Indendørs oplevelser og aktiviteter i Herning - www.rejsdiglykkelig.dk

Indendørs Oplevelser i Herning

Leder du efter sjove ting at lave i Herning i regnvejr? Glem ikke at tjekke denne liste med nogle af de bedste indendørs oplevelser i Herning.

Det danske vejr er ikke ligefrem til at prale af, desværre. Det er ingen hemmelighed at det kan være svært at finde sjove ting at lave i regnvejr. Heldigvis er Herning efterhånden ved at være så stor en by, at der langsomt kommer flere aktiviteter til byen.

Udbuddet af indendørs oplevelser i Herning er dermed også blevet større end det var for bare 10 år siden. Det er netop derfor at jeg har lavet denne liste med nogle af de bedste indendørs oplevelser i Herning. Disse oplevelser er helt perfekte til det dårlige vejr i Danmark, der sommetider virker til at fortsætte i en uendelighed.


Læs også: 14 oplevelser i Herning

Indendørs oplevelser i Herning - Rejsdiglykkelig.dk

 

Indendørs oplevelser i Herning:
1. DGI Huset

DGI Huset i Hernings centrum er et topmoderne højhus med mange indendørs aktiviteter. Her kan du f.eks. besøge det store vandkulturhus med et badeland og wellness center. Badelandet består af 4 forskellige bassiner, som er henholdsvis et springbassin, børnebassin, varmtvandsbassin og et ellipsebassin. Derudover er der også et spabad og en afslappende wellnessafdeling.

Hvis du er den aktive type, kan du besøge DGI Husets fitnesscenter, der har et stort udbud af topmoderne træningsmaskiner. Der er også mange forskellige typer holdtræning dagligt. Hvis du kommer langvejsfra, er der rig mulighed for at overnatte på DGI Husets hotel med 152 værelser, hvilket gør det til Hernings største hotel.

DGI Huset - Rejsdiglykkelig.dk

 

2. Herning Bibliotek

Herning Bibliotek er beliggende i Herning gågade og er et topmoderne bibliotek, der åbnede dørene i 2014. Der var ikke så meget at prale af ved det gamle bibliotek, men nu kan Herningenserne være stolte over, at have Region Midtjyllands Centralbibliotek.

Det kommer nok ikke som et chok at det er muligt at låne bøger, film, spil og cd’er på biblioteket. Men vidste du, at børnebiblioteket er et spændende sted at gå på opdagelse for børnene? Eller at du kan låne en PC, læse dagens avis, slappe af i caféen eller bruge biblioteket som studieplads. Herning Bibliotek tilbyder desuden mange forskellige aktiviteter og arrangementer hver uge.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Bibliotek - Rejsdiglykkelig.dk3. Baboon City

En af de bedste indendørs oplevelser i Herning, er et besøg i Baboon City. Danmarks største indendørs forlystelsescenter byder på utallige sjove faciliteter for børn såvel som voksne. Her kan du finde hoppeborge, trampoliner og rutsjebaner til børn i alle aldre. Der er også radiobiler, karaoke, minigolf, rodeotyr, sumobrydning, spillemaskiner, massagestole og meget mere.

Entreen til Baboon City er 115 kr. pr. person. Det er dog gratis for børn under 2 år. Når du har betalt for indgangen, har du fri adgang til stort set alle Baboon Citys faciliteter i 4 timer. Hvis du vil have mere tid, kan du betale 15 kr. ekstra pr. person pr. ekstra time. Tidsbegrænsningen giver mere plads til nye gæster, så legelandet ikke bliver overfyldt.

Baboon City - Rejsdiglykkelig.dk

 

4. Skøjteløb på Kvik Hockey Arena

Hvis du besøger Herning i vinterhalvåret, må du ikke glemme at besøge Kvik Hockey Arena. Her kan du skøjte på Hernings store indendørs skøjtebane, der også bruges af ishockeyklubben Herning Blue Fox. Det offentlige skøjteløb foregår hver søndag om formiddagen og aftenen.

Formiddagen er populær blandt familier imens aftenen er populær blandt unge og voksne. Det er en af de bedste indendørs oplevelser i Herning i vinterhalvåret, selvom det er en kold fornøjelse. Husk masser af varmt tøj, når du skal ind og teste dine balanceevner på isen. Det er muligt at låne kunstskøjter og ishockeyskøjter mod et mindre beløb.

Indendørs oplevelser i Herning - Kvik Hockey Arena - Rejsdiglykkelig.dk

 

5. Herning Go-Kart Center

Herning Go-Kart Center er Midtjyllands største indendørs gokart-bane og arrangerer forskellige former for løb med op til 8 gokarts ad gangen. Banen er spændende og varieret med flere skarpe sving og et par langsider, hvor du kan få det maksimale ud af gokarten med en tophastighed på 60 km/t.

Centret har en kiosk og en café, hvor du kan købe lidt forfriskninger efter din køretur på banen. Hvis du er en fartdjævel er der ingen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted.

Herning Go-Kart Center - Rejsdiglykkelig.dk

 

6. Museer

Der ligger flere forskellige museer i Herning med kunst og historie på programmet. Du kan bl.a. besøge HEART med sin samtidskunst eller Carl Henning Pedersen & Else Alfelts Museum med flere tusinde værker. Du kan også besøge Frilandsmuseet Herning, der tager dig med tilbage til en svunden tid.

Af andre gode museer og kunstgallerier i Herning, kan der også nævnes Tekstilmuseet og AutoGalleriet. Der findes mange andre museer i Herning og dette var blot et lille udpluk. Hvis du er interesseret i et museumsbesøg i Herning, er der hvert fald rigeligt at vælge imellem.

Indendørs oplevelser i Herning - Museer - Rejsdiglykkelig.dk

 

7. Herning Bowlinghal

Herning Bowlinghal byder på 14 gode bowlingbaner og et mindre cafeteria. Bowling er uden tvivl en af de bedste indendørs aktiviteter i Herning, hvor hele familien kan være med. Hver fredag og lørdag aften efter kl. 21.00 kan du desuden spille Power Ball, hvor du vinder alkohol eller sodavand på rød kegle.

Bowlinghallen er ikke så stor og moderne, men den er helt okay til en sjov aften med familien eller vennerne. Du kan også besøge Bowlingcenter Ikast eller Big Bowl Brande, der kun ligger en kort køretur fra Herning.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Bowlinghal - Rejsdiglykkelig.dk

 

8. Vizz

Vizz er beliggende i HerningCentret og reklamerer med at være Hernings hyggeligste indendørs legeland. Det er det perfekte sted til at brænde noget af børnenes krudt af under shoppingturen og give dem en sjov dag. Det er især et oplagt sted at besøge med mindre børn. Entreen er kun 30 kr. pr. person for en dag.

Vizz byder på et småbørnsområde med små rutsjebaner og skumdyr til de mindste, men der er også en 2-etagers legeborg, boldrum, tre rutsjebaner, trampolin, playstation, spillemaskiner og meget mere. Imens børnene leger, kan de voksne slappe af i Vizz relax lounge. Vizz byder også på en familierestaurant med udmærket hjemmelavet mad.

Vizz - Rejsdiglykkelig.dk

 

9. Huset no. 7

Huset no. 7 er et kulturhus i Herning, der har en kreativ tilgang til at lave aktiviteter og events. De fokuserer meget på at borgerne i Herning skal have det godt og socialiserer sig med andre. Derfor tilbyder de flere forskellige kreative værksteder og sociale aktiviteter i deres café. Huset no. 7 har et motto som lyder på, at der er plads til alle og at man altid er velkommen i Huset no. 7. 

10. HerningCentret

HerningCentret er uhyre populært og er tidligere blevet kåret til at være Danmarks bedste shoppingcenter med sine 80 butikker og spisesteder. Her finder du et stort og varieret udvalg af butikker for hele familien. Det er nemt at bruge mange timer i HerningCentret, som er en af de bedste indendørs oplevelser i Herning.

I løbet af året afholdes der mange sjove events og udstillinger for de besøgende. Centertorvet kan i perioder være fuld af dinosaurer, lego, blomster eller en stor indendørs kælkebakke. Flere gange om året er der desuden Open by Night i centergangene og Bagagerumsmarked i kælderen. HerningCentret har åben hver dag med forbehold for ændringer på helligdage.

Indendørs oplevelser og aktiviteter i Herning - Herning Centret - www.rejsdiglykkelig.dk

 

11. Locked – Escape Room 

Locked Escape Room er beliggende i det grå gamle højhus og er en af de nyere oplevelser i Herning. Her bliver du låst inde i et skummelt rum med dit hold og har herefter 60 minutter til at løse gåderne for at slippe ud igen. Det handler i høj grad om samarbejde, så I kan finde ledetrådene, der fører jer videre i spillet. Det er både en sjov, udfordrende og spændende oplevelse, der er perfekt til teambuilding.

Det er ikke en helt billig oplevelse og kan gøres meget billigere i udlandet. Det koster mellem 695-795 kr. for et rum i 60 minutter og der må højest være 5 personer pr. rum. Entreprisen er dog ikke så slem, hvis I er 4-5 personer. Uanset hvad, er det en af de sjoveste indendørs oplevelser i Herning for voksne.

Indendørs oplevelser og aktiviteter i Herning - Locked Escape Rooms - www.rejsdiglykkelig.dk

 

12. Sportscenter Herning

Sportscenter Herning bliver også kaldt for Holing hallerne og er et idrætsanlæg med gode muligheder for indendørs aktiviteter i Herning. Her kan du spille badminton, squash, tennis, håndbold, fodbold, volleyball og meget mere. Du kan også prøve flere forskellige former for kampsport eller boksning. Sportscentret har desuden et skydeanlæg, hvor du kan prøve at skyde med en riffel, pistol eller bue.

Sportscenter Herning - www.rejsdiglykkelig.dk

 

13. Herning Svømmehal

Herning Svømmehal er Danmarks største indendørs svømmehal og byder på 8 forskellige bassiner såsom børnebassin, undendørsbassin, springbassin og undervisningsbassiner. Der er også saunaer, koldtvandsbassiner, solarium, motionsrum og en café. Udendørs er der desuden petanquebaner, beach volleybaner, basketballbane og hoppepuder.

Du skal være opmærksom på at det ikke er Danmarks største badeland, men Danmarks største svømmehal. Der mangler desværre mange af de faciliteter, der findes i de store badelande. På trods af det, er det stadig en hyggelig indendørs oplevelse i Herning på en gråvejrsdag.

Indendørs oplevelser i Herning - Herning Svømmehal - Rejsdiglykkelig.dk

 

14. Kultur Fabrikken

Kultur Fabrikken i Herning har samlet alle urbane sportsgrene under samme tag. Her kan du både prøve skating, klatring, parkour, MMA, thai boksning og meget mere. Bagefter kan du slappe af på caféen, der er hjem til en scene samt bordfodbold, et poolbord og et afslapningsområde.

Kultur Fabrikken er et besøg værd og er faktisk hele Danmarks største indendørscenter for skating, klatring og parkour. En dagsbillet til Kultur Fabrikken i Herning koster 50 kr. pr person.

Oplevelser i Herning - Kultur Fabrikken - Rejsdiglykkelig.dk

 

15. BioCity Herning

Hvem vil ikke gerne se en god film på en gråvejrsdag? Det er hvert fald den oplagte aktivitet i dårligt vejr! Hop ind i biografen i Herning, som hedder BioCity Herning og nyd en film på storskærm. Her er der et varieret udvalg af de nyeste film, der kan ses i én af de seks sale med luksuslænestole og Dolby Sorround.

Kiosken har et stort udvalg af slik samt popcorn og sodavand. Hvis du er medlem af Nordisk Film Biografer, kan du endda optjene point og besparelser hver gang du er i biografen. Husk at udnytte det, da du kan købe gratis biografbilletter med pointene. Du kan se BioCity Hernings spilletider her.

Indendørs oplevelser i Herning - BioCity Herning - Rejsdiglykkelig.dk16. MCH Herning

Du har sikkert allerede hørt om MCH Herning, der er Skandinaviens største messe- og udstillingscenter. MCH råder over Messecentret, Kongrescentret, MCH Arena og Jyske Bank Boxen i Herning. Her bliver der arrangeret store messer, sportsbegivenheder, udstillinger, kulturelle arrangementer, teaterforestillinger, musicals, foredrag, koncerter med internationale navne og meget mere.

Her kan du f.eks. tage ind og se FC Midtjylland spille en fodboldkamp i MCH Arena, tage til koncert med Arianna Grande eller besøge Danmarks største Outlet-Messe. Der sker næsten altid noget i MCH, så det er bare med at holde øje med udvalget af MCH’s arrangementer når du er i byen.

MCH - Rejsdiglykkelig.dk

 

17. Hermans Hule

Hermans Hule er Hernings nyeste legeland og er det perfekte sted til en sjov dag med mindre børn. Her finder du klatrestativer med rutsjebaner, kanonrum med skumgummi kugler, mini fodboldbane, mini biograf, små køretøjer og legesager. Imens børnene leger, kan de voksne slappe af i de bløde sofaer eller lænestole.

Entreen til Hermans Hule er 100 kr. pr. barn imens der er gratis entre for voksne. Du skal dog være opmærksom på at du kan købe et adgangskort til alle Hermans Huler i Danmark til højest 85 kr. pr. barn pr. måned. Der er desuden mulighed for rabat, hvis du har flere børn.

Indendørs oplevelser i Herning - Hermans Hule - Rejsdiglykkelig.dk

 

18. Ikast Svømmecenter

Ikast Svømmecenter ligger cirka 13 kilometer fra Herning og er et udmærket mindre badeland for hele familien. Her kan du plaske rundt i det subtropiske vandland, svømme et par baner i sportsbassinet, hygge i varmtvandsbassinet eller slappe af i boblebadet.

Der er masser af faciliteter og du kan både finde en grotte med vandfald, modstrømskanal, vandrutsjebane, vipper, klatrevæg og meget mere. I Ikast Svømmecenter er der også en wellness-afdeling, hvor du kan få løsnet musklerne og slappe af i en infrarødkabine, dampbad, boblebad, sauna og solarie.

Hvis sulten melder sig, kan du nyde et let måltid i caféen. En tur i Ikast Svømmecenter koster 55 kr. for voksne og 30 kr. for børn. De billige priser er bestemt til at have med at gøre. Det er helt klart en af de bedste indendørs oplevelser i Herning og omegn.

Ikast Svømmecenter - Rejsdiglykkelig.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.