Hvor skal man bo i Pisa - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Pisa?

Leder du efter de bedste steder at bo i Pisa som turist? Så må du ikke glemme at tjekke min guide til, hvor man skal bo i Pisa, Italien.

Pisa er en skøn italiensk by, som er beliggende i Toscana og emmer af charme. Her er der fyldt med middelalderlige gader, historiske vartegn og en mystisk, men eventyrlig atmosfære.

Ikke nok med det, så er der også nem adgang til Toscanas bølgende bakker, som selvfølgelig er et absolut must-see!

Hvis du planlægger en tur til den skønne italienske by, skal du blive hængende her på rejsebloggen lidt endnu. Her får du nemlig en guide til, hvor man skal bo i Pisa, Italien, som turist.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min populære artikel om de bedste oplevelser i Pisa.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Pisa (reklamelink)

Bestil hotel i Pisa (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Pisa (reklamelink)

Bestil biludlejning i Pisa (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Pisa (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Pisa?


1. Santa Maria: For førstegangsrejsende

Uanset om det er dit første eller tiende besøg i Pisa, bør du kraftigt overveje at bo i Santa Maria! Der hersker nemlig slet ingen tvivl om, at det er det absolut bedste sted at bo i Pisa for turister.

Santa Maria er placeret på den nordlige bred af Arno-floden og har en god central beliggenhed.

Herfra kan du nemt gå til byens historiske centrum, som er fyldt med populære turistattraktioner. En af disse er det Det Skæve Tårn i Pisa, som netop er grunden til, at mange rejser til byen!

I Santa Maria kan du desuden se frem til, at gå rundt mellem de gamle bygninger i de charmerende brostensbelagte gader.

Her er der fyldt med små butikker, fantastiske restauranter og gode vinbarer. Det er også her du finder nogle af de bedste hoteller i hele Pisa!

Områdets store popularitet er dog også medvirkende til, at der er mange mennesker imens priserne er højere end i andre bydele. Du kan finde mange gode hoteller i Santa Maria her (reklamelink).

 

2. San Francesco: For festaber

Er du på udkig efter, hvor man skal bo i Pisa for at opleve det bedste natteliv? Så er San Francesco det oplagte valg for dig!

San Francesco ligger lige øst for Santa Maria og er dermed også en central bydel med en god beliggenhed. Herfra kan du altså ligeledes nemt gå til det historiske centrum, som bl.a. er hjem til Det Skæve Tårn i Pisa.

Eftersom at San Francesco ligger lidt længere væk fra centrum, er der generelt en mere rolig atmosfære.

Her er der fyldt med historiske bygninger, flotte kirker, hyggelige pladser, fine museer og meget mere. Det lyder måske ikke ligefrem som en bydel med et vildt natteliv, men det er det faktisk!

San Francesco er nemlig hjem til et universitet, som har skabt en livlig og ungdommelig atmosfære.

Langs bydelens vestlige side, der grænser op til Santa Maria, er der fyldt med trendy barer, vilde natklubber og italienske vinbarer. Du kan med fordel kigge efter hoteller i San Francesco her (reklamelink).

 

3. Sant’ Antonio: For familier

Sant’ Antonio ligger på den modsatte side af Arno-floden og er et af de bedste steder at bo i Pisa for familier.

Det er især et godt sted at bo for børnefamilier, fordi det ligger tæt på hovedbanegården. Det er dermed supernemt, at komme rundt til yderkanterne af byen samt til andre områder i Toscana og Italien.

Ikke nok med det, så undgår du også de værste menneskemængder og turistmasserne, som især opholder sig i centrum.

I Sant’ Antonio bliver du mødt af rolige gader, historiske kirker, lokale restauranter og budgetvenlige priser. Ikke nok med det, så er det muligt at gå ind til det historiske centrum til fods!

Lyder det familievenlige kvarter, som det bedste sted at bo i Pisa for dig? Så kan du finde mange gode hoteller i Sant’ Antonio her (reklamelink).

 

4. San Martino: For cool omgivelser

Undrer du dig over, hvor man skal bo i Pisa for at opholde sig i de mest cool omgivelser? Så bør du kraftigt overveje, at bo i San Martino.

San Martino ligger på den sydlige bred af Arno-floden og grænser op til Sant’ Antonio. Det har dermed ligeledes en god og praktisk beliggenhed i forhold til hovedbanegården, som ligger meget tæt på!

Bydelen ligger lidt længere væk fra det historiske centrum. Det kræver dermed en køretur, offentlig transport eller en længere gåtur for at komme derind.

Når det så er sagt, er der til gengæld en skøn og rolig atmosfære, som ikke er præget af turismen. Her er du omgivet af en cool vibe med gode caféer, restauranter, cocktailbarer og meget mere.

Hvis du gerne vil bo i det cool kvarter, kan du med fordel kigge efter hoteller i San Martino her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Pisa - Rejs Dig Lykkelig
Foto af alexey turenkovUnsplash

Det var alt i min guide til, hvor man skal bo i Pisa som turist. Har du allerede besøgt Pisa? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Efterlad gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Italien:

• 18 Must-See Seværdigheder i Pisa

Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Italien

De Bedste Rejsemål i Italien

… Eller læs alle artikler fra Pisa eller Italien

Planlæg din rejse til Pisa:

Bestil fly til Pisa (reklamelink)

Bestil hotel i Pisa (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Pisa (reklamelink)

Bestil biludlejning i Pisa (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Pisa (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *