Guide til Disneyland Paris - Hvornår er det bedst at besøge parken - Rejs Dig Lykkelig

Guide til Disneyland Paris

Planlægger du en tur til Disneyland Paris? Glem ikke at tjekke denne guide til Disneyland Paris med mange gode tips og praktiske informationer.

Disneyland Paris ligger lidt uden for Paris og besøges af millioner mennesker hvert eneste år. Ja, faktisk er det Europas mest besøgte forlystelsespark!

Her bliver du mødt af en magisk og fantasifuld verden, hvor drømme går i opfyldelse og eventyr bliver til virkelighed. Parkerne henvender sig ikke kun til børnefamilier. De fleste voksne bliver nemlig også tryllebundet af Disneys magiske verden.

For at få mest muligt ud af dit besøg i Disneyland Paris, er det en god idé at forberede dig inden turen. Det er netop derfor jeg har lavet denne guide til Disneyland Paris med mange gode tips og praktiske informationer.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Paris (reklamelink)

Bestil hotel i Paris (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Paris (reklamelink)

Bestil biludlejning i Paris (reklamelink)

Bestil oplevelser i Paris (reklamelink)

 

Disneyland Resort Paris


Mange tror fejlagtigt at der kun er én Disney-park i Paris, men i virkeligheden er der faktisk to forskellige forlystelsesparker! Parkerne er en del af et stort kompleks på omkring 20.000 hektarer, der hedder Disneyland Resort Paris.

Den største og mest populære forlystelsespark er Disneyland Paris, som denne guide også handler om. Det er her du finder det klassiske Disney-univers med Torneroses slot, magiske shows, parader og omkring 42 forlystelser.

Foruden Disneyland Paris, byder resortet også på Walt Disney Studios Park. Her kan du lære om skabelsen af Disneys film og tv-serier, se underholdende shows og prøve omkring 18 forlystelser.

Ude foran de to temaparker ligger Disney Village, som er et underholdningsområde med massevis af restauranter, butikker og underholdning. Sidst men ikke mindst, er der også et hotelområde med en lang række temahoteller.

Guide til Disneyland Paris - Disneyland Resort Paris - Rejs Dig Lykkelig

 

Forlystelser og underholdning


Eftersom at guiden omhandler Disneyland Paris-parken, er det kun forlystelserne og underholdningen i denne park, som nævnes her på siden.

Disneyland Paris er opdelt i fem gennemførte temalande, som centrerer omkring Tornerose slottet. Temalandede er forbundet ved hjælp af stier og et tog, som kører i yderkanten af parken.

Inde i parken er der omkring 42 forlystelser, som spænder over alt fra rolige karruseller til vilde rutsjebaner. Her er der bogstaveligt talt noget for hele familien!

Udover forlystelser er der også en lang række spektakulære shows, parader og anden underholdning. Mød Disney-figurerne, se dem danse ved den store parade og nyd synet af et fantastisk fyrværkerishow. Der er simpelthen så meget at give sig til i Disneyland Paris!

Forlystelser og Underholdning - Rejs Dig Lykkelig

 

Billetter til Disneyland Paris


Der findes en overflod af forskellige billetmuligheder til Disneyland Paris. Ja, faktisk kan det være lidt af en jungle at finde rundt i!

Du kan købe alt fra dagsbilletter og flere-dagsbilletter til billetter med alverdens tilføjelser og pakkeløsninger. Se et stort udvalg af billetter til Disneyland Paris her (reklamelink).

Dagsbilletterne til Disneyland Paris koster fra 410 kr. og opefter pr. person. Hvis du også vil besøge Walt Disney Studios Park, skal du forvente at det koster fra 600 kr. og opefter for begge parker.

Bemærk at billetpriserne i høj grad afhænger af ugedag og sæson. Du skal dermed regne med, at endagsbilletterne til Disneyland Paris koster mere end 600 kr. pr. person i sommersæsonen.

Det er en god idé at købe dine billetter hjemmefra, så du undgår at stå i lange køer ved indgangen. Jeg kan især anbefale disse ekstremt populære og topbedømte billetter til Disneyland Paris (reklamelink).

Guide til Disneyland Paris - Billetter - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvordan kommer man til parken?


Disneyland Paris ligger slet ikke i Paris, men i Marne- la-Vallée omkring 45 kilometer derfra. Den billigste måde at komme dertil fra Danmark, er som regel ved at flyve til en af lufthavnene i Paris. Du kan finde flybilletter til Paris her (reklamelink).

Du kan også sagtens køre i din egen bil dertil. Ifølge Google Maps tager køreturen fra Padborg til Disneyland Paris cirka 11 timer uden pauser og kødannelser. Du skal derfor forvente at bruge et par timer ekstra på køreturen.

En helt anden mulighed er at tage toget hele vejen fra Danmark. Dette er dog en knap så populær mulighed som de to ovennævnte.

Fremme i Paris, kan du vælge at hoppe i en taxi, købe transfer eller tage med offentlig transport til Disneyland Paris. Der findes rigtig mange toge og busser, som kører direkte til parkens indgang – og det er tilmed supernemt! Alt dette vil jeg snart lave en mere detaljeret artikel omkring.

Hvordan kommer man dertil - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvornår er det bedst at besøge Disneyland Paris?


Åbningstiderne til Disneyland Paris afhænger i høj grad af sæson, og kan ændres med meget kort varsel. Du kan se de præcise åbningstider på Disneyland Paris’ egen hjemmeside.

Parken har åbent hele året rundt, men er helt klart bedst at besøge i foråret eller efteråret. Her er vejret mildt samtidig med, at der slet ikke er de samme store menneskemængder som i sommersæsonen.

Hvis du vil undgå de værste menneskemængder, er det altid en god idé at undgå ferieperioderne. Husk at franskmændene har ferie på andre tidspunkter end os! Det er ligeledes en god idé at undgå weekender, hvor der som regel er mange flere mennesker end i hverdagene.

Guide til Disneyland Paris - Hvornår er det bedst at besøge parken - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor lang tid skal man bruge i parken?


Hvis du kun skal besøge Disneyland Paris, kan du sagtens nøjes med at bruge én enkelt dag i parken. Du skal dog forvente at der er lange køer til alt i højsæsonen!

Vil du både besøge Disneyland Paris og Walt Disney Studios Park? Så er det en god idé at bruge mindst 2 dage, således at du kan bruge en hel dag i hver af parkerne.

 

Gode tips til Disneyland Paris


• Sørg for at have mindst en hel dag i hver af parkerne.

• Forbered dig på lange køer og store menneskemængder – især i højsæsonen.

• Husk gode og behagelige sko!

• Medbring en jakke eller regnfrakke i tilfælde af, at vejret skifter i løbet af dagen.

• Download den gratis Disneyland Paris app, som viser ventetider til forlystelserne, paradetider osv.

• Medbring din egen mad og drikke (alkohol er ikke tilladt). Maden derinde er nemlig dyrt og ikke specielt godt!

• Parkering koster £30, så overvej evt. offentlig transport i stedet.

Gode Tips - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til Disneyland Paris. Har du allerede besøgt Disneyland Paris? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Paris:

• De Bedste Dagsture fra Paris

• 18 Must-See Seværdigheder i Paris

• Rejseguide til Paris

… Eller læs alle artikler fra Paris eller Frankrig

Planlæg din rejse til Paris:

Bestil fly til Paris (reklamelink)

Bestil hotel i Paris (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Paris (reklamelink)

Bestil biludlejning i Paris (reklamelink)

Bestil oplevelser i Paris (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *