De bedste rejsemål i Tyrkiet - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Rejsemål i Tyrkiet

Leder du efter de bedste rejsemål til din næste ferie i Tyrkiet? Glem ikke at tjekke denne artikel med de absolut bedste rejsemål i Tyrkiet.

Tyrkiet er en ekstremt populær rejsedestination og er placeret lige dér, hvor to vidt forskellige verdener mødes.

Det er her Europa møder Asien, østen møder vesten og nyt møder gammelt i en helt igennem fantastisk kulturel sammensmeltning.

Uanset om du er på udkig efter skønne badebyer med solgaranti eller kulturelle storbyer med mindeværdige oplevelser, har Tyrkiet noget til enhver type rejsende.

Hvis du har svært ved, at vælge mellem de mange destinationer i Tyrkiet, skal du blive hængende lidt endnu! Her får du en liste over de absolut bedste rejsemål i Tyrkiet.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Tyrkiet (reklamelink)

Bestil hotel i Tyrkiet (reklamelink)

Bestil fly til Tyrkiet (reklamelink)

Bestil biludlejning i Tyrkiet (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Tyrkiet:


1. Alanya

Hvert år valfarter tusindvis af turister til Alanya, som er en af de mest populære badebyer i Tyrkiet. Her ligger store ferieresorts og hoteller side om side med lange hvide sandstrande med solgaranti året rundt.

Selvom at Alanya er mest kendt for sin tilbagelænede feriestemning, er det også en pulserende turistby med et bredt udvalg af oplevelser.

Kulturelle seværdigheder, spændende udflugter, gode shoppingmuligheder, et vildt natteliv og udsøgte madoplevelser – Alanya har det hele!

Det er altså slet ikke så svært at forstå, hvorfor Alanya er sådan et populært rejsemål i Tyrkiet. Du kan finde alt hvad hjertet begærer i en perfekt kombination af strand- og byliv i smukke omgivelser.


› Find rejser til Alanya (reklamelink)

Alanya - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Side

Midtvejs mellem Alanya og Antalya ligger den charmerende ferieby Side, som ligeledes er blandt de bedste rejsemål i Tyrkiet.

Side blev grundlagt for omkring 2.000 år siden og er dermed én af de ældste byer i Tyrkiet.

Når du besøger Side er det et must, at udforske områdets imponerende oldtidsruiner, der vidner om byens storhedstid. Du må heller ikke glemme, at opleve nogle af byens spændende kulturelle seværdigheder.

Der er generelt en skøn feriestemning i Side. Byen er fyldt med gode sandstrande og et stort udvalg af butikker, markeder, restauranter og barer.

På mange punkter, kan Side bedst beskrives som en slags miniudgave af Alanya, hvilket bestemt ikke gør byen mindre populær!


› Find rejser til Side (reklamelink)

De bedste rejsemål i Tyrkiet - Side - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Antalya

Antalya er den største by på den tyrkiske sydkyst, og er dermed den tyrkiske rivieras pulserende hovedby.

De fleste turister overser desværre Antalya, når de lander i byens lufthavn. De fleste drager nemlig straks videre imod Side, Alanya, Kemer og andre populære badebyer. Det er virkelig ærgerligt, for Antalya har SÅ meget at byde på!

Selvom at det først og fremmest er en storby, er der også rig mulighed for, at nyde strandlivet. Overalt i byen hersker der en skøn autentisk tyrkisk stemning.

Er du interesseret i hyggelige restauranter, gode shoppingmuligheder, vilde bargader, kulturelle seværdigheder eller børnevenlige forlystelser? Så kan du finde det hele i Antalya– og der er endda meget af det!


› Find rejser til Antalya (reklamelink)

De bedste rejsemål i Tyrkiet - Antalya - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Kemer

Kemer er en idyllisk badeby, der er beliggende for foden af de grønne Taurusbjerge i naturskønne omgivelser.

Her bliver du mødt af en afslappende og fredelig atmosfære, der medvirkende til at skabe de perfekte rammer for en idyllisk ferie.

I Kemer har du mulighed for, at koble helt af fra hverdagen imens du bare nyder livet til fulde. De rolige omgivelser har gjort Kemer til et af de bedste rejsemål i Tyrkiet for børnefamilier, men også for voksne uden børn.

Når du besøger Kemer, kan du nyde tilværelsen på byens strande eller gå en tur på den populære havn. Du kan også nemt tage på en udflugt til den nærliggende storby, Antalya.


› Find rejser til Kemer (reklamelink)

De bedste rejsemål i Tyrkiet - Kemer - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Kappadokien

Kappadokien minder på ingen måder om de andre populære rejsemål i Tyrkiet. Ikke desto mindre, er det et af de områder, som du bare skal besøge mindst én gang i livet!

I Kappadokien bliver du mødt af et eventyrligt månelignende landskab, der er skabt af flere store vulkanudbrud og jordskælv. Der er ingen tvivl om, at det er et sandt naturvidunder, som endda er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Naturens magiske hånd er medvirkende til, at området er fyldt med underjordiske byer, grottekirker, klippehoteller, fe skorsten og meget mere.

Du kan besøge flere forskellige byer i Kappadokien, hvoraf den mest populære er Göreme. De fleste turister bruger et par dage i området, hvorefter de vender tilbage til Tyrkiets populære badebyer.

Du kan eventuelt bestille en udflugt til Kappadokien gennem dit rejsebureau eller hotel.

De bedste rejsemål i Tyrkiet - Kappadokien - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Marmaris

Et andet ekstrem populært rejsemål i Tyrkiet er Marmaris, som er en moderne badeby i smukke omgivelser.

Marmaris er beliggende i en naturskøn bugt og er omgivet af grønne bjerge, der giver et utroligt smukt og nærmest eksotisk udtryk til byen.

Marmaris byder ikke ligefrem de bedste strande i Tyrkiet. Alligevel er de fantastiske omgivelser medvirkende til, at Marmaris er et vaskeægte ferieparadis med alt hvad der ellers hører til.

Når du holder ferie i Marmaris er der rig mulighed for, at komme i feriestemning på den lange strandpromenade.

Du kan også besøge den populære havn og den gamle bydel. Glem heller ikke at tage på shopping i den overdækkede basar eller feste på den livlige og berømte bargade.


› Find rejser til Marmaris (reklamelink)

Marmaris - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Bodrum

Bodrum er uden tvivl et af de bedste rejsemål i Tyrkiet. Byen er så populært, at den endda også er én af tyrkernes egne foretrukne feriebyer.

Bodrum er smukt beliggende på en naturskøn halvø ud til Middelhavet, hvor den er omkranset af høje bjerge og fantastiske kyststrækninger.

Når du besøger Bodrum er det et must, at besøge den maleriske gamle bydel, marinaen og de børnevenlige strande. Du kan også finde et stort udvalg af butikker, markeder, restauranter, barer og festlige diskoteker.

Bodrum er generelt lidt mere eksklusivt end mange af de andre populære rejsemål i Tyrkiet på denne liste.

Priserne afspejler sig desværre også herefter! Det betyder altså, at det dermed er lidt dyrere at bo i Bodrum end i for eksempel Alanya.


› Find rejser til Bodrum (reklamelink)

De bedste rejsemål i Tyrkiet - Bodrum - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Istanbul

Det er umuligt at lave en liste over de bedste rejsemål i Tyrkiet uden at nævne Istanbul. Med mere end 15 millioner indbyggere, er det ikke bare Tyrkiets, men også hele Europas største by!

I Istanbul kan du virkelig opleve, hvordan to vidt forskellige verdener mødes. Det er præcis her Europa møder Asien og støder sammen i en perfekt sammensmeltning af gammelt og nyt.

Her kan du opleve alt fra storslåede moskeer, gamle kirker og eksklusive paladser til kæmpestore shopping centre, hyggelige parker og betagende udsigtspunkter.

Hvis du har en mellemlanding i Istanbul, kan jeg kraftigt anbefale, at bruge et par dage i byen. Istanbul er nemlig meget imponerende og byder på alt det, som du overhovedet kan forbinde med en storbyferie.


› Find rejser til Istanbul (reklamelink)

Istanbul - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Kusadasi

Et andet af de bedste rejsemål i Tyrkiet er Kusadasi. Den skønne ferieby er beliggende ved Middelhavet, og byder på en idyllisk og afslappende feriestemning.

Her kan du finde en charmerende gammel bydel, historiske seværdigheder og lange sandstrande. I den gamle bydel og på den hyggelige havnepromenade ligger restauranter, barer og natklubber side om side.

Der er desuden et bredt udvalg af butikker og markeder. Hvis du trænger til flere spændende oplevelser i Tyrkiet, kan du også tage på mange gode udflugter fra Kusadasi.


› Find rejser til Kusadasi (reklamelink)

De bedste rejsemål i Tyrkiet - Kusadasi - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste rejsemål i Tyrkiet. Hvad er dine favorit rejsemål i Tyrkiet? Hvilke byer drømmer du om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Tyrkiet:

• 13 Gode grunde til at besøge Tyrkiet

Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Tyrkiet

• Drikkepenge i Tyrkiet: Hvor meget skal man give?

… Eller læs alle artikler fra Tyrkiet

Planlæg din rejse til Tyrkiet:

Bestil pakkerejse til Tyrkiet på Sunweb.dk (reklamelink) eller TripX.dk (reklamelink)

Bestil hotel i Tyrkiet på Hotels.com (reklamelink)

Bestil fly til Tyrkiet på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning i Tyrkiet på Discovercars.com (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *