29 Seværdigheder og Oplevelser i København - Nyhavn - Rejs Dig Lykkelig

29 Seværdigheder og Oplevelser i København

Leder du efter sjove ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i København.

Vores skønne hovedstad bliver gang på gang kåret som én af verdens gladeste og mest attraktive byer. Det kan virke helt skørt for os danskere, at vores lille hovedstad har så store titler på verdensplan.

Hvorfor er København så populær ude i den store verden? Det skyldes til dels de helt små og simple ting, men også de mange spændende oplevelser i København.

Mange af os danskere er for dårlige til, at opleve vores egen hovedstad. Så skynd dig og pakke dine ting, for nu skal vi på rundtur i København!

Her får du en liste med de bedste seværdigheder og oplevelser i København.

Artiklen fortsætter under boksen.

Tip: Hvis du vil opleve mange attraktioner, bør du kraftigt overveje et Copenhagen City Card (reklamelink). Kortet giver fri adgang til mange attraktioner samt gratis offentlig transport.

 

Seværdigheder og Oplevelser i København:


1. Tivoli

Tivoli ligger centralt i København og blev grundlagt i 1843. Den høje alder er medvirkende til, at det er verdens næstældste forlystelsespark, kun overgået af Dyrehavsbakken.

I Tivoli finder du et bredt udvalg af forlystelser, men også mange gode restauranter, teaterforestillinger og regelmæssige koncerter.

Der er en helt fantastisk atmosfære året rundt! Der hersker dermed ingen tvivl om, at Tivoli er blandt de bedste seværdigheder og oplevelser i København.

Den ældste forlystelse i Tivoli er trærutsjebanen fra 1914, som er en af verdens ældste af sin slags. Ja, faktisk er det én ud af kun syv rutsjebaner i verden, som har en styrmand ombord til at styrer bremserne manuelt.

Hvis du gerne vil besøge Tivoli i København, kan du med fordel købe skip køen-billetter til Tivoli her (reklamelink).

Entré: Fra 155 kr. for personer fra 8 år og opefter. Fra 70 kr. for børn fra 3-7 år. Gratis for børn under 3 år.

Tivoli - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Botanisk Have

Botanisk Have er hjem til Danmarks største samling af levende planter. Den skønne oase midt i storbyen er blandt de bedste seværdigheder og oplevelser i København.

Havens vigtigste opgave er, at bevare sjældne plantearter til forskning, formidling og undervisning.

Hvis du er træt at det kolde vintervejr i Danmark, kan du med fordel besøge Palmehuset, som er et af havens store drivhuse.

I Palmehuset er der et skønt tropisk klima. Hvis du lukker øjnene, føles det nærmest som om, at du befinder dig i tropiske omgivelser sydpå.

Entré: Gratis entré til Botanisk Have. Entréen til Palmehuset er 60 kr. for voksne. 40 kr. for studerende og børn fra 3-17 år. Gratis for børn under 3 år.

 

3. Nyhavn

En af de mest populære turistattraktioner i København er Nyhavn. Det ikoniske og farverige havnekvarter summer af liv og glade dage.

Nyhavn blomstrer især op om sommeren, hvor det indbyder til hyggelige gåture og kolde øl på havnekajen. De gamle farverige huse på Nyhavn blev bygget i 1700-tallet og bruges stadig til beboelse i dag.

I størstedelen af husene er der sidenhen også åbnet restauranter, caféer og barer. Vores helt egen eventyrforfatter H.C. Andersen har faktisk boet på Nyhavn ad flere omgange.

Ja, faktisk nåede han at bo i fire af husene, og han skrev bl.a. sine første eventyr her. Hvis du er ekstra opmærksom ved nr. 67, kan du finde en lille mindeplade til ære for ham.

Entré: Gratis.

Nyhavn - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Havnebadet Islands Brygge

På en varm sommerdag er det et must, at besøge Havnebadet på Islands Brygge. Her er stemningen fantastisk med duften af grillmad, udsigten til solbadere og smagen af kolde dåseøl.

Havnebadet består af fem bassiner, hvoraf to af dem er beregnet til børn.

Du kan også finde et udspringstårn, hvor du kan springe fra flere forskellige højder. Eller hvad med at smide strandtæppet på plænen og bare suge den danske sommersol til dig?

Hvis du besøger Havnebadet om vinteren, kan du være heldig at spotte vinterbadere, som springer i det iskolde frosne vand. Du kan også selv hoppe i vandet, men vær opmærksom på, at det kræver et medlemskab.

Entré: Gratis.

 

5. Amalienborg Slot

Amalienborg Slot er residens for den kongelige familie og består af fire næsten ens palæer, som indrammer Amalienborg Slotsplads. Slottet blev oprindeligt bygget til at huse fire adelige familier i 1700-tallet.

Kongefamilien boede oprindeligt på Christiansborg Slot, men efter en brand i 1794 blev Amalienborg Slot erhvervet til kongelig residens.

I dag bor Dronning Margrethe i Christian IX’s palæ imens Kronprinsfamilien bor i Frederik VIII’s palæ. De sidste to palæer benyttes til gæsteboliger.

Lær om kongefamiliens historie på Amalienborg Museum eller oplev Den Kongelige Livgardes vagtskifte. Livgarden marcherer dagligt fra Livgardens Kasserne ved Rosenborg Slot gennem Københavns gader inden de ender ved Amalienborg kl. 12.00.

Entré: Gratis entré til Amalienborg Slotsplads. Entréen til Amalienborg Museum er 120 kr. for voksne, 78 kr. for studerende og gratis for alle under 18 år.

Vagtskifte på Amalienborg - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium med syv millioner liter vand og mere end 20.000 dyr fordelt på 450 arter.

Her kan du dykke ned i fiskenes forunderlige univers og komme helt tæt på de mange dyr, der lever under havets overflade. Mød glubske piratfisk, farlige hajer, søde sæler, elektriske ål, krokodiller, slanger og mange andre dyr.

Du kan også gå igennem en 16 meter lang tunnel, som fører gennem et akvarium med fisk, der svømmer lige foran næsen af dig.

Mulighederne i Den Blå Planet er nærmest uendelige! Det er også netop derfor, at det er en af de bedste seværdigheder og oplevelser i København for børnefamilier.

Entré: Fra 185 kr. for voksne og 100 kr. for børn fra 3-11 år. Gratis entré for børn under 3 år.

 

7. Strøget

I indre København finder du Strøget, som med en længde på 1,1 kilometer er én af Europas længste gågader.

Gågaden strækker sig hele vejen fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv og er spækket med alverdens butikker.

Udover butikker byder Strøget også på et stort antal restauranter, caféer, museer og historiske seværdigheder i København. Det er heller ikke unormalt, at møde en gadekunstner eller to.


Læs også: De Bedste Steder til Shopping i København

29 Seværdigheder og Oplevelser i København - Strøget - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Operaen

Operaen er Danmarks nationalopera og blev indviet af Dronningen den 15. januar 2005. Hvis du stiller dig med ryggen til rytterstatuen på Amalienborg Slotsplads, kan du se direkte over imod Operaen på den anden side af havnen.

I de fornemme sale bliver der både opført operaer, balletter og koncerter. Det er dog ikke ligefrem en billig fornøjelse, at overvære en forestilling derinde.

Du kan læse meget mere om Danmarks nationalopera på Operaens officielle hjemmeside.

 

9. Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er en af Københavns centrale pladser og er blandt de mest befærdede steder i hovedstaden. Her er det ikke unormalt, at støde på demonstrationer, koncerter eller udstillinger med jævne mellemrum.

Husene omkring Rådhuspladsen rummer tilsammen Danmarks største samling af neonreklamer. Det er også her du finder Rådhuset, som med en højde på 105 meter er én af Københavns højeste bygninger.

Hvis du vil have en fantastisk udsigt over hovedstaden, kan du bestige de ca. 300 trappetrin til toppen af Rådhustårnet.

Der er som regel guidede rundture oppe i Rådhustårnet fra mandag til fredag kl. 11.00 og 14.00 samt lørdage kl. 12.00.

Entré: Det koster 40 kr. pr. person at besøge Rådhustårnet.


Læs også: 13 Fantastiske Udsigtspunkter i København

29 Seværdigheder og Oplevelser i København - Rådhuspladsen - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Kongens Have

Kongens Have er blandt de bedste gratis oplevelser i København. Haven blev anlagt af Christian 4. i begyndelsen af 1700-tallet i forbindelse med opførelsen af Rosenborg Slot.

Det er dermed den ældste kongelige have i Danmark. Den er omlagt ad flere omgange i tidens løb, men mange af de oprindelige hovedstier er bevaret.

Den populære have byder på mange smukke skulpturer, flotte planter og blomster. Midt i Kongens Have står Rosenborg Slot, som bestemt også er et besøg værd.

Hvis du vil opleve den klassiske københavnerstemning i Kongens Have, skal du blot sætte dig i græsset og nyde atmosfæren og livet i de skønne omgivelser.

Entré: Gratis entré til Kongens Have, men ikke til Rosenborg Slot.

 

11. Ny Carlsberg Glyptotek

Ny Carlsberg Glyptotek er et stort og populært kunstmuseum i København, som blev stiftet af Carlsberg grundlæggerens søn, Carl Jacobsen, i slutningen af 1800-tallet.

Glyptotekets faste samling består af omkring 10.000 værker, som er fordelt på to hovedsamlinger – den antikke samling og den moderne samling.

Mange af kunstværkerne stammer fra det gamle Egypten, Grækenland, Italien og Mellemøsten. Der er også en fransk afdeling med værker fra store franske kunstnere som Monet og Van Gogh.

Et af museets helt store trækplastre er Vinterhaven, hvor du kan gå rundt i subtropiske omgivelser midt i København.

Entré: 125 kr. for voksne. 95 kr. for unge under 27 år. Gratis for børn fra 0-17 år. Der er gratis entré for alle om tirsdagen.

Ny Carlsberg Glyptotek - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Vor Frelsers Kirke

Vor Frelsers Kirke er kendt for sit proptrækkerformede kirketårn, hvorfra du får en af de bedste panoramaudsigter over København fra 90 meters højde.

For at komme op i tårnet, skal du klatre op ad 400 smalle trappetrin. Det kan være hårdt, men du bliver til gengæld belønnet med en af de smukkeste udsigter over København.

De sidste 150 trin løber på ydersiden af tårnet, så det er ikke for folk med højdeskræk.

Du skal være opmærksom på, at tårnet er lukket hvert år fra den 16. december til den 22. februar. Der kan desuden være lukket af sikkerhedsmæssige årsager, hvis vejret er dårligt.

Entré: Gratis entré til Vor Frelsers Kirke, men det koster 35 kr. at besøge kirketårnet i lavsæson og 50 kr. i højsæson.

 

13. Magstræde og Snaregade

Magstræde og Snaregade er to af de ældste og smukkeste gader i København.

Gaderne rummer byens ældste borgerhuse, der på mirakuløs vis overlevede de store bybrande, som hærgede i gadebilledet i 1700-tallet.

De smalle gader oser af charme med gamle brosten og fredede historiske bygninger. Når du går rundt i gaderne, går tankerne straks hen på en fjern og svunden tid.

Det er hvert fald nemt at forestille sig, hvordan hestevognene bumlede ned ad de ujævne gader på vejen til havnen i gamle dage. Den smukkeste af de to gader er nok Magstræde, som er fyldt med farverige huse.

Magstræde - Rejs Dig Lykkelig

 

14. Den Lille Havfrue

Der hersker ingen tvivl om, at Den Lille Havfrue er en af de største must-see seværdigheder i København.

Hun sidder smukt placeret på en sten ved Langelinie og skuer håbefuldt ud over havet. Skulpturen er inspireret af H.C. Andersens eventyr om Den Lille Havfrue og var en gave til København fra bryggeren Carl Jacobsen.

Den blev opstillet ved kajen i 1913 og har stået der lige siden. Hun var dog en smuttur i Kina til Verdensudstillingen i 2010.

Den Lille Havfrue er udført i bronze og granit, men har alligevel formået af miste hovedet af flere omgange samt armen en enkelt gang.

Hun har også fået hældt maling ud over sig flere gange, men heldigvis er hun blevet reddet hver eneste gang.


Læs også: Top 20 Gratis Oplevelser i København

 

15. København Zoo

København Zoo er en af Europas ældste zoologiske haver og er hjem til mere end 4.000 dyr fordelt på hundredvis af dyrearter. Det er en stor zoologisk have, så husk at afsætte god tid til dit besøg.

Inde i København Zoo kan du komme helt tæt på populære dyr såsom isbjørne, pingviner, pandaer, løver, aber og elefanter.

Dyr er næsten altid en succes hos børn, så der er ingen tvivl om, at det er en af de bedste oplevelser i København for børnefamilier.

Du kan forudbestille billetter til København Zoo her (reklamelink).

Entré: 239 kr. for voksne. 139 kr. for børn fra 3-11 år. Gratis for børn under 3 år.

Seværdigheder og Oplevelser i København - København Zoo - Rejs Dig Lykkelig

 

16. Torvehallerne

Torvehallerne er Københavns lækre madmarked med omkring 60 boder, som sælger madvarer af højeste kvalitet.

De fleste storbyer har gamle markeder med en lang historie, men Torvehallerne åbnede så sent som i 2011. Selvom at det er et forholdsvis nyt marked, er populariteten ikke til at tage fejl af.

Det besøges af mere end 115.000 mennesker hver uge og er blandt de mest populære oplevelser i København.

Et besøg i Torvehallerne byder på udsøgte smagsoplevelser og dufte, som sætter gang i alle sanserne. Her finder du alt fra friskbrygget kaffe, duftende te og eksotiske krydderier til nybagt brød, friske fisk og smagfulde oste.

 

17. Rosenborg Slot

Rosenborg Slot blev oprindeligt bygget som et lysthus i 1606, og stod færdigt som det slot vi kender i dag i 1633.

Det blev brugt til kongebolig frem til omkring år 1710, hvor Frederik 4. opgav det til fordel for andre sommerboliger.

I dag er Rosenborg Slot hjem til et kunsthistorisk museum med nogle af Danmarks største kulturskatte. I de underjordiske skattekamrene, kan du se de danske kronjuveler og kongekroner, som består af fire smykkesæt.

På Rosenborg Slot kan du også se riddersalen med tronstolene. De flotte tronstole bliver bevogtet af tre sølvløver i naturtro størrelse.

Rummene på slottet er meget velbevarede og giver et godt indblik i de kongeliges liv på det smukke slot i gamle dage.

Entré: 130 kr. for voksne. 84 kr. for studerende. Gratis adgang for børn fra 0-17 år.

29 Seværdigheder og Oplevelser i København - Rosenborg Slot - Rejs Dig Lykkelig

 

18. Nationalmuseet

Hvis du er interesseret i Danmarks historie, er Nationalmuseet en af de bedste seværdigheder og oplevelser i København. Her kan du lære om Danmarks historie, men også udenlandsk historie.

Museets samlinger går tilbage til istidens rensdyrjægere, vikingetiden, middelalderen, kristendommens indførelse og meget mere.

Se verdens største samling af gyldne altre, skatte fra vikingernes togter, våben fra jernalderen, moselig og Danmarks ældste mønt.

Du kan også opleve verdens største samling af genstande fra Grønland, verdens ældste malerier, ægyptiske mumier, græske marmorskulpturer og meget mere.

Entré: 120 kr. for voksne. Gratis for børn under 18 år.

 

19. Christiania

Fristaden Christiania er et grønt område, som er hjem til omkring 750 mennesker. I 1971 rykkede slumstormere ind på den nedlagte Bådsmandstræde Kaserne og bosatte sig ulovligt i bygningerne.

De drømte om et liv baseret på frihed, kreativitet og fællesskab. Siden Christianitterne bosatte sig i området, har de haft mange kontroverser med politiet.

Selvom at politiet og de gamle christianitter forsøger at bekæmpe kriminaliteten i fristaden, er der stadig et åbenlyst og omfattende hashsalg på Pusher Street.

Christiania er stadig et paradise for folk med en alternativ livsstil. Én af de sjoveste oplevelser i København er, at gå rundt i de bilfri gader, som ikke minder om noget andet sted i Danmark.

Christianitterne har selv vedtaget sikkerhedsmæssige regler, hvor de fraråder gæster at fotografere, løbe og tale i telefon. Reglerne bør især overholdes i og omkring Pusher Street.

De 29 bedste oplevelser i København - Christiania - Rejsdiglykkelig.dk

 

20. Kastellet

Kastellet blev opført i 1624 og er en de bedst bevarede fæstninger i Nordeuropa.

Det har ikke kun været brugt som fæstning, men også som et fængsel med fanger, som var berygtede for at være rigets værste fjender. I dag fungerer Kastellet som en moderne arbejdsplads for det danske forsvar.

Kastellet formår at have flere forskellige funktioner. Det fungerer nemlig også som en populær turistattraktion i København med et museum omgivet af smuk natur.

Ikke nok med det, så er det også meget populært, at gå eller løbe en tur på voldene omkring fæstningen.

Entré: Gratis, men du kan af gode grunde ikke komme ind til forsvaret.

 

21. Marmorkirken

Marmorkirken hedder officielt Frederiks kirke og er en af Københavns mest imponerende kirker. Den ligger smukt placeret i en lige linje med Amalienborg Slot og Operaen i det elegante kvarter, Frederiksstaden.

Kirken med sin ikoniske kobbergrønne kuppel og flotte marmor facade er bestemt et besøg værd i hovedstaden!

Giv dig god tid til, at beundre Marmorkirken eller tag på en guidet tur op i kuplen. Herfra er der er en fantastisk udsigt over København og Øresund.

Uden for sommerperioden finder de guidede ture sted hver lørdag og søndag kl. 13.00. Fra den 15. juni til 31. august samt i efterårsferien, er der ture op i tårnet hver dag kl. 13.00.

Entré: Gratis entré til Marmorkirken, men det koster 50 kr. for voksne og er gratis for børn fra 0-12 år at besøge kuplen.

29 Seværdigheder og Oplevelser i København - Marmorkirken - Rejs Dig Lykkelig

 

22. Amager Strandpark

Amager Strandpark ligger 5 kilometer fra centrum og er Københavns største strand. Den besøges af omkring 1 million mennesker hvert år, men bliver alligevel aldrig overrendt.

Strandparken breder sig over et enormt område. Her er der en 4,6 kilometer lang sandstrand og to store grønne områder ved navn Femøren og Tiøren.

Der er også en stor kunstig lagune med lavt vand og uden bølger, som egner sig perfekt til badning for børn.

Amager Strandpark byder på mange gode udendørs faciliteter og aktivitetsredskaber. Der er også et godt udvalg af strandforretninger med udlejning af vandsportstilbehør.

 

23. Christiansborg Slot

Christiansborg Slot er stedet, hvor både Folketinget, Højesteret og Statsministeriet holder til.

Det er også her du finder De Kongelige Repræsentationslokaler, De Kongelige Stalde, Det Kongelige Festkøkken, Christiansborg Slotskirke og Absalons Ruiner.

Der er dermed ingen tvivl om, at Christiansborg Slot er en af de mest ikoniske oplevelser i København. Selvom at det nuværende slot først blev indviet 1928, har det været centrum for magten i Danmark i 800 år.

Her er der nemlig bygget slotte ovenpå slotte samtidig med, at der har boet adskillige danske konger. Du kan udforske slottet på egen hånd eller deltage i en guidet rundvisning.

Du kan også besøge slottets tårn, som med en højde på 106 meter er det højeste tårn i København. Herfra er der en enestående udsigt over hovedstaden.

Entré: Gratis.

Christiansborg Slot - Rejs Dig Lykkelig

 

24. Frederiksberg Have

Frederiksberg Have er et skønt frirum midt i storbyen. Den romantiske landskabshave er yderst velpasset og velplejet, og indbyder til hyggelige natur oplevelser i København.

Her er der fyldt med snoede stier, hyggelige kroge, store græsarealer, idylliske søer og kanaler med robåde-udlejning.

Haven byder desuden på et kinesisk lysthus, et brusende vandfald, en grotte og meget mere. Derudover er der også et tempel, som engang fungerede som indgangen til København Zoo.

Du kan også vælge, at slappe af på græsplænen og nyde udsigten til Frederiksberg Slot. Frederiksberg Have er helt klart blandt de bedste gratis oplevelser i København.

 

25. Kanalrundfart

En af de bedste og mest populære oplevelser i København er, at tage på en kanalrundfart. Her får du en helt unik mulighed for, at opleve mange af de største seværdigheder i København fra vandsiden.

En klassisk kanalrundfart varer som regel i en times tid og sejler bl.a. forbi Den Lille Havfrue, Langelinie, Amalienborg Slot, Operaen og Nyhavn.

Guiderne på bådene plejer at være gode til, at fortælle om de mange steder undervejs.

Der findes mange forskellige udbydere af Kanalrundfart i København til vidt forskellige priser. Du kan bl.a. finde et par gode kanalrundfarter i København her (reklamelink).

Entré: Fra 50 kr. pr. person.

29 Seværdigheder og Oplevelser i København - Kanalrundfart - Rejs Dig Lykkelig

 

26. Bakken

Dyrehavsbakken ligger nord for København og er verdens ældste forlystelsespark.

Her finder du 32 forlystelser, som dog ikke er så vilde. Bakken er nemlig underlagt Dyrehavens fredning og er derfor begrænset med, hvor højt de må bygge samt varigheden af sæsonen.

Begrænsninger eller ej, så er Bakken en af de bedste seværdigheder og oplevelser i København! Foruden forlystelser byder Bakken også på sjove spil og aktiviteter, spisesteder og underholdning.

Hvis du er heldig, møder du måske hele Danmarks Pjerrot eller oplever en koncert med store danske kunstnere. Det er også på Bakken, at du finder Cirkusrevyen.

Bemærk, at Bakken kun har åbent i sommerperioden samt på udvalgte dage i efterårsferien og i juletiden.

Entré: Gratis, men du skal betale for et turbånd eller billetter til de enkelte forlystelser.


Læs også: 18 Sjove Oplevelser på Sjælland

 

27. Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget og er kendt som Københavns største og fornemmeste plads. Hele pladsen er omkranset af smukke og historiske bygninger.

De mest markante bygninger omfatter Det Kongelige Teater, Hotel D’Angleterre, den Franske Ambassade, Kunsthal Charlottenborg og Magasin du Nord.

I midten af Kongens Nytorv står Rytterstatuen, som de nyudklækkede studenter danser rundt om, når de har fået deres studenterhuer.

De 29 bedste oplevelser i København - Kongens Nytorv - Rejsdiglykkelig.dk

 

28. Gefionspringvandet

Gefionspringvandet er Københavns største monument og er et springvand, som illustrerer det oldnordiske sagn om, hvordan Sjælland blev til.

Historien går på, at svenske Kong Gylfe lovede gudinden Gefion alt den svenske jord, som hun kunne nå at pløje på én dag og én nat.

Gefion forvandlede derfor sine fire sønner til okser, som trak hendes plov og pløjede så meget land ud af Sverige, at det blev til Sjælland. Det store hul som lå tilbage i Sverige blev til søen Väneren.

 

29. Rundetårn

En af de mest populære seværdigheder og oplevelser i København er Rundetårn. Det blev opført af Christian 4. i 1642 og er dermed Europas ældste fungerende observatorium.

Rundetårn er 41,5 meter højt, men udsigtsplatformen ligger i 34,8 meters højde. Herfra er der en fantastisk udsigt over København.

Inde i tårnet snor der sig en lang sneglegang næsten hele vejen op til udsigtsplatformen imens det sidste stykke er en vindeltrappe.

Den hvidkalkede sneglegang er 268,5 meter lang i yderbanen og kun 85,5 meter lang i inderbanen ved tårnets kerne. Hvis du er modig, kan du se ned i Rundetårnets kerne på et glasgulv, som svæver 25 meter over jorden.

Entré: 40 kr. for voksne. 10 kr. for børn fra 5-15 år. Gratis for børn under 5 år.

Rundetårn - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i København. Hvad er dine favoritoplevelser i København? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra København:

Top 20 Gratis Oplevelser i København

13 Fantastiske Udsigtspunkter i København

De Bedste Steder til Shopping i København

18 Spændende Seværdigheder på Sjælland

… Eller læs alle artikler fra København eller Danmark

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *