Gode restauranter i Alanya - Rejsdiglykkelig.dk

5 gode restauranter i Alanya

Alanya byder på masser af gode restauranter med mad fra hele verden og i alle prisniveauer. Du bør bestemt ikke gå glip af den lækre lokale mad, da det tyrkiske køkken anses for at være det 3. bedste i verden. Herunder vil jeg både komme ind på restauranter med lokal mad og restauranter med europæisk mad.


 

Dinner restaurant

Dinner Restaurant er en moderne og varm restaurant, der er beliggende ved havnen. Restauranten har et udsøgt middelhavskøkken med lækre retter af høj kvalitet og friske råvarer med en ny menu hver eneste måned. Omgivelserne er hyggelige og tjenerne er meget opmærksomme og professionelle. Priserne er lavere end på de middelmådige restauranter, der ligger ved havnen.

 

Eski Ev

Eski Ev er det perfekte sted, til at smage lækkert tyrkisk mad. Restauranten ligger i et over 200 år gammelt hus, men om sommeren kan man nyde maden i deres romantiske gårdhave. Her spiser man under oliven- og appelsintræer imens deres hunde og katte tøffer rundt om bordene. Bare det at træde ned i den lille charmerende gårdhave er en oplevelse i sig selv.

 

Green Beach Restaurant

Green Beach er den største have-restaurant i hele Alanya og har en afslappende atmosfære. Her spiser man omgivet af palmer og med udsigt over det turkisblå hav. Man kan både få morgenmad, frokost og aftensmad, som består af lækre kød- og fiskeretter samt tyrkiske retter. Selvom at restauranten ligger i byens centrum, er det alligevel langt væk fra stress og jag. Hver aften er der live musik, så husk danseskoene. 

Kale Panorama Restaurant

Kale Panorama Restaurant har som navnet antyder, en helt fantastisk panoramaudsigt over Alanya. Den ligger på toppen af klippehalvøen, som deler byen i to. Jeg valgte at bruge restaurantens gratis taxa-service, hvor de kommer og henter en ved hotellet. Jeg kom en halv times tid før solnedgang, således at jeg kunne spise det udsøgte tyrkiske mad imens jeg nød solnedgangen over havet og byen.

 

Ravza

Restauranten har lagt det samme sted helt siden 1955 og er en af de mest kendte og ældste restauranter i Alanya. Hos Ravza serverer de ægte tyrkisk mad til billige priser og servicen er helt i top. Udefra ser restauranten ikke ud af meget, men de mange lokale stamgæster viser lidt om, hvor god restauranten er. Det eneste minus er, at der ikke sælges nogen former for alkohol.

Gode restauranter i Alanya - www.rejsdiglykkelig.dk

Planlægger du en rejse til Alanya? Glem ikke at tjekke disse artikler:

… Eller læs alle artikler fra Alanya.

Planlæg din rejse til Alanya:

Bestil fly til Alanya på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil en pakkerejse til Alanya på Sunweb.dk (Reklamelink) eller Primotours.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Alanya på Discovercars.com (Reklamelink)

Køb E-bog om Alanya på Saxo.com (Reklamelink)

Kræv kompensation for rejsen til Alanya på Flypenge.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.