De Bedste Rejsemål i Grækenland

Planlægger du en rejse til Grækenland? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste rejsemål i Grækenland.

Grækenland er en af de mest populære rejsedestinationer i Europa om sommeren.

Her finder du alt fra et behageligt klima, smukke kyststrækninger og enestående naturoplevelser til historiske seværdigheder, grønne olivenlunde og udsøgte smagsoplevelser.

Der er altså ingen tvivl om, at Grækenland byder på alt det bedste af, hvad en perfekt ferie skal og burde indeholde.

Det kan være svært, at vælge mellem de mange smukke steder i Grækenland. Det er netop derfor, at jeg har lavet denne liste med de bedste rejsemål i Grækenland. Listen indeholder alt fra frodige øer i det græske øhav til antikke byer på fastlandet.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Grækenland (reklamelink)

Bestil rejse til Grækenland (reklamelink)

Bestil fly til Grækenland (reklamelink)

Bestil hotel i Grækenland (reklamelink)

Bestil biludlejning i Grækenland (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Grækenland:


1. Kreta

Kreta er Grækenlands største ø og er samtidig det mest populære rejsemål i Grækenland for os danskere. Den mangfoldige ø er så stor, at den nærmest minder om et lille land fyldt med sjove aktiviteter og oplevelser for hele familien.

Den fantastiske græske ø byder på enestående naturoplevelser, lange strande, turkisblå laguner, charmerende byer og historiske seværdigheder.

Du kan også finde et bredt udvalg af hoteller, restauranter, diskoteker, barer og shoppingmuligheder. Kreta er virkelig et af de bedste rejsemål i Grækenland!

Hvis Kreta lyder som noget for dig, kan du finde mange gode pakkerejser til Kreta her (reklamelink). Hvis du hellere vil arrangere rejsen selv, kan du også finde mange gode hoteller på Kreta her (reklamelink).


Læs også: 12 Must-See Seværdigheder på Kreta

Kreta - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Parga

Parga er en hyggelig by, som er beliggende i en bugt på Grækenlands vestkyst. Her er den omgivet af blåt hav, små grønne øer og dramatiske bjerge.

Byen ligger egentligt på fastlandet, men den smukke bugt og det kuperede landskab leder straks tankerne hen på en græsk ferieø.

Den skønne badeby ligger i et kuperet terræn og er præget af en hyggelig græsk stemning. Byens smalle snoede gader er fyldt med farverige huse, der nærmest klamrer sig til bjergskråningerne.

Parga byder desuden på mange lækre strande samt en charmerende havn og promenade med et stort antal gode spisesteder og barer. Find hoteller i Parga her (reklamelink).

 

3. Santorini

Santorini er en del af øgruppen, Kykladerne, og er blandt Grækenlands smukkeste øer.

Den græske ø er er blevet et ekstremt populært rejsemål i Grækenland de seneste år! Ja, faktisk er Santorini blevet kendt som et af de mest romantiske steder i verden.

Når du besøger Santorini, bliver du mødt af hvidkalkede huse med blå skodder, der står i stor kontrast til det dramatiske vulkanlandskab. Santorini blev dannet af et kæmpestort vulkanudbrud i oldtiden, der resulterede i det unikke landskab.

Santorini byder på det bedste fra Grækenland. Her finder du alt fra en aktiv vulkan og sorte lavastrande til gudesmukke solnedgange og idylliske hvide landsbyer.

Glem ikke at besøge den romantiske by, Oia, og den fotogene by, Thira. Du kan finde flere gode pakkerejser til Santorini her (reklamelink).

Vil du hellere planlægge rejsen på egen hånd? Så kan du også finde et bredt udvalg af hoteller i Santorini her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Grækenland - Santorini - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Kos

Kos er en del af den græske øgruppe, Dodekaneserne, og er en smuk lille ø, der byder på noget til enhver type rejsende.

På grund af øens lille størrelse, er det oplagt at leje en bil (reklamelink) og udforske Kos på egen hånd. En anden mulighed er, at cykle rundt på øen, der har mange gode cykelstier ned til havet.

Når du holder ferie på Kos, kan du bl.a. nyde smukke hvide sandstrande, tage på bådture og besøge vingårde. Der er også mange charmerende små bjerglandsbyer og historiske seværdigheder, der bare venter på at blive udforsket.

Du kan med fordel kigge efter et stort udvalg af pakkerejser til Kos her (reklamelink). Ellers kan du også finde hoteller på Kos her (reklamelink).

 

5. Zákynthos

Zákynthos er den største og sydligste af De Ioniske Øer, der er beliggende ud for Grækenlands vestkyst.

Øen er kendt for at være én af de smukkeste græske øer. Her finder du frodig uspoleret natur og børnevenlige gyldne sandstrande med lavvandet azurblåt hav.

Hvis du leder efter et børnevenligt rejsemål i Grækenland i smukke omgivelser med mulighed for både afslapning og sjove aktiviteter, er Zákynthos altså et oplagt valg!

Udover at nyde strandlivet, kan du også opleve de fascinerende Blå Grotter, et forlist skib og sjældne frie havskildpadder. Du kan finde mange gode pakkerejser til Zákynthos her (reklamelink) samt hoteller på Zákynthos her (reklamelink).

Zákynthos - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Samos

Samos er beliggende ud for Tyrkiets kyst, og er en af de grønneste og mest frodige øer i Grækenland. Her finder du høje bjerge og dybe dale med alverdens duftende plantearter.

Der er desuden mere end 300 strande, men det er udelukkende stenstrande. Udover at nyde naturen på Samos, kan du også besøge charmerende byer og gamle vinmarker med mulighed for vinsmagning.

Samos er generelt en meget historisk græsk ø med en lang historie, der går tusindvis af år tilbage i tiden. Du kan dermed udforske flere spændende antikke seværdigheder på øen.

Hvis Samos lyder som noget for dig, kan du finde pakkerejser til Samos her (reklamelink). Du kan også kigge efter hoteller på Samos her (reklamelink).

 

7. Rhodos

Det er næsten umuligt, at lave en liste over de bedste rejsemål i Grækenland uden at nævne Rhodos.

Den græske ferieø er en af de største, mest solsikre og absolut mest populære rejsemål i Grækenland. Her bliver du mødt af gammelt og nyt i en perfekt sammensmeltning.

Rhodos byder på alt fra historiske seværdigheder og middelalderlig stemning i Rhodos by til smukke strande og den hvide by, Lindos.

Landskabet på den naturskønne ø er bjergrigt og frodigt med et stort antal citrustræer og olivenlunde. Der er også et rigt forlystelses- og natteliv, hvilket gør Rhodos til et af de bedste rejsemål i Grækenland.

Du kan finde et bredt udvalg af gode pakkerejser til Rhodos her (reklamelink). Ellers kan du også finde mange hoteller på Rhodos her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Grækenland - Rhodos - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Thessaloniki

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland og er hjem til mere end 300.000 indbyggere. Den oversete storby er fyldt med arkæologiske monumenter og seværdigheder, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Thessaloniki er desuden en af Grækenlands største universitetsbyer, hvilket er medvirkende til, at der er et rigt kultur- og forlystelsesliv.

I byen kan du finde et stort antal shopping muligheder, men også mange gode restauranter, caféer, barer og natklubber.

Det er muligt, at finde lidt pakkerejser til Thessaloniki her (reklamelink). Hvis du hellere vil planlægge rejsen på egen hånd, kan du også kigge efter hoteller i Thessaloniki her (reklamelink).

 

9. Mykonos

Mykonos er et af de mest eksklusive rejsemål i Grækenland og ligner til forveksling Santorini med sine hvidkalkede huse med blå skodder. Her er den græske atmosfære ganske enkelt ikke til at tage fejl af!

Den tilbagelænede atmosfære, afløses om aftenen af et livligt natteliv, der har givet øen kælenavnet ”Grækenlands Ibiza”.

På den græske ø venter der smukke omgivelser med lækre strande og charmerende små byer med brostensgader og hvidkalkede huse. Her kan du finde alverdens restauranter, caféer, barer, natklubber og butikker.

Der er mange eksklusive hoteller og spisesteder på Mykonos, men du kan heldigvis også finde nogle mere prisvenlige af slagsen.

Du kan finde lidt pakkerejser til Mykonos her (reklamelink). Ellers kan du også finde hoteller på Mykonos her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Grækenland - Mykonos - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Johnny ChenUnsplash

 

10. Skiathos

Skiathos er en del af øgruppen, Sporaderne, og er beliggende øst for Grækenlands fastland.

Den grønne og frodige ø er fyldt med olivenlunde, duftende pinjetræer og fine strande. Ja, faktisk er der mere end 60 forskellige badestrande at vælge imellem!

Over alt på øen, finder du hyggelige græske byer med alverdens faciliteter. Den mest populære by er Skiathos by, der er en charmerende havneby med alt du behøver på ferien.

Skiathos by byder på et bredt udvalg af restauranter med græske specialiteter, men også mange gode hoteller, butikker, barer og natklubber. Du kan med fordel kigge efter hoteller på Skiathos her (reklamelink).

 

11. Korfu

Et af de mest populære rejsemål i Grækenland er Korfu, som er den nordligste af de Ioniske øer.

Den mangfoldige ø er cirka på størrelse med Bornholm og er fyldt med charmerende byer, der vidner om øens turbulente fortid under flere forskellige herredømme.

Naturen på Korfu er helt fantastisk med træbeklædte bjerge og smukke strande med azurblåt hav. Korfu by er helt klart et besøg værd, da den er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Her finder du en hyggelig gammel bydel med snoede gader, pastelfarvede- og gule huse samt historiske seværdigheder.

Det er muligt, at finde lidt pakkerejser til Korfu her (reklamelink). Hvis du hellere vil arrangere rejsen på egen hånd, kan du også kigge efter hoteller på Korfu her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Grækenland - Korfu - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Lefkas

Lefkas er endnu en af De Ioniske Øer og ligger så tæt på den græske vestkyst, at den er forbundet til fastlandet via en lille bro.

På Lefkas kan du nyde det ægte Grækenland med alt, hvad det ellers indebærer. Det er bestemt ikke uden grund, at det er et af de bedste rejsemål i Grækenland!

På Lefkas bliver du mødt af en tilbagelænet atmosfære, hyggelige tavernaer, charmerende bjerglandsbyer og dejlige strande. Øen er især kendt for sine hvide kalkstensklipper, der dramatisk skyder sig ned i havet på den sydlige del af øen.

Du kan finde pakkerejser til Lefkas her (reklamelink). Ellers kan du også finde hoteller på Lefkas her (reklamelink).

 

13. Athen

Grækenlands hovedstad er selvfølgelig også et af de bedste rejsemål i Grækenland. En rejse til Athen er som, at rejse til to vidt forskellige verdener, hvor det antikke og det moderne mødes i en perfekt sammensmeltning.

Her finder du alt, hvad du overhovedet har brug for til den perfekte storbyferie.

Athen er en spændende og kulturel storby, der domineres af den antikke gamle bydel Akropolis. Den græske hovedstad byder selvfølgelig også på mange andre spændene seværdigheder.

Der er også et bredt udvalg af restauranter, butikker, barer og natklubber. Find et bredt udvalg af pakkerejser til Athen her (reklamelink). Du kan også finde hoteller i Athen her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Grækenland - Athen - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste rejsemål i Grækenland. Hvad er dit favoritrejsemål i Grækenland? Hvilke steder i Grækenland, drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Grækenland:

• Find Billige Pakkerejser til Grækenland

• 12 Gode Oplevelser på Kreta

• Charmerende autentiske Lesbos

… Eller læs alle artikler fra Grækenland

Planlæg din rejse til Grækenland:

Bestil pakkerejse til Grækenland på Sunweb.dk (reklamelink) eller TripX.dk (reklamelink)

Bestil fly til Grækenland på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil hotel i Grækenland på Hotels.com (reklamelink)

Bestil biludlejning i Grækenland på Discovercars.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *