Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Rejsdiglykkelig.dk

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel

Overvejer du at bo på Prestige Apart Hotel i Marmaris? Så er du nødt til at læse denne anmeldelse af selvsamme hotel i Marmaris, Tyrkiet.

Jeg er netop hjemvendt fra en skøn ferie i Marmaris med min familie. Formålet med ferien var at besøge min storebror, som er guide i Marmaris i denne sommersæson.

Han fandt en lejlighed til os på Prestige Apart Hotel, fordi han syntes at det var et godt hotel. Og jeg må give ham fuldstændig ret! Hvis du vil vide mere om hotellet, skal du følge med i denne anmeldelse af Prestige Apart Hotel.

 

Hotellets beliggenhed


Prestige Apart Hotel har en god beliggenhed på den store gade, som løber på tværs af strandpromenaden og hele vejen ind til centrum. Det tager noget tid at gå ind til centrum, men det er hyggeligt at gå langs strandpromenaden – især om aftenen.

Det er også supernemt og billigt at tage de lokale busser ind til centrum. Du skal egentligt bare gå ud foran hotellet og række armen ud, når du ser den rigtige bus komme kørende.

Hotellet ligger desuden tæt på stranden. Ja, faktisk er der kun omkring 300 meter fra hotellet til stranden. Hvis du vil handle, ligger byens største supermarked, Migros, lidt længere nede ad gaden.

Familieferie i Mamaris

 

Hotellets faciliteter


Prestige Apart Hotel har en stor swimmingpool samt en lille swimmingpool med to vandrutsjebaner og en lille børnepool. Vandet er rent og der er masser af solsenge, så du behøver altså ikke stå op kl. 05.00 om morgenen for at reserverer et par stole.

Hvis du skal bruge håndklæder til poolområdet, skal du hente dem i en boks ved den store swimmingpool mellem kl. 09.00 og 11.00.

Ved siden af poolområdet er der en udendørs bar, som først lukker sent om natten. Her er der lidt spillemaskiner, bordtennis og et billardbord.

I hotellets kælder ligger der et lille motionsrum og en spa. Her kan du få massage, gå i sauna, stikke fødderne ned til doktorfisk og meget mere mod betaling.

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Hotelfaciliteter - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotellets personale


Hotellets personale var simpelthen så søde og imødekommende. Personalet ved pool- og barområdet elskede at snakke HELE tiden! Det kunne godt være lidt ubehageligt, når man lagde og tog sol… Men de er altså de rareste mennesker, og vil bare gerne snakke.

Rengøringsdamerne var nogle søde ældre damer. Mine forældre gav dem rigtig mange drikkepenge, hvilket resulterede i at vores lejlighed blev gjort ualmindeligt godt rent. Det lignede jo nærmest et helt kunstværk med blomster og det hele!

Rengøringsdamerne bliver glade for et par lira om dagen, men mine forældre gav dem altså MEGET mere. Men mon ikke de har mere brug for pengene end vi har?

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Hotellets personale - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotelværelset


Under vores ophold på Prestige Apart Hotel nåede vi faktisk at bo to forskellige steder. Min storebror havde sørget for, at vi fik en stor lejlighed, når nu vi var tre voksne og en teenager.

Uheldigvis var der sket en fejl, så vi startede med at bo på et meget lille værelse til fire personer. Værelset havde en smal gang, et badeværelse med badekar og ét enkelt rum med en dobbeltseng og en køjeseng til to personer.

Derudover bød værelset på en lille altan, hvorfra vi havde udsigt til poolområdet og havet i det fjerne. Det var sådan set et udmærket værelse, men bare meget småt til os alle fire.

Efter den første nat på det lille værelse, blev vi flyttet til en lejlighed på den anden side af poolområdet. Lejligheden var meget større og havde et rum med både gang, køkken, spiseområde, en enkeltmandsseng og en drømmeseng.

Det store værelse bød desuden også på et separat soveværelse, to store altaner og et badeværelse. Den eneste ulempe var, at der kun var aircondition i soveværelset… Men heldigvis hjalp det, at have døren åbent ud til det store rum.

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Hotelværelset - Rejsdiglykkelig.dk

 

Bedømmelse


Prestige Apart Hotel er et godt hotel med en god beliggenhed, fint poolområde og et imødekommende personale. Rengøringen er god og der er ikke overbooket.

Hotellet lever op til sin standard, så jeg kunne sagtens finde på at bo der igen. Det eneste minus var morgenmaden, som ikke ligefrem var specielt spændende. Prestige Apart Hotel er altså et rigtig godt hotel i Marmaris.

Læs flere artikler fra Marmaris og Tyrkiet:

• Top 10 Seværdigheder i Marmaris

• De Bedste Rejsemål i Tyrkiet

• 13 Gode grunde til at besøge Tyrkiet

… Eller læs alle artikler fra Marmaris eller Tyrkiet

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *