De Bedste Sommerhusområder på Sjælland - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Sommerhusområder på Sjælland

Planlægger du en sommerhustur på Sjælland? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste og mest populære sommerhusområder på Sjælland.

Sjælland er Danmarks største ø og byder på rigtig mange gode sommerhusområder. Her bliver du mødt af flot natur, dejlige badestrande, rolige omgivelser og attraktioner i stribevis.

Det kan være svært at vælge mellem de mange sommerhusområder på Sjælland, for hvilke er egentligt de bedste? Det afhænger selvfølgelig i høj grad af, dine behov og ønsker for, hvordan ferien skal være.

For at hjælpe dig lidt på vej, kan du få et overblik over de bedste og mest populære sommerhusområder på Sjælland herunder.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse om de mange spændende seværdigheder på Sjælland til din ferie på Danmarks største ø.

 

De Bedste Sommerhusområder på Sjælland:


1. Tisvildeleje

Tisvildeleje ligger i Nordsjælland og er ikke bare et af de bedste sommerhusområder på Sjælland, men også i hele Danmark. Den idylliske kystby er virkelig et godt valg, hvis du drømmer om ferie i Danmark med en vaskeægte feriestemning.

Byen ligger på den danske riviera og kan prale af en kilometerlang børnevenlig badestrand med hvidt sand, rent vand, lyngbeklædte klitter og farverige badehuse.

Tisvildeleje byder desuden på et bredt udvalg af gode restauranter, butikker og gallerier. Lidt udenfor byen finder du Gribskov, som er én af Danmarks største skove. Kig efter sommerhuse i Tisvildeleje her (reklamelink).

Tisvildeleje - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Mads FonsecaUnsplash

 

2. Gilleleje

Gilleleje er endnu et populært område til at holde sommerferie i Danmark. I Gilleleje bliver du mødt af en charmerende lille fiskerby, som er beliggende på Sjællands nordligste punkt.

Her kan du udforske byens vigtige fiskerihavn, slappe af på stranden og slentre ned ad de hyggelige små stræder. Du kan også hoppe på veterantoget, besøge et riddermarked og meget mere.

Gilleleje byder desuden på et rigt handelsliv med utallige butikker, restauranter og caféer. Lyder den dejlige ferieby som noget for dig? Så kan du finde mange gode sommerhuse i Gilleleje her (reklamelink).

 

3. Rågeleje

Imellem Tisvildeleje og Gilleleje finder du Rågeleje, som er et vaskeægte dansk ferieparadis. Ja, faktisk har den historiske badeby har været et af de mest populære sommerhusområder på Sjælland gennem flere generationer.

Rågeleje ligger helt ned Kattegats kyst og byder på en flot kyststrækning, bakkede landskaber, ikoniske stribede badehuse og sommerhuse i massevis. Der er selvfølgelig også en god badestrand med fint sand og få sten samt gode læforhold.

De blæsende vindforhold i området, gør det desuden til et yndet sted for kite- og windkitesurfere. Find sommerhuse i Rågeleje her (reklamelink).

De Bedste Sommerhusområder på Sjælland - Rågeleje - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Jorik KleenUnsplash

 

4. Karrebæksminde

De fleste populære sommerhusområder på Sjælland ligger i Nordsjælland, men der findes selvfølgelig også gode sommerhusområder andre steder på øen. Et af disse er Karrebæksminde, som ligger i naturskønne omgivelser på Sydsjælland.

Karrebæksminde er en charmerende lille fiskerby med en afslappet atmosfære. Her finder du børnevenlige badestrande, gode vandsportsmuligheder, lystbådehavne, spisesteder og sjove aktiviteter for hele familien.

Ikke langt derfra ligger Gavnø Slot, Næstved by, Bon Bon-land og mange andre spændende attraktioner. Du kan kigge efter sommerhuse i Karrebæksminde her (reklamelink).

 

5. Rørvig

I det nordvestlige Sjælland finder du Rørvig, som er en hyggelig lille havneby i Danmarks største sommerhuskommune, Odsherred. Her bliver du mødt af fantastisk feriestemning med alt hvad der ellers hører til.

Udforsk den hyggelige havn, slip din indre strandløve fri på den dejlige sandstrand og nyd en lækker middag på de mange fiskerestauranter. Der er også rig mulighed for at nyde den skønne natur, som omkranser det populære sommerhusområde på Sjælland.

Rørvig bliver desuden kaldt for Sjællands Skagen, fordi der er et helt særligt lys, ligesom i Skagen. Du kan finde mange gode sommerhuse i Rørvig her (reklamelink).

De Bedste Sommerhusområder på Sjælland - Rørvig - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Line KjærUnsplash

 

6. Strøby Egede

Strøby Egede ligger på Sydsjælland i rolige naturskønne omgivelser. Her er der lagt op til en afslappende ferie, hvor livet nydes til fulde med cykelture, gåture, naturoplevelser og svømmeture i havet.

Selvom at der er ganske roligt, er der stadig rig mulighed for, at få en begivenhedsrig ferie. Ikke langt derfra, finder du nemlig både Stevns Klint, Faxe Kalkbrud, Køge Bugt, Bon Bon-land og mange andre seværdigheder.

Hvis du trænger til lidt storbyliv, er der heller ikke langt til København! Du kan med fordel kigge efter sommerhuse i Strøby Egede her (reklamelink).

 

7. Hornbæk

Et andet af de bedste sommerhusområder på Sjælland er Hornbæk i Nordsjælland. Hornbæk er en utroligt populær ferieby, som byder på kilometerlange hvide sandstrande.

I Hornbæk bliver du mødt af en god blanding af flotte naturoplevelser, dejlige sandstrande, klitter, kunstværker og lystbådehavne. Ikke nok med det, så er der også et rigt forlystelsesliv med mange gode butikker, restauranter og caféer.

Lyder Hornbæk som det perfekte feriested for dig? Så kan du med fordel tage et kig på nogle af de skønne sommerhuse i Hornbæk her (reklamelink).

Hornbæk - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Kai PilgerUnsplash

 

8. Liseleje

Liseleje er en autentisk gammel badeby i Nordsjælland. Her er der en fantastisk og afslappet feriestemning, som straks leder tankerne hen til gamle dage.

Overalt i Liseleje bliver du mødt af hyggelige butikker, ishuse, restauranter og caféer. Der er selvfølgelig også en rigtig god bred sandstrand, grønne skovområder og mange underholdende arrangementer i sommermånederne.

Det er altså slet ikke så svært at forstå, hvorfor den hyggelige badeby stadig er så populær! Kig efter sommerhuse i Liseleje her (reklamelink).

 

Flere Sommerhusområder på Sjælland:


Udover de allerede nævnte sommerhusområder på Sjælland, findes der selvfølgelig også mange andre gode steder. Herunder får du et hurtigt overblik over lidt andre gode feriesteder, som også er værd at overveje til din sommerhustur på Sjælland.

• Vejby Strand

• Smidstrup Strand

• Dronningmølle

• Sejerø Bugt

• Jægerspris

• Stillinge Strand

De Bedste Sommerhusområder på Sjælland - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Timo Wagner på Unsplash

Det var alt på denne liste over de bedste og mest populære sommerhusområder på Sjælland. Hvad er dine favoritsommerhusområder på Sjælland? Hvilke af stederne vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Danmark:

• 18 Fantastiske Oplevelser på Sjælland

• Gode Sommerhusområder i Danmark

• De Bedste Oplevelser i Danmark

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *