De Bedste Steder til Shopping i Venedig - Rejs Dig Lykkelig

Venedig Shopping Guide: De Bedste Steder til Shopping i Venedig

Leder du efter shopping i Venedig? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Venedig, Italien.

Der hersker ingen tvivl om, at Venedig er en af verdens mest populære turistdestinationer. Alligevel er det som om, at der ikke er så mange gode shoppingmuligheder.

Det kan dermed være skuffende, at tage på shopping i Venedig – især hvis du ikke ved, hvor du skal finde de gode butikker.

Heldigvis er der hjælp på vej! Her får du en guide til de bedste steder til shopping i Venedig, Italien. Inden du forsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om must-see seværdigheder i Venedig.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Venedig (reklamelink)

Bestil hotel i Venedig (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Venedig (reklamelink)

Bestil oplevelser i Venedig (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Venedig:


1. Le Mercerie

Le Mercerie ligger i San Marco-kvarteret og består af en labyrint af charmerende smalle gader. De strækker sig hele vejen fra Rialto-broen til Markuspladsen og er kendt som et af byens travleste shoppingområder.

Her finder du hundredvis af butikker, som sælger alt fra tøj, sko og tasker til souvenirer, venetianske masker og Murano-glas.

Le Mercerie byder både på dyre designerbutikker, budgetvenlige mærkevareforretninger og små lokale butikker.

Le Mercerie - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Calle Larga XXII Marzo

Det er umuligt, at lave en liste over de bedste steder til shopping i Venedig uden at nævne Calle Larga XXII Marzo.

Den populære shoppinggade er fyldt med luksuriøse designerbutikker og eksklusive smykkeforretninger.

Butikkerne på Calle Larga XXII Marzo inkluderer bl.a. Valentino, Dior, Burberry, Gucci, Prada, Bulgari og Salvatore Ferragamo. Hvis du synes at priserne ligger i den dyre ende, kan du også bare nøjes med at vinduesshoppe.

 

3. Rialto Market

Det mest populære marked i Venedig er Rialto Market, som kun ligger et par skridt fra Rialtobroen. Det historiske madmarked har åbent fra tirsdag til søndag fra omkring kl. 07.30 til omkring kl. 12.00.

Markedet er fyldt med boder, hvor der sælges alverdens friske råvarer såsom frugter, grøntsager og fisk.

Sørg for at besøge markedet tidligt om morgenen, så du kan opleve når de lokale fiskere kommer i land med dagens fangst.

Rialto Market - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Salizada S. Moise

Salizada S. Moise er endnu en eksklusiv shoppinggade i Venedig. Den ligger kun et stenkast fra Markuspladsen og byder primært på butikker med dyre italienske designermærker af højeste kvalitet.

Det er helt klart et oplagt sted til shopping i Venedig, hvis du svømmer i penge eller bare gerne vil give den gas i designervarer.

 

5. Strada Nova

I den autentiske bydel Cannaregio finder du Strada Nova, der er en travl gågade i Venedig. Den ligger på vejen fra banegården til centrum, og besøges dermed af rigtig mange mennesker hver eneste dag.

Strada Nova er populær blandt de lokale såvel som turisterne. Her finder du nemlig en god blanding af supermarkeder, tøjbutikker og souvenirbutikker.

Der er desuden også flere gode restauranter og caféer, hvor du kan få en bid mad eller lidt koldt at drikke.

 

6. Murano

Murano er en af de mange små øer, som ligger i den venetianske lagune i området omkring Venedig. For at komme ud til den farverige ø er du nødt til, at hoppe på en Vaporetto (vandbus) eller en anden type båd.

Den smukke ø er verdensberømt for sin farverige håndblæste glaskunst af højeste kvalitet.

Overalt på øen finder du butikker, der sælger Murano-glas i alverdens afskygninger. Så hvis du mangler en kvalitetsbevidst souvenir, er Murano det oplagte sted at besøge!

De Bedste Steder til Shopping i Venedig - Murano - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Banco Lotto No. 10

Et af de mest usædvanlige steder til, at tage på shopping i Venedig er i butikken Banco Lotto No. 10. Butikken sælger varer, der er håndlavet af de indsatte i et kvindefængsel i Venedig.

Her kan du købe tøj, kostumer, smykker, tasker, sæber og meget mere til billige priser. Hele overskuddet fra salget går ubeskåret til, at uddanne og jobtræne de indsatte.

Det er dermed alt sammen medvirkende til, at de får den bedst mulige start efter deres løsladelse.

 

8. Maskeforretninger

Overalt i Venedig finder du maskeforretninger, hvor du kan købe klassiske venetianske karnevalsmasker. Det er helt klart en af de flotte souvenirs at tage med hjem fra Venedig!

Hvis du vil have en karnevalsmaske i god kvalitet, kan det være nødvendigt, at købe den i én af de lidt dyrere butikker, hvor de selv laver dem.

Maskeforretninger - Rejs Dig Lykkelig

 

9. San Samuele

Hvis du er på udkig efter tekstiler og kunsthåndværk, er San Samuele stedet som du er nødt til at besøge!

Her finder du nemlig en bredt udvalg af kreative gallerier, kunsthåndværksbutikker og unikke små specialforretninger.

 

10. T Fondaco dei Tedeschi

T Fondaco dei Tedeschi er et historisk og luksuriøst indkøbscenter i centrum af byen. I det populære center sælges der et bredt udvalg af designermærker til hele familien.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke ligefrem er et billigt sted til, at tage på shopping i Venedig.

Hvis sulten melder sig, byder T Fondaco dei Tedeschi på flere gode spisesteder. Derudover er der også en gratis kunstudstilling og en tagterrasse, hvorfra der en fantastisk udsigt over Venedigs tage!

De Bedste Steder til Shopping i Venedig - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Venedig. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Venedig? Hvilke steder vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Venedig:

20 Must-See Seværdigheder i Venedig

Hvor skal man bo i Venedig?

8 Smukke Udsigtspunkter i Venedig

De Bedste Rejsemål i Italien

Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Italien

… Eller læs alle artikler fra Venedig eller Italien

Planlæg din rejse til Venedig:

Bestil fly til Venedig (reklamelink)

Bestil hotel i Venedig (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Venedig (reklamelink)

Bestil oplevelser i Venedig (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *