Top 10 Forlystelsesparker i Tyskland - Rejs Dig Lykkelig

Top-10 Bedste Forlystelsesparker i Tyskland

Leder du efter sjove aktiviteter i Tyskland for hele familien? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste forlystelsesparker i Tyskland.

I Tyskland finder du en lang række forlystelsesparker og sjove aktiviteter for hele familien. Her er der alt fra gennemførte temaparker og eventyrlige forlystelsesparker til fascinerende filmstudier og kæmpestore vandlande.

Uanset om du ønsker, at besøge Tysklands forlystelsesparker, temaparker eller noget helt tredje, er der én ting, som er stensikkert.

Der er lagt op til en eventyrlig dag med spændende forlystelser, magiske shows og underholdning for hele familien.

Hvis du planlægger en ferie i Tyskland, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en liste over de bedste og mest populære forlystelsesparker i Tyskland.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Tyskland (reklamelink)

Bestil hotel i Tyskland (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Tyskland (reklamelink)

Bestil biludlejning i Tyskland (reklamelink)

Bestil oplevelser i Tyskland (reklamelink)

 

Forlystelsesparker i Tyskland:


1. Europa-Park

Europa-Park ligger i byen Rust i det sydvestlige Tyskland, omkring 170 kilometer fra Stuttgart. Det er den største forlystelsespark i Tyskland og den næstmest besøgte forlystelsespark i Europa, kun overgået af Disneyland Paris.

I parken er der 15 forskellige europæiske temalande og 3 fantasi-temaverdener. Det er svært at kede sig, for Europa-Park er hjem til mere end 100 attraktioner og shows.

Her kan du bl.a. finde karusseller, legepladser og vandforlystelser til børnene. Hvis du er på udkig efter mere vilde forlystelser, er der også 13 forskellige rutsjebaner i parken.

Glem ikke at prøve Silver Star, der med en højde på 73 meter, er blandt Europas højeste rutsjebaner. For at sætte det lidt i perspektiv, er Danmarks højeste rutsjebane ”Piraten” kun 32 meter høj.

Hvis du vil besøge parken, kan du med fordel bestille disse populære og topbedømte  billetter til Europa-Park (reklamelink).

Europa-Park - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Phantasialand

Phantasialand ligger i byen, Brühl, i nærheden af Köln og er den næstmest besøgte temapark i Tyskland. Parken er opdelt i forskellige temaverdener, der hver især byder på sjove forlystelser og attraktioner for hele familien.

Selvom at du kan finde mere end 40 eventyrlige forlystelser og shows i Phantasialand, er det især parkens fantasifulde udsmykning, der for alvor imponerer de besøgende.

Her er der lagt op til en magisk dag for hele familien i en af de bedste forlystelsesparker i Tyskland.

 

3. Hansa-Park

Hansa-Park ligger ved Østersøen i Slesvig-Holsten i det nordlige Tyskland og er den eneste forlystelsespark i Tyskland, der ligger ved havet.

Du skal dog være opmærksom på, at parken kun har åbent sæsonmæssigt fra april til oktober.

I Hansa-Park finder du 12 gennemførte temaverdener med utallige spændende forlystelser for både børn og voksne. Her er der mere end 120 attraktioner og forlystelser.

De mange forlystelser spænder fra rolige karruseller og legepladser til hurtige rutsjebaner og høje tårne med panoramaudsigter. Hvis du ikke er vild med forlystelser, er der også masser af smukt udsmykkede områder at udforske.

 

4. Playmobil FunPark

Playmobil FunPark ligger i byen, Zirndorf, i nærheden af Nürnberg i det sydlige Tyskland. Parken er inspireret af legetøjet Playmobil og er en af de bedste forlystelsesparker i Tyskland for familier med mindre børn.

Her kan du finde utallige attraktioner, som både befinder sig indendørs og udendørs. Du skal dog ikke forvente, at der er kørende forlystelser.

Formålet med parken er nemlig, at få børnene til at lege aktivt og bruge deres fantasi i en teknologisk verden. Det er netop derfor, at parken primært består af tematiserede legepladser med rig mulighed for leg i timevis.

Top 10 Forlystelsesparker i Tyskland - Playmobil FunPark - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Movie Park

Movie Park ligger i det vestlige Tyskland, omkring 60 kilometer nord for Düsseldorf.

Parken er centreret omkring film, og producerer selv film og tv-serier. Du har dermed en helt unik mulighed for, at få et indblik i den spændende branche.

Parken er opdelt i 7 temaverdener med en bred vifte af attraktioner til børn såvel som voksne. Besøg SvampeBob på Bikini Bunden, tag på mission i Star Trek-rutsjebanen eller rejs en tur til Santa Monica Pier.

Du kan også prøve nogle af de andre forlystelser eller overvære et af parkens spændende shows. Med mere end 35 attraktioner, er der lagt op til en sjov dag for hele familien.

 

6. Tropical Islands

Tropical Islands ligger omkring 60 kilometer syd for Berlin, og er verdens største indendørs vandland! Det er placeret i en gammel flyhangar, der er kendt for, at være en af de største fritstående haller i verden.

Når du besøger Tropical Islands, træder du ind i verdens største indendørs regnskov. Her bliver du mødt af tropiske planter, svømmebassiner, vandrutsjebaner og en strand.

Prøv Tysklands højeste vandrutsjebane, slap af på stranden, forkæl dig selv i spaen, svøm i lagunerne eller nyd udsigten fra luftballonen.

Mulighederne i vandlandet er nærmest uendelige! Det er nemt at bruge flere dage i Tropical Islands, så du kan evt. booke en hel weekend hos dem.

 

7. Heide Park

Heide Park ligger i byen, Soltau, midtvejs mellem Hamborg og Hannover. Det er den største forlystelsespark i Nordtyskland med mere end 40 attraktioner og forlystelser for hele familien.

Parken ligger i naturskønne omgivelser, hvor den er omgivet af dybe skovområder, en stor sø og farverige blomsterbede.

Hvis du er vild med fart, er Heide Park den perfekte forlystelsespark i Tyskland. Parken er hjem til nogle af Europas vildeste forlystelser, hvoraf hovedattraktionen, Colossos, er den stejleste trærutsjebane i verden.

En anden populær attraktion er Scream, der er et af verdens højeste faldtårne med en faldhøjde på 71 meter!

Du kan med fordel købe billetter til Heide Park her (reklamelink). Bemærk at billetterne kun er til entréen til parken, og altså ikke inkluderer fast-track til, at springe køerne over.

Top 10 Forlystelsesparker i Tyskland - Heide Park - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Tripsdrill

Tripsdrill ligger ved byen, Cleebronn, lidt nord for Stuttgart i det sydlige Tyskland. Den store og rummelige park åbnede tilbage i 1929 og er dermed den ældste forlystelsespark i Tyskland.

Parken er stadig ejet og administreret af den samme familie, som virkelig forsøger at bevare traditionerne.

I parken finder du mere end 100 attraktioner, der inkluderer karruseller, rutsjebaner, legepladser, museer og meget mere. Hvis du bliver træt af forlystelser, er der også en dyrepark med mere end 130 dyr.

 

9. Holiday Park

Holiday Park er en forlystelsespark i det sydvestlige Tyskland, der ligger lidt over 100 kilometer fra henholdsvis Frankfurt am Main og Stuttgart.

I Holiday Park kan du finde et stort udvalg af forlystelser, rutsjebaner, vandattraktioner og underholdende shows. Parken kan prale af, at have Europas første fritfaldstårn, der stadig er en af parkens mest populære attraktioner.

 

10. Legoland Deutschland

Okay, vi har jo godt nok vores helt egen originale Legoland i Danmark. Men hvis du – eller børnene – bare er helt vilde med Lego, kan I også besøge Legoland i Tyskland.

Legoland Deutschland er en af de mest populære forlystelsesparker i Tyskland. Parken ligger cirka halvvejs mellem Stuttgart og München i det sydlige Tyskland.

Her finder du mere end 50 millioner legoklodser og 60 attraktioner, der primært henvender sig til familier med børn. Udforsk et miniland af legoklodser eller kom med bag scenen i en Lego fabrik.

Hop op på ryggen af en drage, bliv kastet rundt af en robot eller forsøg at få et kørekort i børne-køreskolen. Én ting er helt sikkert, du kommer ikke til at kede dig! Du kan købe billetter til Legoland Deutschland her (reklamelink).

Legoland Deutschland - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste forlystelsesparker i Tyskland. Hvilke forlystelsesparker vil du gerne besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Tyskland:

• 16 Gode Oplevelser i Nordtyskland

Eventyrlige Slotte i Tyskland

2. Verdenskrig Seværdigheder i Tyskland

14 Fantastiske Byer i Nordtyskland

… Eller læs alle artikler fra Tyskland

Planlæg din tur til Tyskland:

Bestil fly til Tyskland på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil hotel i Tyskland på Hotels.com (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Tyskland på TripX.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning i Tyskland på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser i Tyskland på GetYourGuide.dk (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *