene og færgerne ligger til.

Selvom at byen ikke er specielt stor, er den alligevel fyldt med hoteller, restauranter, barer og små butikker. Det er altså her, hvor det hele sker!

I Tonsai Villlage ligger alt i gåafstand fra hinanden – og det er virkelig en stor fordel! Der er nemlig ingen veje, men derimod bilfrigader. Du er dermed nødt til, at gå rundt imellem alle stederne.

Det er uden tvivl det mest livlige område på Phi Phi-øerne, så det er også her du finder flest turister, aktiviteter og udflugter.

Ikke nok med det, så er Tonsai Village også hjem til en pulserende festscene med larmende natklubber og barer. Hvis du vil undgå larmen, skal du huske at undersøge hotelanmelderne inden du booker!

Vi boede selv i Tonsai Village under vores besøg på Phi Phi-øerne – og vi var vilde med det! Du kan finde hoteller i Tonsai Village her (reklamelink).

 

2. Loh Dalum: For budgetrejsende og backpackere

Lige nord for Tonsai Village ligger Loh Dalum, som teknisk set er en del af hovedbyen. Det tager dermed kun ganske få minutter, at gå mellem områderne.

I Loh Dalum bliver du mødt af høje kalkstensklipper, turkisblåt vand og en fantastisk hvid sandstrand, som er blandt de bedste på Phi Phi-øerne.

Det er desuden et livligt og eksotisk område med et vibrerende natteliv og en skøn østemning. Ikke nok med det, så findes der også en del budgetvenlige hoteller og hostels i området.

Så hvis du er i tvivl om, hvor man skal bo på Phi Phi-øerne for prisvenlige og budgetvenlige overnatningsmuligheder, bør du kraftigt overveje at bo i Loh Dalum!

Som et resultat af områdets placering, er der selvfølgelig også en stort udvalg af restauranter, caféer, barer, natklubber og butikker.

Lyder det skønne område som det perfekte sted på Phi Phi for dig? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Loh Dalum her (reklamelink). Du skal blot klikke på kortet og søge i området mod nord på landtangen.

Loh Dalum - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Laem Tong: For afslappende omgivelser

Trænger du til ultimativ afslapning i fredelige omgivelser? Så er Laem Tong måske det oplagte valg for dig! Laem Tong ligger i det nordøstlige hjørne af Koh Phi Phi Don og er isoleret fra resten af øen.

Det betyder også, at du kun kan komme hertil med båd! Du skal derfor være opmærksom på, at det bliver en del mere besværligt, at komme ind til hovedbyen.

Når det så er sagt, er Laem Tong et naturskønt område, som indbyder til afslappende dage på stranden og sjove vandaktiviteter. Her er der fyldt med luksuriøse resorts, som også egner sig perfekt til romantiske par.

Der er desuden en lille fiskerlandsby, som byder på et par hyggelige restauranter og barer. Udvalget er dog ret begrænset sammenlignet med turistede Tonsai Village.

Drømmer du allerede om de afslappende og rolige omgivelser? Så kan du finde mange dejlige hoteller i Laem Tong her (reklamelink).

 

4. Long Beach: For familier

Undrer du dig over, hvor man skal bo på Phi Phi-øerne som børnefamilie? Så er Long Beach et rigtig godt bud!

Long Beach er beliggende i den sydøstlige ende af Tonsai Bay og er adskilt fra hovedbyen af en stor klippe. Det er muligt at gå ind til hovedbyen, men det er altså en lang og ret besværlig tur.

Det er derimod utroligt nemt, at sejle fra Long Beach til Tonsai Village i båd. Ja, faktisk tager sejlturen kun omkring 5 minutter!

I Long Beach bliver du mødt af en skøn og afslappende atmosfære. Her er der fyldt med fantastiske strande, gode vandaktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Eftersom at Long Beach ligger adskilt fra Tonsai Village og Loh Dalum, er der en mere stille og uturistet atmosfære. Alligevel er der et fint udvalg af restauranter og barer, som primært henvender sig til turister.

Du kan finde lidt hoteller i Long Beach her (reklamelink). Området byder på alt fra ferieresorts til bungalows i alle prisklasser.

Husk at tjekke på kortet, hvorvidt overnatningsstederne nu også ligger i Long Beach. Det er nemlig en forholdsvis lille ø, så søgeresultaterne kan drille en smule engang imellem.

Hvor skal man bo på Phi Phi-øerne - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Evan KrauseUnsplash

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo på Phi Phi-øerne som turist. Har du allerede besøgt Phi Phi-øerne i Thailand? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Phi Phi-øerne:

• 14 Fantastiske Oplevelser på Phi Phi-øerne

Vigtige ting at vide inden rejsen til Thailand

16 Dages Rundrejse i Phuket, Phi Phi og Krabi

… Eller læs alle artikler fra Thailand

Planlæg din rejse til Thailand:

Bestil fly til Thailand (reklamelink)

Bestil hotel i Thailand (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Thailand (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Thailand (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *