Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Rejsdiglykkelig.dk

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel

Jeg er netop hjemvendt fra en skøn ferie i Marmaris med min familie. Formålet med ferien var at besøge min storebror, der er guide i Marmaris i sommersæsonen. Han fik en lejlighed til os på Prestige Apart Hotel, da han syntes at det er et godt hotel og jeg må give ham fuldstændig ret.


 

Hotellets beliggenhed:

Prestige Apart Hotel har en god beliggenhed på den store gade, der løber langs strandpromenaden og hele vejen ind til centrum. Det tager noget tid at gå ind til centrum, men det er hyggeligt at gå den lange vej langs strandpromenaden om aftenen. Det er også super nemt og billigt, at tage med en af de lokale busser ind til centrum. Du skal egentligt bare gå ud foran hotellet og række armen ud, når du ser den rigtige bus. Hotellet ligger tæt på stranden (ca. 300 meter) og byens største supermarked, Migros, ligger lidt længere nede af gaden.

 

Hotellets faciliteter:

Prestige Apart Hotel har en stor swimmingpool og en pool med to vandrutsjebaner samt en meget lille børnepool. Vandet er rent og der er masser af solsenge, så man behøver ikke stå op kl. 05.00 om morgenen for at reserverer nogle. Hvis man skal bruge håndklæder til poolområdet, skal man hente dem i en boks ved den store swimmingpool mellem kl. 09.00 og 11.00.

Ved siden af poolområdet er der en udendørs bar, som først lukker sent om natten. Baren har både lidt spillemaskiner, bordtennis og et billiardbord. I hotellets kælder ligger der et lille motionsrum og et spa, hvor du kan få massage, sidde i sauna, stikke fødderne ned til doktorfisk osv. mod betaling.

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Hotelfaciliteter - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotellets personale:

Hotellets personale er super flinke og imødekommende. Personalet ved pool- og barområdet elsker at snakke hele tiden! Det kan være lidt ubehageligt, når man ligger og tager sol på en liggestol, men de er de mest rare mennesker på hotellet og vil bare gerne snakke. Rengøringsdamerne ved vores lejlighed var nogle søde ældre damer. Mine forældre gav dem rigtig mange drikkepenge og det resulterede også i, at vores lejlighed blev gjort utroligt godt rent og lignede et helt kunstværk med blomster over det. Rengøringsdamerne bliver glade for et par lira om dagen, men mine forældre gav dem altså 10 lira nogle gange. Men mon ikke, at de har mere brug for pengene end vi har?

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Hotellets personale - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hotelværelset:

Vi boede faktisk to forskellige steder på Prestige Apart Hotel, da vi startede med at få det forkerte værelse. Min storebror havde sørget for, at vi fik en af de store lejligheder, når nu vi var tre voksne og en teenager. Der var desværre sket fejl, så vi startede med at bo på et meget lille værelse til fire personer. Værelset havde en smal gang, et badeværelse med badekar og et rum med en dobbeltseng og en køjeseng til to personer. Derudover var der en lille altan, hvorfra vi havde udsigt til poolområdet og havet i det fjerne. Det var sådan set fint nok, men meget småt til alle os.

Efter at have haft en overnatning på det lille værelse blev vi flyttet til en lejlighed på den anden side af poolområdet. Lejligheden var meget større og havde et rum, hvor der både var gang, køkken, spise område, en enkeltmandseng og en drømmeseng. Derudover var der et separat soveværelse, to store altaner og selvfølgelig et badeværelse. Det var dog en ulempe, at der kun var aircondition i soveværelset, men det hjalp at have døren åben ud til det store rum.

Anmeldelse af Prestige Apart Hotel - Hotelværelset - Rejsdiglykkelig.dk

 

Bedømmelse:

Prestige Apart Hotel er et godt hotel med en god beliggenhed, fint poolområde og et imødekommende personale. Der er gjort godt rent og der er ikke overbooket. Hotellet lever op til sin standard og jeg kunne sagtens finde på at bo der igen. Det eneste minus er morgenmaden, som ikke er specielt spændende.


Læs alle indlæg fra Marmaris
Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.