De Bedste Steder til Shopping i Milano - Rejs Dig Lykkelig

Milano Shopping Guide: Bedste Steder til Shopping i Milano

Leder du efter shopping i Milano? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Milano, Italien.

Shopping i Milano er blandt verdens bedste. Den italienske storby er et vaskeægte modemekka med noget for enhver smag – selv for den mest krævende shopper.

Det er bestemt ikke uden grund, at Milano ofte kaldes for Europas modehovedstad. Ja, faktisk er det ikke bare Europas, men en af verdens bedste shoppingbyer.

Her ligger eksklusive designerbutikker og flagskibsbutikker side om side med budgetvenlige butikker og vintageforretninger.

Hvis du planlægger en storbyferie i Milano, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en guide til de bedste steder til shopping i Milano, Italien.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil fly til Milano (reklamelink)

Bestil hotel i Milano (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Milano (reklamelink)

Bestil biludlejning i Milano (reklamelink)

Bestil oplevelser i Milano (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Milano:


1. Corso Vittorio Emanuele II

Corso Vittorio Emanuele II ligger i Milanos centrum og er nærmest umulig at undgå på din storbyferie. Det er ikke bare en af byens travleste shoppinggader, men også en af de mest populære gågader i Milano.

På Corso Vittorio Emanuele II ligger alle de store butikskæder side om side. Her kan du shoppe i alt fra Zara, H&M og Mango til Bershka, Sephora og Foot Locker.

På trods af, at priserne er overkommelige, er det nemt at bruge mange penge på Milanos populære shoppinggade.

Corso Vittorio Emanuele II - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Rinascente Milano Piazza Duomo

I den ene ende af Corso Vittorio Emanuele II finder du Rinascente Milano Piazza Duomo, som er Milanos svar på Magasin. Det gigantiske varehus dækker over 7 etager med luksuriøse designermærker til mænd, kvinder og børn.

I Rinascente Milano Piazza Duomo kan du købe designertøj, parfumer, make-up, smykker, bøger, brugskunst og meget mere.

Glem ikke at nyde en frokost på varehusets syvende etage. Herfra er der nemlig en god udsigt til den storslåede Duomo di Milano.

 

3. Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II er en verdensberømt shoppingarkade, som er placeret lige ved siden af Rinascente og Duomo di Milano.

Den åbnede dørene tilbage i 1877 og er dermed Italiens ældste shoppingcenter. Når du træder ind i arkaden, bliver du mødt af en overdådig og smuk arkitektur, som får de fleste til at måbe.

Galleria Vittorio Emanuele II er altså virkelig smuk og storslået! Arkadens butikker består selvfølgelig af svinedyre designerforretninger såsom Prada og Versace.


Læs også: 23 Must-See Seværdigheder i Milano

De Bedste Steder til Shopping i Milano - Galleria Vittorio Emanuele II - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Quadrilatero della Moda

Quadrilatero della Moda kaldes også for Den Gyldne Modefirkant og er et yderst eksklusivt shoppingområde i Milano. Det er omkranset af de fire shoppinggader Via Monte Napoleone, Via Manzoni, Via della Spiga og Corso Venezia.

Overalt i Quadrilatero della Moda er der eksklusive modebutikker, internationale modelbureauer og hovedkvarterer for mange af de største italienske modehuse.

I Den Gyldne Modefirkant ligger svinedyre luksusbutikker som Armani, Chanel, Prada, Gucci og Louis Vuitton på stribe.

Det er ikke ligefrem et billigt sted at tage på shopping i Milano. Quadrilatero della Moda egner sig dermed bedst til dem med lidt ekstra på kistebunden.

 

5. Via Dante

Via Dante er endnu en shoppinggade i nærheden af den storslåede katedral, Duomo di Milano, i centrum af byen. Den populære gågade i Milano er fyldt med smukke gamle bygninger, butikker, restauranter og barer.

Sving kreditkortet i butikker som Decathlon, ALDO, Mac Cosmetics og OVS eller nyd en italiensk middag på en af restauranterne.

Via Dante er helt klart et af de bedste steder til shopping i Milano, hvis du leder efter sports- og træningsudstyr.

Via Dante - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Via Torino

Via Torino er ligeledes en af de mest populære shoppinggader i Milanos centrum. Her kan du shoppe i alle de store butikskæder såsom H&M, Zara, Nike, Tezenis og Victoria’s Secret til overkommelige priser.

Der hersker ingen tvivl om, at Via Torino er et af de bedste steder til shopping i Milano. Dét gælder især, hvis du er på udkig efter prisvenlige internationale butikker.

 

7. Corso Buenos Aires

Corso Buenos Aires er kendt for at være en af verdens længste shoppinggader og henvender sig til alle prisgrupper.

Med mere end 350 butikker, kan gaden prale af, at have den højeste koncentration af butikker i Europa. De mange butikker omfatter bl.a. H&M, Zara, Nike og Adidas.

Corso Buenos Aires - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Corso di Porta Ticinese

Er du på udkig efter små anderledes forretninger og vintagebutikker? Så er Corso di Porta Ticinese et af de bedste steder til shopping i Milano for dig!

På Corso di Porta Ticinese finder du alt fra tøj, sko og tasker til smykker og alverdens specielle accessoires. Mange af de varer der sælges i butikkerne, er helt unikke og kan ikke bare fås hvor som helst.

 

9. Via Brera

Via Brera ligger i byens historiske gamle centrum og er en af de mest trendy og charmerende shoppinggader i Milano. Her bliver du mødt af farverige gamle huse, smalle brostensgader og en livlig atmosfære.

Via Brera er spækket med elegante restauranter, caféer, barer, gallerier, akademier, charmerende små forretninger og designerbutikker.

Det er et af de bedste steder at tage på shopping i Milano, hvis du leder efter antikviteter, kunst eller smykker. Du skal dog ikke forvente, at priserne ligefrem er billige.


Læs også: De bedste steder at bo i Milano

De Bedste Steder til Shopping i Milano - Via Brera - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Outlets i Milano og omegn

Hvis du er på kør-selv-ferie i Italien, er det et must at besøge et af de mange outletcentre i Milanos forstæder. Hvis du ikke kører i bil, afgår der også busser fra centrum til flere af outletcentrene i omegnen.

I outletcentrene er der rig mulighed for at købe designermærker fra sidste sæsons kollektioner med store rabatter. Du kan få et overblik over de mest populære outletbyer i nærheden af Milano her:

• Serravalle Designer Outlet er den mest populære og en af Europas største (ca. 95 km syd for Milano)

• Scalo Milano Outlet (ca. 18 km syd for Milano)

• FoxTown Factory Stores (ca. 60 km nord for Milano)

• Vicolungo the Style Outlets (ca. 65 km vest for Milano)

• Franciacorta Outlet Village (ca. 90 km øst for Milano)

• Fidenza Village (ca. 105 km sydøst for Milano)

Outletcentre - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Milano, Italien. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Milano? Hvilke steder vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Milano:

23 Must-See Seværdigheder i Milano

Hvor skal man bo i Milano?

20 Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Italien

De 15 Bedste Rejsemål i Italien

… Eller læs alle artikler fra Milano eller Italien

Planlæg din rejse til Milano:

Bestil fly til Milano (reklamelink)

Bestil hotel i Milano (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Milano (reklamelink)

Bestil biludlejning i Milano (reklamelink)

Bestil oplevelser i Milano (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *