Hvor skal man bo i Stuttgart - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Stuttgart?

Planlægger du en tur til Stuttgart? Så må du ikke glemme at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i Stuttgart som turist.

I det sydlige Tyskland ligger Stuttgart, der desværre er lidt af en overset perle. Det er nemlig ikke bare landets sjettestørste by, men også hovedstaden i delstaten Baden-Württemberg.

Stuttgart er en kontrastfyldt tysk storby, der byder på alt fra charmerende gamle bygninger og gode shoppingmuligheder til moderne arkitektur og prominente bilfabrikker.

Hvis du planlægger en tur dertil, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du nemlig en lille guide til, hvor man skal bo i Stuttgart som turist.

Guiden kan forhåbentligt hjælpe dig med, at finde det helt rette sted at bo! Du må heller ikke glemme, at læse min artikel om gode oplevelser i Stuttgart.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Stuttgart (reklamelink)

Bestil hotel i Stuttgart (reklamelink)

Bestil biludlejning i Stuttgart (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Stuttgart (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Stuttgart?


1. Stuttgart Mitte

Hvis du besøger Stuttgart for første gang, kan jeg varmt anbefale at finde et hotel i Stuttgart Mitte. Det gælder især, hvis du har planer om at udforske byen!

Stuttgart Mitte er nemlig det historiske centrum og er beliggende i hjertet af byen. Her finder du mange populære attraktioner såvel som et bredt udvalg af hoteller, museer, restauranter, caféer og butikker.

Ikke nok med det, så er Stuttgart Mitte også omdrejningspunktet for byens natteliv. Som et resultat heraf, er der fyldt med pulserende natklubber, barer og pubber.

Det historiske centrum ligger desuden tæt på hovedbanegården, hvorfra du nemt kan hoppe på et tog til andre områder.

Uanset om du er førstegangsrejsende, historieelsker, festabe eller noget helt fjerde, er Stuttgart Mitte altså et godt sted at bo! Du kan med fordel kigge efter hoteller i Stuttgart Mitte her (reklamelink).

Mitte - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Bad Cannstatt

Bad Cannstatt ligger lidt uden for det centrale Stuttgart og byder på nogle af byens ældste områder.

Her bliver du mødt af en charmerende gammel bydel med smalle brostensbelagte gader og flotte bindingsværkshuse. Ikke nok med det, så er det også her du finder nogle af de mest ikoniske seværdigheder i Stuttgart.

Det er blandt andet her du finder adskillige naturlige mineralske kurbade og populære museer såsom Mercedes-Benz Museum og Porsche Museum.

Derudover byder Bad Cannstatt også på mange grønne parker, børnevenlige aktiviteter, gode spisesteder og spændende regelmæssige events.

Ulempen ved at bo i bydelen er, at du er nødt til at benytte bil eller offentlig transport ind til centrum. Betyder transporttiden ikke noget for dig? Så kan du finde mange gode hoteller i Bad Cannstatt her (reklamelink).

 

3. Degerloch

Er du i tvivl om, hvor man skal bo i Stuttgart med sin familie? Så er Degerloch et rigtig godt sted at bo i Stuttgart for børnefamilier!

Det er beliggende syd for centrum, men det kræver heldigvis kun en kort metrotur for at komme derind.

I Degerloch emmer der af fred og idyl. Det rolige forstadskvarter er indhyllet af natur og er fyldt med elegante huse og grønne parker, hvor børnene kan lege. Der er også mange cykelstier, hvor du kan køre en tur på jernhesten.

Eftersom at der kun er få metroforbindelser i bydelen, er det en god idé med egen bil. Find hoteller i Degerloch her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Stuttgart - Degerloch - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Stuttgart-West

Stuttgart-West er trendy beboelseskvarter, som er hjem til byens universitet. Som et resultat heraf, er der en cool og ungdommelig atmosfære med mange sjove aktiviteter og events.

Kvarteret er omgivet af natur og er ikke så turistet, hvilket har resulteret en skøn og rolig lokalstemning.

Der er ikke så mange attraktioner i Stuttgart-West, men der er til gengæld et rigt forlystelsesliv. Her finder du nemlig mange forskellige slags butikker, globale spisesteder, barer og teatre.

Der er også mange parker og søer samt overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser. Bemærk, at du skal benytte bil eller offentlig transport ind til det centrale Stuttgart.

Du kan se efter hoteller i Stuttgart-West her (reklamelink). Mange af de bedste hoteller er beliggende i området tættest på centrum.

 

5. Stuttgart-Ost

Er du på udkig efter, hvor man skal bo i Stuttgart for en vaskeægte lokalstemning og budgetvenlige priser? Så bør du kraftigt overveje, at bo i Stuttgart-Ost.

Stuttgart-Ost er beliggende lige øst for Stuttgarts centrum, som nemt kan nås på gåben. På trods heraf, er der alligevel ikke så mange turister i bydelen. Der er dermed en skøn lokalstemning!

Bydelen byder ikke på så mange must-see seværdigheder, men der er til gengæld mange teatre og landskabsparker.

Der er desuden en lang række spise- og underholdningsmuligheder med mange gode restauranter, cafeer og barer. Ikke nok med det, så er der også gode offentlige transportforbindelser.

Overnatningsmulighederne i Stuttgart-Ost spænder over alt fra budgetvenlige- til dyre overnatningssteder. Find hoteller i Stuttgart-Ost her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Stuttgart - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Bells MayerUnsplash

Det var alt i denne guide med en liste over, hvor man skal bo i Stuttgart som turist. Har du allerede besøgt Stuttgart? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Tyskland:

10 Gode Oplevelser i Stuttgart

12 Eventyrlige Slotte i Tyskland

Top 10 Forlystelsesparker i Tyskland

… Eller læs alle artikler fra Tyskland

Planlæg din tur til Stuttgart:

Bestil fly til Stuttgart (reklamelink)

Bestil hotel i Stuttgart (reklamelink)

Bestil biludlejning i Stuttgart (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Stuttgart (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *