Hvor skal man bo i Verona - Veronetta - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Verona?

Leder du efter de bedste steder at bo i Verona som turist? Glem ikke at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i Verona, Italien.

Verona ligger i det nordlige Italien og er nok mest kendt som stedet, hvor Romeo og Julies kærlighedshistorie fandt sted.

Den charmerende italienske by gemmer også på en lang og spændende historie. Ja, faktisk er det nemt, at bruge dagevis på, at udforske de mange historiske attraktioner og den smukke arkitektur.

Som et resultat heraf, er Verona en meget populær by! Det er dermed en god idé, at booke din overnatning i god tid på forhånd.

Hvis du mangler inspiration til, hvor du skal finde et hotel, er der heldigvis hjælp på vej! Herunder får du en guide til, hvor man skal bo i Verona som turist.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Verona (reklamelink)

Bestil hotel i Verona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Verona (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Verona (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Verona?


1. Det Historiske Centrum: For førstegangsrejsende

Hvis du besøger Verona for første gang bør du kraftigt overveje, at finde et hotel i det historiske centrum.

Det historiske centrum fungerer som Veronas hjerte og består af et forholdsvist kompakt område, der emmer af romantik og historie.

Overalt bliver du mødt af smalle gader, historiske huse, gamle pladser, storslåede kirker og imponerende arkitektur. Det er også her du finder mange af byens største must-see seværdigheder.

Det er dermed ikke helt uden grund, at det historiske centrum er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Områdets store popularitet er også medvirkende til, at der er et endeløst udvalg af butikker, restauranter, caféer og barer samt horder af turister. Find hoteller i Veronas centrum her (reklamelink).

Det Historiske Centrum - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Porta Nuova: For natteliv

Porta Nuova kaldes også for Citadella og er placeret lige syd for det historiske centrum. Som et resultat heraf, er det beliggende i gåafstand til mange af Veronas største attraktioner.

Det er også her du finder hovedbanegården, hvorfra du nemt kan tage på dagsture til andre populære byer såsom Venedig.

Porto Nuova byder desuden på et godt udvalg af restauranter, barer og natklubber. Det er dermed et oplagt sted at bo i Verona, hvis du gerne vil udforske nattelivet.

Du kan med fordel kigge efter hoteller i Porta Nuova her (reklamelink). Bemærk, at det er et populært kvarter. Det er dermed en god idé, at booke din overnatning i god tid på forhånd.

 

3. Veronetta: For budgetrejsende

Undrer du dig over, hvor man skal bo i Verona som budgetrejsende? Så er Veronetta et rigtig godt bud!

Veronetta er beliggende på den østlige bred af floden, der slænger sig tværs gennem Verona. Heldigvis, er bydelen dog forbundet til det historiske centrum ved hjælp af et par gamle broer.

I Veronetta bliver du mødt af smalle gader, historiske bygninger, farverige huse, dejlige haver og fantastiske udsigter.

Det er også her du finder byens universitet, der bidrager til en levende og ungdommelig atmosfære. Der er desuden et bredt udvalg af gode spisesteder samt et livligt natteliv.

Veronetta byder på en del budgetvenlige overnatningsmuligheder. Du kan få et overblik over de mange hoteller i Veronetta her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Verona - Veronetta - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Borgo Trento: For familier

Borgo Trento ligger lige vest for det historiske centrum og er et fantastisk sted at bo i Verona for børnefamilier.

Her bliver du nemlig mødt af et roligt og autentisk beboelseskvarter, som alligevel ligger tæt på centrum. Overalt bliver du mødt af grønne parker, hyggelige bagerier, selvstændige butikker og italienske spisesteder.

Eftersom at området er knap så turistet, er der heller ikke så mange overnatningssteder. Når det så er sagt, får du til gengæld god værdi for pengene i forhold til i centrum.

Vil du gerne bo i det familievenlige kvarter? Så kan du med finde en del gode hoteller i Borgo Trento her (reklamelink).

 

5. San Zeno: For cool lokalstemning

Er du på udkig efter, hvor man skal bo i Verona for at nyde en cool italiensk lokalstemning? Så er San Zeno formentligt et af de bedste steder at bo for dig!

San Zeno ligger lidt længere væk fra centrum og byder dermed på en mere tilbagelænet og autentisk atmosfære.

Det skønne beboelseskvarter byder ikke på så mange turister og seværdigheder. Alligevel er der lidt kirker og markeder, som er værd at udforske. Der er også mange traditionelle italienske restauranter.

San Zeno byder desværre ikke på så mange hoteller, men der er da alligevel lidt. Du kan kigge efter hoteller i San Zeno her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Verona - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Verona som turist. Kender du andre gode kvarterer og områder? Hvor drømmer du mest om at overnatte? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Italien:

• 22 Must-See Seværdigheder i Verona

• De Bedste Rejsemål i Italien

• Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Italien

… Eller læs alle artikler fra Verona eller Italien

Planlæg din rejse til Verona:

Bestil fly til Verona (reklamelink)

Bestil hotel i Verona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Verona (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Verona (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *