De Bedste Steder til Shopping i Krakow - Rejs Dig Lykkelig

Krakow Shopping Guide: Bedste Steder til Shopping i Krakow

Leder du efter shopping i Krakow? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Krakow, Polen.

Krakow er ikke ligefrem kendt som en af Europas bedste shoppingbyer. Alligevel er der fyldt med gode shoppingmuligheder, hvor du kan svinge kreditkortet indtil det gløder.

Hvis du har planer om at besøge den polske storby, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du nemlig en guide med en liste over de bedste steder til shopping i Krakow, Polen.

Inden du forsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel med must-see seværdigheder i Krakow.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Krakow (reklamelink)

Bestil hotel i Krakow (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Krakow (reklamelink)

Bestil biludlejning i Krakow (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Krakow (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Krakow:


1. Florinska Street

Det er ganske enkelt umuligt, at lave en liste over de bedste steder til shopping i Krakow uden at nævne Florinska Street.

Den populære shoppinggade går også under navnet Ulica Florianska. Den strækker sig fra St. Florian’s Gate til markedspladsen i den gamle bydel.

Florianska Street er fyldt med små butikker, men der er også mange gode restauranter, caféer og barer. Der er altid fyldt med liv og turister, så priserne er generelt dyrere end mange andre steder i Krakow.

Florinska Street - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Factory Krakow

Factory Krakow er et outletcenter, som er placeret lidt uden for byen. Centret byder på mere end 100 butikker, der spænder over alt fra Adidas, Nike og Converse til Calvin Klein, Tommy Hilfiger og endda ONLY.

Eftersom at Factory Krakow er et outletcenter, kan du spare et sted mellem 30-70% i rabat på alle varer.

Det er dermed et af de bedste steder til shopping i Krakow, hvis du er på udkig efter mærkevarer til billige priser.

 

3. Galeria Krakowska

Ved siden af hovedbanegården i Krakows centrum finder du Galeria Krakowska, som er byens største og mest populære shoppingcenter. Her kan du shoppe i omkring 250 butikker med alt fra internationale til lokale varer.

De mange butikker inkluderer bl.a. Adidas, Nike, Mango, Zara, H&M, New Yorker, Hugo Boss, Michael Kors og mange andre.

Der er også et godt udvalg af restauranter og fastfoodkæder, hvor du kan holde en lille pause fra shoppingen.

De Bedste Steder til Shopping i Krakow - Galeria Krakowska - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Bonarka City Center

Et andet populært shoppingcenter i Krakow er Bonarka City Center, som ligger lidt uden for byens centrum. Her er der omkring 230 butikker, servicefaciliteter og restauranter.

I Bonarka City Center kan du svinge kreditkortet i et stort udvalg af internationale og mindre kendte forretninger.

Her kan du bl.a. shoppe i Bershka, Tezenis, Reserved, Deichmann, Foot Locker, C&A, Zara, Triumph, Levi’s og mange andre butikker.

 

5. Klædehallen

Klædehallen kaldes også Sukiennice og er beliggende centralt på markedspladsen i den gamle bydel.

Det fungerede engang som Krakows vigtigste handelscentrum, men er i dag blevet transformeret til et turistcentrum. Her er der fyldt med boder, hvor du bl.a. kan købe alverdens souvenirs.

Klædehallen - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Galeria Kazimierz

Galeria Kazimierz er et populært shoppingcenter, som er beliggende i det jødiske kvarter. Det er et af de bedste steder til shopping i Krakow og byder på et bredt udvalg af butikker.

Ja, faktisk byder centret på mere end 160 butikker og spisesteder. Her finder du mange unikke butikker, som de fleste helt sikkert ikke kender. Der er dog også lidt internationale butikker såsom H&M og Zara.

 

7. Grodzka Street

Et andet af de bedste steder til shopping i Krakow er i Grodzka Street. Den populære shoppinggade er beliggende i den gamle bydel og er blandt de ældste gader i Krakow.

Grodzka Street byder på lidt butikker, som dog hovedsageligt består af souvenirbutikker. Der er også et godt udvalg af restauranter og barer.

Glem endelig ikke at besøge Pasaz 13, som er en charmerende shopping arkade med nogle af byens mest eksklusive butikker.

De Bedste Steder til Shopping i Krakow - Rejs Dig Lykkelig

 

Flere Steder til Shopping i Krakow:


Udover de nævnte steder, findes der også mange andre gode steder til shopping i Krakow. Hvis du allerede har besøgt de ovennævnte shoppingmuligheder, kan du eventuelt besøge nogle af følgende steder.

8. Galeria Bronowice

Galeria Bronowice er et stort shoppingcenter med mere end 150 butikker, restauranter og caféer. Det ligger i udkanten af Krakow og er ikke lige så kendt som de ovennævnte steder til shopping i Krakow.

Her finder du mange unikke butikker, som du helt sikkert aldrig har hørt om før. Der er dog også lidt internationale butikker som H&M, Deichmann, C&A, Douglas, Triumph og Jysk.

 

9. Centrum Serenada

Et andet udmærket shoppingcenter i Krakow er Centrum Serenada. Det ligger ligeledes i udkanten af byen og byder på mere end 170 butikker, servicefaciliteter og spisesteder.

Centrum Serenada er hjem til store internationale butikker såvel som lokale små butikker. De internationale butikker er bl.a. Guess, Zara, The Body Shop, Pull&Bear, New Yorker, Stradivarius, H&M, Flying Tiger og mange andre.

 

10. M1 Krakow

M1 Krakow er endnu et shoppingcenter i byen. Her er der omkring 120 butikker, serviceydelser og spisesteder.

De fleste butikker er ikke velkendte for den gængse danskere, men der er dog alligevel H&M, Deichmann og lidt andre internationale butikker.

De Bedste Steder til Shopping i Krakow - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Krakow. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Krakow? Hvilke steder vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Krakow:

25 Must-See Seværdigheder i Krakow

De Bedste Dagsture fra Krakow

Guide til Auschwitz

De Største Oplevelser i Polen

De Bedste Rejsemål i Polen

… Eller læs alle artikler fra Krakow eller Polen

Planlæg din rejse til Krakow:

Bestil fly til Krakow (reklamelink)

Bestil hotel i Krakow (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Krakow (reklamelink)

Bestil biludlejning i Krakow (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Krakow (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *