Gode restauranter i Alanya - Rejsdiglykkelig.dk

5 Gode Restauranter i Alanya

Vil du gerne ud at spise i Alanya? Så er du simpelthen nødt til at tjekke denne artikel med fem gode restauranter i Alanya, Tyrkiet.

Alanya byder på masser af gode restauranter med mad fra hele verden og i alle prisniveauer. Du bør bestemt ikke gå glip af den lækre lokale mad. Det tyrkiske køkken anses nemlig for at være det 3. bedste i verden!

Her får du et lille udpluk af et par gode restauranter i Alanya med alt fra lokal mad til europæisk mad.

 

Gode Restauranter i Alanya:


1. Dinner restaurant

Dinner Restaurant er en moderne restaurant ved havnen i Alanya. Restauranten byder på et udsøgt middelhavskøkken med lækre retter af høj kvalitet og friske råvarer med en ny menu hver måned.

Omgivelserne er hyggelige, og tjenerne er meget opmærksomme og professionelle. Priserne er generelt lavere end på de tilsvarende restauranter, som ligeledes er beliggende ved havnen.

 

2. Eski Ev

Hvis du drømmer om at smage lækre tyrkiske retter, er Eski Ev det perfekte sted at besøge. Restauranten er beliggende i et hus, der er mere end 200 år gammelt. I sommermånederne kan du nyde maden i den romantiske gårdhave.

I gårdhaven spiser man sin middag under oliven- og appelsintræer imens deres hunde og katte tøffer rundt om bordene. Bare det at træde ind i den charmerende lille gårdhave er en oplevelse i sig selv.

 

3. Green Beach Restaurant

Green Beach er den største have-restaurant i hele Alanya, og byder en afslappende atmosfære. Her nyder man en middag omgivet af palmer og med udsigt over det turkisblå hav.

Restauranten tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad, som består af lækre kød- og fiskeretter samt tyrkiske specialiteter. På trods af at restauranten ligger i Alanyas centrum, er det alligevel langt fra stress og jag. Hver aften er der desuden livemusik.

 

4. Kale Panorama Restaurant

Kale Panorama Restaurant har som navnet antyder, en helt fantastisk panoramaudsigt over Alanya. Den ligger på toppen af klippehalvøen, som deler byen i to. Vi valgte at benytte os af restaurantens gratis taxi-service, hvor de henter gæsterne ved deres hotel.

Vi timede vores besøg, så vi ankom omkring en halv time før solnedgang. På den måde kunne vi spise en tyrkisk middag imens vi nød den smukke solnedgang over havet og byen.

 

5. Ravza

Ravza har lagt det samme sted helt siden 1955. Det er dermed en af de ældste og mest kendte restauranter i Alanya. Hos Ravza serverer de ægte tyrkisk mad til billige priser samtidig med at servicen er helt i top.

Ude fra ser restauranten ikke ud af meget, men det store antal lokale stamgæster vidner om, hvor god restauranten egentligt er. Det eneste minus ved Ravza er, at der desværre ikke sælges nogen former for alkohol.

Gode restauranter i Alanya - www.rejsdiglykkelig.dk

Læs flere artikler fra Alanya og Tyrkiet:

22 Must-See Seværdigheder i Alanya

• 10 Spændende Udflugter fra Alanya

• Rejseguide til Alanya

• Alanya Shopping Guide

24 Ting du SKAL vide inden rejsen til Tyrkiet

… Eller læs alle artikler fra Alanya eller Tyrkiet

Planlæg din rejse til Alanya:

 Bestil fly til Alanya på Momondo.dk (reklamelink)

 Bestil en pakkerejse til Alanya på Sunweb.dk (Reklamelink) eller Primotours.dk (reklamelink)

 Bestil biludlejning i Alanya på Discovercars.com (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *