Indendørs oplevelser og aktiviteter i Herning - www.rejsdiglykkelig.dk

Indendørs Oplevelser i Herning

Leder du efter sjove ting at lave i Herning i regnvejr? Glem ikke at tjekke denne liste med nogle af de bedste indendørs oplevelser i Herning.

Det danske vejr er ikke ligefrem til at prale af, desværre. Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært, at finde sjove ting at lave i regnvejr.

Heldigvis, er Herning efterhånden ved at være en stor by med mange sjove aktiviteter for store såvel som små.

Det betyder også, at der er kommet mange flere indendørs oplevelser i Herning end hvad der var for bare 10 år siden. Det er netop derfor, at jeg har samlet en liste med nogle af de bedste indendørs oplevelser i Herning.

De mange oplevelser på listen er perfekte til det dårlige vejr i Danmark, der sommetider virker til at fortsætte i en uendelighed.


Læs også: 20 Gode Seværdigheder i Herning

Indendørs oplevelser i Herning - Rejsdiglykkelig.dk

 

Indendørs Oplevelser i Herning:


1. DGI Huset

DGI Huset er beliggende i Herning centrum og er et topmoderne højhus med mange sjove indendørs aktiviteter. Her kan du bl.a. besøge det store vandkulturhus med et badeland og wellnesscenter.

Badelandet består af 4 forskellige bassiner, som er henholdsvis et springbassin, børnebassin, varmtvandsbassin og et ellipsebassin.

Wellnesscentret byder til gengæld på et stort udvalg af afslappende spafaciliteter, herunder saunaer, massage og lysterapi.

Hvis du er den aktive type, kan du også besøge DGI Husets fitnesscenter. Her kan du finde et stort udvalg af topmoderne træningsmaskiner samt daglig holdtræning.

Ikke nok med det, så byder DGI Huset også på et hotel med 152 værelser, hvilket gør det til Hernings største hotel (reklamelink).

DGI Huset - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Herning Bibliotek

I Herning gågade finder du Herning Bibliotek, som åbnede dørene tilbage i 2014.

Der var ikke så meget at prale af ved det gamle bibliotek, men nu kan Herningenserne være stolte over, at have Region Midtjyllands Centralbibliotek.

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at det selvfølgelig er muligt at låne bøger, film, spil og cd’er på biblioteket. Men vidste du, at børnebiblioteket er et spændende sted at gå på opdagelse for børnene?

Du kan også låne en PC, læse dagens avis, slappe af i caféen eller bruge biblioteket som studieplads. Der afholdes desuden forskellige aktiviteter og arrangementer hver uge.

Indendørs Oplevelser i Herning - Herning Bibliotek - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Baboon City

Baboon City er Danmarks største indendørs forlystelsescenter. Det er dermed også en af de bedste indendørs seværdigheder og oplevelser i Herning.

Her finder du mange sjove faciliteter, som nok mest henvender sig til børn. Det skal dog lige siges, at der også er mange sjove ting at lave for voksne med barnlige sjæle.

Du kan prøve alt fra hoppeborge, trampoliner, rutsjebaner og små køretøjer til radiobiler, karaoke, minigolf, rodeotyr, spillemaskiner og meget mere.

Når du har betalt for entréen, har du fri adgang til (næsten) alle Baboon Citys faciliteter i 4 timer. Tidsbegrænsningen giver plads til nye gæster, så legelandet ikke bliver overfyldt.

Baboon City - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Skøjteløb på Kvik Hockey Arena

Hvis du er i Herning i vinterhalvåret, er du simpelthen nødt til, at besøge Kvik Hockey Arena i Holing.

Her kan du skøjte på Hernings store indendørs skøjtebane, der normalt benyttes af ishockeyklubben Herning Blue Fox. Det offentlige skøjteløb foregår på udvalgte tidspunkter de fleste søndage i vinterhalvåret.

Du kan enten skøjte om formiddagen, som er yderst populær for familier eller om aftenen, som er yderst populær blandt unge og voksne.

Selvom at det er en kold fornøjelse, er det en af de bedste indendørs oplevelser i Herning i vinterhalvåret. Det er muligt, at låne skøjter derinde mod et mindre beløb. Husk varmt tøj!

Indendørs Oplevelser i Herning - Kvik Hockey Arena - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Herning Go-Kart Center

Herning Go-Kart Center er Midtjyllands største indendørs gokart-bane og arrangerer forskellige former for løb med op til 8 gokarts ad gangen.

Banen er spændende og varieret med flere skarpe sving og et par langsider, hvor du kan få det maksimale ud af gokarten med en tophastighed på 60 km/t.

Centret har også en kiosk og en café, hvor du kan købe lidt forfriskninger efter din køretur på banen. Hvis du er lidt af en fartdjævel, er der ingen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted!

Indendørs Oplevelser i Herning - Gokart - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Museer

Der ligger mange forskellige museer i Herning med kunst og historie på programmet. Du kan bl.a. besøge HEART med sin samtidskunst eller Carl Henning Pedersen & Else Alfelts Museum med flere tusinde værker.

Du kan også besøge Frilandsmuseet Herning, der tager dig med tilbage til en svunden tid med gammeldags landsbystemning.

Af andre gode museer og gallerier, kan der også nævnes Tekstilmuseet og AutoGalleriet.

Der findes også mange andre museer i Herning, men dette var blot et lille udpluk. Hvis du er interesseret i et museumsbesøg, er der hvert fald rigeligt at vælge imellem.

Museer - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Herning Bowlinghal

Hvis du leder efter sjove indendørs oplevelser i Herning for hele familien, bør du kraftigt overveje at besøge Herning Bowlinghal. Her finder du 14 bowlingbaner og et mindre cafeteria.

Hver fredag og lørdag aften efter kl. 20.00, kan du desuden spille Power Bowling, hvor du vinder alkohol eller sodavand på rød/grøn kegle.

Hvis du hellere vil prøve bowling et andet sted, kan du også besøge Big Bowl Brande, der kun ligger en kort køretur fra Herning.

Indendørs Oplevelser i Herning - Bowling - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Vizz

Vizz er beliggende i HerningCentret og reklamerer med, at være Hernings hyggeligste indendørs legeland.

Det egner sig bedst til mindre børn, der trænger til at et par sjove timer imens de får brændt lidt krudt af.

Legelandet byder bl.a. på en 2-etagers legeborg, boldrum, rutsjebaner, trampolin, PlayStation, spillemaskiner og meget mere. Der er også et småbørnsområde med små rutsjebaner og skumdyr til de mindste.

Imens børnene leger, kan de voksne slappe af i Vizz relax lounge. Der er også en familierestaurant med udmærket mad.

Vizz - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Huset no. 7

Huset no. 7 er et kulturhus i Herning, der har en kreativ tilgang til at lave aktiviteter og events. De fokuserer meget på, at borgerne i Herning skal have det godt og socialiserer sig med hinanden.

Det er også netop derfor, at de tilbyder deltagelse på flere forskellige kreative værksteder samt sociale aktiviteter i deres café.

Huset no. 7 har et motto som lyder på, at der er plads til alle og at man altid er velkommen i Huset no. 7. Det er netop derfor, at det er et godt sted at hænge ud på en regnvejrsdag.

 

10. HerningCentret

HerningCentret er et indendørs shoppingcenter med 80 butikker og spisesteder. Det er så populært, at det faktisk besøges af folk langvejsfra.

Det er da heller ikke helt uden grund, da centret tidligere er blevet kåret til, at være Danmarks bedste shoppingcenter.

Når du besøger HerningCentret, bliver du mødt af et stort og varieret udvalg af butikker for hele familien. I løbet af året afholder centret desuden mange sjove events og udstillinger.

På Centertorvet kan du i perioder møde dinosaurer og cirkusartister, bygge Lego, dufte til blomster og meget mere. Flere gange om året afholdes der desuden Open by Night og Bagagerumsmarked.

Indendørs Oplevelser i Herning - HerningCentret - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Locked – Escape Room 

Locked Escape Room er en af de nyere oplevelser i Herning. Her bliver du låst inde i skummelt rum sammen med dine holdkammerater, hvorefter I har 60 minutter til at løse gåderne og slippe ud igen.

Undervejs handler det om, at samarbejde om at finde ledetrådene, der kan fører jer videre gennem i spillet.

Det er både en sjov, udfordrerne og spændende aktivitet, som er perfekt til teambuilding. Det er helt klart en af de sjoveste indendørs oplevelser i Herning på en gråvejrsdag.

Locked Escape Room - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Sportscenter Herning

Sportscenter Herning bliver også kaldt for Holing hallerne og er et stort idrætsanlæg med gode muligheder for indendørs aktiviteter og oplevelser i Herning.

Her kan du spille badminton, squash, tennis, håndbold, fodbold, volleyball og meget mere. Du kan også prøve flere forskellige former for kampsport eller boksning.

Sportscentret har desuden et skydeanlæg, hvor du bl.a. kan prøve kræfter med, at skyde med en riffel, pistol eller bue.

Indendørs Oplevelser i Herning - Sportscenter Herning - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Herning Svømmehal

Herning Svømmehal er Danmarks største indendørs svømmehal. Her finder du 8 forskellige bassiner, som bl.a. inkluderer et børnebassin, udendørsbassin, springbassin og undervisningsbassiner.

Du kan også finde saunaer, koldtvandsbassiner, solarium, motionsrum og en café. Udendørs er der desuden petanquebaner, beachvolleybaner, en basketballbane og hoppepuder.

Vær opmærksom på, at det IKKE er Danmarks største badeland, men derimod Danmarks største svømmehal.

Der mangler desværre mange af de faciliteter, der findes i de store badelande. På trods heraf, er det stadig en af de hyggeligste indendørs oplevelser i Herning.

Indendørs Oplevelser i Herning - Herning Svømmehal - Rejs Dig Lykkelig

 

14. Kultur Fabrikken

Kultur Fabrikken bliver også kaldt for Terminalen, og har samlet alle urbane sportsgrene under samme tag.

Her kan du prøve skating, klatring, parkour, MMA, thai boksning og meget mere. Bagefter kan du slappe af på caféen, der byder på en scene, bordfodbold, billardbord og et afslapningsområde.

Kultur Fabrikken er faktisk Danmarks største indendørscenter for skating, klatring og parkour.

Der hersker dermed ingen tvivl om, at det er en af de bedste indendørs seværdigheder og oplevelser i Herning for børn og unge.

Kulturfabrikken - Rejs Dig Lykkelig

 

15. BioCity Herning

Hvem vil ikke gerne se en god film på en gråvejrsdag? Det er hvert fald den oplagte aktivitet i dårligt vejr! Hop ind i biografen i Herning, som hedder BioCity Herning og nyd en film på storskærm.

Her er der et varieret udvalg af de nyeste film, der kan ses i én af de seks sale med luksuslænestole og Dolby Sorround.

I kiosken finder du et bredt og varieret udvalg af slik, men der er selvfølgelig også popcorn og sodavand.

Indendørs Oplevelser i Herning - BioCity Herning - Rejs Dig Lykkelig

 

16. MCH Herning

Du kender sikkert allerede til MCH Herning, der er Skandinaviens største messe- og udstillingscenter. Det råder både over Messecentret, Kongrescentret, MCH Arena og Jyske Bank Boxen i Herning.

Her bliver der bl.a. arrangeret messer, sportsbegivenheder, udstillinger, kulturelle arrangementer, teaterforestillinger, foredrag og koncerter med internationale kunstnere.

Oplev når FC Midtjylland spiller en fodboldkamp, tag til koncerter med verdensberømte kunstnere eller besøg messer, såsom Danmarks største outletmesse.

Der sker næsten altid noget i MCH, så det er bare med, at holde øje med arrangementerne når du er i byen.

MCH - Rejs Dig Lykkelig

 

17. Hermans Hule

Hermans Hule er et forholdsvist nyt legeland i Herning, der er perfekt til mindre børn. Det er også netop derfor, at det er med på listen over de bedste indendørs oplevelser i Herning.

I Hermans Hule finder du klatrestativer med rutsjebaner, kanonrum med skumgummi kugler, mini fodboldbane, mini biograf, små køretøjer, legesager og meget mere.

Imens børnene leger, kan de voksne med fordel slappe af i de bløde sofaer og lænestole inde i legelandet.

Indendørs Oplevelser i Herning - Hermans Hule - Rejs Dig Lykkelig

 

18. Ikast Svømmecenter

Ikast Svømmecenter ligger omkring 13 kilometer øst for Herning og er et godt badeland for hele familien.

Her kan du plaske rundt i det subtropiske vandland, svømme et par baner i sportsbassinet, hygge i varmtvandsbassinet eller slappe af i boblebadet.

Det populære badeland byder desuden på en vandrutsjebane, vandfaldsgrotte, modstrømskanal, udspringsvipper, klatrevæg og meget mere.

Der er også en wellness-afdeling, hvor du kan slappe af i en infrarødkabine, dampbad, boblebad, sauna og solarie.

Ikast Svømmecenter - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste indendørs oplevelser i Herning.

Hvad er dine favoritoplevelser i Herning på en gråvejrsdag? Kender du andre sjove indendørs aktiviteter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Herning og omegn:

• 20 Gode Seværdigheder i Herning

• 26 Sjove Oplevelser i Midtjylland

• 15 Seværdigheder i Silkeborg

• Populære Sommerhusområder i Jylland

• 24 Utrolige Oplevelser i Jylland

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *