Charterferie i Europa - Cypern - Rejs Dig Lykkelig

Charterferie i Europa: Hvor skal man rejse hen?

Planlægger du en charterferie i Europa? Glem ikke at tjekke denne liste med inspiration til nogle af Europas bedste charterrejsemål.

Det sydlige Europa er pakket med gode feriedestinationer, der indbyder til mindeværdige ferier med dem som du holder allermest af.

Uanset om du besøger Spanien, Frankrig, Italien eller noget helt fjerde, kan du glæde dig til sol, varme og dejlige ferieminder. Og det bedste af det hele? Mange af de bedste charterrejsemål kræver kun en kort flyvetur fra Danmark!

Hvis du planlægger en charterferie i Europa, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en liste over nogle af de bedste charterrejsemål i Europa.

Inden du forsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om de bedste destinationer til en storbyferie i Europa.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil en charterrejse (reklamelink)

Bestil en pakkerejse (reklamelink)

Bestil biludlejning (reklamelink)

Bestil oplevelser (reklamelink)

 

Charterferie i Europa: Hvor skal man rejse hen?


1. Spanien

Det kommer nok ikke som ikke chok for nogen, at Spanien selvfølgelig er et af de bedste steder til charterferie i Europa. Ja, faktisk har Spanien i årevis indtaget førstepladsen som danskernes foretrukne rejsemål.

Spanien er et rigtig godt og oplagt rejsemål året rundt! Her er der trygt og turistvenligt samtidig med at der er et varmt klima og oplevelser i verdensklasse.

Nogle af de mest populære charterrejsemål i Spanien er Mallorca, Ibiza, Malaga, Gran Canaria og Tenerife. De to sidstnævnte kanariske øer er uhyre populære året rundt – også i vintermånederne.

Du kan finde et bredt udvalg af gode pakkerejser til Spanien her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Spanien

Spanien - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Bulgarien

Bulgarien er uden tvivl et af de billigste charterrejsemål i Europa. Her kan du tage på badeferie, udforske flot natur og se spændende historiske seværdigheder.

Ikke nok med det, så byder Bulgarien også på lange sandstrande, udsøgte madoplevelser, pulserende storbyer, farverige badebyer og vilde festbyer.

Mange forveksler fejlagtigt Bulgarien med de unges festparadis, men i virkeligheden er Bulgarien et alsidigt rejsemål. Her er der plads til alle, uanset om du rejser med familien, vennerne eller din partner.

Når du skal bestille din rejse, kan du med fordel kigge efter charterrejser til Bulgarien her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Bulgarien

Charterferie i Europa - Bulgarien - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Malta: Charterferie i Europa

På Malta bliver du mødt af et skønt middelhavsklima året rundt. Malta er en øgruppe og et land, som egentligt kun er halvt så stor som Bornholm. Alligevel bugner der med spændende oplevelser og ting at give sig til!

Malta byder på en lang og rig historie. Her er der fyldt med gamle middelalderbyer, storslåede monumenter, historiske skatte, gyldne sandstrande, azurblåt hav, flotte bygninger og smalle stræder.

Der hersker slet ingen tvivl om, at Malta er et af de skønneste steder til en charterferie i Europa. Du kan finde mange gode og billige pakkerejser til Malta her (reklamelink).

Malta - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Tyrkiet

Teknisk set ligger Tyrkiet slet ikke Europa. Alligevel forbinder mange den populære rejsedestination med charterrejser i Europa. Grunden til dette skyldes bl.a. at det er så populært og kun ligger en kort flyvetur fra Danmark.

Det er også netop derfor, at Tyrkiet er med på listen over, hvor man skal tage på charterferie i Europa. Det er her Europa møder Asien, østen møder vesten og gammelt møder nyt i en perfekt sammensmeltning.

Tyrkiet er fyldt med skønne badebyer, pulserende storbyer og solgaranti det meste af året. Her kan du slappe af på lange sandstrande, nyde naturskønne omgivelser, udforske kulturelle seværdigheder og spise udsøgt mad til billige priser.

Nogle af de mest populære charterrejsemål i Tyrkiet er Alanya, Marmaris, Side og Bodrum. Du kan finde et bredt udvalg af billige og populære pakkerejser til Tyrkiet her (reklamelink).


Læs også: De bedste rejsemål i Tyrkiet

Charterferie i Europa - Tyrkiet - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Italien

Italien er egentligt ikke som sådan et populært rejsemål til charterferie i Europa. De fleste besøger nærmere støvlelandet for at opleve verdensberømte byer som Rom, Venedig, Milano og Pisa.

Men faktisk har Italien et par gode charterrejsemål. Du kan f.eks. tage til Sardinen og Sicilien, som er to skønne italienske øer i Middelhavet.

Øerne byder hver især på lange sandstrande, store naturoplevelser, flotte byer og meget mere. Find pakkerejser til Sardinen her (reklamelink) og pakkerejser til Sicilien her (reklamelink).


Læs også: De 15 Bedste Rejsemål i Italien

Italien - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Portugal: Charterferie i Europa

Portugal er et fantastisk rejseland med store kontraster. Her bliver du mødt af et mildt og solrigt klima, nogle af Europas bedste strande, storslåede naturoplevelser, smuk arkitektur og udsøgte madoplevelser.

Det er altså ikke uden grund, at Portugal adskillige gange er kåret som verdens bedste rejsemål! Nogle af de mest populære charterdestinationer i Portugal er Algarvekysten og Madeira.

Du kan også overveje at tage til den mere oversete øgruppe Azorerne, som er utroligt smuk og frodig. Du kan finde en lang række charterrejser til Portugal her (reklamelink).

Charterferie i Europa - Portugal - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Grækenland

Et af de absolut mest populære steder til, at tage på charterferie i Europa er Grækenland. Ja, faktisk er det et uhyre populært rejsemål i sommermånederne!

Det græske øhav består af mere end 2.000 øer, så der er rigeligt at vælge imellem. De mest populære er Kreta og Rhodos, men du kan f.eks. også besøge Korfu, Santorini, Mykonos, Kos og andre skønne øer.

Uanset hvilken ø du vælger, kan du glæde dig til en mindeværdig ferie i et behageligt klima. Overalt bliver du mødt af smukke kyststrækninger, store naturoplevelser, historiske seværdigheder, grønne olivenlunde og udsøgte smagsoplevelser.

Der er rig mulighed for at finde gode pakkerejser til Grækenland her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Grækenland

Grækenland - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Frankrig

Frankrig er som regel ikke et sted, der forbindes med charterferie i Europa. De fleste tænker nok nærmere på romantiske Paris, uendelige vinmarker, eventyrlige slotte og lignende.

Men det er faktisk muligt at tage på charterferie i Frankrig! På den franske riviera er der nemlig lagt op til den ultimative badeferie med alt hvad der ellers hører til.

Det mest populære rejsemål på den franske riviera er uden tvivl Nice, som både er en badeby og en storby på én og samme tid. Her kan du glæde dig til kultur, historie, charme og strande i et skønt klima.

Du kan finde mange gode pakkerejser til Nice i Frankrig her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Frankrig

Charterferie i Europa - Frankrig - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Cypern: Charterferie i Europa

Hvis du er på udkig efter feriesteder med gode chancer for varmt og solrigt vejr, bør du kraftigt overveje en charterferie på Cypern. Den dejlige ferieø er nemlig et af de mest solsikre rejsemål i Middelhavet.

Her er der omkring 300 solskinsdage om året. I sommerperioden er der varmt og tørt imens vintermånederne byder på behagelige temperaturer, som dog kan være til den kolde side.

På Cypern er der fyldt med flotte strande, rå natur, klippefyldte kyststrækninger, charmerende byer, historiske seværdigheder og alsidige madoplevelser.

Det er muligt at finde et godt udvalg af skønne pakkerejser til Cypern her (reklamelink).

Charterferie i Europa - Cypern - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Egypten

Okay, Egypten ligger egentligt i Afrika. Flyvetiden er bare så kort, at det eventyrlige rejseland alligevel fortjener en plads på listen over de bedste steder til charterferie i Europa.

Der er meget delte meninger om Egypten som rejseland. Enten hader man det – ellers elsker man det. Ikke desto mindre, er Egypten et af de mest solsikre rejsemål i kort afstand fra Danmark.

Her kan du glæde dig til en billig badeferie til yderst fordelagtige priser. Slap af på de gyldne sandstrande, se imponerende kulturskatte, bo på store resorts og oplev et farverigt koralrev i verdensklasse.

Du kan med fordel finde din pakkerejse til Egypten her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Egypten

Egypten - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Kroatien

Kroatien er endnu et land, som egentligt ikke bliver forbundet med en typisk charterdestination. Alligevel er det værd at nævne, at du faktisk kan finde mange gode pakkerejser til Kroatien.

I Kroatien venter der dig uspoleret natur, skønne strande med krystalklart vand, historiske seværdigheder og hyggelige byer. Dertil er der også en utroligt venlig befolkning og billige priser.

Nogle af de mest populære charterrejsemål i Kroatien er bl.a. ferieøerne Hvar, Krk, Pag og Brac. Du kan f.eks. finde pakkerejser til Kroatien her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Kroatien

Charterferie i Europa - Kroatien - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste charterrejsemål i Europa. Hvad er dine favoritsteder til charterferie i Europa? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find endnu mere rejseinspiration:

• Storbyferie i Europa: De Bedste Storbyer

• Varme Rejsemål i Vintermånederne

• 12 af Europas Bedste Shoppingbyer 

… Eller læs alle artikler med rejseinspiration

Planlæg din charterferie i Europa:

Bestil en charterferie på Sunweb.dk (reklamelink)

Bestil en pakkerejse på Tripx.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *