Hvor skal man bo i Milano - Navigli - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Milano? Guide til de bedste steder at bo

Leder du efter de bedste steder at bo under din storbyferie i Milano? Glem ikke at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i Milano, Italien.

Hvor skal man bo i Milano? Det kan være utroligt svært, at få et overblik over, hvor det er bedst at bo i Milano som turist. Den italienske storby er så stor, at det hurtigt kan blive uoverskueligt, at finde hoved og hale i det hele.

Heldigvis, er der hjælp på vej! Her får du en guide til, hvor man skal bo i Milano som turist. Du må heller ikke glemme, at læse min artikel om must-see seværdigheder i Milano.

Vigtigt tip: Det er altid en god idé, at bo så tæt på centrum som overhovedet muligt. Hvis du vælger at bo uden for centrum, er det en god idé, at bo i nærheden af en metrostation.

 

Hvor skal man IKKE bo i Milano?


Der findes ikke som sådan noget rigtigt eller forkert sted at bo i Milano. Der kan være lommetyve og svindlere over alt i byen, som forsøger at snyde turisterne. Det skal dog lige siges, at det heldigvis ikke er lige så slemt som for få år tilbage.

Sørg altid for, at passe godt på dine værdigenstande – især i turistede områder. Undgå parker og sportsbaner om aftenen – og vær særligt opmærksom på dine omgivelser i områderne omkring tog- og metrostationer.

 

Hvor skal man bo i Milano?


1. Centro Storico

Det bedste sted at bo i Milano er i området omkring Duomo’en i Centro Storico, som er byens historiske centrum. Her bor du tæt på det hele, og er i gåafstand til mange af byens største seværdigheder.

Derudover er du også i gåafstand til et stort udvalg af butikker, restauranter, barer, museer og teatre. Centro Storico er et rigtig godt valg, hvis det er dit første besøg i Milano.

Du skal dog forvente, at hotellerne er dyre samtidig med, at området er meget turistet. Du kan med fordel kigge efter hoteller i Centro Storico her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Milano - Centro Storico - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Brera

Brera ligger lige nord for Centro Storico og er en af de mest trendy, kunstneriske og charmerende bydele i Milano. Her bor du i gåafstand til centrum samtidig med, at du undgår de værste turistmængder.

Overalt i Brera bliver du mødt af gamle farverige huse og brostensgader. Gaderne er flankeret med elegante restauranter, fortovscaféer, barer, gallerier og butikker med den nyeste mode.

Det er helt klart et af de bedste, men også dyreste steder at bo i Milano. Find hoteller i Brera her (reklamelink).

 

3. Porto Nuova

Porto Nuova er Milanos moderne forretningsdistrikt og er fyldt med høje skyskrabere og moderne tiltag. Derudover er der også flere historiske bygninger, som står i stor kontrast til resten af distriktets skyline.

Området byder på lidt af byens vartegn og et stort udvalg af restauranter, caféer, butikker og natklubber. Porto Nuova ligger tilmed lige ved siden af Porta Garibaldi, som er byens næststørste togstation og nemt fragter dig ind til centrum.

Hvis det lyder som et godt område for dig, kan du kigge efter gode hoteller i Porto Nuova her (reklamelink).

Porto Nuova - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Citta Studi

Hvis du undrer dig over, hvor man skal bo i Milano, hvis man gerne vil bo billigt, er Citta Studi et rigtig godt bud. Som navnet antyder er det et studiekvarter, som er hjem til adskillige universiteter.

Citta Studi er dermed et af de bedste steder at bo i Milano for unge mennesker og budgetrejsende.

Her finder du et stort udvalg af backpacker hostels, billige hoteller og moteller. Der er selvfølgelig også mange budgetvenlige restauranter, caféer, barer og butikker.

 En af ulemperne ved at bo i Citta Studi er, at det ligger lidt langt fra Milanos centrum. Heldigvis, er der gode forbindelser med offentlig transport, så du nemt og hurtigt kan komme ind til centrum. Find hoteller i Citta Studi her (reklamelink).

 

5. Porta Venezia

Et andet af de bedste steder at bo i Milano er i Porta Venezia, som ligger tæt på Milanos centrum. Det tager kun omkring 20 minutter at gå til Duomo’en samtidig med, at der også er gode metroforbindelser.

Porta Venezia byder på gode shoppingmuligheder og er bl.a. hjem til Corso Buenos Aires, som er Milanos længste shoppinggade.

Der er også mange hyggelige parker og smukke gamle bygninger. Porta Venezia er tilmed et roligt område og er meget populært for LGBT-samfundet. Du kan med fordel kigge efter hoteller i Porta Venezia her (reklamelink).

 

6. Navigli

Vil du gerne vide hvor man skal bo i Milano for at opleve byens natteliv? Så er Navigli helt klart svaret!

Det charmerende gamle kvarter er propfyldt med restauranter, caféer, barer og butikker, som ligger side om side langs hyggelige kanaler. Der hersker ingen tvivl om, at Navigli er et af de hippeste områder i Milano.

Her er der sjove aktiviteter og underholdning døgnet rundt. Der er desuden gode transportforbindelser, som nemt og hurtigt fragter dig ind til Milanos centrum.

Lyder Navigli som det perfekte sted i Milano for dig? Så kan du finde mange gode hoteller i Navigli her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Milano - Navigli - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Milano som turist. Der findes selvfølgelig også rigtig mange andre gode steder at bo i Milano. Dette var blot et lille udpluk af de steder, som jeg personligt synes er de bedste.

Har du allerede besøgt Milano? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Du er mere end velkommen til, at skrive en kommentar længere nede siden.

Læs flere artikler fra Milano:

23 Must-See Seværdigheder i Milano

Shopping Guide til Milano

Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Italien

De Bedste Rejsemål i Italien

… Eller læs alle artikler fra Milano eller Italien

Planlæg din rejse til Milano:

Bestil fly til Milano (reklamelink)

Bestil hotel i Milano (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Milano (reklamelink)

Bestil biludlejning i Milano (reklamelink)

Bestil oplevelser i Milano (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *