Rundrejse i Thailand; 16 dage - Krabi - Rejs Dig Lykkelig

Rundrejse i Thailand: 16 Dage i Phuket, Phi Phi og Krabi

Planlægger du en rundrejse i Thailand? Så må du ikke glemme at tjekke dette rejseforslag til 16 dage i Phuket, Phi Phi og Krabi.

Thailand er et fantastisk rejseland med et overvældende stort antal populære destinationer. Det kan dermed være utroligt svært, at finde ud af, hvor du skal holde ferie.

Heldigvis, behøver du ikke nøjes med, at udvælge én enkelt destination! Det er nemlig forholdsvist nemt, at besøge flere steder på én og samme rejse.

Herunder får du et rejseforslag til en rundrejse i Thailand. Rundrejsen består sammenlagt af 16 dage i Phuket, Phi Phi og Krabi, som er nogle af de mest populære rejsemål i Thailand.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Thailand (reklamelink)

Bestil hotel i Thailand (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Thailand (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Thailand (reklamelink)

 

Højdepunkter på denne rundrejse i Thailand:


Denne 16-dages rundrejse i Thailand giver dig rig mulighed for, at nyde strandlivet i tropiske omgivelser.

Her kan du bruge dine rejsedage på, at sole dig på stranden, bade i vandet, sejle på havet, snorkle og dykke, nyde smuk natur og meget mere.

De tre destinationer byder desuden på rigeligt med forlystelser og spændende oplevelser. Derudover er der selvfølgelig også et bredt udvalg af spisesteder, barer, natklubber og shoppingmuligheder.

Du kan få et hurtigt overblik over dagsprogrammet på denne rundrejse her:

Dag 1-7: Phuket

Dag 7-9: Phi Phi-øerne

Dag 9-16: Krabi

Rundrejse i Thailand; 16 dage - Krabi - Rejs Dig Lykkelig

 


Dagsprogram på 16-dages rundrejse i Thailand:


Dag 1-7: Phuket

Start din ferie på Phuket, som er Thailands største ø. Lufthavnen er beliggende i den nordlige ende af øen imens mange af de populære steder at bo på Phuket er beliggende mod syd.

Du er dermed nødt til, at finde transport fra lufthavnen til dit hotel. Hvis det skal være så nemt som muligt, kan du forudbestille transport fra Phukets lufthavn her (reklamelink).

Ellers kan du også sagtens bestille en taxi eller shuttlebus i lufthavnen. Du skal dog forvente, at der kan være lidt ventetid.

På Phuket vælger de fleste turister at bo i Patong, Kata eller Karon, som er tre populære byer i den sydvestlige ende af øen. Du kan finde mange gode hoteller på Phuket her (reklamelink).

Når du holder ferie på Phuket, kan du glæde dig til lange sandstrande, frodig natur, pulserende byer og gode underholdningsmuligheder.

Her kan du udforske templer og hellige steder, besøge børnevenlige attraktioner, tage på shopping, nyde flotte udsigtspunkter og tage på bådture. Du kan også blot nyde varmen og slappe af på stranden eller ved poolen.


Læs også: 22 Seværdigheder på Phuket

Phuket - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 7-9: Phi Phi-øerne

Efter 7 dage på Phuket er det tid til, at tage videre til Phi Phi-øerne. Den smukke øgruppe består af flere paradisøer, hvoraf det kun er Koh Phi Phi Don som er beboet.

Når du skal til Phi Phi-øerne, kan jeg varmt anbefale denne færge fra Phuket til Phi Phi (reklamelink). Færgen afgår fra en mole ved Phuket Town, som du nemt kan nå frem til ved hjælp af en taxi eller Grab.

Sejlturen tager omkring 2 timer, men husk at være ved molen i god tid. Når du træder i land på Koh Phi Phi Don skal du være opmærksom på, at der skal betales en kontant miljøafgift på cirka 20 Baht pr. person.

Fremme på den smukke paradisø, bliver du mødt af en vaskeægte ø-stemning med tropiske omgivelser, bilfrigader, flot natur og hvide sandstrande.

Ikke nok med det, så er der også en farverig og eventyrlig verden under havoverfladen. Ja, faktisk er Phi Phi-øerne et af de bedste steder til dykning og snorkling i hele Thailand.

Phi Phi-øerne byder på mange forskellige overnatningsmuligheder. Du kan finde et godt og varieret udvalg af hoteller på Phi Phi-øerne her (reklamelink).


Læs også: 14 Gode Oplevelser på Phi Phi-øerne

Rundrejse i Thailand; 16 dage - Phi Phi-øerne - Rejs Dig Lykkelig

 

Dag 9-16: Krabi

Efter to dejlige dage på Phi Phi-øerne, kan du tage en færge videre til Krabi på den modsatte side af bugten.

Du kan f.eks. bestille denne færge fra Phi Phi-øerne til Krabi (reklamelink). Husk at bestille på forhånd, da der kan være udsolgt. Færgen afgår fra Tonsai Pier i Tonsai Village, og sejlturen tager cirka 1,5 time.

Når du ankommer til molen i Krabi, er der et stykke vej til byerne. Det er dermed en god idé, at takke ja til tilbuddet om, at tilkøbe transfer til dit hotel.

I Krabi vælger de fleste turister, at bo i Ao Nang, som er en meget populær turistby. Der findes dog også andre muligheder såsom Krabi by og Railay Beach. Du kan finde hoteller i Krabi her (reklamelink).

Krabi er især en meget populær destination i Thailand for børnefamilier. Her er der fyldt med lange sandstrande, små templer, farverige markeder og meget mere.

Der er desuden også rig mulighed for, at dyrke vandaktiviteter samt at tage på bådture og udflugter til skønne områder i nærheden.

Når ferien lakker mod enden, kan du enten tage flyet hjem fra Krabi Lufthavn eller Phuket lufthavn. Hvis du vælger sidstnævnte, kræver det dog en køretur på nogle timer.

Heldigvis, kan du nemt bestille transfer fra Krabi til Phuket i boderne rundt omkring i byerne. Hvis du vil være sikker på at nå flyet, er det en god idé, at den sidste nat er på et hotel nær Phuket Airport.


Læs også: 19 Sjove ting at lave i Krabi
Læs også: Hvor skal man bo i Krabi?

Krabi - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Taweeroj EawpanichUnsplash

Det var alt i dette rejseforslag til en 16-dages rundrejse i Thailand, hvor du både kommer forbi Phuket, Phi Phi-øerne og Krabi.

Du kan nemt tilpasse og justerer rejseforslaget, således at det passer bedst muligt til dine ønsker og varigheden af din ferie. Jeg håber, at du får en helt fantastisk og uforglemmelig rejse til Smilets Land!

Læs flere artikler fra Thailand:

• De Bedste Rejsemål i Thailand

Vigtige ting at vide inden rejsen til Thailand

… Eller læs alle artikler fra Thailand

Planlæg din rejse til Thailand:

Bestil fly til Thailand (reklamelink)

Bestil hotel i Thailand (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Thailand (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Thailand (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *